Valivali

Taulaina i luga o pogisa lauulu - 200 ata!

Malamalama malamalamaaina o lauulu: o le a le valivali auala e filifili ai mo brunettes, blondes ma redheads. Faʻafefea ona fai ia lauulu manifinifi le tele laupepa, ma le malulu - susulu. Lauiloa faataitaiga ma metotia mo valiina o ni laina.

Aulelei lauulu-teuteu lelei, muamua lauulu ma laei vali auala faʻamaonia le talafeagai feusuaʻiga foliga foliga ma lauiloa i tagata. O se tasi o sili ona lauiloa dyeing metotia o paʻepaʻe faʻamalamalamaina - valiina o vavaeina o laulu i se malamalama tele lava paolo.

Ituaiga malamalama moli lauulu

  • Vailaau. O lenei togafiti e aofia ai le vali tutusa o manoa mai aʻa i pito. O le mafiafia o filifili e mafai ona ese mai le manifinifi tele i le lautele.
  • Zonal. E iloga i le valivaina na o se vaega o le lauulu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga e faia na o luga o le pito i luga poʻo le pito i lalo o lauulu, naʻo aʻa, itu tauagavale po o le itu taumatau o le ulu e valivali, tafafao pe asymmetrically.
  • Venesia. O sulu uila e le liliu i le pepa, o le paʻi fua i paʻu tafatafa. Ole faʻaiuga ose mea e sili ona manaia e faʻaosofia ai le pupula faʻalenatura ile lauulu uliuli.
  • Tuʻuina mai. I le pisia, e tele lanu e faʻaaogaina mo le makaina faʻatasi, e aofia ai paʻepaʻe. Malamalama malamalama mafai ona sui i le pogisa chestnut, auro, pouliuli ma malamalama blond, faia se ata mataina mataina.
  • Mamalu. Lua pe tolu-lanu-lanu, lea e mafai ai ona e fausiaina se lalelei (faʻaleleia suiga) mai le pogisa paolo i se malamalama mama. I le taimi lava e tasi, o le paʻepaʻe o mea taua e faʻaaogaina e faʻaogaina i pito pito o le laulu, faʻauma le ata lanu.

O le a le mea taua e filifilia e fuafua i le lanu ma le umi o le lauulu?

  • Lulu uliuli. Malamalama uliuli lauulu maua ai nisi faigata ona o le tumau pigment (melanin). Ae o tagata tomai faapitoa i le au fai fulufulu ma mea vali i aso nei mafai ona ausia se aafiaga tumau ma sili atu le eseʻese o lauulu faalenatura ma lanu lanu.
  • Pulu uliuli. Ole faʻamamaina ole laulu uliuli ole a fesoasoani e faʻaopopo le laʻau fou ile laulu ma le ata atoa. O enaena lauulu enaena e faigofie lava ona vali nai lo le susunuina o brunettes. Ae mo le faʻaiuga sili ona lelei, ua fautuaina e le au polofesa faʻamalamalamaina le laulu atoa, ona faatino lea o mea faʻapupula i ona vaega eseese.
  • Lauulu enaena ma uliuli. E pei o latou na faia mo le masani paʻepaʻe faʻailoaina, e aumaia ai le faʻatusa o lagona ma le mama. I se faʻaopopoga, o le metotia o le a fesoasoani e faʻaalia se susulu faʻapitoa i malamalama uila, ia i latou lava e foliga mai e le malie.
  • Lulu mumu. O se vala o lauulu afi o le taua taua o le lauulu, e mafua ai ona e faigata ona latou suia. Ae o le sao filifilia vali ma se poto masani auala mafai ona taulimaina le tulaga ma ausia le aafiaga o paʻepaʻe paʻepaʻe e aunoa ma le le aoga o le samasama ma le "rusty" paolo.

Filifilia le ituaiga o taua i luga mo lauulu, e tatau ona e tuleia e le gata i le uluaʻi lanu o laulu, ae faapea foi mai o latou uumi. O lea, o tagata e umi laʻau lauulu e tele a latou avanoa mo faʻataʻitaʻiga ma lauulu: lamolemole, teuteuga lelei poʻo manino ese faʻasologa, ombre poʻo le "Venetian" - e mafai ona e taumafai mea uma.

O le vaeluaga ole laulu e faʻamalosia foʻi le eleele e faʻapupula ai, aemaise pe a fai e tatau ona e galue ma le laulu laʻau lauulu. E mafai ona faʻamalamalamaina e tusa ai ma le masani ai metotia, vali na o pito o le lauulu pe taʻalo faʻafetauia.

I luga oi latou, e mafai ona iloa le amataga asymmetric maualuga poʻo vali na o le pito i luga o lauulu, ma faʻaopopoina le tele i le lauulu.

A o leʻi faia le pamu pia ma soʻo se vali poʻo se sui sooupu, e tatau ona faia se suʻega alergi. Mo lenei mea, o le kulimi atoa e faʻaogaina i tua o le taliga poʻo luga o le tulilima o le tulilima mo 12 itula. Afai ua mavae lenei taimi mumu poʻo le mageso le aliali mai, e mafai ona saogalemu faʻaaoga le meafaigaluega.

Le auala e faʻatino ai moli (paʻepaʻe) faʻailoaina

Ole faʻailoaina ole malamalama ole vasega e faigofie ma sili ona taugofieina le fausiaina ole laulu e mafai ona fai e oʻo lava ile fale. E lua auala autu o le valiina - le faʻaaogaina o le pepa alumini poʻo se pulou palasitika faʻapitoa.

O le lanu mulimuli o curls o le a faʻalagolago i se sao filifilia oksidating sui. Mo lauulu manifinifi ma le le lava, o loʻo faʻaaogaina le 4 pasene faʻaʻavaʻaina, mo lauulu laʻititi - 8 pasene, ma mo le uliuli lauulu - 12%.

Paʻepaʻe faʻapupula faʻatasi ma le pepa alumini

Meafaigaluega ma mea faigaluega:

  • sapalaiina o le efuefu - efuefu ma le okesene sui,
  • pulumu poʻo le omomi mo le faʻaaogaina o vali,
  • pepa '- faʻapitoa mo valivali poʻo meaʻai masani, tipi faʻataʻamilosaga e tusa ma le umi o le lauulu,
  • selu ma le umi vaapiapi 'au mo le vavaeeseina o laina,
  • totigilima
  • pusa mo le sauniuniga o le lanu lanu,
  • Cape i luga o tauau poʻo solo.

A o le i valiina, o tauau e tatau ona afifi i se ie puipui e le susu poo se solo mafiafia.

  1. O le valivali sui saunia e tusa ma faatonuga.
  2. Na 'oti le pepa alumini i fasi pepa, taʻitasi ia tatau ona 20 senitimita umi atu nai lo le faʻasologa o manoa. O le pito o fasipepa taʻitasi o loʻo fusifusia ni nai senitimita i totonu. Ua faia lenei mea ina ia aua neʻi faʻapapepe ai le vali i tafatafa ane o mafiaʻe ma le paʻu.
  3. O le fulufulu laugatasi, o vaega taʻitasi e ula ma se lauulu. Soʻo se sone e faʻagaioia 'eseʻese.
  4. O se selu manifinifi ua vavaeʻese e se selu umi, o lalo o se fasi pepa pei o le pepa lea o loʻo i ai i luga o aʻa o le lauulu.
  5. E fai le filo o le vali i le vali ma afifi i le pito fua o le pepa.
  6. O le isi fasi o lauulu ua vavaeeseina (o le a tumau pea e le valiina) ma tuu i luga o le vali.
  7. O le faʻagasologa e faʻatinoina uma luga o le ulu.
  8. Le itiiti ifo taimi faʻaali o le vali o 30 minute. A maeʻa le taimi lea, e tatau ona siaki se tasi o manoa - o le a le tele ua faʻamalamalamaina ai.
  9. Ma se lanu faʻamalieina lelei, ua 'aveʻese le pepa alumini, o loʻo fufuluina le lauulu i le mafanafana vai ma le laupepa.
  10. A maeʻa ona faʻamalamalamaina, ua fautuaina e faʻapipiʻi se pasama poʻo se pulupulu ma faʻamago lou ulu i se auala masani.

O le faʻamamaina o faʻagasologa ma se pulou o loʻo faia e faʻaaoga ai se pulu faʻapitoa faʻatasi ma pu. O se filo itiiti e pasia i pu uma ma vali. Fuafua i le malosi o le manaʻomia faʻamalamalamaga, ese faʻauʻu o pu e faʻaaogaina. O le toe vaega o le metotia e tutusa ma valiina i le pepa alumini, ma le tasi ese: o le lauulu ua fufuluina i lalo o le vai ma se pulou.

Lelei ma vaivaiga o le paepae faʻapitoa

E pei foi o soʻo se togafiti e aʻafia ai lauulu, o paʻepaʻe e faʻapupula ai ona lelei ma leaga.

O le lelei o tekinolosi aofia ai:

  • malu ma agamalu “toe faaolaola” o lauulu lanu (ae e le o faatatau lea i blaching pogisa fasi),
  • fesoasoani e faasolosolo ona toe foi atu i le uluai paolo e aunoa ma lanu lanu o filo,
  • vaʻaia faia le lauulu volumetric, ma curls - susulu,
  • fetaui lelei fulufulu lauulu lauulu,
  • e le manaʻomia le masani ona lanu,
  • Faʻafouina ma faʻafouina le ata, talafeagai mo tamaitai o soʻo se tausaga,
  • tuputupu ae aʻa i itiiti eseesega ma le lauulu ulu.

