Mataupu

6 laei laʻititi mo le faaiuga o le vaiaso

E pei ona faʻamoemoe i le faaiuga o le vaiaso, o le a e maua le malologa lelei mai galuega, masani ma pisa ni tagata. Sa e ofuina ofu matagofie, se ofutino, se sikafu ma ulu i le paka. E mafai ona e alu ma oe se uo faamaoni ma fagafao - o se maile. Afai e leai sau ata, lafo i luga musika lelei ma faʻafiafia ile playlist ma fiafia i lau vaiaso i luma! O lau sini o le sili lea malolo ma faʻamafanafanaga. O le fulufulu lau "ballerina bundle" o se faiga masani i le vaitau, na te faʻamalieina nei tulaga uma, ma e faigofie foi i le faʻataunuuina. Ma:

1. Selu le lauulu, aoina e ala i ou lima i le maualuga o le ponytail, malo malosi i se manifinifi manifinifi mo lauulu.

2. Toso le gusi ia mafiafia luga o le siʻu ma ia tufatufa tutusa vaega o loʻo faʻataʻamilo ai.

3. Faʻapipiʻi pito matamilo i le paʻu ma puipui faʻatasi ma se mea e le o vaʻaia. O le sili saoloto pito e tumau pea le faʻaʻofuina, o le tele faʻamanino le lauulu o le a foliga mai.

Manuia ile faaiuga ole vaiaso ole laei foliga ulu # 2 - Fishtail

O ai e faʻaaluina se aso malolo, a leai ma lau uo teine ​​pele (pe lua)? E lima umi aso faigaluega umi na vavaeeseina ai oe (faaeletoroni fetusiaiga ma telefoni i afiafi e le taulia), ae o iinei o se avanoa e feiloai mulimuli ai ma talanoaina mea uma, mea uma lava ole lalolagi. Oe filifilia se nofoaga malolo cafe i se tasi o faleoloa ma faafiafiaga olaola - a faʻapea pe a e manaʻomia se pea fou ofuvae poʻo se ato taga, ma e le mafai ona faia e aunoa ma le fesoasoani a se uo faitioga-uo, o lea tatou te tuʻufaʻatasia pisinisi ma fiafia. Ioe, ma aua nei galo e uiga i le avanoa e faia ai ni uo fou, le nofoaga o loʻo tumu pea. O lau sini o le faigofie ma le lelei. O se filifiliga sili lelei o le fulufulu mata lauulu. E moni lava, e manaʻomia ni tomai ma ni faʻasaoga o se taimi, ae aoga le iʻuga. Faʻagasolo:

1. Faʻaaoga lelei lau lauulu ma faʻamaluluina ma se tonic faapitoa e puipuia ai le nau ma faʻaitiitia eletise.

2. Ia vaeluaina le lauulu i ni vaega se lua. Mai le pito i fafo o le tasi afa, ave se filo ma faʻasolo i le ogatotonu. Toe fai ma le isi afa o le lauulu.

3. Faʻaauau le kiina o le loka i itu uma. E sili atu le aveina o laina manifinifi - e manaʻomia ai le tele o le taimi ma le onosaʻi, ae i le iʻuga o le lauulu foliga o le a sili atu ona iloga.

4. A maeʻa lau fusi i le iʻuga, nonoa i se fusipaʻu laulu mo lauulu (iinei matou tuʻua se nofoaga mo lou mafaufau lelei: e mafai ona avea ma se faigofie e le vaaia vavaeʻeseʻe poʻo se fugalaʻau fugalaau-teuteu - taʻalo ma ata).

5. E mafai ona e tuua le fili faʻapei, ae o le faʻatamala e maua ai se iʻuga tele. Faatasi ai ma lima e lua, mimini teisi ninii, vaʻai mata faia le lautele o lautele. Fetuunai ma fulufulu ulu ma lagona le saoloto e alu i le fonotaga.


P .: Afai o le a le mafai, o le "iʻa fagota" toʻa, fili i le fili masani, teuteu i se mea eseʻese faʻapitoa.

