Mataupu

Teine ma lona laei e lē masani ai - o se luʻi pe faʻateia ai?

Aʻo mafaufau nisi e tele faafitauli lautele, pei o le "Oti le pu pe leai?" ma latou asiasi i le fulufulu faʻamasani naʻo latou faia le "teuina", o isi latou te valiina o latou laulu i ni lanu mataga ma fatuina se maofa le faʻaali foliga.

Matou te lolomiina le faʻatalatalanoaga muamua ile vaega ole OLA OLA. O Kseniva Boyko o se teine ​​e le fefe i le faʻataʻitaʻiina o lauulu ma e masani ona sau ma ata susulu ma le fefe.

O anafea na amata ai lau uluaʻi suʻega lauulu? Na fesoʻotaʻi ma nisi mea faʻapitoa na tutupu i lou olaga?

Mai loʻu laʻititi sa ou tiaʻi aʻo ou tama. O le maualuga o loʻu umi na i ai i loʻu tamaitiiti o se sikuea. Ona ma feiloai lea ma se tamaloa ua avea nei ma tane, ma ua ia manaʻo lava ia ou tupu loʻu lauulu. Sa taumafai i le mea sili na te mafaia, e leʻi tipiina lona lauulu mo ni masina, ae na ia vaaia le ata "Cactus Flower". Na tosina aʻu i le teʻena o Goldie Hawn, masalo o loʻu lauulu na sili lea ona ou fiafia iai. Sa 'oti loʻu laulu. Sa ita le tane.

O le isi suiga tele na faʻalauiloa ai aʻu i le vaitau o le seleina o vaega eseese o le ulu o le seleina uma o lauulu ile 0.5. Na ou foliga pei o se manuki, ae mo aʻu o se laasaga tele. Ona ou tuliʻesea mai le iunivesete e leʻi alofagia, maua se galuega ma matauina lenei mea i le aveeseina o lauulu. Talu mai lena taimi, o suiga iloga i lauulu e masani lava ona mulimuli mai i tua o suiga i le olaga.

E toatele tagata e manatu o lauulu e tumu i mea sese, e te talitonu i lena mea?

Mo sina taimi sa galue ai o ia pei o se pulu faʻataʻoto, ma o tamaʻitaʻi toʻatele na oʻo mai na oʻu na selea latou laulu "i le masina ua mou", "masina fou" pe o nisi aso faapitoa. Pe o le laulu e tupu lelei i lenei auala, pe afai e te tipi i le taimi sese, o le a i ai faafitauli ... A o aʻu, lauulu e na o le lauulu, o se mea na mafua mai ai le epidermis. E leai se misticism iinei.

O lona uiga, o se suiga i lauulu foliga na masani ona o faatasi ma suiga i lou olaga, ae na sau mai le mafaufau, ae le mai le "masina"?

Mai le mafaufau, mai isi tagata, mai faalavelave i le olaga. O lenei, ona o le galuega, sa tatau ona ou suia le lanu.

O le a lau mea? O ai le galuega ma o ai e te faigaluega nei?

Ole taimi nei ile sailiga. O ia o se fulufulua i galuega, ae o lenei sili atu o se mea fiafia mo au nai lo galuega. E galue i fale lauulu o ni faigata faigata, lea e le maua ai se fiafia. Ou te fiafia e faʻamama i aiga, uo ma e masani.

E masani ona e tipiina oe ma le tasi matai?

Naʻo le 2 tausaga ou te nofo ai i Chelyabinsk, o nei tausaga uma 2 ua ova i matai eseese. Lata mai nei na ou maua laʻu tasi ma faʻatasi. Lua oti na fai e ia.

O le a se lagona o lau pele i au faʻataʻitaʻiga? Aiga, uo?

Le aiga atoa, vagana tina, e matua le lelei e uiga i lenei. Ua i ai aʻu puipuiga. Ma loʻu tina, e ui lava i le taimi muamua ou te leʻi taliaina lenei mea, o lenei ua fiafia o aʻu ua "le pei o isi tagata uma." Uo e eseese manatu. Latou te fiafia i nisi o aʻue uluulu, o isi e leai. O le ae le fiafia i tagata uma. I galuega mulimuli e lua, na faʻaalia e le 'au aliʻi oʻu foliga. Ma o lenei ua e manaʻomia le sailia o se galuega lelei ma vave, ou te le manaʻo e lamatia. Ou te ofuina se ofu-lima uumi ma toese le tuʻia ona o lenei.

Ua e sauni e ositaulagaina lau ata mo le lelei o le galuega? Faapea o oe o loo ofoina atu se totogi lelei galuega, ae ma le tuutuuga o le ae tumau pea i se pisinisi faiga, leai taumatau-tauagavale, ogaoga, ma isi..

Afai o le galuega e aoga, manaia, o lona uiga, i le mataupu faʻavae, e mafai ona e nanaina peʻa i le galuega ma sau ma se mea ma lauulu. Peitaʻi, ou te manatu a faapea e maua le tele o aʻu tupe ma e le mafai ona ou faʻaalu i ni mea faʻaleleia atili, mo aʻu o le a avea ma faʻanoanoaga.

E faʻafefea ona e tausia lou lauulu? E iai ni au mea e fiafia iai? o a vali e te faʻaaogaina?

Ou te leiloa tausiga o lauulu. Ma aisea e tausia ai i latou pe a le umi o le malosi o 7 centimita?

E masani ona ou faʻaaogaina le Estel Essex vali, e le ona o le sili ona lelei, ae ona sa aʻoaʻoina aʻu naʻo le galue faʻatasi ma aʻu a o oʻu suʻesuʻe. Ma o lanu uiga ese uma sa ia te aʻu o Faatonuga. gaosiga o Egelani, a le o le sese. O laʻu filifiliga na pa'ū i luga o lenei ituaiga ona o manatu lelei i luga o fonotaga. Na ou filifili e taumafai ae ou te leʻi salamo ai. E le pei o le Manic Panic sili atu faʻamalosiʻau, Faʻasino 'lanu e sili mauoa ma sili atu ona tumau.

E iai ni faʻafitauli mai le masani ona pisia?

'Ou te leʻo faia le laulu, e lē oso le laulu. A uma ona fufulu, malulu ma manaia.

Faʻanaunauga mai ia Kseniva: aua e te fefe i suiga!

13 faamatalaga

Aisea ua vevela tele ai Johnson?