Leaga o le malamalama maualuga:

  • paʻepaʻe faʻamalamalamaina o loʻo faia i le faʻamalamalamaina o tapenaga e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau ma faʻamago le uʻu,

Ia masani ona faʻaogaina matapulepulega ma faʻaputuga i luga o laʻau ua paʻu - latou te faʻaavanoa atu curls i meaʻai talafeagai ma le susu.

  • O lenei faʻatonuga e manaʻomia ni tomai ma ni tomai - e le taumateina le mafai ona faʻatautaia i se taimi muamua,
  • umi le faiga, e le itiiti ifo ma le lua itula, fuafua i le lavelave o le staining,
  • A maeʻa ona faʻaavanoa ma faʻaalia le henna, e le mafai ona faʻatinoina le malamalama faʻapitoa.

E ui i le iai o ni faʻaletonu, o faʻamomoli moli moli o loʻo avea pea ma o se tasi o mea e sili ona lauiloa taualumaga faʻapitoa. O lenei o le matua-tuai auala o le a fesoasoani faʻafouina le ata e ala i le faʻaopopoina o faʻamatalaga o le malamalama faatamala poʻo le muamua ia te ia, ma faʻataga foi oe e tumau i le masani.

Laʻasaga e lelei tele mo le faʻamamafa atu i luga o le uliuli lauulu:

- Cognac,
- apamemea
- sukalati
- kofe
- karameli,
- o fatu
- meli.

O le paolo o manoa e tatau ona filifilia e fuafua i luga o le uluaʻi lanu o lauulu. Ina ia maua le aafiaga o se matagofie taugata lauulu lauulu, e le tatau ona faia ni manoa o eseʻese ma pa'ū ese mai le tele o lauulu. E i ai lava eseesega i le 1-2 tone e fai ai lauulu foliga foliga tutusa, ae i le taimi lava e tasi, fou paʻepaʻe fatuina se loloto loloto o lanu.

Faʻailoga faʻapitoa ile lauulu uliuli

O le toniga vavaeina o pea i luga o le umi atoa mai aʻa e oʻo i pito e taʻua o le faʻailoaina masani, o lenei metotia e leiloa le lauiloa mai lea tausaga i lea tausaga ma o le faiga pito i luga i se solo lelei.

Mo teine ​​e uliuli lauulu, e iai ni faʻailoga o mea e faʻapupula ai i le aʻoga faʻapitoa:

1. Manoa o lauulu e laʻititi tele (2-5 mm) ina ia aua neʻi tele ni faʻaiuga.
2. Ina ua maeʻa ona faʻamalamalamaina, e masani ona e faʻaavanoaina le faʻavasegaina o le valiina - ina ia faʻamamaina ai ni manoa mama i se paolo lelei.
3. O le faʻamalieina o manoa e sili ona lelei faia i nai moega faʻalatalata i le latalata mai le lanu masani o lauulu.

Faʻamalamalamaina o luga o pogisa lauulu - o le agamalu vali auala

I le taimi faailogaina o vaega na o le itu pito i luga o lauulu o lo o valivali, o toega o le lauulu e tumau ona le mautonu.

O lenei tekonolosi o valivali e talafeagai mo teine ​​e iai le manifinifi, le mafiafia o laulu pe mo teineiti e masalosalo pe faʻapitoa e talafeagai mo i latou.

Tulaga lelei o zonal maualuga atu i luga o le uliuli lauulu:

- e leʻo faʻaleagaina le laulu, e pei ona valivali le pito i luga (mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o faʻailoilo masani, pe tusa o le 50% o le lauulu e lanu).
- e mafai ona e mauaina le aʻafia o lauulu mu i le la,
- afai o le faʻailoaina e le fiafia pe le fetaui, o le a sili atu ona faigofie le faʻafoi mai le lanu moni,
Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻamalamalamaina ni manoa o loʻo siʻomia ai le foliga, e ono masalomia o le a faʻafouina ai le ata.

O le minus E mafai ona matauina o le a tatau ona e ofuina se faamavae i le tasi nofoaga, ina ia malamalama mama sulugatiti o vaaia.

Pulu uliuli bronzing

O lenei metotia ua taʻua foi o le faʻailoga sili atu. A valiina, e tele ni ata o lauulu e latalata i le autu o le lauulu e filifilia, e masani lava o nutty, meli, karameli, sukalati, kofe ata.

Faʻafetai Valivali BROND faʻaosoina le aʻafiaga o se lofituina lemu o lauulu, pe afai o le faʻagasologa o fulufulu luga o laulu uliuli e faʻaoga saʻo, ona e maua ai lea o lou lava paolo tulaga ese.

O le uiga ese o bronding o le e leai ni tuaoi manino, o le lanu ua valivali i le tele e mafai ai ma filifilia i totonu o 2-3 fesootai leo.

I le taimi muamua e tilotilo, atonu e te le maitauina ua vali lou lauulu i le tele o leo, ae i le taimi lava e tasi o le a avea le ata sili atu le aoga, o le lauulu lanu e "sili atu taugata" ma o ou foliga e sili atu foliga.

Ombre luga pogisa lauulu

O le lavea o le vaitau 2015-2016, o le mea moni, ombre i luga o le uliuli lauulu. E tele metotia ma ituaiga o ombre, e mafai ona e filifilia le mea e fetaui ma oe.
O le Ombre o se sili lelei filifiliga mo i latou e manaʻo e tausia o latou lauulu ia soifua maloloina, e mafai ona faia na o le fautuaga, ae o le valivali mafai ona toe faafou e sili atu nai lo nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻailoaina masani.

O lenei mea e mafai ona faʻaalia sina soʻona vaʻai ile lanu i manatu poʻo le faʻaʻeseʻesega. O le masani tusi a ombre o se vali lauulu e lua-lanu ma se tuaoi lamolemole o le suiga o lanu mai le pogisa i malamalama. O loʻo i ai foʻi se faʻapena masani mo le valiina o Shatush, faʻafetai i lea, ua ausia le aʻafiaga o lauulu e susunu i le la.

Afai e te le manaʻo i suiga autū o foliga, filifili se paolo e latalata i lau lanu, o le suiga o le a malu, ae o lenei suiga e mautinoa le toe faafouina o lou lauulu.

E soʻona faʻaalia le vaʻaiga a le Ombre i lauulu uliuli ma ni moli malamalama, ae ia e sauni e sili le malosi i lauulu.

Mo teineiti e le masani ai ma lototetele, e talafeagai le Ombre pupula, latou te foliga sili i lauulu uliuli mumu, mumu, o isalaelu lanu mo ombre.

Pulu uliuli faʻamalamalamaina ile laulu lelei

Toning ma lanu uliuli o se agamalu taualumaga mo le niniina o lauulu lauulu, lea e le malamalama ai ona pau, ae, i le isi itu, pogisa. O le tekonolosi e aofia ai le faʻaaogaina o le amonia-leai ni metotia e le ofi i totonu loloto.

Bronding e talafeagai mo tagata e malepe lauulu poʻo teine ​​e manaʻo e "alu ese" le maualuga.

Faʻafefea ona vali ma pouliuli loka luga o lauulu lauulu:

  1. Muamua lava, o le matai e malamalama moli e faʻaaoga se valivali sui i aʻa. Ole mea lea e manaʻomia e faʻapogisa ai loka ma ile lumanaʻi e fatu ai le taunuʻuga ole matagofie le suiga. Afai e te vaʻavaʻai i le ata vitio o le galuega galue, oe maua le lagona o lenei valivali e pei o tosoina i totonu o lauulu. E faʻaogaina e le au pailate ni polokalame mo le faʻaaogaina o le valivali vaega: zigzag, lapotopoto, laina saʻo.
  2. A maeʻa, e galulue faʻatasi tagata taʻitasi. Mo lenei, o le ulu e vaevaeina i 5 sone: o le occipital, parietal rhombus, lua temporal ma le pale. Mo le faʻafaigofie, latou te manaʻomia uma le faʻapipiʻi i togafiti.
  3. Taitasi sone, vagana ai le taimane-foliga, vali tutusa. E vavaeeseina loka mai le curl. Ina ia faia lenei mea, faʻaoga faʻapipiʻi tumutumu ma le lautele-nifo nifo o 'eseʻese uumi. O nisi tufuga tomai mafai ona filifili loka "e ala i mata". E leʻi paʻi iai Temechko.
  4. Taitasi paʻepaʻe ua vali mai le pito i luga o aʻa ma le gaoioi malie. O le tonika e le faʻataʻamilo i totonu o le curl, ae ufiufi na o lona pito i luga. O le iʻuga o se aʻafiaga vaivai.
  5. Ina ua uma ona fufulu le vali, o laʻau e tumau le pouliuli, o malamalama mama o malamalama, ma o le talutalu vaega e pogisa ma se eseʻesega paolo i le muamua. E mafai ona pouliuli enaena, sukalati poʻo seisi lava (i le pule faitalia a le matai pe i le talosaga a le kalani).

O le aoga o lenei metotia o lona maaleale. Curls i lalo o le uunaiga o le valiina o pefu ma balms e masani ona le faʻaleagaina. O mea le taua e aofia ai le maʻemaʻea. Fufulu valiina i totonu ole 3 masina.

Aisea e tatau ai

O le a fai mai se tasi, ua amata ona aulelei le lauulu lauulu ma o le a saʻo lelei. Ae ua naʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe. Afai e te vaʻai totoʻa i se ulu o lauulu, e mafai ona e iloa o lona lanu e heterogen. O nisi loka i luga o leo ma e oo lava lua e ese mai tuaoi. Ma o le lanu i aʻa e masani ona sili atu le malosi nai lo le manatu.

