Tausiga

Toe tipiina lauulu ma o latou ata

"data-top1 =" 150 "faʻamaumauga-top2 =" 20 "faʻamatalaga-margin =" 0 ">

Lauulu 60s

Faʻafetai i le aga masani a tagata o le faʻamamaluina o taimi ua tuanaʻi, retro chic e masani lava i le pito i luga o lauiloa. I lo tatou nei onapo nei, a le o le fulufulu laupepa, poʻo se ofu, poʻo se mea fesoʻotaʻi e faʻatatau ile taimi ua tuanaʻi. O se tasi o filifiliga mo le lalagaina o sitaili - lauulu mai le 60s.

Onosefulu sitaili

I le onosefulu, na laiti ma manaia a matou tina ma tina matutua, sa latou mataituina ma le faaeteete lava i foliga, ma fauina fau ma fale tetele i luga o latou ulu. La latou sitaili e valea voluma, unearthly futurism ma lamolemole laina.

Mo lauulu lavelave ma sitaili na sili atu ma le tasi le itula ma faʻaalu e sili atu ma le tasi fagu o fulufulu. O le sola atu i le lagi ma le fulufulu faʻalelelei i totonu o malumalu na avea ma vaega taua o lenei faiga, lea sa moni i fetu mai fafo, ma a matou, aiga, fafine, ua le tusa ai ma le tulafono aloaʻia a le Soviet Union.

O lauulu pupuu sa selu maualuga maualuga ile pale ma mimilo i pito, siitia i luga. Ae o le laulu uumi, o taoto i le lauulu maualuga, na pa'ū foi i lalo pe i se foliga matala, pe faʻaputuputu i se fusi i le pito i tua o le ulu.

I le tele o taimi, o le maualuga fulufulu sa teuteuina i lipine, lea na avea ma mea autu autu o lenei vaitau.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Fiafia Bardot

Na amata uma lava i le mea moni o Babette alu i le taua i se malie malie Farani ata tifaga, lea o le vaega autu na faia e Bridget Bardot. O le ata atoa, o lana amio e igoa Babetta faʻaofuina ma le mitamita e ofuina se laulu maualuga maualuga, lea na mauaina lautele lautele ma na faʻaigoaina i le igoa.

O lenei sitaili na vaʻaia e tamaʻitaʻi a Soviet, oe na taumafai e fausia se mea faʻapena i luga o latou ulu e selu ma le le faʻaalu o latou lauulu, fusi i latou i le suka vai ma faʻasaʻo i latou i pulou.

50s lauulu tipi ma o latou ata

O le limasefulu tausaga na avea ma vaitau o le tumutumu o le fou foliga - matua feusuaʻi, faʻaalia ma matagofie. O le tapunia e aunoa ma se foliga o le sitaili o lena vaitau, na faia ai e Marilyn Monroe se tamaʻi sikuea puʻupuʻu ma le itu na vaeluaina, sa faʻataʻotoina lelei, saʻo ma tutusa taimi o sikaili taʻalo a le lalolagi.

O le uaʻi matala, o se teʻi o le curls ma se pu fugalaʻau ua pa'ū i luga o ou mata ... Ae o Marilyn, e masani lava ona i ai sina lauulu enaena lauulu, ae o ia lea na ia faia ni foliga matagofie foliga o se paolo o lauulu.

Na faʻaopopoina le isi voluma i le vaega o le pale ma o latou pipi ua le gata i le faʻatautaiga, ae o le selu foʻi. I aso nei, o ia metotia ua manatu ua le toe aoga ma e lamatia foʻi.

Stylists faaonapo nei fausia le ata o se lauulu i le faiga o le tipiina - ma le fesoasoani a faauuga, milling, ma i nisi tulaga - malamalama moli-curling. Le nei fashionistas e le tatau ona tigaina i curlers ma varnish!

Vaai lelei ile auala e teuteu ai fafine ile 50s i nei ata:

O le sili atu ona lalelei ma atamamai faʻaaliga o le laulu vavae faʻatino faailoa Grace Kelly i faiga masani - e le gata o le Hollywood fetu, ae faapea foi le Princess of Monaco.

O se sikuea sikuea faatafafa, faʻataʻoto foʻi i le itu itu, o loʻo tuʻuina atu i se sitaili faigofie.