Tala o le Hairstyle Idea # 3 - "Mr. Matua Atua"

I le vaiaso, ua e faʻaputuputu ai le tele o le malosi e le faʻaalu e faʻaletonu ai lou tino i le siva. Aisea le faʻalogo ia te ia ma alu i se kalapu e siva ai? Poʻo le a lava le ata e te filifilia mo lenei afiafi - pe o se lalelei gofie, o se ofu talaloa pe aulelei - le lauulu o le "Eleni atua fafine" e talafeagai. O se lauulu foliga manaia ma matua faigofie lea. Mo oe o le a manaʻomia se lauulu (e faʻatatau i le sitaili e te filifilia, e mafai ona taofiofia pe ee atu). Matou te faia mea nei:

1. Tuu le lipine i luga o le ulu.

2. Ave se manoa mai le vaega faaletino ma fusi le lipine faataamilo i lea, ma toso le nonoa i lalo o le lipine i tua. Matou te toe fai le mea lava e tasi i le isi itu.

3. Matou te aoina le vaega totoe o le lauulu ma matou faʻapipiʻi foʻi le lipine. O le mea lea, o le lipine na o mea e vaʻaia i luma.

Manatu ile faaiuga ole vaiaso ole laʻulu # 4 - solofanua

Faaiuga o le vaiaso - o le taimi e asiasi ai i aiga. Sa e teuina se pai (faapea foi ma meaalofa mo le uii), ofuina se ofu manaia ma sauni mo se 'aiga o le afiafi i le mafutaga a ou matua matutua, uso ma tuagane pele. O le vaega mulimuli e fai a e le alu i fafo o se laulu lauulu. Mo lenei tulaga, matou te ofoina atu se laʻititi faʻaleleia o laʻasaga o le ponytail hairstyles. O lou lauulu o le a aoina, ma o lea o le a le faʻalavelave. Ma i le taimi lava lea e tasi, o se faʻafouga o le laupepa lauiloa ma alofagia lauulu, o le a faʻaopopo uiga i lau ata. O le a la tatou mea?

1. Matou te aoina lauulu i se maualuga maualuga i luga o le ulu.

3. Matou te avea ni uila manifinifi mo laulu ma tuʻu i luga ile umi atoa ole siʻu i taimi faifai pea.

4. Toefoi ese, faʻalaʻitiiti le lauulu i fasipepa taʻitasi.

Le manatu o le faaiuga o le vaiaso lauulu laititi numera 5 - "Malvinka"

O se tafaoga faamasani alofa o le sili pito lelei i le faaiuga o le vaiaso ma o se musumusuga tele mo le lumanaʻi o le vaiaso faigaluega. Ua valaauliaina oe i se nofoaga toʻafilemu mafanafana ma musika ola. O loʻo ia te oe se ofu talaloa faʻapipiʻi, o se mea manogi matagofie i lou mafaufau, o se foliga ataata suamalie, ma ua maeʻa le ata i se laʻei matagofie ma se tamaitai. Mo sea mea na tupu, e manaia pe a tuu lou lauulu e valea. Ae, ina ia tumau le mata matala ma le pa'ū ia le pauu i luma, matou te ofoina atu lenei filifiliga - o le laulu lauulu o le "teineitiiti":

1. Sulu lou lauulu ma faʻanusimea i se antistatic care oloa.

2. I itu uma e lua o le itu faaletino, uu manoa ma tosoina i tua.

3. A faʻapea o le umi, mimilo i latou ma faʻailoga. A leai, faaauau atu i le isi laasaga.

4. Faʻamau loka i se paʻu manifinifi paʻu poʻo se fulufulu laulu.

Node i le itu

Tulai i luga e aunoa ma musumusuga? Faaputuputu le laulu i se itu itu.

  • Fulufulu lauulu lamolemole. Faʻaaoga le serum e puipuia ai lauulu taʻitoʻatasi mai le suluia.
  • Vavae ese ia filo ma le itu loloto loloto tuuese ma aoina i le tasi fusi i le itu.
  • Nonoa i se faapona, puipui le pito ma le le vaaia e faafetaui ai le lanu o le curls, ae tuu ni nai fesoasoani.
  • Ina ia tausia lelei le laulu foliga, togafiti i se auala faʻapipiʻi pasila.