Blond, na fausiaina artificially faʻaaogaina se faʻamalamalamaina fofo, e le i ai nei faʻateleina. E oʻo lava i lauulu e le susunuina ma se mea e faʻasaina ai foliga, o le laulu e leai se ea ma le tele. Ma afai e lepetia lo latou fausaga, ona faʻapea mai lea o le ata ua naʻo le faʻanoanoaga - faigata pepe pepe tisiki poʻo se tamai samasama i luga o le ulu. Toe faʻaleleia lauulu masani i lauulu ma fesoasoani faʻaali maualuga i lauulu laulu.

Tulaga lelei ma leaga

Tusa lava poo le a le ituaiga o faʻailogaina ua filifilia, ituaiga o lanu, faia lelei i luga o laulu lalelei:

  • faʻaopopoina le tele voluma
  • tuuina atu lanu lanu
  • ufiufi maeʻuluʻe lauulu lauulu,
  • faaiila ma faʻafouina foliga,
  • tuu le tonu faamamafa
  • itiiti afaina ai le lauulu,
  • faʻafouina le ata e aunoa ma suiga tetele,
  • faia ia faʻalelei ma onapo nei.

Ole tupe maua faʻaopopo e le manaʻomia le faʻasaʻoina soo.Tusa pe oʻo i le aano o aʻa ua uliuli, e te manaʻomia lava le valiina, ma o laina faʻailogaina e foliga sili atu i so o se umi.

O lenei auala o loʻo iai foʻi ona faʻaletonu, o le mea autu o se maualuga le aʻafiaga o le mu o lauulu. O le le filifilia lelei o le paolo i luga o le enaena lauulu e mafai ona atili faamamafaina le lauulu sinasina.

O mea sese i le pisia poʻo le tausiga ole fale e faʻaosofia ai le faʻaalia o se lanu samasama leaga i uʻamea faʻamanino. Ae o nei faʻafitauli e faigofie lava ona puipuia pe faʻasaʻo.

O le talaʻaga o le malamalama ma le paolo

O le galuega o soʻo se lanu lanu e maua ai le aʻafia o le taʻaloga o le malamalama ma le paolo, e faʻatupu ai le faʻateleina o le voluma. I le lomiga masani, o nei lamolemole suiga, o le eseʻesega e le sili atu nai lo 2-3 tone. Ae o le au tekonolosi faʻaonaponei faʻaaoga lanu eseese ma leo le masani ai - mumu, isalaelu, plum.

Le sili atu lototele faʻaogaina metotia faʻapitoa e faʻamamaina o le "Zebra" ma "Veil". Latou te maua le ata i se mea masani ma latou te tosina maia pea le mafaufau o isi.

O lauulu lauulu e lelei i lena e i ai se filifiliga i le itu o le a suia le lanu. E mafai ona e faia le faʻailoaina o uliuli ma avea oe e sili atu le mama pe lanu paʻepaʻe filifilia ma paolo pogisa.

Isi moli

Malamalama maualuga e sili ona lelei i foliga masani ile laulu masani. Mo, e mafai ona e faʻaaogaina se vaivai vaivai o le faʻamalosiʻau faʻamalolosi e naʻo sina faʻaititia mama ni filifili filifilia.

I le faaopoopo atu i mea masani, o ituaiga o faʻamatalaina foliga foliga lelei i laulu:

  • Kalefonia - faʻatupuina le aʻafiaga o le susulu masani o lauulu i le la,
  • zonal - pe a fai o faʻamanino faʻaopoopo naʻo mea o faʻatinoina poʻo isi vāega ua faʻamamafaina,
  • diagonal - faʻamamafa atoatoa ata 'oti lauulu ma e mafai ona fetuunai foliga o foliga,
  • Ashen - e maua ai le uluaʻi paolo o le natura malulu lauulu lauulu,
  • Amerika - se ituaiga o valivali, lea 3-4 malamalama moli o gatasi faʻatasi,
  • fulufulu manu - o se auala lelei mo pupuʻu 'oti, lea e naʻo itu o pito o laina e faʻamamaina i le malamalama.
  • faafaʻafilifili basal highlighting - faʻataga blondes natura, na muamua vali i lanu pogisa, e toe foʻi i lo latou lanu masani e ala ile faʻamaninoina o aʻa ma le vaega pito i luga o lauulu.

O le filifiliga e matua tele lava, faʻaopopoga, o nisi o ituaiga o faʻamaninoina e manaʻomia se metotia lelei mo le faʻaaogaina o le vali.

O le mea lea, pe a fai e te le o mautinoa i ni ou lava agavaʻa - e sili atu le liliu i tagata tomai faʻapitoa. O le vevesi o lauulu lauulu e matua faigofie - latou manifinifi i le fausaga. Ma mea sese i latou e masani ona maitauina ma sili atu faigata ona faʻasaʻo nai lo mea pogisa.

Manatu pogisa

Ina ia faʻatinoina faʻamamaina ma pouliuli pou i luga o laulu lauulu, e taua tele le filifilia o faʻaopopo ata sao. E mafai ona e faʻaogaina se tasi lanu pogisa - i le masani masani, faʻapea foi ma metotia o le "Zebra", 'apamemea ma le "Veil". Pe piki ni nai - ona e maua loa lea o le valivali pe faʻafeagai le ombre.

E taua tele le faʻatonuina saʻo o palette o le lanu muamua e auai, pe o le masani pe maua pe a uma le pisia. Faafefiloi ata o lanu malulu ma mafanafana o faʻatulaga e le taliaina - e faatupuina le faʻaofiofi luga o le ulu, ma foliga laʻei atoa e le masani ai.

Beige, uolanati, mocha, kofe ma le susu, isalaelu, burgundy, cherry ua fetaui lelei i malulu malulu ma lefulefu-lanu. Lelei mafanafana o le a fetaui lelei ma foliga uma o mumu, saito, auro, chestnut, susu sukalati.

Ole aʻafiaga maua mai e faʻalagolago ile tele o manoa ua valiina ile lanu uliuli. Faatasi ai ma le laʻititi o le aofai, naʻo suauʻu malamalamaʻaga e mauaina lea e faʻatupuina ai le laulu foliga. O le tele o eseesega e avatua ata, faʻamamafaina le faʻatulagaina o lauulu.

O le sili lea i le pogisa faʻatagaina oe e faʻafaigofie ona liliu mai se lauulu i se laulu ma e te taofi foʻi le vaeluaga, tumau le laʻei ma le aulelei.

Auala galue

Le metotia o paʻepaʻe faʻalauiloa e faʻalagolago i lona eseese. O se faʻamatalaga auiliili o le tele o latou, ma e oʻo lava i le vitio faʻatonu, e mafai ona maua gofie i le taimi nei.

E taua tele le vavaeeseina o le lauulu malie, ma le vaivai le faʻaʻofu o sui - e le sili atu nai lo le 6% ma le faʻamaoni tausisi i le nofo i le taimi o le vali. O le lauulu lauulu e, aemaise lava pe'ā ua uma ona vali muamua, e faigofie lava ona mumu, e sili ai le aua le faʻataʻitaʻia ma latou ile fale.

Tutoatasi fai le taofiofi i luga o le laititi ma lauulu umi ile fale faigofie. E oʻo lava i tosinoga vali e le sili atu le malosi e pei o se moli, ma "faʻamagaloina" nai mea sese i le galuega.

O le tekonolosi o nei pia e pei ona taua i lalo:

  1. E oʻo atu i le 3-4 paolo o loʻo filifilia e fetaui lelei ma isi.
  2. Ua selu lelei le laulu ma ua vaeluaina se vavaega masani.
  3. Afai o le lanu faʻavae (le pito sili ona pogisa) ese mai le masani, ona faʻamama lea o aʻa ma oʻo atu i le 3-4 cm le umi.
  4. Ma, i le faʻatulagaina le faʻatulagaina poʻo le masani lava, e faʻaopopoia ata i lavalava filifilia - mai le pogisa e oʻo i le mama.
  5. Ina ia le valivali laina uliuli i tuaoi, e tatau ona afifi i le pepa alumini.
  6. O le vali tausia lelei e tusa ma le taimi ua faʻatonuina e faʻatonuga.
  7. Na 'aveʻese le pepa alumini ma le vali o loʻo totoe e faʻamamaina lelei i lalo ole vai.
  8. O le salu uʻamea ua aveʻese ma se solo.
  9. Toefuataina o balm po o le ufimata e faʻaaoga i lauulu susu.
  10. A maeʻa 3-5 minute, e tatau ona e fufulu ese, faʻamago lou ulu ma teuteu lou lauulu.

A o e vaʻai, o le vali tekonolosi e matua faigofie ma naʻo le pau le mea e manaʻomia mai le tusiata o le mataalia ma le saʻo. Ae o le faʻaiuga o le faʻamamaina ole fale e masani lava ona ese mai le faleie. O le mafuaaga mo lenei o le masani ai mea sese na faia e tagata e le masani ai le aulelei.

Tele sese

O le masani ai sese o uma faʻataʻitaʻiga ma aiga fale ona o lemu tele galuega. O le mea ua tupu, ua valivali faʻataʻamilomilo uʻamea, talu ai le taimi o le vailaʻau. Ina ia aloese mai lenei, latou te taumafai e filifili symmetrically mai le itu taumatau ma le itu tauagavale itu. Ma e tusa lava pe le talafeagai le valivali o le a pei o le matai manatu.

