Mataupu

Lauulu mai ata tifaga: o ata sili ona matagofie o le lapoʻa mata

O nisi o ata mo lo latou manuia e tatau ona faʻafetaia e le mo le faʻatonuga, faʻatonu poʻo le faʻatonutonuina, ae mo le matagofie o tamaʻitaʻi ata. Manatua, mo se faʻataʻitaʻiga, o se lauulu laulu lalelei e ala i lona sakete na faʻaosofia ai ma le le tatau le matagi mai le nofoaafi? Ioe, e iloa uma e tagata lenei matafaioi a Marilyn Monroe, ma e le o tagata uma o le a manatuaina poʻo le a tonu le ata ma le mea na faʻaigoa ai.

Itu Malamalama le mafai ona pasia aganuu tamaitai amio a le lalolagi tifaga. O toa nei na avea ma faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga i le tele o tausaga, ma le faitau miliona o fafine na musuia o latou olaga, amio faʻapea ma auala o mafaufauga.

O galu i luga o le lauulu: Grace Kelly i le tifaga "Puʻe se gaoi"

O lona igoa ua uma ona faʻatusa tutusa ma le l un faʻaalia lona ituaiga. O le galu lemu o le lanu enaena mai le ata tifaga na faʻamalieina ai le toʻatele o fafine ma le lotoleaga i le 1955. Faaopopo leai se mea: afai o le atoatoa ei ai sona igoa, o le a taʻua o le ata tifaga Grace Kelly.

Long Bob ma Bangs: Elisapeta Teila i Cleopatra

O le ata tifaga Cleopatra e lauiloa ona o le lua mafuaʻaga: o le taugata o tau laupepa ma le manaia foliga o Elisabeth Taylor o le masiofo lauiloa o Aikupito. O lenei fetauiga umi ma faʻatonuga na avatua ai i le tamaʻitaʻi le aisa ma le malualuina, lea na faʻamalosia ai le tele o fafine e suia o latou foliga.

Lush Horse Tail: Jane Fonda i le ata tifaga Barefoot i le paka

Fai i tamaitai na matamata i ata tifaga e sii i luga o latou lima e leʻi lotoleaga i le matagofie o Jane Fond ma le uumi o le solofanua puupuu i lima o Robert Redford, lea e matua faigata ona teena.

Curly Bob: Jennifer Grey i totonu o le Dirty Dancing

"E leai se tasi na te aveina se pepe i se tulimanu," o le tala lea a Patrick Swayze e ala mai i le laugutu o lona toa Johnny Castle i le Dirty Dancing. Ma, i le vaai atu i le "pepe" mai se amataga o lauulu migimigi, e leai se tasi oi tatou na masalosalo e le talitonu i ai.

Papu Bob: Audrey Tautou i Amelie

O Amelie, o le a le tele o puʻupuʻu na faia i le lalolagi atoa ina ua uma ona vaʻai fafine i le tala o lenei teine ​​i luga o le lapoʻa mata! Lelei Audrey Tautou ma le pupuʻu lauulu laʻititi o ni fua, e fetaui lelei ma ona foliga foliga ma e le talafeagai mo le toʻatele o tatou e masani ai tagata soifua.

Lauulu lauulu laei: Kirsten Dunst ile tifaga Marie Antoinette

O le ata tifaga a Sophia Coppola e uiga i le Peresetene Farani lauiloa o se galuega ofoofogia, lea e faʻaosofia foi le lauulu laʻititi o Her Majesty Marie Antoinette. O mata malu o le enaena lauulu Kirsten Dunst na matagofie i latou - talafeagai i nei aso.

Lulu lauulu lanu: Meryl Streep i le "The Devil Wears Prada"

O le isi tamaʻitaʻi lapoʻa lea na sau ia matou e faʻailoaina Miranda Priestley, o le mataʻutia o le faʻatulagaina o mekasini o foliga, ma lona lauulu siliva. Meryl Streep faʻaalia se puʻupuʻu sili ona manaia lauulu i le tifaga "O le Tiapolo e ofu Prada." O tamaitai totoa na latou vaetamaina le lauulu o le tamaʻitaʻi ile laupepa foliga, e aunoa ma le faʻatali mo latou lava lauulu e liu papaʻe.