Seki galu i luga o lauulu

E iai sau mea taua, ae e le lava sou taimi e te asiasi ai i le faleoloa? O le faigofie a fofo i lenei faʻafitauli o le faia o fulufulu lauulu.

  • Faʻamau manoa i luga o se lapoa lapoa uʻamea ma curl taʻitasi, mimilo i totonu o se taʻavale, nonoa ma se kilipa i le ulu.
  • A maeʻa ona maeʻa le curl, aveʻese ma le faʻaeteete kilipa ma faʻamama ese le laulu faʻalelaina ma ou lima.
  • I se faʻaiuga, salu lemu le selu naʻo le mea ia mafai ona avatua le galugalu luga o le fulufulu laugatasi, faʻaeteete aua neʻi faʻasaʻo le lalelei matagofie.
  • Faapipii le lauulu laufali i se vali po o se varnesi mo eleni faʻapipiʻi.

Lauulu ulu i le faaiuga o le vaiaso

Afai o le tasi aso o sina laʻititi foliga i lou lauulu ma e te le o iloa pe taua le taʻitaʻi pe faʻasaʻo, aua le maimau le taimi ma ave le avanoa e faʻataʻitaʻi ai ia oe lava.

  • Vavaeina le lauulu i luma i le tele o vaega, aua le faia le tele o le tausiga e mautinoa ai e tutusa - o le faʻatalale i lenei tulaga e naʻo le aoga.
  • Toso mai mama ia fusi i tua ma nonoa i latou i le vaʻaia i le nofoaga o loʻo taʻutaʻua ai le tele o uila.
  • Afai e te manaʻo i le laei foliga masani e faʻafiafiaina, tuʻu i lalo le pito i luga ae tuu le tasi fasi e pa'ū saoloto i lou muaulu.

Tamaʻi solofanua solofanua

A faʻaletonu lou lauulu i le faaiuga o lenei vaiaso, naʻo le aoina mai i tua o lou ulu i le solofanua. Ia faʻatupuina ma tau faʻalavelave. Afifi se tasi o filo faataamilo i le paʻu ua e toso faatasi le loka ma malupuipuia ma le le vaaia. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tatalaina laʻititi le faʻapipiʻi e tuʻuina i le lauulu le tele o paʻu ma leai.

Vaʻai foi i luga o la matou 'upega tafaʻilagi:

Aso Gafua: Cobra Nonoa Fuga

O se tasi o laei sili ona lauiloa i nei aso ua faia i se mataupu o taimi. "Cobra nonoa" foliga matagofie i luga o lauulu o eseese uumi, oe le tatau ona avea ma se styling guru mo lalagaina. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai oe lava mo tagata o le faʻaliliu lea o lauulu i le tasi itu.

O le aofaʻi atoa o curls tatau ona vaevaeina i 3 vaega. O le ogatotonu oi latou e tatau ona mafiafia nai lo le isi. E manaʻomia ona faʻamautu ma se fusi faʻaalu latalata i le ogatotonu. Ma mai itu loka "Cobra nonoa" o le a faʻusia. E manaʻomia le ave ese ole taumatau taumatau i lalo o le fusi, ia aumai i le vaega tauagavale, fai se ituaiga o matasele. I luga o luga o le siʻusiʻu oe manaʻomia le faʻalautele le sooga tauagavale ma faʻamau le nonoa. O tutusa tutusa e tatau ona faia i le isi itu - muamua faia se matasele mai le agavale tauagavale, oso i lalo o le fusi. Ona faʻasolo lea o le manoa taumatau i luga o le siʻusiʻu, tuʻu i totonu o le matasele, faʻamau.

Ua lava lea na te toe faia le knot 3 taimi e maua ai le ula sitaili. O pito o autafa o itu e tatau ona faʻasaʻo i tua o le fusi ma se paʻu manifinifi.