Atonu mai le tikeri o toto o lona vagina

Faʻafeiloaʻi mai, tuu mea lelei!

Sansa i le saoasaoa tele

Mea faʻatino e le PPC le faʻamaoniga ona iloa atu lea o le google out.

Igoa, Moder o le a faʻalelei

e te le iloa se mea e maua ai saʻo ia freeje / com account?

Faʻafefea ona valivali lou lauulu i se leo e le masani ai

Lauulu valivali i se matua pupula paolo lava faia i taimi uma ma le fesoasoani a faapitoa faʻapitoa pali. Lauulu vali, faatau atu i faleoloa masani, o le a le mafai ona feagai ai ma lenei galuega, o le a mautinoa lava e tatau ona e asiasi i se faleoloa mo stylists ma lauulu ulu pe na o le alu i se faleoloa e ofoina se taualumaga mo susulu vali i se lanu ese.

I le fale gaosi teuteu, o loʻo i ai ni ituaiga eseese e gaosia ai pulu mo lauulu o esea arty tone. E le tele naua ituaiga faʻailoga, ae ona o latou oloa ua faʻatauina e pei o vevela keke ma o le mea moni ua mauaina e stylists oe galulue faʻatasi ma le lalolagi lalolagi ma faʻaali pisinisi fetu.

E toetoe lava a le mafai ona feiloaʻi ma teine ​​masani ma fafine e le masani ai le laulu lanu i luga o auala o Rusia aai, talu ai o le susulu o laulu e le talafeagai i taimi uma mo galuega i ofisa.

Ma o le toatele o tatou uso a tagatanuu, e ala i a latou mafaufau, e le fiafia e tosina tele le mafaufau o fafo. Ae afai e te manaʻo i le faʻafeagai mea ese - alu i se faleoloa faʻapolofesa mo stylists ma filifili le vali o le leo manaʻo i totonu o ituaiga - Anthocyanin Acid Valivali, Manic Panic ma Faʻatonuga.

Faʻamolemole ia matau o le tau mo ia vali sili atu maualuga - i le averesi, tasi tamai faagaau taugata e uiga 1000 rubles, ma mo se valiina atoa o lauulu, e ono le faia se tasi, ae lua pe tolu tubes.

Ae o igoa o fugalaʻau mai nei tagata gaosi oloa e na o ni mea taua: blackberry, lanu viole, turquoise, fuchsia, afi lava ma e le o se lisi atoa o valea valea lea e mafai e teine ​​ona valiina i fulufulu lauulu lanu o felanulanuaʻi lanu ma mea lanu mai mea gaosi mai luga.

Ae e taua le filifilia o se lanu e le gata ile igoa, ae e faʻavae foʻi ile ituaiga o ou foliga masani.

O nisi nei o fesoasoani mai tagata faʻaofofesa stylists e fesoasoani ia te oe:

  • Lanu mumu e atoatoa mo le paʻu o lanu eseese: lanu uliuli o mumu alu atu i teineiti uliuli-paʻepaʻe ma enaena mata, sili pupula o le a teuteuina teine ​​paʻu-paʻu ma mata-lanumeamata. E manaʻomia le faʻaitiitia o lenei lanu mai le filifiliga ma le le fiafia ma faʻaletonu o mata epithelium - o le a faʻamamafaina uma le atoatoa,
  • Pink lanu e manaʻomia sili ona lamolemole ma maloloina le paʻu ma se moli paolo masani. Afai e te valivali lou ulu i se leo faʻapena - aveese atoa le mumu mai le vali, a leai, e te faʻamanatuina ia Marfushechka-pele mai le tala faʻapea "Frost",
  • O se moli lanu moli e talafeagai mo tagata e paʻu ma uliuli lona paʻu, ona o le tuʻufaʻatasia ma le samasama foliga o loʻo aumaia ai se foliga le lelei, ma le tiga lava.
  • Lanu lanu viole ma lanumoana e sili ona lelei mo teineiti ma se malulu paʻu ituaiga,
  • Ma lanu meamata o le a manaʻomia se filifiliga saʻo o paolo i le ituaiga foliga.

Ina ia aua neʻi seseina pe a filifilia se leo valea, faʻaaoga le komipiuta lanu lanu polokalama ma iloilo le tali.

Na / iai: faitatala suesuega ma lauulu lanu

I le vaiaso talu ai, sa ou valaʻauina teineiti ina ia auai i le tuʻufaʻatasia pou i luga o le autu o faʻataʻitaʻiga ma lauulu lanu ma o latou uumi. Na mafai e tagata uma ona lafo maia aʻu ata ma se tala puʻupuʻu e uiga i suiga i foliga mai i le meli. Ou te fiafia i le tele o faitatala e leʻi faatuai ma fefaʻasoaaʻi lo latou iloa i suiga matagofie. Tele faafetai i i latou uma na auai!

Ma o lenei ua oʻo i le taimi e te faʻamasani ai i tala o tatou tamaʻitaʻi ma mafaufau ia latou ata.

Ina ua mavae 10 tausaga o lanu uma o le mumu (mai moli-moli i mumu, pei o se taofi taofi), o ia lava na le maitauina le auala na faasolosolo ai ina avea ma lauulu :) O le muamua lanu o le chestnut.

Na sui loʻu lauulu lanu. I le taimi o aʻu suʻesuʻega i le iunivesete, na ou filifili ai e avea ma lauulu enaena paʻepaʻe mo le 5 tausaga. Ona ia tuputupu aʻe atoa lona lanu masani, lea, e foliga mai ia te aʻu, ua sili atu. O lanu masani ua faʻaali mai ai foliga lelei + foliga sili atu taugata + ua faʻalelei le soifua maloloina. O le a lau tala?

E tele taimi na sui ai laʻu laulu ma laulu ole laulu! )O le mea masani na, ou te laʻititi ai, ma loʻu lanu uliuli o lanu enaena :)

Na uliuli, saʻo. O lenei o auro auro, ua valavala. O le uiga ese o ata o le tausaga.

Na amata uma lava ile mea moni lea na ou tupu aʻe ai loʻu lauulu, ae o le mea na tupu na iai le paʻulu lauulu i luga o loʻu ulu, ma oso vave. Mai sukalati i le lefulefu lauulu lauulu, ae le o le iuga lena.