Lenei o nisi sili missteps:

  • le lelei-lelei po ua uma le pa vali - e masani ona faʻaalia se matua ese lava paolo nai lo le tasi oe faʻamoemoeina,
  • samasama o laina faʻamalamalamaina - e tupu pe a fai e faʻamalamalamaina le faʻapapalagi sa mimilo muamua pe lanu uliuli mumu pe o loʻo malosi tele,
  • susunuina lauulu - sili atu o le taimi fautuaina faʻaalia mo le vali poʻo se maualuga tele o pasene o le faʻasaina oona,
  • unarmonious kombinasi o ata - sili ona masani ona maua e ala i le fefiloi malulu ma mafanafana lanu,
  • le talafeagai faʻafuaseʻi mai le aʻa o se mea masani ona tupu ma ia lava-faʻailoaina i le fale, e faigata tele le puleaina e ala i le faʻata
  • vali i luga o le aʻa poʻo loka le aoga - e tupu pe a le saʻo le fatuga pe le manifinifi,
  • le tutusa le tutusa o laina e taatele foi mo tagata amataina, talu mai le saʻo e sau ma se poto masani,
  • le fufuluina o lauulu pe a fufulu ese le vali - e aliali mai pe a maualalo le lelei vali faʻaaoga i pogisa faʻamalamalamaina.

Le tele o ia mea sese e mafai ona faigofie ona faia e tagata tomai faapitoa. Ae e sili atu le le faia o se faʻasaoga tutoʻatasi - o lona iʻuga e masani ona faʻaleagaina ai le tulaga. Pau le mea o loʻo fautuaina e fai i le fale, o le valiina o le samasama i le siliva poʻo le lanu moana.

Lauulu tausiga

O le laulu fulufulu e sili manifinifi ma sili atu le maaleale nai lo le pouliuli, o le mea lea, e tatau ona vali atoa tusa lava pe leai se valiina. O le faʻamamafa ma le faʻaaogaina o vali solo faʻaumatia atili lo latou fausaga.

O le laulu e leiloa le susu, ua leiloa ma leai se ola. Ina ia toe faʻaleleia lona leiloa leiloa susulu, faʻafailele ma toe faʻafouina masks fesoasoani, lea e tatau ona faʻaoga ia le itiiti ifo 2 taimi i le vaiaso.

O se mea taua tele ile tausiga o le fufuluina o lou lauulu. Mo lauulu malamalama ma lanu, na o sulufaʻaleʻale faʻalelei ua faʻatagaina i le aoga o suauʻu ma faʻaopoopoga o vailaʻau vailaʻau e tatau ona faʻaaogaina.

A maeʻa ona faʻamamaina, e tatau ona faʻamalosia ni mea totoe o le laulu mo le fufuluina, ona aoga ai lea e sasaa i latou i ai ma le pala o calendula, burdock root, chamomile, coltsfoot, ma St. John's wort.

Mo lauulu ua matua faʻaleagaina, e ono manaʻomia faʻataʻitaʻiga: pauta faʻapipiʻi, faʻapipiʻi o keratin poʻo le talipupuni. Ole lelei ole latou faʻaaogaina e sili ona lelei ile vaʻai ile mea faʻapitoa - e le aoga i mataupu uma. Ae e oʻo i le lauulu toe faʻaleleia ma nei tekinolosi e le mafai ona faʻatinoina i le faʻaolaina masani teuteu ma e tatau ona puipuia mai le la.

Filifili se paolo

Manatua o le tele o taimi e uliuli lauulu ua faʻapupulaina, o manoa o tagata ua valiina i lanu malamalama. E moni, e i ai lauulu lauulu ma ni pouliuli manoa, ae o lenei filifiliga e le lauiloa. (Vaai foi Faasaoina Lauulu Dye: Uiga.)

A vali, o le mea taua o le filifilia o le lanu talafeagai.

Le ata masani ona faʻaaogaina o:

  • pogisa uliuli
  • kofe
  • lanu enaena
  • apamemea
  • moli enaena ma isi

Ole valiina o auala lenei e mafai ona vaʻaia vaʻaia le tele o lauulu.

Gauai atu. Afai e talafeagai le faʻaopopo o leo malamalama i pouliuli pogisa, ona avea lea ma masani o le faʻaogaina o malulu malulu.
Le filifiliga mo le lelei tone e faʻaititia le le lelei o le vali i le soifua maloloina o lauulu.

O tamaitai laulu e lauulu lauulu e fautuaina e faʻaaoga lanu uliuli:

  • koko
  • karameli
  • e mafai ona faʻaaoga le uolanati vali.

Filifili vali

O le mea moni, e tatau ona e taulaʻi i le lauiloa ituaiga e gaosia ai fatuga mo valivali. E tele naua i latou ma o le a tatou le faailoaina ni mea patino.

Le filifiliga o le vali e le se galuega faigofie!

Matou te avatu fautuaga lautele.

Aemaise lava, e taua tele le suesue ma le faaeteete le afifiina ma faʻamatalaga i ai.

  • ia mautinoa e le i uma le oloa - i le tulaga sili, na o le a le galue pe o le a galue le vaeluaina, ma i le sili ona leaga o le a taitai atu ai i le lauulu leiloa,
  • le faʻatagaina e faʻatau mea e maua ai le maualuga o le amonia,
  • ae o le atoatoa o le leai o le amonia e le manaʻomia - e mafai ona fufuluina ia vali i ni nai vaiaso,
  • aloese mai le faʻaleagaina o afifi,
  • tau e mamao mai le faʻasino autu o le lelei - O le tele o taimi o se tau maualuga e mafai ona fausia i lalo o le faʻamalosiʻaga o se numera tele o faʻaopoopoga mea e matua le aoga i le tuufaatasiga o le oloa. Ae ui i lea, o le taugofie ituaiga e le aoga le faʻatauina.

Fautuaga. Afai na e faʻatau se ituaiga vali e leʻi masani ai, ua fautuaina e fai se suʻega mata.
Ina ia faia lenei mea, toe lua aso aʻo le i faia le faʻagaioiga, tuʻuina le tasi mataua o le oloa i le pito i totonu o le tulilima ma mulimuli i le tali atu - afai e leai se mumu, ita poʻo le vevela, e mafai ona e faʻaogaina saogalemu le tuʻufaʻatasiga.

Aisea e fautuaina ai e alu i le teine ​​laulu

Fai mai tagata poto, o moli uila i luga o le uliuli lauulu e sili ona faia i totonu o le fale.

Talu ai o le pigment o lauulu uliuli e sili ona faifai pea, ma ia mautinoa se maualuga maualuga ona taunuuga, e taua tele le filifilia o le mea saʻo:

  • o le leo saʻo
  • talafeagai okesene sui.

Afai o loʻo e faʻamamaina mo le taimi muamua - faʻafesoʻotaʻi le teineulu laʻititi

Tele faalagolago i uiga o lau lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o moli malamalama i luga o le enaena lauulu o le a foliga tutusa lelei pe a fai e te filifilia le paʻu saʻo e le mafai ona tu matilatila i luga o le faʻavae o le lanu autu o curls. (Vaʻai foi le tala Yellowness Hair Dye: Auala e Filifili ai.)

O le mea lea, afai o loʻo e faia se faʻataʻitaʻiga i lou lauulu mo le taimi muamua, e te leʻi filifilia muamua se paolo muamua, ona matou fautuaina ai pea lea e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi poto mo se fesoasoani.

Eseese o moli uila

Ina ia aloese mai foliga mataga, e taua tele le filifilia o le saʻo faʻamatalaga faʻapitoa.

O le a se foliga ole faʻamalamalamaina o tagata taʻitoʻatasi?

Talu ai o le luluina o blondes e sosolo i le laulu o lauulu lalelei, o le toʻatele oi latou na filifili e faia i latou lava e faʻaleagaina ni manoa i lauulu uliuli.

E tele ni metotia faigofie:

Ina ia malamalama atili i le mea ua lamatia, faitau lelei le faʻamatalaga o metotia taʻitasi.

  1. Platyphysis o se faʻapitoa faʻamalositino gaioiga lea e naʻo se taʻutinoga platinum hue faʻaaoga ae leai se isi!
  2. O le faʻailoga Scandinavia faʻaavanoa mo le faʻamutaina o pupuni uliuli i aʻa i le paolo malamalama, ma i pito - i se pogisa.
  3. Tali - o lenei metotia faʻaavanoaina mo le faʻaaogaina o le vali i se auala e le iloga ai curls e le iloga iloagofie foliga, ae o le lagona o loʻo latou tutoʻatasi faʻataʻapeʻapeina lauulu.

O se faʻataʻitaʻiga o le toniga tufatufa paʻepaʻe manoa i le ulu

Ina ia mautinoa lenei aʻafiaga, o manoa ua afaina i maea faʻapitoa. E mafai foi ona faʻaogaina ni ie vavae ma se faʻamalamalamaga, e aʻafia ai naʻo le pito i luga.

  1. Strainer - o lenei metotia faʻaavanoaina e mafai ona e ausia le aʻafiaga o le taʻaloga o le malamalama. Ina ia faia lenei mea, e le gata o le faʻamalamalamaina i le ituaiga o le paʻu e tuʻuina atu i le palealii, ae faʻapena foi sina mea laʻititi ole hydrogen. Ina ua mavae lena - o le toner filifilia, ma toe peroxide.
  2. Zigzag - o lenei tekinolosi o blonding aofia ai le faamaapeina o laina i curlers o ituaiga eseese i se checkerboard mamanu ma le faʻaaogaina moli malamalama.