Aso Lua: Lauulu ulu

Ole faigofie ole fesuisuiai ole lauulu-aufana ua fausiaina e faavae ile tui. Aoina le lauulu i le maualuga o le solofanua ma le 'auvae paʻepaʻe, e tatau ona e faʻalautele le matala o ufiufi i le toe faʻafouina o le vaega fulufulu. I lenei tulaga, e tatau ona e tuua pito o le laulu i lalo ole ofuvae. Vavaeese le matasele faʻaavanoa i 2 vaega - aufana vaefa. Mai lalo, taʻitasi vaega e tatau ona faʻamautuina ma le le vaaia.

O mea e totoe o lauulu, e tatau ona faʻamautu i le pito i lalo ole vaega uʻamea ma le le vaaia. O lenei ua totoe na o le aveeseina o le siʻusiʻu i tua ma toe faʻafoʻi i tua o le aufana ma le le vaaia. Ma i totonu o lenei hairstyle o le a le vaaia gum. I luga o le faavae o lauulu-aufana, e mafai ona e fatuina le tele o sitaili suiga, faʻaopopo i ai lalagaina i luga o le pa, tatala faʻasologa ma isi mea le masani ai.

O ananafi, o laei lauulu mafolafola na i ai i faiga masani, ma o lenei ua faʻa masani mai se tele tele. Ou te manaʻo e fautuaina ni nai faʻatonuga aoga mo teine ​​laʻititi faʻaonapo nei e fausiaina ai le lalelei o laʻei ma laʻei sili mo laʻasaga uma:

  • O lea la, o le paʻu lauulu pupuu o le a faigofie ona liua i se filifiliga matagofie mo aso uma teuteu pe a e galue lou lauulu ma gel i le itu mai le foliga.
  • Manatu faʻapitoa - vaeluaina vavaeeseina ma lauulu e oʻo atu i se fulufulu faʻapipiʻi pe uʻamea, ma sina faʻaopoopo susulu o le laulu.
  • O le aulelei i totonu o le talo e maua mai le mago o le lauulu ma mosese mo le tele. Ina ua mavae lenei mea, faatamala aoina lauulu i totonu o se bun, e le tatau ona atoatoa, ma saogalemu i lauulu. E mafai ona e tuua ni foliga mafanafana i foliga, e pei o latou na motusia i le avanoa.
  • Ma, ioe, sitaili i le laei o Hollywood Waves (Hollywood galu) mo aso uma. E taʻua o ia o se fafine tele. Lenei, sitaili i foliga o kulimi, ua mamanuina e fausiaina eli uila, fesoasoani ia i tatou. E le faigata ona fausia se foliga faʻapusa - o le kulimi e faʻaalu i luga susu susu ma faʻamago e faʻaaoga se diffuser poʻo se auala masani. Ona matou mimilo ai lea o le filo o loʻo sausauina i le tamaʻi lima i tamatamaʻilima pe a ma le 15 sekone. Ma o se faigofie faʻamama o filo i ou lima o le a avatua ai i ou mafolafola se ituaiga faʻafitia ma le olaola.

Aso Lulu: fusi faʻatasi ma se sulu

O le bun o se lautele lauulu lauulu e fetaui ma e ona le laulu ma eseʻese aano ma uumi. E masani lava ona talafeagai ona foliga. E mafai ona e faia lea tulaga i le mataupu o taimi. Ina ia faʻaavanoa isi faʻapipiʻi i le utupoto, e mafai ona e faʻaaogaina rollers, ato. A paʻi malamalama mo faigofie teuteuina o le a avea ma lalagaina.

Ina ia faia se talatala ma se fili, e tatau ona e aoina o lauulu i se maualuga maualuga. Ma e tatau ona e faʻauluina se ato i luga o le siʻusiʻu ma ia tufatufaina tutusa ia pito i luga o le faasee. O le fusifusi oe lava e tatau ona faʻasaʻoina ma se ofu lelei, ma le vaega o totoe o le lauulu e tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua. Mai pito taʻitasi lalaga lalaga 'ie, o pito ia faʻamau faʻalelei ma se fusi faʻaoso ole uila. O lenei ua totoe naʻo le afifi le utupoto faʻatasi ma lalaga faʻapipiʻi, faʻatonutonuina le tasi puʻeu i le itu tauagavale, ae o le isi i le taumatau. O pito o fusi ia faʻamautu le pito i tua o utupoto ma faʻamaʻi.