I le amataga, sa ou savali mo se taimi umi lava ma lauulu umi, lanu enaena ma e seasea lava! (ata 1) Sa ou mafaufau mo sina taimi e uiga pe toe faʻafouina le ata, ma, i le faaiuga, sa ou filifili i le sikuea (ata 2). I le taimi lava lea e tasi, sa ou toe vaneina foi ma le pulou.

Ia, ona amata loa! O le fiainu e tipiʻoti 'auʻaunaga sa le mafai ona faʻatagaina! O le mea lea, i le mavae ai o ni nai masina, ua leva lava ona ou mitamita e ofuina le pi (ata 3). Ina ua mavae ni nai masina, na ou faapuupuuina lenei pi (ata 4). Ma ina ua mavae lena mea, yaki anufe, o loʻu faiʻai na amata ona i ai le manatu o loʻu manaʻo ou tipi ni pupuu. O laʻu uo lelei na taumafai e taofia au i auala uma, latou te fai mai, e le o tagata uma e alu, e tatau ona e tipi soo, savali i mulivae. Ae i le faaiuga, na ou filifili! Ia Mati 2012, sa ia faia! (ata 5) Ma na fiafia uma i ai tagata.

Ae ina ua mavae le masina ma le afa, na amata ona ou ita o le wiski ua leva. Ma faʻapea (ata 6). I lea fomu, na ou savali pea i le umi, ae na ou filifili lava ua lava ma totoe, ma ua oʻo i le taimi e faʻamalo ai loʻu laulu (ata 7, ata 8). Sa lava loʻu onosaʻi ma loʻu le fiafia mo aʻu lava i le faʻata mo sina taimi. Faifai malie! Na toe tipi lona lauulu puʻupuʻu, ae i le taimi lava e tasi na ia valiina lona lauulu mumu i se paʻepaʻe "poloka" i ona auvae (ata 9). Na ou iloa i totonu o le "lanu mumu" ou "le o se vaipuna", na tatau ona ou toe foi i le chestnut i le lua vaiaso mulimuli ane, ae na ou tuua le "poloka". O le mea lea, i le ata 10, ou te foliga i le taimi o le tusia o le tusi.

O loʻu tupuʻaga lauulu lanu e uliuli uliuli. Ma, i le faʻamoemoeina, e le fetaui mo aʻu. O le mea lea, talu mai le 17 tausaga sa ou faataʻitaʻi i loʻu lauulu. Na ou amata i le perhydrol blonde, sosoo ai ma sulu eseese: moli, pogisa. O lenei ua ou faʻapupula mo se sili atu masani laulu o lauulu, ae o loʻo ou latalata pea i le malamalama, aua e moni faʻafouina ma talavou))

O le faʻataʻitaʻiga lea o si oʻu suiga na tele, ina ia ou tautala atu.

Ou te manatu o Jennifer Aniston's hair, dye ma hairstyle e manaia. Naʻo le mea ou te manaʻo i ai o le paolo malamalama ma foliga faʻalenatura lava.

Ma le lauulu umi - o se ata o 5 tausaga talu ai. Na ia togi le tama faʻapea. Puapuagatia i taimi uma. Ou te tauivi pea. Tasi le taimi ua vaivai ai le tagata, faaputuputu lona laoa ma 'oti ese. I le faletaele. O le aso na sosoʻo ai, na ou alu i le faleoloa - ia faasaʻoina))))) ou te alu i le mea lea mo le tausaga. Oute fiafia iai. Faigofie. Sili atu pe leai, ou te le malamalama lava.

O loʻu olaga atoa na umi loʻu lauulu. Muamua, fili, tamai lima, spikelets, ona sosoo ai ma le suiga o tausaga, o fusi i le pito i luga o le ulu alu ma se faaputuga o lauulu mo 10 rubles se afifi. Ma i lenei tamaoaiga mataga, sa ou (ioe, i le tulaga lautele, o loo i ai) psoriasis o le ulu, ae na ou musu e vavae ese. O lenei e sili ona lelei, ae o faʻateleina. Mai i lauulu, na ou fesuiaʻi i lauulu lauulu, aoina)) Tulaga faigofie ma vave)

Ma ni nai tausaga talu ai, na ou manaʻo e tapena pito o loʻu uso-i-tei (ou te manatu e faʻaalia ia te ia) i loʻu lava pule faʻapitoa. Ae o lea, o loʻo iloa lava e le pulu faʻataʻavale le mea e tipi ai)) Ma ia faʻaseʻe aʻu i lalo tonu o le puʻeleʻele, laʻu maua faʻatau moni kosmatenki. Mo sina taimi, na ou teʻi, ae e leʻi aʻafia ai loʻu laulu (o se vaega o le faʻavavau!).

Mo le 2 tausaga oi latou o fale gaosi toeitiiti lava i lo latou amataga umi, ma na ou filifili e fai ia latou teisi puupuu. Ma ni nai aso talu ai na ou faia se ombre. Ae i se isi itu e leʻo se mea lelei, Jared Leto o loʻo savali faʻatasi ma ia, ma e le sili atu le leaga i tatou nai lo latou.

Ou te le o faaaogaina se mea taugata tele. Masani tao: Pantene, Clean Line, Natura Siberica, o lea ua ou taumafai MARSEILLAIS. A ou manatuaina, ou te faaaogaina le fufuluina o pulu. Ma a faʻatagaina taimi, ona faʻalogoina lea o matapulepule!

Uma le soifua maloloina lauulu ma le tino!

O loʻu igoa o Olga, 29 tausaga. Ou te nofo i le taulaga o Yekaterinburg. Ou te fiafia e malaga, alu i totonu mo taʻaloga. E i ai se tamai gaosiga o lavalava fafine) Na ou alu mo se taimi umi lava o se brunette, ae o le taumalulu lea na ou filifili ai e avea ma lauulu enaena)

O le afa o lona olaga na lanu enaena. Na fanau mai o ia lanumoana-laulu ma lauuluulu (pei o isi tamaiti). Ma talu mai le 13 tausaga, o le laulu na amata ona pouliuli, liua e avea ma lanu enaena (e le o se brunette, ae leʻo se laulu e tasi foi). Ma mo le faʻauʻuga, na ou tauanauina loʻu tina e faʻatagaina aʻu e vali atoa loʻu laulu lauulu. Sa i ai le fiafia! Ae ina ua tuua le aʻoga sa ou alu ese aʻu e aʻoga i fafo, ma o lenei, poʻo loʻu matai poʻo le vali na ou valiina: Na fai mai tagata uma e sili atu loʻu fetaui i loʻu tagata. O aʻu lava ou te malamalama, e sili atu loʻu aulelei ma lauulu uliuli. E foliga masani, ma e leai ni faʻafitauli o aa)) E ui lava o nisi taimi ou te misia ai le enaena :)