Faataʻitaʻiga o Vavaeese Eseese Malamalama Mama

Faʻafefea ona fai ni malamalama mama i le fale

Na matou fai atu i luga o le faʻailoaina o mea e fautuaina e faia i le teine ​​fulufulu, ae afai e iai sau uo teine ​​faamaoni, ma e te mautinoa e mafai ona e filifilia le mea tonu paolo oe lava, ona mafai lea ona e faia le faʻasologa i le fale. O a matou laasaga ma lea laasaga faatonuga o le a fesoasoani ia te oe.

O le faasologa o gaioiga e faʻapea:

  • selu lelei manoa
  • fai se pulou faʻapitoa ma pu,
  • toso loka i pu e faʻaaoga ai se matau faapitoa
  • selu ese nonoa na e toe tuu i totonu o pu.

E pei ole pulou mo le faʻamamaina

Gauai atu. E le fautuaina e faʻatino soʻo le faʻamamafaina.
A leai, o le pogisa ma malamalama lanu o le a tuʻufaʻatasia, ma o le faʻaiuga o le a le sili lalelei.

Le pisia faagasologa e pei ona taua i lalo:

  • ave sau pulumu
  • faaaoga vali i ufiufi,
  • E manaʻomia e amata pulu ma pito i luga, ona e alu lea i le itu ma faauma le pito i tua.

A maeʻa le taimi faʻatulagaina mo gaioiga o le vali ua faʻamutaina, fufulu ia mama i le vai mafanafana.

Gauai atu. O le pulou e le mafai ona aveʻesea seiloga e tafe mai le vai e tafe ai le faʻamalama ia manino atoatoa.
Aua nei galo e faʻaogaina le ea malulu!

Matou te faʻaaogaina pepa

O loʻo iai se masani ai auala e te manaʻomia ai le pepa pepa. O lenei auala na atiaʻe i Amerika.

O lona autu e pei ona taua i lalo:

  • vali e faʻaaogaina i filifili filifilia,
  • ona latou afifi lea i latou i le pepa alumini,
  • O lenei mea o le a puipuia le autafa o autafa mai le faʻaali i vali.

Fusi faataitaiga

E faigofie ona faʻaaogaina le tekonolosi, e matua saogalemu ma e tutusa lelei mo:

Ae e te leʻi amataina le faʻagasologa, e tatau ona e filifilia le nofoaga ma le lautele o manoa o loʻo e agaʻi iai.

Nisi faʻamatalaga sili

Malamalama mama i luga o le uliuli fulufulu o se tali talafeagai, ma o lea e taua ai le tausisi i nisi tulafono:

  • afai e te filifili e faia le faʻailoaina oe lava, filifilia lenei pe o lena metotia, faitau faʻamatalaga e uiga i ai, lea o le a fesoasoani e malamalama ai i le faiga lava ia ma aʻoaʻo e uiga i le "mailei", pe afai ei ai,
  • suesue ma le totoʻa ata o le iʻuga na maua - o le a fesoasoani foi ia e fausia se manatu i se auala faapitoa.

E le gata i lea, e taua tele le mafaufau i tulaga lautele o le lauulu. Masalo o le latou togafitiga o le a manaʻomia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na e matauina:

  • mamago
  • malu
  • susu
  • soʻona ulaula popo.

O se faʻataʻitaʻiga o faʻailoga maualuga

Aua le faʻalavelavea i le tele o faʻamamulu, aua e mafua ai le afaina tele i le soifua maloloina o le lauulu.

E iai faʻasāina o loʻo faʻamamaina:

  • le mafai ona e faʻamalamalamaina ia maea pe afai e te faʻatupuina le ita o le papala,
  • e matua faʻasaina ona faʻaogaina ni uamea pe a valiina - ia o se fagu mo le palu faatasi o le oloa pe naʻo se fasilaau e faʻafefeteina,
  • e le mafai ona faʻaulu se vali mo laulu mata ma laulu mata mo na fai ma uila i taimi uma.

I le faaiuga

E pei ona e vaʻaia, o le faʻamamaina e matua ese lava, ae tutusa lelei foi!

Ae peitai, ina ia faia e matua malamalama ai lava e oo lava i le fale. O le mea autu o le filifili lea o le saʻo vali leo ma mulimuli saʻo a matou fautuaga.

O se ata manaia i lenei tusitusiga o le a mafai ai ona e maua nisi faʻamatalaga matagofie i lenei mataupu.

E mafai ona faʻamamafa i luga o uilaʻulu paʻu?

Ae ui i lea, e mafai faʻamamaina ai ni ala malamalama tatau ona i ai se vaitaimi o le itiiti ifo 2 vaiaso i le va stains, ma lelei le masina. I le taimi lea, o le a toe faʻaliliuina curls, avea ma malu ma sauni mo fou "suʻega".

E taua le faʻalogo totoʻa i le tuʻufaʻatasiga o taofi. Afai o le tumau lea vali ma le maualuga oona o le amonia, o lona uiga e sili atu le aloese mai le faʻamamaina atili mo le tusa o le masina ma le afa. A vali ma pulu ma le maualalo pasene o faʻatonutonuina oona, o le malolo e tatau ona tasi masina.

Mafaufau e uiga i le auala o le fesuiai lauulu, faamasani i uma lelei ma faaletonu o le faailoaina.

Lelei o le taualumaga:

  • Faʻafouina le ata
  • le lava afaina afaina lauulu faatusatusa i le vali atoa,
  • ufiufi efuefu lauulu
  • mafai ai ona e aapa atu i le masani lanu o le lauulu e aunoa ma le leiloa ai le matagofie o lauulu,
  • faʻaola vaʻaia
  • le tatau ona fetuunai le lanu i masina uma,
  • lauulu foliga sili atu le susulu.

Le atoatoa

  • vali faaleagaina lauulu
  • ina ua uma le valiina, e manaʻomia le faʻaopoopo i le vaʻai atu ia curls,
  • taualumaga umi nai lo 1 itula,
  • maualuga tau i totonu o le fale,
  • a leai se poto masani e faigata ona fai ni mea taua i le fale.

Faʻafefea ona filifili le ata saʻo?

A filifilia se paolo mo maualuga taua, faʻasino i le faʻavasegaina o lanu lanu:

  1. Mo teineiti e iai lona paʻu paʻepaʻe, lanu efuefu pe lanumoana mata, e talafeagai le malulu ole malulu: platinum ma penina lanu.
  2. Teine ma a fulufulua paʻu ma enaena po o lanumeamata mata o le a fiafia i se mafanafana gamut: meli, cognac, auro auro.

Mo moli moli, fetuʻutuʻuina ata o lanu uliuli e talafeagaiae le faʻamalieina uliuli, filifili:

  • chestnut
  • sikoa
  • agavaʻa
  • sukalati
  • kofe ma susu
  • mumu.

Fai soo valiina i ni vaega laiti

O se lauiloa metotia aofia ai lanu o le 60 pasene o lauulu. O loʻo totoe pea pea mea latou te le vali pe o loʻo valiina foi. O le faʻagasologa e faʻaaoga e faʻaaoga se pulou ma pu e faʻamamulu ai manoa.

O le tekonolosi e talafeagai mo le suia o le paolo o lauulu e 2-3 tones. E faʻapea foʻi, o lenei metotia e talafeagai mo tamaitai e le manaʻo e faʻaleagaina le ulu i le vali, talu ai e le aʻafia lauulu laʻau pe a faʻapipiʻi le vali.

Tuʻuina atu mo le valivaina o se laʻititi numera o lautele lautele ona vavaeʻese i le feteʻenaʻi o lanu. I se tulaga masani, o laina e valavala. Se mea e seasea faʻamaninoina e tosina mai ai le mafaufau ona e foliga faʻaalia. O loʻo fautuaina mo teineiti e iai laulu malulu oe mananaʻo e faia ni pupula susulu ile laulu.

Transverse

O se togafiti uigaese e faʻafouina ai foliga.. O loʻo valiina curls i foliga e le feʻaina lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, i aʻa, le lanu uliuli e sili atu le pogisa nai lo pito, ma faʻasolo malie lava ona suia i se moli malamalama. I lenei tulaga, i le taimi o le toe tutupu, o aʻa o le a le faʻaleagaina foliga o le lauulu lauulu ma e faʻaosofia foi i le aotelega o le ata.

Auala e faʻatautaia ai

E mafai ona faʻamamaina laina o le fale poʻo le fale. Lua lanu valivali e avanoa:

  • faʻaaoga se pulou faʻapitoa,
  • faʻaaogaina pepa.

Afai e leai se poto masani i se vaega vavaeina, e sili atu le filifilia o le muamua filifiliga - e sili atu ona faigofie le galue ai ma se pulou.

Staining faagasologa:

  1. O se valivali laʻititi o se paolo talafeagai e faʻaaogaina i σκέenaina na filifilia muamua.
  2. Mo faʻamalamalamaga, e mafai ona e faʻaogaina supra poʻo le faʻataʻitaʻiga 3 pasene faʻamalamalamaga.
  3. Faʻasusu le vali faʻapipiʻi mo le 20 i le 30 minute, ia amanaia le fautuaga i faʻatonuga.
  4. Fufulu le vali ma le mafanafana vai tosoina ma sampo.
  5. A faʻapea e te manaʻomia le paolo i fusi, apalai le efuefu vali poʻo le pulu pasama i lou laulu.

Faʻafefea ona alu ese i fafo mai le selu i le faʻailoaina atu? Ina ia faia lenei mea, e fautuaina e aua le faʻaaogaina le valivali faʻailoga lanu i le taimi o le muamua valivali. Muamua, filifili se vali lanu ma se eseesega o 2-3 tone. O le isi taimi e te lanu ai, e mafai ona e faʻateleina le malosi o le paolo.