Clay poʻo le faʻapaʻau e lelei tele mo le faʻaleleiina o laʻei mai le laʻau puʻupuʻu, o nei mea faigaluega o le a fesoasoani e faʻavae i luga o uʻamea, foaʻi i le laulu foliga foliga manaʻo. Tagata e umi le laulu e sili atu le faʻaaogaina o kulimi, teuteuina vai vai poʻo sipili. Mo aso uma faʻaaoga, e aoga le filifilia o le vai-e faʻapipiʻi e le mamago ma faʻaitiitia le laulu.

Aso Tofi: volumetric braid e aunoa ma le lalagaina

Volumetric braid o le a teuteuina soʻo se ata, e foliga mai lava foliga matagofie. Peitai, atonu e le lava le taimi e lalagaina ai se lavalava masani ae leʻi tuua le fale. Ma o le filifiliga a volumetric braids e aunoa ma le lalagaina o le a sau e laveaʻi. Mo le fausiaina, e te manaʻomia ni nai fulufulu manifinifi fusi ma ni nai minute maua.

E manaʻomia le aoina o lauulu i le ponytail, luga o le pito i luga e vavae ese ai le tele o curls mai ai ma fai se tamai ponytail mai ai, toe faʻalelei ia i se fulufulu paʻu. E sili atu le tatalaina o ese i le faʻaloaloa atu i latou. I itu, filifili ni manoa e lua, faʻafesoʻotaʻi latou i luga o le siusiu, puipui ma se vaega faʻamalosi tino. Toe fai, filifili ni manoa e lua mai itu o le itu i le siʻusiʻu. Toe fai na gaioiga i le pito o le lauulu le umi. Ia e mautinoa e seasea toso mai manoa. Lea e aliali mai le ie faʻapipiʻi, e le mafai ona iloa gum.

Aso Faraile: galu malamalama e aunoa ma le fa' curling

E mafai ea ona maua ni volumetric curls poʻo galu vaivai e aunoa ma curlers ma curling uons? Ioe Ose auala manaia ole teuteuina ole laulu ole tele ole umi e le a lepetia ai ni manoa ma sefe le tele o taimi. E mafai ona e faia ni galugalu galu pe faʻaalu curls tusa ai i aso uma - o se laʻasaga matagofie o le a le lava le fiu! Le faʻaogaina o mea fai eseese ma faʻataʻitaʻiga ma sitaili, e mafai ona e faia le ata e tulaga ese.

E mafai ona fai galu e aunoa ma faʻataʻamilomilo i auala eseese. E taua le aveina o le faigofie fautuaga:

  • Fufulu lau lauulu, faʻaaoga le busa mo le teuteuina i laupepa laʻititi susu.
  • Vavae atoa le ulu o lauulu i ni manoa tetele, fai ni fusiua.
  • Ina ia puipuia 'auʻau mai le lalaga' ie, ia fai ni totoa lelei ma le le vaʻaia.
  • Tuʻu le faʻamafanafana i le po atoa, ma i le taeao naʻo le aveeseina o le le maʻimau ma faʻamaape le uʻu.

Ae a, le faatulagaina o curls a umi se taimi. Ae ui i lea, o le tapenapenaga o taʻamilosaga ma le faʻaogaina tonu o lauulu e naʻo ni nai minute le umi. Ma sili ona taua, o ia ituaiga laulu e le afaina ai le laulu, e le pei o curlers, curling iron, ma ironing. Mo mea matagofie curls fiafia i le aso atoa, ua lava lea e filifili ai le mea e teuteu lelei meafaigaluega.

E aunoa ma le faʻatupuina o galu e aunoa ma le faʻataʻapeina o loʻo mafai ona maua i le faia o le tasi ave utupoto i luga o le ulu. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e aoina le laulu i se fulufulu, mimilo le taʻamilosaga, faʻalelei i totonu o le talo ma lauulu. I le mavae ai o ni nai itula, e tatau ona e aveese ni faʻamaʻi, tatala ese manoa ma ou tamatamailima.