Talu mai loʻu laitiiti, ou te suia le lanu o loʻu lauulu, o loʻu lava itu ua faʻasoesa ai aʻu. O loʻo ia te aʻu le uliuli, ma le mumu, ma le blond - well, o mea uma sa i ai)))) O lea ua ou tuputupu aʻe laʻu lava, ua ou le lava i mea uma, Ua leva ona ou aulelei, ae e foliga mai ia te au o le aulelei ua matua ou)))))

Ou te leʻi vaʻaia faʻatametapaia loʻu lanu o loʻu lauulu, e ui lava, leai, i loʻu talavou sa ou faʻapupula maualuga, ae i le iuga na vave ona ou toe foʻi atu i loʻu tupuʻaga lanu paʻu uliuli. E tusa o le 5 tausaga talu ai, o loʻu uso, o lē e galue e pei o se teine ​​fulufulua, sa ia ofo atu e faʻataʻitaʻi se paʻu laititi atu ma toe valiina aʻu i lauulu enaena lauulu)) Ina ua ou vaai ia te aʻu lava i le faʻata, na ou teʻi, sa matua tilotilo mai aunt aunt ia te aʻu)) E leai saʻu ata o lenei mataga, aua na toeitiiti lava ou toe avea ma brunette))

Ata 1. I le 2nd tausaga o le inisitituti, sa ou matamata ai i le ata tifaga "Ghost" ma Demi Moore ma ou maʻi i se pupuʻu pupuu laulu. Lau uo, o se teine ​​fulufulua, na ou 'aʻai ai i ai le faiʻai ma se sipuni ti, ae ui i lea na filifili e tipi ese loʻu ulu mafiafia umi ma fai aʻu i luga o se tipi laʻititi lauulu)) Ina ua ou sau i le fale ma lenei "vavega" i luga o loʻu ulu, na toetoe a fasiotia aʻu e loʻu tina, sa ou nofo i le faletaele mo le 2 itula ao faanoanoa loʻu tina i loʻu lauulu i le umukuka ma taufaitagitu fai mai o manatu nei o tagata uma ua ou maua le kutu, aua e leai se isi mafuaaga o le tipiina o na lauulu)))

Ona oʻu le mafai ona tupu ae se vavaeʻauʻulu mo se taimi umi, sa ou faʻanoanoa i taeao uma i sitaili ma sa ou matua manaʻo e toe fai ou lauulu umi, ma sa ou ita ia te aʻu lava, teine ​​i le laulu umi ma Demi Moore))

O le mea ua tupu, o le lauulu o le alamanuia, o le a nei tau tiga taugata, na o latou na e iloa i latou na ui i ai. E tusa o le 5 tausaga, ou te leʻi paʻi i loʻu lauulu, inu uila, fai uma ituaiga o matapulepule, ma mulimuli ane, na latou pauu i lalo ifo o oʻu tauau)) O se fiafia!

Ata 2. E leʻi umi ae ou fetaui i loʻu toalua i le lumanaʻi, o pese uma na siva ma siva i loʻu agaga, ma na ou filifili e sui loʻu lanu uliuli i se mea e mama. Na fufulu aʻu e loʻu uso, fuaina ma vali uma i le lanu "kofe mocha." Ou te fiafia tele i loʻu lanu fou o lauulu! Malu aʻu ona toe toso mai ai lea o aʻu e vali i luga o se pogisa uliuli, ma sa ou toe fefe foi e faia se fufuluina ina ia aua neʻi fasiotia aʻu matitiva lauulu.

Ata 3. I le vaiaso talu ai, na fautuaina ai aʻu e loʻu l hairʻulu, 'ou te sui loʻu paʻauli lauulu ma faʻaopopo nisi mama o sulu. Ia, ou te manatu, aisea e leai? I le iʻuga, na fai aʻu ma mumu mumu)) O le mea e ofo ai, sa ou fiafia i ai! Ou te leʻi maua lava lena lanu) (O timuga ua timu i itu uma))

O loʻu manatu, o fulufulu umi, o le teuteuga autu a se fafine. O se puupuu lauulu lauulu e seasea talafeagai mo soo se tasi. I loʻu talavou, sa i ai oʻu foliga mumusu, ma sa faiʻu siʻu pupuu, pei o le solofanua povi, ae mo nisi mafuaaga, ona o le le faaaloalo, e leai se tasi na taʻu mai ia te aʻu e uiga i ai, naʻo loʻu tina na fai mai na ou tete i luga o le 20)) O lenei, vaai i le ata, o aʻu Ou vaʻai ua saʻo loʻu tina)) Oka o se matua mataga mataʻutia!

Faafetai mo uma mo lou gauai, faʻataʻitaʻi, vaʻai mo oe lava, ia e aulelei, maloloina ma fiafia!

I le natura, o aʻu o le pulu enaena. Faatasi ai ma se afifi manaia i le foliga o le vaʻai leai ni laulu mata, laulu mata mata, vaʻai lautele o le paʻu ma isi fiafiaga o le olaga - Gwyneth Paltrow. O le mea lea, sa masani ona ou tilotilo i brunettes ma le matauʻa tele (lelei, faʻalelei), ma i nai tausaga uma ou te malepe ma ala i luga ma le pese "Heeee, pepe, ua ou avea nei o se brunette!". E lua vaiaso le faʻatinoina, ma ua amata ona ou toe foʻi i laʻua, aua ou te le iloa fai le laulu uliuli - ua suia le ituaiga lanu, ua tatau foi ona sui laei lavalava, ma ou te tuua mea uma lava, o lea ua na ona avea aʻu o se laʻititi laupepa ma amata suʻe loʻu sulu, lelei, ua e malamalama ioe. O le mea ua tupu, ua ou le toe ofuina loʻu paʻu i le tolu tausaga i le taimi nei, ae ou te lagona e pei ou te manaʻo ou te toe oso atu le faʻaoso adrenalin, pe toe fai i se brunette, pe i totonu o se mumu. Ae o le enaena ou te alofa ia te aʻu lava! :)

Mo se taimi umi sa ou pulu ma ou matua fiafia i ai! )))

Ae faifaimalie aʻe ona ou faʻalogo i laʻu uo mamae, o le na fai mai i taimi uma o le paepae e tatau ona foliga taugata ma tamalii! Ma lemu na amata ona ou malamalama o le lanu e tatau ona suia (sa galo ia te aʻu na fai mai na ou tuputupu ae aʻa na tupu i le fale, o le lanu, i le mea lava, e lelei, e aunoa ma le samasama, e foliga mai e le taugofie, ae e le o se mea e masani ai).