E fia o le a taofia?

Malamalama malamalama i luga o se lauulu lauulu umi le umi e mafai ai. O paʻepaʻe paʻepaʻe o le a tumau ai lava, e pei ona lalagaina laʻau, e tusa lava pe fufuluina faʻatele, e le pogisa. A faʻapea e vali ou manoa, ona mafai ai lea ona fufulu le paolo - o le a māmā pe a uma le 3-4 vaiaso.

Afai e te manaʻo e toe faʻafou le lanu pe a uma ona maeʻa le faʻalanoa o manoa, faʻafesoʻotaʻi le aliʻi lava na faia le faʻasologa. Ina ia faʻatumauina le paolo, vali atoa ile umi ile 4-6 vaiaso. Talu ai e le o lanu uma curls, o tuaoi i luga o aa tuputupu ae o le a le mafai ona vaaia. O le tele o taimi e te faia maualuga, sili atu mo le lauulu.

Nisi tausiga

I curls ina ua uma ona faʻamalamalamaina foliga ola ma soifua maloloina, e taua le tausi mo i latou:

  1. O le mea taua o le fufuluina o lou lauulu sao. Aua neʻi faʻaogaina le vai vevela tele; faʻaaoga i taimi uma conditioner after shampoo. A maeʻa ona fufulu, fufulu le lauulu i le malulu vai i taimi uma. E le fautuaina le olopalaina lou lauulu i se solo ma selu seiloga e pala.
  2. Pe a taoto, taumafai e faʻaaoga uila faʻaʻapeʻape ma auli faʻamama teisi i le mafai. Ina ia faʻamalolosia curls, e sili atu le lelei faʻaalu curlers masani, ma faʻasaʻo lauulu ma se laulu vavae ma se selu ma fulufulu masani. O le filifiliga lelei o le tuu lea o lou lauulu e mago na o ia.
  3. Puipui lau lauulu mai le susu ma le vevela ea. sooupu puipuia vevela: spray po o pulu pasama.
  4. Mulimuli i le setete o lauulu, tipi le 'oti vae i se taimi vave, tusa lava pe o lau sini o le tuputupu aʻe uumi lauulu. O se mea na tupu e puipuia ai le malala ma le teuteuina o lauulu.
  5. A uma ona faʻamalamalamaina, lamination mafai ona faia. - o le a fesoasoani e faʻaleleia atili le tulaga o curls ma faʻasaoina lanu mo se taimi umi.
  6. Aua le faia perms ma pisia ma henna pe a uma le pisia. O lenei mea e mafai ona faʻatupuina ai le faʻaleagaina malosi o le curls, faʻaopopo ai le maʻaleʻale ma faʻapea ai foi le leiloa.

Anotusi

E manaʻomia e faʻatuai ai le namu o manoa i mea nei.

  • Ina ua uma ona māmā, sa malulu ma lauulu lauulu. E faigata tele i loka ona faʻaseʻe atu le isi faʻamalosiʻau.
  • Lava o le 3 masina talu ai, sa faia perm - o se faigata lea suʻega mo lauulu.
  • Na faia se moli itiiti ifo nai lo le 1 masina talu ai - o curls e leʻi maua se taimi e toe faʻaola ai pe a uma ona pisia.
  • Na masani ona faaaogaina ni vali paʻu, pei o le henna. O le iʻuga o le faʻamamaina i luga o le paʻena henna lauulu e mafai ona avea ma se mea le fiafia tele.
  • Maitaga ma faʻasusu. I lenei taimi, o le hormonal talaaga o le teine ​​suia, o le iʻuga o le pisia atonu e le tutusa ma le faʻamoemoeina aafiaga.

O le mea lea, sa matou suʻesuʻeina ituaiga faʻamamafa o metotia, pe faʻapefea ona fai se vaega o le valiina mo blondes. I luga lauulu malulu, o le faʻamamafa faʻataʻitaʻi foliga foliga manaia ma matagofie. Na te faʻafouina le foliga ma faia le lauulu lauulu vaʻaia mafiafia ma sili atu matagofie. Ae peitai, afai o le lauulu e matua faʻaleagaina ina ua maeʻa ona suia, o lona uiga e sili atu le tolopoina o taualumaga.

Ituaiga agamalu faʻamalamalamaina o lauulu

Le faʻaaogaina o ni mea fou faʻamalamalamaina vali ma le lata mai faʻalilolilo maaleale tekinolosi faʻatagaina oe e faia le faiga mo faʻamalamalamaina lauulu e agamalu mafai e tusa lava mo lauulu sili ona maaleale ma manifinifi.

Colorists-tekinolosi o Bianca-Lux o fale lalelei o le a ofoina atu ia te oe le tele o ituaiga o agamalu auala o faʻalauiloaina lauulu, lea e te mauaina i luga o itulau o la matou '' upega tafaʻilagi.

Zona masani faʻailoaina o lauulu

E le o se mea faʻalilolilo o le sili atu-manifinifi le maualuga o mea faʻapitoa e faʻaosofia ai le sili atu ona masani, "taugata" aafiaga o vaivai lalagaina o lanu, ae i le taimi lava e tasi, o le tele o lauulu e feagai ma moli.

Afai o lau lauulu e sili ona maaleale ma e le tali lelei i le faʻamamaina taualumaga, ae, e ui i lea, e te lagona le mafanafana i le na o le laulu lauulu lanu, o lona uiga o se mea e mafai ai ona faʻamamaina o lauulu, o se auala sili ona lelei mai le tulaga.

I le taimi lava e tasi, naʻo le vaega pito i luga o lauulu e faia i ai le faʻailoaina masani, ae o le vaega o totoe o le laulu e "tulaʻi i le lanu" teisi ma sina moli lanu, pe tumau pea i se lanu masani.

Tele felanulanuaʻi i le sitaili o BROND. Nofoaga lauulu lauulu

O le mea moni, agamalu lauulu faʻamalamalamaga mafai foi ona faʻamatalaina i lalelei lauulu laei, faia e faʻaaogaina le tele-lanu faʻailoaina auala i le uolanati, kofe ma lanu enaena enaena ma moli malamalama o le meli poʻo le saito blond.

O le faiga o zonal bronding o lauulu e sili atu agamalu mo lauulu, pe a na o le pito i luga lauulu sulu e faʻamalamalamaina e faʻamalamalamaina e le ituaiga bronding, ma le vaega o totoe o le laulu ua vali pe valivali i se lanu uliuli, mo se faʻataʻitaʻiga lanu enaena po o chestnut.

I le leai o le lauulu sinasina, o le faavae lanu mafai ona avea ma oe lava lanu, lea e mafai ona tuʻuina atu le talafeagai le teuteuga paolo e faʻaaogaina ai se malamalama moli lalelei

E le masalomia le fiafia i lenei vaitau o lauulu 'apamemea ma le aʻafia o Ombre Hair Color. Ole nei filifiliga ole bronding e faʻapogisa ai le pogisa ile lanu faʻaali o le aʻa o le lauulu, ma le lanu e tusa ai ma le BROND metotia amata mai le tulaga o taliga po ole pipiʻi. O lenei ituaiga bronding faʻatagaina oe e fai le valivali taualumaga e seasea ma faʻaalia tele lou lauulu.

Tuʻufaʻatasia

O se mananaia foliga o le vaitau o le malamalama susulu maualuga. O mea faʻapipiʻi e foliga sili ona aoga ile lanu uliuli uliuli, enaena ma le enaena enaena lauulu, ae e mafai foi ona fautuaina mo blondes natura ma moli blondes, o loʻo manaʻo e toe faʻafou le lanu masani o lauulu ma le malamalama maualuga.

O loʻo iai ni metotia faʻataʻitaʻiga mo faʻalauiloaina o mea mata, lea e mafai ai ona e maua se aʻafiaga o se faʻamalulu lemu o ni paʻu latalata i le leo. Polokalama faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga mataina e matua matagofie tele, ma le malamalama eseese, o le pupula i lauulu e fatuina se tala le mafaamatalaina o le paʻu ma maua ai le lauulu gaioiga, le pu ma le "loloto".

Mo se faʻaʻamilo moli vaʻai, faʻaalia lanu eseese o loʻo faʻaaogaina: kofe, saito, penina, meli, beige, ata o kinnamona, tuʻufaʻatasiga o karamel ma nutmeg, koko, faʻatasi ai ma malulu ma mafanafana lanu enaena.

Lelei faʻailoilo masani mo tamaitai laulu enaena ma pulou

O lenei ituaiga o agamalu faʻamamafa e faʻaaogaina tele i faleoloa.

Lelei faʻailoilo faʻailoga e ese lava i le saʻo e le mama tele - naʻo le 2-3 leo.

O mea faʻapipiʻi faʻapenei e faia pe a fai o le lauulu ua paʻu pe matua manifinifi ma vaivai i le fausaga, faʻapea foi ma le taimi e leai se mea e manaʻomia e ausia ai le tapulaa maualuga malamalama paʻepaʻe o manoa.

Lelei faʻamamaina masani, pei o se tulafono, o loʻo faʻatinoina i le faʻaogaina o vali paʻu ma le maualuga o mea o loʻo faʻaʻofu ma faʻaputuputu vaega o lauulu.

O tamaitai laulu-enaena ma lanu moana uliuli e mafai ona fautuaina e liliu o latou mafaufau i foliga sili ona lauiloa o auro, ochre, walnut po o saito i lenei vaitau.