Aso Toʻonaʻi: ofu tafaʻilagi

O lenei styling e faigofie faia i minute luga o lauulu o eseese umi. O le manifinifi pigtails o le a teuteuina e oʻo lava i se sikuea pe bob. O loʻo lalagaina foʻi lalagaina o lalagaina i lulu umi; o le 'ie lalaga o le a sui ai rims ma laʻei masani.

O le faʻafaigofie fusi o le lalaga o lalaga o se fili masani o laina e tolu, fili i luga o le muaulu. Ina ia fausia, e tatau ona e ave le lautele loka i tua o lou ulu ma lalagaina tootoo mai ai. I le iʻuga, e tatau ona faʻamautuina le puaʻa ile vaega manifinifi, ona momoli atu lea ile pito i tua ole ulu ile isi itu, i luga ole faʻapipiʻi. Ua tatau ona faʻamaʻimau le fusi i tua atu o le taliga e se le vaʻaia. A e manaʻo ai, e mafai ona e faʻaopopoa le voluma i le lalaga o le kava. Le faia o lenei mea, teisi faalautele i luga o le umi atoa o le filifili e fai ai le lautele o le pusi. Pe e mafai ona e faia laliti 2 poʻo le 3, faʻamau se fusi mai ia latou.

Faatasi ai ma lenei sitaili, o le lauulu e le pa'ū i luga o foliga. Afai e puʻupuʻu le lauulu, e mafai ona e faia se selu pe vilivili pito ia o le laei foliga foliga malosi. E tatau ona sausau le puaʻa ile laulu ole vaʻo, ina ia foliga saʻo ile laulu ole laulu ile aso atoa.

Aso Sa: feliuaʻiga oʻu

Lenei lauulu mataʻina, ae matua faigofie lava, e manaia mo lauulu uumi pe ogatotonu uumi lauulu. I lenei tulaga, o le laulu e mafai ona sasaʻo pe migimigi. Mo le faia o se tulimanu e feliuaʻi, e tatau ona e faia se lalosolo iʻu, faʻaputuputuina curls ma se vaega faʻamalosia. E le tatau ona fusi. A e manaʻo i ai, e mafai ona e tuʻulima ni manoa i luma ina ia latou matagofie ai foliga. Ona e tatau ona faia se pu i luga o le ofuvae, vaeluaina ma le faaeteete le atoa atoa o lauulu i ni vaega se lua. E totoe naʻo le oso o le siʻusiʻu i totonu o lenei pu, pasia mai luga.

Ina ia faia le laulu foliga foliga manaia, e tatau ona e fetuunaia le laei. E mafai ona e tuua le sitaili i lenei faiga pe nana le ofuvae ma lau oe loka o lauulu. Ina ia faia lea mea, vavae ese le manoa manifinifi mai le tele o fulufulu i le siʻusiʻu ma afifi le faʻapipiʻi taimi faʻatasi ma ia. E tatau ona faʻamautu le pito o le faʻasologa - tufa atu i le pu o le pito i tua ma faʻapipiʻi i le ofu mafanafana i le pito i tua ma se mea e iloa e le iloa, pulu fulufulu ulu.

O le siʻitia o le siʻosiʻomaga e foliga tutusa ma le lauulu Eleni, o foliga vave e foliga fiafia. E mafai ona faigofie ona fai peʻai pe afai e te uʻuina manoa i luma ma le fusi lava ia.

Soʻo se teine ​​e manaʻo e matagofie ma tutasi, ae o taimi uma i le pisi o taeao, e leai se taimi e maua ai le taimi e fausiaina ai le faʻaaliga lea e sili ona nofo lelei ai. E i ai ni sitaili faigofie, ae sili ona matagofie mo lauulu i aso uma. O se tasi o laʻei lauiloa mo le tele o tausaga o le fusi lea na faʻaaogaina le faʻaaogaina o le "donut". Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le aoina o lauulu i le siusiu - e mafai ona fufusi pe matua le faʻatamala. Ona matou faʻasaʻoina lea o le "bagel" ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a se isi fusipaʻu e lua matou te fofola ai le laulu luga. Ma le isi, o manoa e mafai ona faigofie ma le faaeteete. O mea o totoe o “atumotu” o le laulu e mafai ona mimilo solo i le fusi. O le fulufulu faapena e faʻatulaga oe mo le galuega, ma sina faʻamamala o le a fesoasoani e fausia ai se foliga faʻalelei.