Ma i le sili laitiiti atu ile 2 tausaga talu ai, na ma pikiina ai ma laʻu uo se vali e fetaui ma le lanu o oʻu aʻa, ma vali aʻu e laʻu uo lona lua (o ia o se teine ​​fulufulu laulu)! I le ata lona lua, na o le taimi lava na maeʻa ai le vali) Na aliali lelei!

Ma o lea, ina ua mavae le 2 tausaga, ua tupu loʻu lanu moni () ua ou fiafia lava) (ata ma tioata).

E masani lava na umi loʻu lauulu, ae na amata loa ona 'ou puʻeina ma teteʻe loʻu laulu - sa i ai ni faʻataʻitaʻiga lototele (paʻepaʻe paʻepaʻe ma loka piniki), na ou malie i ai, aua i le taimi lena sa ia manaʻo e tipiina lona lauulu toe. Sa i ai foi lanu o le sami: mumu, piniki, lanumoana, enaena, lanu enaena.

O lenei ua ou mumu ma ua matua fiafia i nei lanu. Toeitiiti lava o tagata uma na oʻo mai i le faʻaiʻuga o le mumu lea e sili ona lelei mo aʻu, e ui lava o nisi e manaʻo e toe faʻafoʻi mai aʻu i le lanu enaena), ae i loʻu agaga ma loʻu lauulu, ua ou malamalama ma ou fia fiafia i aso uma.

Talu mai loʻu laʻititi, sa ia te aʻu ia curls, mafiafia, ulavale, uliuli (ae malu) - lelei, e pei lava o Sue's curly - ma mata enaena (e ui lava o latou lanu enaena)).

Ae o le tuafafine sa auro, saʻo, lemu ma usitai, ma ina ua ia fulufulu lona lauulu, ou te lotovale, oka, oka lou matauʻa, aua i luga o lona lauulu, o le umi na vaaia, ae o laʻu umi na tuputupu ae, e le i tupu, mea uma na kerisi, ma o loʻu umi na toetoe lava a tutusa tutusa i taimi uma))

Ia, i aso aʻoga, e mafai ona matou faapea atu e leʻi iai soʻu leo ​​i le mataupu o loʻu laulu - o mea uma na filifilia e loʻu tina, ma e masani na ia peleina lona lauulu i lalo ole tama.

I le taimi muamua, i le aʻoga maualuga, na amata ona ou teteʻe ma fai mai, i lenei aʻoaʻoga, ou te le ulufale lava i se iunivesete, ma amata loa ona tupu loʻu lauulu. Na latou ola aʻe mo se taimi umi ma le tiga tele, umi lava e oo i le 30 tausaga (toeitiiti atoa le 12 tausaga) faatoa latou taunuu i le fusi o le alamanuia. Ou te fai atu i lena vaitau sa ou mulimulitaʻi ma le faʻaeteete i le latou tulaga, vaʻai lelei, ma tipi soʻo e le aunoa.

Ona tupu lea o se miti leaga - Na ou lavea ai. Mati 2012, ma ina ua faʻateʻa o ia mai le falemaʻi, lea na ia taʻoto ai ma le le gaoia / le faʻamamaina mo le 10 aso, ma i le fale mo le isi 10 aso, o lea uumi o le umi na avea ma mea e le malamalama ai, e le mafai ona fufuluina, e le selu, ma i se tulaga lautele, e tele tiga loʻu ulu. Na vavaeeseina i latou, e leʻi leva. Ma o aʻu "fiailoa" ua uma ona amataina))

A o tupu le lauulu, e masani ona ou suia le lanu / lauulu (lea ou te leʻi faia muamua ile 12 tausaga).

Ma o le tele o vaega, o lea ua ou maua nei le "lauulu" - se fusi ua mau i luga o loʻu ulu. E aoga tele i galuega, ile fale, ma le faletaalo.

Na ia faʻataʻitaʻi ma lanu uliuli, ae toe foʻi i lana pele pulu! O nisi taimi ou te faʻatagaina ai aʻu le tamaʻi Nikki Minaj ma Lady Gaga, tuʻu faʻatasi se tamai ato ole pulou lanu :)

Talu mai loʻu laitiiti, na ou miti o loʻu laulu ma se talavou a o oʻu mafaufau i laʻu miti, ae ina ua maeʻa ni alualu i luma e le i faʻatinoina, na ou iloa ai o loʻo i ai i loʻu ulu se ie mulumulu, ma e tatau ona ou faia se mea e uiga i ai. Ata 1 - o se lauulu 'ulu ina ua maeʻa le malamalama ma se mea e tutusa ma le ombre, lea sa faʻaigoa i lena taimi "toe tupu o aʻa") Ona ia fai mai lea i le pulu faʻataʻitaʻi e toe faafoi mai loʻu laʻau lauulu ia te aʻu, e foliga mai ua sili atu ona sosolo ma pogisa. Sa ou iloaina le lanu ma le umi, ae sa le mafai ona ou nofo filemu. Na ou filifili i luga o le osofaʻiga, i le lua masina na pei lava lenei, ona ou tuputupu aʻe lea mo le tausaga atoa. Le taimi sili ona leaga i loʻu olaga, ou te manatua ma le tetete) Ia, o le ata mulimuli o le mea lea ua tatou maua nei (minus 5 centimita o mamago fesoasoani na ou vaʻaia talu ai nei). Peitaʻi, o manatu e uiga i le lauulu o loʻo faʻasauā ia te aʻu i le taimi nei, taofi le leai o se tupe)

E pei lava ona ou manatuaina, ou te faʻataʻitaʻia tele. Tele lauulu sinasina, ae o isi taimi ou te ala i luga i le taeao, ma ou te matua manaʻo e suia se mea. O le taimi lava na ou ala ai pei o lenei ma vali uliuli. Lava mo au mo 2 vaiaso - e le o aʻu ma na o le pau lena (e ui lava i le taimi muamua na ou fiafia tele i ai, ma sa ou mautinoa o le a ou le toe foi atu i le lanu enaena)). Sa latou mumusu e toe vali i le lauulu, ona ou aveina lea o le supra ma toe vali aʻu. Ma liliu atu)))))