Mo brunettes lenei vaitau, moli enaena, 'apamemea,' apamemea, cognac ma kofe ata o faʻamalamalamaga e talafeagai.

Farani faʻailoaina - agamalu faʻamalamalamaga

Ole isi lea ituaiga moliga malu, e fautuaina mo tamaitai laulu e laulu ma lalelei lona lauulu sinasina.

Farani faʻailogaina ua faia e aunoa ma le faʻaaogaina muamua o faʻamalamalamaina sui, o manoa e faʻamalamalamaina vave i se vali faʻapitoa faʻapitoa.

O le tino lauiloa Farani LʻOreal o se tasi o muamua na atiaʻe se vali lea, pe a faʻaogaina i le lauulu, faʻataga latou e faʻamalamalamaina e 2-4 tones, o le mea lea o le igoa "Farani faʻailoaina".

Faʻatasi ai ma le faʻailoga Farani, e mafai e aliʻi ona tuʻufaʻatasia ata lanu: mai le auro-auro e oʻo i le lanu paepae ma lanu paʻepaʻe.

O mea e faʻaaogaina mo mea faʻamamalu malu, ona o latou fatuga, e le faʻaleagaina le lauulu fausaga, ae, i se isi itu, fafagaina le lauulu ma faʻamalamalamaina.

O lenei faʻailoilo auala faʻaopoopo vaʻaia le tele o le lauulu ma fatuina se lalelei taʻalo o le silila, ae oe manaʻomia le mafaufau i le mea moni o luga o le uliuli lauulu, ina ia faia ai malamalama moli, e le faʻaaogaina lea ituaiga o faʻailoga, talu ai o le iʻuga o le a toetoe a le matauina, poʻo faʻamanuiaga e ono mumu paolo.

Ae, i luga o le enaena enaena ma le enaena enaena lauulu, o lanu e matua matagofie lava le faʻaaogaina o se auro-samasama po o le lefulefu-moli-lanu enaena palet mo le maualugaaina.

Faauluina Balayazh (poʻo Baliyazh, Degrade, Ombre Hair Color.)

Balayazh faʻalauiloaina tekinolosi - valiina o pito o le lauulu, tumau talafeagai mo le tele o tausaga talu ai nei ma tausaga uma toe foi mai i fou ultra-faʻatautaiga suiga.

Faʻamamaina Balayazh, o le mea moni, e mafai ona faʻamatalaina i le vaega o agamalu faʻamamalu, pe a na o le itu pito i lalo o le lauulu ua vali, ma le vaega pito i luga o lauulu tumau pe o le natura lanu, pe vali faʻaaogaina le tekinolosi faʻaatura i vali masani mai paʻu lanu enaena ma lanu uliuli.

O Balayazh o loʻo faʻaogaina e tuʻuina atu ai le teuteu lelei i le laulu ma faʻamamafa le ata o le lalagaina. Le aafiaga o le dyeing e matua manaia mo uma pupuu lauulu oti ma lauulu umi.

Malamalamaaina Shatush

Faʻamalamalamaina Shatush - o se tasi o ituaiga o moli lalelei o lauulu, tumau pea i le tumutumu lauiloa o lenei vaitau. Dyeing Shatush faʻatagaina oe e fatuina se vaivai, vali paʻepaʻe mai le pogisa aʻa e pupula lauulu pito i luga o lou lauulu.

O aa o aa ma soo se mea e iloa ai le uʻamea faʻamalamalamaina ai mafuaʻaga o le lauulu e masani ona susunuina i le la, ma faʻafofoa atu foi i lauulu "loloto" ma le aofaʻi faaopoopo.

O le galuega autu o le faʻailoaina o Shatush o le faia lea o se lamolemole, pei o le masani e mafai ona vavaeina le lanu i le umi atoa o le lauulu ma le faʻalauteleina o le lanu i le aʻa sone. E mafai ona faʻatino lenei mea i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapitoa o le vali, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o le fulufulu manu poʻo le metotia o le "faʻaloaloa le leo" faʻaaoga se selu faʻapitoa, ma isi.

O le Staining Shatush e mafai ona fautuaina i le lanu enaena o tamaʻitaʻi ma laʻau faʻalenatura poʻo ni tagata laulu e foliga o loʻo manaʻo e toe faʻaola o latou lanu masani. Mo brunettes, o lenei ituaiga o faʻamalamalamaga o loʻo faʻaaogaina foʻi, ae o loʻo faʻamalamalamaina Kalefonia foliga sili atu ona lelei ile lauulu uliuli, o le mea moni o se ituaiga o Shatush staining ma ua iloga i le sili atu saturated pe tele-lanu valiina o strands. E tele foʻi se mea e tutusa ai Shatush ma isi ituaiga Ombre Hair Coloring, ole faiga ile nei vaitau.

O le tekonolosi o faʻailoaina Shatush faʻatagaina oe e fai se malologa i le va o pisia mo le itiiti ifo i le 3 masina ma faʻaitiitia tele le taimi o le staining taualumaga, faʻatusatusa i le masani faʻailo i luga o le pepa.

Kalefonia maualuga

Kalefonia faʻamamaina - agamalu faʻamamaina o lauulu afifi mai i aʻa, lea e masani ona faia i se "auala tatala", e aunoa ma le faʻaaogaina o le pepa alumini.

O le faiga o Kalefonia faʻailoilo e mafai ai ona e maua se sili ona lelei foliga i lenei vaitau, pe a fai o le laulu e loloto le pogisa i aʻa ma le fesuisuiai suiga i faʻamalamalamaina i lanu eseʻese faʻasologa o saʻo o lautele lautele. O le vaega o le pogisa basal sone e mafai ona fai si laititi pe matua lautele.

O le mea iloga iloga o Kalefonia o loʻo faʻamamaina, faʻatusatusa i le masani ai Shatush staining, o le sili atu saturated ata, poʻo tuʻufaʻatasiga o le tele malulu pe mafanafana lanu mai se moli malamalama, o loʻo faʻaaoga e vali ai le uʻamea.

O loʻo faʻapipiʻiina e Kalefonia le tele o mea e tutusa ai ma le faʻauʻuina o lauulu ma nisi ituaiga o Valivaliina o Laʻau o Ava e teuteu lelei i lenei vaitau.

Lenei vaitau, mo le faʻamalamalamaina o Kalefonia, o lanu lanu o le kofe-cognac, beige, nati, saito ma karamel-meli le lanu e sili ona fiafia.

O le tele o ata e faʻaaoga e le matai, o le sili ona manaia ma "sili atu taugata" o le aafiaga.

Mataina Kalefonia e lelei atoatoa mo lalagaina pupuni o enaena lauulu lauulu, brunettes ma lanu uliuli. Ona o le pogisa aa sone, o ituaiga staining e le manaomia ai le valiina masani o aa ma, o lea, faʻaititia le avega i luga o le lauulu, ma tele foi faʻasaoina le tagata o tausia taimi ma tupe.

E mafai ona faia?

O fulufulu lanu e le faigofie ona faʻapupula. Dyes e feteʻenaʻi, o le iʻuga e mafai ona le mautonu. Na susulu lelei pe paʻena lauuluae manaʻomia le faʻaeteete filifiliga o fualaau. A e galue, e tatau ona e faʻaalia o le lauulu ua manuʻa e ala i muai faʻamalamalamaga, o lea e te manaʻomia le taulimaina lelei latou te mafaia.

Tele faalagolago i le paolo o lauulu. Afai o tagata taʻitoʻatasi manao e faʻamalamalamaina atili sili atu, o loo i ai se tulaga lamatia o malosi malosi depigmentation ma atoatoa faʻaleagaina o le fausaga o lauulu laʻau. Isi bloning dyed po ua pipiʻi lauulu o se faiga lavelave e manaʻomia se auala faʻapolofesa. E sili na amata i tagata le amataina, ae o teine ​​e iai le poto masani i le faʻataʻitaʻia o ia lava e ono lamatia, faʻauʻuina i le faʻasaoina o vailaʻau mai pulega faʻapolofesa.

O le faafeagai poʻo le lanu faʻailoilo taualumaga, lea e aofia ai le faʻaleagaina o faʻasologa i lanu pogisa poʻo le sili malamalama, e sili atu faigofie. Mo galuega, e mafai ona e faʻaoga malu tapenagae leai se amonia ma se hydrogen peroxide. O loʻo faʻafiafiaina i latou i se tamaʻi aʻoaʻoga faʻamalosiʻau o loʻo faʻamaonia e faʻamautu ai le mama o le paolo.

Le filifiliga o tekonolosi ma ata

Mo le faʻamalamalamaina o paʻu ua paʻu pe valea, e eseese auala e talafeagai. O le filifiliga e faʻamoemoe i le tuutuuga o le tapuni ma le tofo a le tagata lava ia, faʻapea foi ma le tomai o le tagata o le a aveina le pisia. I le fale, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le taua o loʻo taua i lalo filifiliga:

Kalefonia. Fuafuaina faapitoa mo lauulu lalelei, o le masani ma vali. O lona uiga o le faʻapogisaina o aʻa, o loʻo faʻamamafa togi pe tumau pea le le mama. Le tele o taimi, lanu masani o loʻo faʻaaogaina mo galuega i se vaega mafanafana: saito, meli, fawn poʻo le samasama. Malulu platinum ma le lefulefu gamma mafai foi.