Mafaufauina o laʻu o laʻasaga sili ona “galue” mo aso uma, e te mafaia la teisi fetuʻunaʻi o latou laʻasaga. I le faʻaputuputuina o lauulu i se laititi i lalo poʻo le maualuga o le siʻusiʻu, o le toʻatele e ufiufi le laʻau i se vaega o le lauulu, lea e maua ai e le laulu le laʻei sili atu le susulu ma saua. Mai le masani masani, e mafai ona e faia se lalaga matagofie. Le faʻaaogaina o le corugation o le a fesoasoani e ave i ai le tele. E mafai ona e faʻaopopoina le ea faʻaoso i le siusiu ia lava ile faia ose malamalama mama o manoa i le pito i lalo o le puluna. Ina ia faia lea mea, o le siʻusiʻu e tatau ona vaevaeina i ni tamaʻi manoa ma selu i le seisi e tasi le seleni manifinifi e oʻo i le pito o le ofu eleni, ona saunia ai lea o se manoa mafiafia matagofie.

O paepae e faigofie ona gaosia e le faʻamutaina o latou taʻimua tulaga - le faʻatamala, tele, faia o lamolemole lamolemole ma fulufulua, ma mea lalagaina elemene ma i se sitaili faʻaola. O le saoasaoa ma le faigofie filifiliga o le utupoto e faʻavae i luga o le siusiu ma lalagaina. Mo ia, e manaʻomia ona fai se siʻusiʻu, e mafai ona maualuga, pito i lalo pe tuʻu foʻi i ona itu. Mai le siʻusiʻu, fili faʻamau lua pe tolu, ma faʻaloaloa, mimilo i latou, ma faʻamau i latou i le vaʻaiga o le iʻuga. E mafai ona faʻamamaina le tele o manoa i foliga, ma faʻaopopo le poto i le faʻatusa atoa.

O lenei ua i ai se tele tele o mea teuteu meafaigaluega, masani lava e oo lava i le sili ona "sili ona atamai" lauulu lulu ua leiloa i le sami o ituaiga ma fou atinae.

O le sili ona talafeagai, i loʻu manatu, o paʻu efuefu. Faapipiiina lenei oloa ile lauulu lau ma se faaputuga malamalama i aʻa e maua ai se umi umi fofo ma le mafai e faasaʻo ai le lauulu i so o se taimi. E taua le apalai o le paʻu i le va o manoa e tusa ma le centimeter lautele, ona aoga lea e selu le laulu ma selu i aʻa. I lenei tulaga, o le voluma o le a tumau i le aso atoa. O le paʻu e talafeagai mo lauulu o eseese uumi ma fausaga.

E faigata ona e vaai faalemafaufau i soʻo se sitaili e aunoa ma le teuteuina i varnish, aua o aso uma e sili ona lelei le faʻaogaina o varnish ma le televave o le tulaga o le faʻapipiʻiina, o le a faʻafaigofie ai ona faia faia fetuunaiga i le lauulu i le aso atoa. E manino o le masani ona faʻaogaina mea teuteu oloa o le a le aoga i le lauulu. Ae o le mea moni ou te manaʻo ia ou foliga vaʻaia lelei ma teuteu foliga. Ma o iinei e le gata o auala o le faʻamau o mai e laveai, ae faapea foi le tele o faalilolilo "mea fafine". Nei o mea gase, e le o vaaia, fusi ulu ma le tele o isi mea mo mea uma. E taua le aua nei galo o soʻo se mea laitiiti e tatau ona fetaui lelei le fetaui i se ata atoatoa. Ia e matagofie i taimi uma!