Ina ua mavae sina taimi na amata ona le manaia, na ou filifili e oti loʻu lauulu. Faʻafiafia)) Ona puʻupuʻu ai)))

A o iai, o le pupuʻu o le laulu, o le tele foi lea o le vevesi ma ia. Na ou tuʻituina :) Ou te ala aʻe i taeao uma i le itula ma le afa muamua ou te fufuluina ma sui loʻu laulu. Ma sa amata ona ou tuputupu ae. Na tupu ma teuteu lona itu))) Lava mo 3 masina. O lenei ua ou tupu se itu))

2 vaiaso talu ai na faia ai le fesoʻotaʻiga! Muamua, sili, ona amata ai lea ona fufulu ese aa uliuli mai loʻu laulu, ma avea aʻu e pei o se isumu mataga)))

O lea ou te manatu e fai le isi mea))))

I le ata sili ona tele - o aʻu lenei ua maua. I taimi masani, galugalu lima e tipi, vali. Ua toeitiiti ona faia lea o aʻu filifiliga, e foliga mai)

O aʻu le 35 tausaga, ma o aʻu faʻataʻitaʻiga ma le ituaiga ulu e ala ile laʻasaga i aso nei na amata tuai lava - i le 17 tausaga. Seʻia oʻo i le vasega 7, ua oʻu masani lava "pei o se tamaititi" pe faia foʻi se sikuea i le sikaili a Mireille Mathieu - talu mai lena taimi ou te 'inoʻino i le au bangs. Uma teine ​​savavali pei o teineiti - ma le aufana ua lelei ma solofanua, ma na toetoe lava a ou aveina faʻamalosi i le fulufulu tagata - e faigofie mo tina, e le tatau ona faʻaali se mea faigata i luga o loʻu ulu i taeao uma. I le vasega 8, i le itu i lauulu, latou te leiloa le saogalemu i oʻu tua, ona ou tilotilo lea i luga - e ala i le 2nd tausaga o le inisitituti na ou tupu aʻe ai se lalelei matagofie 70 cm le umi. O le mea ou te leʻi faia ia te ia o le valiina o henna, ma faailogaina ni manoa (atonu e manatua e se tasi le loka o le perhydrol i luga o se foliga na ofuina mea uma i le ogatotonu o le 90s), faia se laina atoa, uu i papillots, ma isi. o e. I se tulaga lautele, teuteuina atoa i tausaga uma o le "le-teine" lauulu. I le 3rd tausaga na ou tipiina se fulufulu uumi - na atili faigata ai ona tausi lelei. Ou te manatua sa oʻu taumafai lava e faʻatau atu, ae na ou le mafaia - o le laulu sa nini e le o se pisinisi faʻamanuiaina. Ina ua maeʻa le faʻaipoipoga, e tusa ai ma le ituaiga o laʻau, na amata foʻi ona atili ai ona faigata ona ou lelea - sa na o aʻu: o le lauulu laʻititi le puʻeina, sa puʻeina foi lona laulu, ma se laulu o loʻo iai se laʻau enaena, ma se tamaitai enaena enaena ma "chemistry" (foliga mai e taʻua o le "vaneina"). E le masani ona iloa aʻu e loʻu toalua i le mavae ai o le isi malaga i le teine ​​lulu. Na mafai ona ou faigofie ma maua i le po nei ona vavaeina lauulu i lalo ifo o tauau o le maualuga i le 2 cm, ma ina ua mavae le masina e aunoa ma se manatu faapito amata latou toe tuputupu ae. Na ou toʻafilemu faʻatoʻa i le 2 tausaga talu ai - ua ou tupu loʻu lanu (ou te leʻi manatuaina 18 tausaga le matua foliga), e ui lava ua maeʻa ou lauulu sinasina. Ae ou te le alu e valivali ma suia le umi o loʻu laulu. E ui lava ou te manatu o le puʻeina lauulu 'ulu o le sili lea ona manuia le faʻataʻitaʻiga - atonu e i ai se aso o le a ou toe foi ai i ai.

Galina mai Kazakhstan

O aʻu le 25 ma le 10 tausaga talu ai ua ou valivaliina loʻu lauulu. Faifai pea. Toetoe o masina uma. Ma faʻafetai uma lava i loʻu mafuaʻaga, o le mauaina o lauulu sinasina o luga o loʻu ulu i le tausaga 7-8 mo oʻu aiga o loʻo i ai i le faʻasologa o mea. I le 15 ua leva na i ai. Ma sa amata ona ou valiina latou. O aʻu o se brunette i le natura. Ole muamua 3 tausaga na ou le na faia ma latou: sa i ai chestnut, ma eggplant, ma beaujolais, ma karamel. Ae o le 7 mulimuli tausaga na masani ona vali na o le uliuli, tausaga 2 ua matua manaʻo e suia i latou. Ma o lea, i popofou o lenei taumafanafana, na ou filifili ai. I luma atu o lenei, na solo taʻi 10 salalau, na fautuaina e tagata uma mea eseʻese, e oʻo lava i se tasi na teʻena le uliuli paʻepaʻe ma e sili atu i le 100 taimi o vali. O le mea na tupu, na ou mauaina le tasi, na mautinoa o le lauulu o le a talafeagai lelei i le pito. Sa ou faʻamamaina i le aso e tasi, nofo mo le 4 itula, na ou faʻaaogaina se vailaʻau faaluaina le faaluaina, e iʻu ane le ele. O matai o Turks, ma sa ou fiafia na oʻu o atu ia te i latou, a leai semanu ou te le onosaʻia le feutagaiga a le 4 matai i luga aʻe o loʻu ulu, paʻi i loʻu lauulu ma talanoa faʻamalosi i se mea, ma afai ou te malamalama i le mea o latou talanoa ai, ou te le faia. semanu e tutumau. O lea ou te le malamalama pe a ou manaʻo ai. O lanu uma o vali maia ia au e mumu mumu. Sa ou tilotilo i ata tuai ma amata ona misia loʻu laulu uliuli. Lauulu o se taunuuga o le vaomago. Ae o le efuefu i lalo e le foliga mai.