Oti pupuu 'ulu laei

Ae na faʻaofi mai i le masani a fashion ala fou Hollywood, Audrey Hepburn, o le i 1953 faia o se lauulu puʻupuʻu puʻupuʻu, fouvale i lena taimi, e tusa ai ma le ata o le ata "Roman Vacations". Uma le ata tifaga ma le lauulu foliga vave avea iconic.

Audrey Hepburn tuusaʻo "i totonu o le tino", faia se fulufulu ulu, lea ua taʻua nei "Garzon", moni faaliliuina mai Farani - o se tama. O le puʻupuʻu puʻupuʻu ma le lalagaina o loʻo faʻaosofia ai le matagofie o foliga o le tamaʻitaʻi ma le mataʻutia o ona foliga.

Audrey, i le ala, aumaia i foliga ma lanu masani o lauulu - o ia lava o se talitonuina brunette i lona olaga atoa.

O pupuu lauulu lauulu na vave ona avea ma foliga taua i le lalolagi o foliga. O le matala matala, teuteu lelei faamamafa ma le teena atoa o le tulaga faʻaalia foliga o le laulu faia faamalosia se iloiloga fou o le feusuaʻiga o le ata.

Ole 60s na tipiina a latou ata

O le onosefulu na fesuiaʻi uma lava ituaiga o mea fou, fou faʻataʻitaʻiga o le aulelei ua ofi i totonu i le faiga masani, ma faʻatasi ai ma latou lauulu masani. O le fetu o le vaitau o le Igilisi faʻaolataga model Twiggy - o le "teine ​​lala", e pei ona taʻua pea o ia i le lalolagi faʻaaliga.

Saunia le Twiggy mo le isi fana, sa lalagaina e le tagata lulu lona laulu i foliga o se pulou puʻupuʻu ma manaia ma se uumi umi na ufiufi ai le afa o ona foliga. O paʻi ua paʻi i tua o le ulu ma malumalu na o se faʻaopopoga i le ata o agelu agamalu.

O le fanaina na avea ma filifiliga i le Twiggy galuega, ma le lauulu na avea ma masani, lea na avea ma faʻataʻitaʻiga o le teuteuina o lauulu i le fia tausaga o lumanaʻi. Na maua e ia le igoa "pixy", o le mea lena na valaʻau ia peri ma toʻa taʻalo i le Igilisi talafatu.

E pei o le ata, ni lauulu 'ulu o le 60 ua faʻatulaga le leo i nei faiga:

Leai se lauulu 'aulelei i le sitaili o 60s e atoatoa e aunoa ma se matagofie, faʻaalia pa. Pupuʻu - seʻia oʻo i le ogatotonu o le muaulu o le 'au Farani' ', lea sa faʻamamalu lelei i totonu, ma avea ma mea e manaʻomia mo ituaiga uma o sikuea puupuu ma garzon.

O le umi, mata-ufiufi ma asymmetric faʻapitoa tutusa uma filifiliga kapeti ma, o le mea moni, pixies.

I le tutusa tausaga, bob hairstyles foliga mai mo le taimi muamua, ma le faʻapuʻupuʻuga o vae o le bob fetaui lelei i le sitaili masani. O le sitaili o le vaitausaga 60 o le teʻena atoa fulufulu feminiga curls ma teuteuina lelei "galu".

Foliga ata foliga, lamolemole ma lamolemole tusi na faamamafa ai le mata ma, muamua lava, mata. Toe gaosia se laʻei lauulu, e aoga e toe manatua ai le gaosiga lelei mea na fausiaina i lena vaitau.

O se ie matagofie ua fuafuaina i le tuʻufaʻatasiga ma se pa umi ma le mafiafia ua maua ai se ata o le agamalu ma le agalelei. Ole lamolemole, teuteu lelei e peiseai i luga o le laina o laina na fausia ai se kalafa, ma se faʻamanino lelei.

Itiiti umi, faʻamau foliga siliva ma se sitaili mo faʻafefeteina e lagolagoina atoatoa e malosi, ae i le taimi lava e tasi feminine lauulu o lena vaitau.

E pei o i totonu o le ata, ni laulu 'ulu toe avea o se vaega o se fou faiga i aso nei faiga masani:

Ono maulufulu lauulu o nei

Maualuga bouffant ma flirty curls e leʻi alu i se mea. E tele fafine na tumau lo latou faʻamaoni ia i latou talu mai lena taimi, ae mafai e talavou ona faʻataʻitaʻi i lenei faiga susulu ma maualuga. Le tulaga o le faafoliga eseese. E mafai ona e toe faia le Bardo babette, pe e mafai ona e faia se laʻuina o le laulu oe na remotely manatua o le pepe.