Valivali. Tagata taʻitasi ua vali i lanu pupula poʻo le pastel. O se togafiti sili vaivai aganuu aofia ai le faʻaaogaina o le vave fufulu-tapenapena: lanu mascara, mousses, vali mea e faʻaaoga mai se paipa. Lelei lauulu lauulu o le a teuteuina pastel maualuga i lanu piniki, lanumoana, peach poʻo lanu viole.

Faʻatalatalanoa. Ua vavalo vaapiapi pe lautele lautele ma se lanu uliuli o lanu masani. Mo sui o se lanu lanu mafanafana, e mafai ona e faʻaaogaina le chestnut ma le mumu oona, malulu platinum manoa o le a teuteuina faʻamamaina ma le kofe, efuefu-lefulefu poʻo uaina-mumu lanu.

O le lautele o unta e faʻalagolago i le manatu o lauulu ma le ituaiga o laulu. E lautele ma seasea ona tosina mai foliga i foliga o lauulu, talafeagai mo fulufulu laʻulu poʻo le lauulu lauulu. Manifinifi manifinifi ma masani e lelei mo le le mafiafia mafiafia lauulu lauulu, e mafua ai le aafiaga o le tele ma le matagofie.

Tupu muamua ma tua

Vaʻavaʻai i faʻataʻitaʻiga o ata i luma ma ina ua maeʻa faʻailoaina, na faia i luga ole laʻititi malulu, faʻapea foi luga o le laulu malulu tele.




Sauniuniga mo le faʻagasologa

  1. Ae le i iloga, e fautuaina e toe faʻaleleia le lauulu e ala i le aveeseina o vae vaevaega. O lenei faʻataʻitaʻiga e tatau ona faia i masina uma. O le lanu masani ona faʻalanoa e masani ona feoloolo ma faʻaleaga lelei.
  2. Afai e faʻaopoopo faʻamalamalamaga faʻaopoopo, lauulu e mafai ona mulumulu ma se faʻamamaina loloto. Na te 'aveʻese le soona pigment ma faʻapalepale ai lauulu ile vali.
  3. Mo maʻaleʻale ma malepelepe lauʻeleʻele, o se toe faʻafouina vasega e aoga. I totonu o le 1-2 masina, faʻamafanafana ma ufiufi ufimata o loʻo faʻaaoga i luga o manoa, loloto le ofi i totonu o laʻau fulufulu ma faʻaosofia ia aʻa.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

Le filifiliga sili mo le lauulu lauulu - faʻalauiloa ma le uliuli manoa. O lenei metotia e le manaʻomia ai faʻamaninoga, e faʻaumatia ai nisi manuaga i laʻau.

    Semi-tumau vali, e le oi ai le amonia, o loʻo faʻafaileleina ma se kulimi faʻagaioia i ni vaega tutusa.

Mo le togafitia o pipiʻi lauulu, e sili atu le faʻaogaina o oloa faapolofesa. O loʻo faʻafefiloiina ma le faʻaosolaina sui sooupu poʻo le kulimi o le igoa lava e tasi. A faʻaaoga fualaau o isi ituaiga, e ono maitauina se tali.

  • Afai e te fuafua e faʻalauiloa manatunatuga vaiti, e mafai ona e faʻaaogaina se pulou silikini ma pu. Curls toso e le matau poʻo se selu lima, ona faʻaaoga lea o vali ia i latou. E tufatufa ma se tamaʻi pulumu poʻo le nifo nifo, o manoa lanu e fesiʻai e lauulu laʻei. Afai e te manaʻo e faʻatino se lanu maʻai, o laʻau e mafai ona faʻapipiʻi i le pepa pepa.
  • Ole vailaʻau o loʻo teuina i luga o le lauulu mo le 10-40 minute. Faʻaoga pepa e faʻaitiitia ai le pisia o le taimi. Ae peitai, e le aoga le fufulu ese o le fualaau faasaina vave; le lanu e ono suia e matua ese mai le mea sa tatau ona.
  • Mo le mauaina o se faʻamalamalamaga pa'ū masani o lauulu mu, lanu faʻapipiʻi faʻaogaina i le aʻa sone e aunoa ma le faʻaaogaina o le pepa. Ua fai le filo ma se selu selu, ua tufatufaina le vali i le tui fua. O le vali fufuluina ese ma le tafe vai, ona togafitia lea o le laulu i le pasama ma toe fufulu.
  • Faʻafefea ona aloese mai le toilalo?

    Ina ia aloese mai toilalo ma self-highlighting, e taua le faʻaogaina na o oloa maualuga-lelei ma faʻaaoga i latou e tusa ma faʻatonuga gaosi oloa. Mo le tapenaina o le valiina o fefiloi aua le faʻaaogaina le faʻaʻautau e faʻapipiʻiina ole maualuga. Mo blached pe vali fulufulu lauulu, o le 3% - 5% oxidizers sui e le mafai ona loloto faʻaleagaina rods e talafeagai.

    O faʻamalosiʻau ma mea ninii o loʻo faʻaali mai ai o loʻo avea le vailaʻau ma mea o loʻo matua vaivai tele. I le mulimuli ane valiina, o le aofaʻi o le faʻapipiʻi sooupu e faʻaititia pe suia i se activator kulimi.

    Faʻafefea pe a le iʻuga e le?

    Afai o le staining taunuuga e le fetaui ma oe, e mafai ona taumafai e faasaʻo le tulaga. O polofesa colorists e mafai ona fesoasoani, o le a latou filifilia fulufulu vaivai e toe faʻaleleia lauulu.

    Feololo le umi lauulu e mafai ona faapuupuuinafaia se fatuga lauulu fatufatu. A fou laei o le a fesoasoani e aveese ese stratified pito ma fesuiai lanu lanu.

    O nisi taimi e foliga le mautonu le laulu, e ui lava i lanu valea ei ai foliga sili ona matagofie. Faʻaleleia tulaga o le lauulu mafai ona faʻamalama fale. A felanulanuaʻi lanu e leai se mea e faʻafefiloi ma se kulimi faʻamalosiʻoa ma tufatufaina atu i le laʻititi susu ma le laulu. I le 15 minute, ua fufulu ese le oloa. O lenei taualumaga e faʻamautu ai le sili atu le susulu malu, ma iko faʻalemu, manaia le tago atu, faigofie fetaui i le lauulu.

    O le a le umi e tumau ai?

    I le taimi lava ina ua maeʻa le togafitiga ma se sauniuniga valiina, o manoa o loʻo i ai se lanu malamalama, lea na suia malie lava. I luga lauulu poo le valiina o lauulu faailoaina atu umi mai le 3 vaiaso i le 2 masina. E faʻalagolago uma lava ile togafiti filifilia ma le faʻapitoa ole tino ole lauulu. Ammonia-leai tinting tapeniga e le afaina ai le lauulu, ae fufulu vave vave nai lo masani, tumau vali. Ole aʻafiaga o le a tatau ona tausisia i le faʻaavanoaina valiina, e faia ia le itiiti ifo 1 le taimi i le masina.

    Toe siakiina

    Masini malo e malepelepe ma vaivai, faʻamalosia i le faʻamamaina ma le valiina, e manaʻomia se tausiga malu. Nai lo oloa taugofie mai le supamaketi o loʻo iai ni suauʻu minerale, ava malosi ma isi vaega e faʻamamaina ai 'au, e sili atu le filifili lelei oloa agalelei. Latou te le taugofie, ae ua latou faʻaalu tele tau le tamaoaiga.

    Mo le fufuluina, o se seti o lauulu mo lauulu ma ato e talafeagaiua fuafuaina faapitoa mo vali lanu. Polokalama faʻailoga faʻapitoa ofoina faʻapitoa faʻasologa mo blondes e puipuia malamalama pigments, tuuina strands susulu, agamalu ma eleni.

    • O lauulu o se lanu mafanafana ituaiga e fufuluina i le faʻamalama ma lanu auro, e maua ai i manoa se paolo olaola tele.
    • O vailaʻau e iai le aneti-samasama e maua mo le malulu malulu ma le laulu ole platinum. E aofia ai lanu lanumoana ma lanu viole e le suia le lanu autu o le lauulu, ae latou te maua ni lalelei ma malu aau.

    Ina ia faʻaopopo ai le tausiga e mafai ona toe faʻalelei faʻamalosia aʻa uʻamea:

    E aofia ai vitamini complexes, porotini, tanaman ceramides. Ua fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o ni mea faigaluega mai le laina lava e tasi i le taimi e tasi, sui ai latou. O le filifiliga e faʻalagolago ile tulaga ole lauulu. Afai ua latou ova le gaogao, malosi moisturizers le a manaʻomia, malepelepe ma pa'ū pa'ū e tatau ona faʻamalosia i le suauʻu.

    O nisi o ituaiga o suauu, mo se faʻataʻitaʻiga, burdock ma castor, e fesoasoani i le vave faʻafefeteina o pigment, lea e taofia i le lauulu togafitia i le valiina amonia-vali.

    Ina ia puipuia mama malamalama, e puipuia ai i le susulu o le la.

    • Mo lauulu mago, suauu emulsions ma vai-faavae creams e talafeagai.
    • Ole manaʻomia moli mama e Ina ia vaʻaia ai uila uila.

    Sunscreens o loʻo faʻaoga i le taumafanafana atoa., i le sami, lauulu e tatau ona puipuia faʻaopopo ma se lautele pulou pulou po o le sikafu.

    Lauulu lauulu, vali pe faasee o se sili ona lelei paleti mo maualuga. Ina ia mafai ona maua le iʻuga lelei, e manaʻomia le filifiliina o mea tonu tinting sui ma mulimuli i le gaosi oloa fautuaga i luga o le talosaga, matua ma mulimuli ane tausiga.