O le lauulu umi e le tumau i suiga autu. Uma le ono masina ou te tipiina le 15-20 cm. Ou te le matua gauai atu i le uumi ma o latou foliga. Ou te manaʻo i ni mea pupuu, ae e le o le tulaga lea i oʻu tauau. Lea o le a ou alu e oti e toe. Ou te faamoemoe o le a ou faatali seʻia latou tuputupu ae i tua, ma o le a ou tipi ese uma le ie ua eliina ma taofi le mumu.

Ia i latou e le oi ai le lauulu sinasina, ou te matua losilosi lava!

Na toe amata aʻu faʻaiuga ile aʻoga. E le pei o isi, e leʻi taofia e loʻu tina loʻu manaʻo e sui se mea i foliga vaaia. I le taimi muamua na o le pupuga faʻailoga. Ona vali uliuli lea o pito. Ina ua maeʻa sa iai le henna. O lea, seʻia oʻo i le vasega 7, ua ou tupu loʻu laʻititi umi, ma ... filifili e tipi. Ma na tatau ona faʻalavelave mai le tina. Ae leai. I le teine ​​fulufulua, sa latou faifai ia te aʻu, o loʻu loimata e leai sona mutaaga, leai se pito. Niagara Falls. Ae peitai na ou vaʻaia ma loʻu laulu fou, ma o le aso muamua o Setema i le laina na vaʻaia Ksenia i lalo o le tama. I le vasega 11, na iu ina ou liu lauulu sinasina. Le Atua, e maeu loʻu alofa i loʻu saito umi!

I le iunivesite, sa ou faʻaauau ai loʻu sui. Ina ua uma le kosi muamua, na ou filifili loa e avea ma mumu. I le fefiloi e lua vali, sa ou maua ai se lanu mumu lanu mumu! O le mea e malie ai, na vave ona amata ona alu ese, ma o le taunuuga na ausia.

I se lanu apamemea, ou te leʻi alu umi. Ua toe amata ona toe foʻi i le lanu enaena. Oi, o le faigata lena auala. I le taumalulu o le 2010 na ou maʻi tigaina ai. Ina ua ou toe malosi, sa ou manaʻoe tuputupu aʻe loʻu lanu masani. Ona o lenei, na ou filifili ai, mo le taimi muamua lea i loʻu olaga, e vali pei se pogisa e mafai ona le mafai ona iloa atu aʻa o loo ola aʻe. I le va o nei pisipisia uma, na ou tipi ese le au, ona tuu lea e toe alu. I le faaiuga, na ou iloa ou te le fia alu ma ia.

Ina ua uma ona tupu loʻu lanu masani, sa ou mafaufau lelei ma oti ese. E leʻi leva na 'ou puʻeina loʻu lauulu talu mai le vasega 7.

Mo le 2 tausaga nei, ou te leʻi vavae loʻu lauulu. O loʻu natura uliuli enaena lauulu ua matua tupu. Ua ou fiafia. E tele uo e talitonu o le malamalama na sili lea mo aʻu, ae ou te le toe valiina loʻu lauulu. I le tuputupu ae lanu, na ou matauina ua tele loʻu lauulu sinasina (genetics, tama amata amata ona liu efuefu vave), ae e oo lava i lenei mea moni o le a le mafua ai ona valiina luga lauulu sinasina. Aemaise lava talu ai ou te fiafia i le lauulu uliuli foliga i fafine (ou te savali i luga o le tina o Jared Leto).

E tatau foʻi ona fai atu laʻu faʻafetai i loʻu tina. Ou te talitonu o le faʻatagaina o aʻu e vali vave, sa ia gaoioi ma le poto. O aʻu, ina ua ou tautala, alu i le vao, taumafai uma mea ma ou te le toe manaʻo e faataʻitaʻi. Sa ou toe foi i le amataga ma iloa o le mea uma, natura iloa sili atu.

Vaavaai mo oe ma alofa ia te oe lava po o ai oe! ,)

Emilia Clark

O le tamaʻitaʻi fai pese, sa ia faʻatinoina le tina o tarako Daenerys Targaryen i le lauiloa TV faasologa "Taʻaloga o Nofoaga", ina ua mavae lenei matafaioi e faigata ona mafaufau i ai ma le ese o lauulu lanu, vagana ai le enaena. Ae ui i lea, Emilia Clarke i le olaga o se brunette ma e foliga mai na te le suia se mea.

O le teine ​​pese Kazakhstan ma le tamaitai masani Lido na faateʻia tagata uma i le avea ma laupepa platinum. Moni, o le faʻataʻitaʻiga e leʻi umi le umi, ae atonu na manatuaina e le au fiafia, aua i luga o Instagram le finauga e uiga i le lauulu fou o le pese e leʻi faʻaitiitia mo le tele o vaiaso.

Maria Kozhevnikova

O le tamaitai Rusia o Maria Kozhevnikova na muamua aliali mai i le TV faasologa "Univer" i le matafaioi a se valea sinasina. Ma o lenei mamalu semanu e ulufale ai ia te ia pe ana le faafuasei Maria avea ma sui sui. Ona i ai lea o le matua faʻalavelave i le ata "Battalion", ona o le mafuaʻaga na tipiina ai e Kozhevnikova lona lauulu, pei ona latou fai mai, i le mea e leai. Ina ua mavae lenei mea, na avea le teineitiiti maʻitaga ma le tumau taofia le soloia o lona lauulu. I se tulaga lautele, tagata maimoa na latou vaaia e ala i le natura, e leai se laulu a Maria.

Anne Hathaway

O le enaena enaena enaena Anne Hathaway taumafai e suia tele lona foliga i 2013: na o le taimi lena, le mafaufauina mo tagata uma, na avea o ia ma lauulu lauulu. Peitai, e leʻi mauaa le ata, ma na faasolosolo malie ona toe foi Ann i le masani masani sukalati.

Makpal Isabekova

E pei ona masani ona faia e Makpal Isabekova, e leai se tasi tusiata Kazakh e filifili e faʻataʻitaʻi ma lauulu. Makpal tupu lona lauulu, ona tipiina lea ma le le faʻaalia. E savali ma lulu lauulu, ona faia lea o pulu matagofie. Ma, o le mea moni, aua le fiu e suia le lanu o lauulu. O le mea masani, o Makpal o se tagata paepae, ae o taimi uma e tele na te mafai ona vaaia o ia i moli uila.