Fulufulu maualuga

E lava le faʻatapulaʻaina i se pou maualuga ina ia foliga le laulu foliga e tauva.

    O le fulufulu laʻititi e amata i se vaeluaina: faʻafuaseʻi peʻo saʻo.

E taua le manatua e na o pito i luma o le a vavaeeseina e lenei vaega, aʻo le vaega o totoe o le laulu o le a toe faasino i tua, i le mea o loʻo faatalitali ai se faaputuga matuia mo latou.

O le eria o loʻo fuafuaina e faʻatuina e tatau ona aoina ile tasi lima ae selu ma le isi lima, e amata mai ile pito i tua. E tatau ona 'aveʻesea mea taʻitasi, ma i le manifinifi o le toʻuluʻesea mo le fulufulu, o le tele foʻi lea o le a liua.

Muamua lava, o le fulufulu mamoe e foliga mai e faʻalavelave ma le mautonu. Ae tatau ona fufuluina lemu ma faʻaeteete uma le vaega o loʻo aʻe, ona foliga ai lea o le pale e lamolemole ma lapopoa. Ina ia faʻaopopoina le fulufulu solofanua, e mafai ona e faʻaogaina se selu-tui e seasea ma umi nifo.

  • Sosoʻo mai, o le tasi itu o se filo ua aveʻesea mai i itu uma, toso ma sefe ma pine poʻo le fulufulu. O le mea lea, o le faaputuga e fai i autafa o itu luma.
  • A sauni le pito i luga o le fulufulu, ua oʻo i le taimi e fai ai le faʻatonuga. E vave ona latou uʻuina faʻatasi ma uʻamea curling.
  • Afai o se paʻi o le faʻatalale i le lauulu laʻititi e sili ona manaʻomia, e le manaʻomia ona faʻamautu i varnish. Soʻo se mea e fai ai le soʻotaga e faʻaalu ai le laulu, e paʻu' loa laʻau pe a mavae le taimi. Peitai, a manaʻo i ai, e mafai ona "sima" le bouffant ma lacquer ina ia faʻatumauina ai lona amataga bouffant i le aso atoa.

    Lauulu ua teuteuina Tulu Fulufulu Laʻu

    O le uumi maualuga o lauulu e teuteuina i le aufana o se isi suiga o le onosefulu sitaili.

    1. O le amata o le laulu e amata i le vaeluaina o lauulu i ni vaega se tolu, o lona ogatotonu e nonoa i se maualuga maualuga i le pale, ma e lua itu o loʻo faʻasaʻoina i ni kilipa.
    2. E tatau ona selu lelei le siʻusiʻu, aua o luga na o le mau atoa o le a uuina, ma ufiufi i varnish.
    3. Le isi, e tatau ona e faʻaeʻe i luga o le ato mo utupoto ma malupuipuia ma pou.
    4. Ua taamilo le donut, o le siʻusiʻu faʻataʻamilomilo ma liu faʻamau.
    5. I ona autafa o loʻo faʻataʻamilomilo ai i luma ma ona itu. Ua faʻamautuina i latou faʻamau.
    6. O le pito i tua o le lulu e teuteuina i se pulou ulu.

    "Beehive", o se filifiliga faʻaonapo nei

    O se vaitaimi faʻaonapo nei o foliga masani o le onosefulu lauulu lauulu faʻaigoaina "ofagapi." E taua le sitaili ona o foliga e foliga tutusa ma le lagomeli.

    1. Lauulu amata i le loloto le vaeluaina.
    2. O sulugatiti pito i luma o loʻo faʻataʻapeina i se fusipaʻu i le itu o le tele o laulu ma faʻamautu ma se kilipa.
    3. I le isi itu, ua tuuese ai se manoa laʻau, ma ua aoina se siʻo maualuga mai isi pea.
    4. Ua vaevaeina i ni manoa, ua tofu ma itu i le ogaoga o solo.
    5. O le siʻusiʻu ua selu ma vali le avea ma faʻavae mo le lulu atoa. E oso i luga, piilima i le afa ma o loʻo mausali i le pito i tua ma faʻapipiʻi ina ia maua ai se afifi tele.
    6. O pito i luma mai le vaega o i ai le tele o lauulu ua faʻasaʻolotoina mai le kilipa, selu, varnished ma ufiufi le talo.
    7. O le tafatafa itu mai le itu e laʻititi le fusifusi ua toe paʻu i tua, faʻapaʻu le fusipaʻu, ma faʻamautu ma fulufulu.
    8. O gaioiga foʻi ia e faia i soʻoga uma, ma o latou pito i tua e tutu aʻe, afifi ma tuʻufaʻatasia ma se fusi tele.
    9. O paʻu o luma pito, pe a manaʻomia, e ono le faʻaaogaina faʻaaogaina i le fusi. Ona latou paʻu'ū loa lea, faʻalavaa o latou foliga. E mafai ona tuʻua saʻo, ae e foliga mai o loʻo foliga faʻalilolilo.

    Maualuga maualuga ma le tele o fulufulu ma curls

    O le maualuga o le siʻusiʻu ma le tele o fulufulu ma curls faasino foi i le vaitau o le onosefulu, ma i le taimi lava e tasi foliga mai e fetaui lelei io tatou aso. E faigofie ona faʻatino le lauulu - amata mai i se faaputuga, sosoʻo ma le faʻauiga o lauulu i le siʻusiʻu, o ona manoa o loʻo vavaeʻese ma uʻu faʻatasi ma se uʻamea uʻamea.

    Jennifer lopez fai

    Faatasi ai ma lona ulu ua uu maualuga ma lona lauulu uuina maualuga, Jenny foliga mai i sauniga eseese. Na te selu faʻalelei lona lauulu i le pale, aua o le eseʻesega ma le moega maualuluga e sili ona alualu i luma. O fulufulu ua uu i le pito i tua e le uila, faapea foi ma fulufulu lauulu.

    Misi Masini

    O le aulelei Amerika sa faʻatautaia i le lalolagi lona alofa mo le maualuga o laʻau, ina ua fausiaina se faaputuga i le sitaili o le onosefulu. O pito o luma ua vavaeeseina e le itu loloto loloto e vaeluaina i le matagofie o le fausaga o foliga, ma le laulu pito i tua ua fai i uila malamalama.

    Nicole Scherzinger

    O le aulelei lalelei na faʻaulu lona laulu matagofie ma le maumea e faʻaosofia ai le mafaufau o tagata lautele i tautaliga faʻalogo ma se ua. O lona lauulu na siʻitia i le tele e mafai e se pulu matuia, ma o lauulu uma o loʻo aʻafia i le talatala. Ua le tautau se manoa e tasi, aʻo mea uma ua teuteuina lelei.

    Lana Del Rey

    O se tagata pese fiafia ma se leo le fiafia sa masani lava o se tagata fiafia i retro retro chic. O lona lauulu e masani lava ona liligi, ma o le pito i luga e selu e fai. O nisi taimi o le tagata pese e faʻataʻitaʻia moni le sitaili o le onosefulu, ma o nisi taimi teisi ese ese mai le faʻatonuga autu, taumafai isi filifiliga.

    Gwen Stefani

    Lelei pese e faʻamaoni i blondie ma mumu lipstick. I le taimi lava e tasi, na ia tuuina lona lauulu sinasina i ni auala eseese. Na te lei pasi i le sitaili o le onosefulu. O ona foliga matagofie faʻatusa o se faʻaputuga maualuga. O pito uma o luma o le a agai i tua, selu, aoina i autafa ma saoloto paʻu i tua.

    O lauulu i le sitaili o le onosefulu e masani ona atamamai ma eseese foliga foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e sikuea foliga, lautele foi, e paʻu le paʻu i luga itu o le a nana ai le sili atu ole lautele. Afai o tafatafa foliga foliga, o le laulu lauulu e laga i luga o le a faamamaina le eseesega i le va o le lautele o le muaulu ma le auvae vaapiapi. Faatasi ai ma se mata mata, o lauulu uma e mafai ona siʻitia e aunoa ma le tuuaʻina o ni manoa.

    I totonu o lenei sitaili, e mafai ona e tu i se pati kamupani, faʻauʻuga, i se faʻaipoipoga o se teine ​​faʻaipoipo poʻo se tagata valaʻaulia. E le fautuaina le lauulu maualuga ile laulu ogaoga mo aso uma, aua e tele naua le popole mo lauulu. Ae mo se aso malolo, o se sili matagofie filifiliga lea.