Polina Gagarina

Pese pese mai le tuaoi o Rusia Polina Gagarina na aliali mai i luga o le tulaga ma le uumi lanu uliuli ma i se ata e le mafua ai lagona faapitoa. Ona vave faʻaitiitia ai le mamafa o Polina, fai sana pulu puʻupuʻu ma avea ma lanu enaena. O le mea lea na fesoasoani ia te ia ia avea ma se tasi o teine ​​sili ona malamalama i totonu o le faʻaaliga pisinisi Rusia.

Kim Kardashian

Kim Kardashian ua lauiloa e le gata mo ana tulaga maoaʻe, ae faapea foi mo gaioiga e le mafaamatalaina. O le mea lea, pe a o se fetu mai le susunuina brunette brunette liliu i se platinum blonde, o le au fiafia e leʻi ofo. Peitai, na amata ona latou finafinau malosi poo fea le Kim latou te fiafia iai. I le taimi nei, o le sili ona lauiloa sui o le aiga Kardashian "savali" se laulu fou o lauulu ma filifili ai e toe foi i le muamua ata.

Saya Orazgalieva

O se tasi o teine ​​talavou aulelei e sili ona lalelei i Kazakhstan, O aʻu Orazgalieva e manatuaina vave mo ona foliga le masani ai. Le tele o taimi, Malamalama-eyed Saya mafai ona vaaia i lauulu sinasina, ae o ia i nisi taimi tupu avea ma pogisa.

Vera Brezhneva

O le ava sili ona lauiloa o le faʻaali mai pisinisi a Rusia o Vera Brezhneva na o le tasi le taimi na filifili ai e toe vali ona lauulu uliuli i le uliuli. I se ata fou, na iloa ai e Vera i le Sexy Bambina vitio. O Brezhnev lava ia na ia faʻaalia mai, na alu o ia i lenei faʻafiafiaga e faʻamalieina ai le fia iloa o tagata fiafia, ma na faʻaopopoina foi na sili atu lona le mafanafana i le lanu enaena. Talu mai lena taimi, ua le toe avea Vera ma brunette.

Faʻafefea e le aulelei o lauulu lanu i lanu valea alu?

Muamua, o le matai e fufuluina lou ulu ma faʻamago lou lauulu. E manaʻomia lea mea ina ia 'aveʻese uma gaʻoa, palapala ma pefu mai luga o le lauulu. Le tele o le le masani lanu o le a manaʻomia faaopoopo lauulu blaching - o lea o le pupula paolo o le a taoto sili atu ma tuuina atu se susulu lanu o se taunuuga.

O lea taualumaga e le fautuaina mo brunettes masani, talu ai pe a pisia i lanu susulu malamalama - turquoise, lanumoana ma lanu piniki lanu ua faia seia oʻo le melatonin atoa togitogia, ma o lenei matua leaga afaina ai le tulaga lautele o le lauulu.

Ma aua le talitonu i ai pe a fai atu ia te oe ole faʻamamaina e tupu ona o se natura ma siosiomaga faauo siosiomaga - o ia faʻafefiloi mo le togitogia o se masani po o le lanu faʻataʻitaʻia e le oi ai. E mafai ona e filifilia se palu malie, ae o le a le matua saogalemu mo le soifua maloloina o lauulu.

O le matai foʻi o le a togafitia lou muaulu, taliga ma malumalu i le kulimi faʻapitoa o le a puipuia ai lou paʻu mai le vali ma mulimuli ane le pisia. I nisi potu faʻamanino, e faʻaaoga e stylists se ofu tuʻu ae le o le kulimi.

Sosoʻo mai, o le sili ona faigata tulaga o le staining tulaga amata: o le matai e tatau ona vali lou lauulu ina ia pa'ū na o le lauulu, ae le o luga o le ulu. E taua tele le mea lea, aua o le crazie dyes e tumau tele le fausaga ma e leaga le fufuluina mai le paʻu. A o le i valiina, o le lauulu atoa o lauulu o loʻo togafitia i se faʻaopopo vali vai faʻamau.

O le palanikeke e le tumau i luga o le lauulu mo se taimi umi - i le averesi, o le faʻaalia taimi o lenei ituaiga vali e le sili atu i le kuata itula.

Ae o lea e iai le faʻapitoa: o le ae le naʻo le nofo ma faʻatali seʻi iloga le vali - o le a tuʻuina atu e le matai se pulou faʻapitoa i luga ia te oe ma o le a faʻamafanafana le fulufulu lanu lauulu i le taimi atoa faʻaaliga. Ina ua maeʻa le mafanafana, ua malulu le ulu, fufulu le vali ona faʻatino loa lea o le faʻailogaina mulimuli.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faiga e fai si faigata, o le a faigata ona toe fai i le fale, o le mea lea matou te fautuaina le puluina o le laulu i vale valevale i salonofoaʻiina aloese mai taunuuga faʻanoanoa.

Ae o lanu e sili ona le masani ai e manaʻomia foʻi le le tausia lelei mo latou.

Faʻafefea ona tausia lelei lauulu ua valiina i se susulu matagofie tele

Ina ua uma ona vali lou ulu i se lanu soona fai, o le a manaʻomia oe e suia nisi tulafono mo lauulu tausiga: i se tulaga faʻapitoa, faʻapitoa faʻapitoa aofia masks, shampoos ma balms e faʻavae i luga o masani ma taua suauʻu mai le tausiga. E gaʻo ole uila ile fausaga ole vali pupula ma ia faʻapupula atili.

Aveese uma faʻapitoa shampoos faasaga i faʻafitauli eseese o le lauulu, aemaise lava e faasaga i seborrhea: latou masani ona i ai se vailaau faʻamalositino e faʻaleagaina ai le vali. Le tutusa e mafai ona fai e uiga i faʻapitoa auala o le faʻaputuina - varnishes, gels.

Tau le faaaogaina soo se lauulu fulufulu ma isi vevela faʻalelei meafaigaluega.

Sa matou talanoa auiliili e uiga i mea faʻalenatura lanu ma le lanu e le masani ai mo lauulu o fafine, ae o le natura e le moe: tagata i lo tatou paneta e nonofo ma se mea le masani ai le fou o le lauulu lanu lea na tuuina atu ia i latou talu mai le fanau mai. E i ai tagata e faʻapipiʻiina paʻu paʻepaʻe, o se masani masani o lauulu e maua i albinos.

I totonu o le sili masani le masani lauulu lauulu e aofia ai lanu eseese o mumu - o se masani mumu lanu lauulu e maua i na o le tolu pasene o tagata e nonofo i le lalolagi.