Scythe i le itu: Jennifer Lawrence ile The Hunger Games

O le manuia o Taʻaloga Hunger na paʻi atu e le gata i taimi manuia i le faasologa, ae o le lauulu o lona tamaʻitaʻi toa: o se fili i lona itu, pei o Katniss Everdeen na aliali mai i luga o le tele ulu i le taimi ma ina ua maeʻa le tatalaina o le ata. O se ata faigofie na tuua lona faʻailoga i luga o foliga masani.

Vaʻai foi i luga o la matou 'upega tafaʻilagi:

Lauulu maualuga - foliga manaia

O lo tatou pito i luga e tatalaina e le lauiloa Lauulu ulu o Audrey Hepburn mai le tifaga “Breakfast i Tiffany's”, faʻavae i luga o le tala tutusa o le igoa e tasi ma Truman Capote. O lenei fulufulu laʻua ua taʻua foi o le "atigi". E aliali mai e faigofie tele, e mafai ona e feagai ma oe. O lenei sitaili aulelei ma faʻatusa e talafeagai tele mo galuega, ma mo se afiafi i fafo, ma mo faʻafiafiaga i aso Sa.

Faʻafefea ona fai o se laʻau lauulu na?

Lauulu mai tifaga: o se pupuu laulu ma se foliga foliga

Lauga lauulu o le tia o Ann Pariyo mai le tifaga "O Lona Igoa o Nikita" aloaʻia saʻo le faʻailoga o le tutoʻatasi o tamaʻitaʻi. O le faʻatusa o se fafine aulelei maʻai ua faʻamalosia e faigaluega o se tamaloa taʻutaʻua, na faʻamamaluina e le faʻatonu Luc Bessonne. Ile itu lava, i aso ia, o Luc Besson ma Ann Pariyo o loʻo avea pea ma toʻalua ma lona toʻalua, ma o le matafaioi o Nikita na fuafuaina mo le faletua o le faatonu.

A tutusa lava lauulu e mafai ona maitauina i le tifaga "Ghost" saunia e Demi Moore.

Se lauulu laei e le tuʻua lava le sitaili

Talu ona matou talanoa e uiga ia Luke Besson, o ana ata tamaʻitaʻi avea ma faʻataʻitaʻiga mo le faitau miliona o teine, e le mafai e se tasi ona taofia lona manatua o ana ata tifaga pei o O le Vaega Lima ma "Leon Tomai Faapitoa. I mea uma na e lua, matou te vaʻaia i le vasega masani fa o se ituaiga, i Mila Jovovich ma Natalie Portman. Naʻo le "Eima Lima" o loʻo faʻaonaponei i se lanu moli moli ma se anoano o gel ile lauulu.

E iai se mea faʻapenei e mafai ona vaʻaia i le ata a Tom Tykver "Run, Lola, Run."

Puapuaga mo le faasalaga amata mai talu le tatalaina i le ata Cleopatra ma Elizabeth Taylor i le ulutala matafaioi. O fulufulu ma le laʻau puʻupuʻu ma ni puʻupuʻu o loʻo feteʻenaʻi ma i latou, ua mauaina nei tagata mulimuli i le lalolagi faʻataʻitaʻiga.

Vitio e uiga i bang magic mafai ona vaʻaia iinei.:

Lauulu mai ata tifaga: manaia curls

O le taua taua a Princess Leia mai le Star Wars e tatau ona iai ma le ulutala o mea uigaese. O le mea moni, e le o teineiti uma e filifili e alu i fafo ma ni mama mama i itu, ae i Halloween poʻo nisi o teuga ofu e mafai ona e maofa tagata uma.

Ae o le faiga faaonapo nei o lenei sitaili.

Ma le filifiliga lona lua:

Marilyn Monroe i le tifaga "Only Jazz in Jazz" ma e le gata foi

O le faʻatusa a Marilyn e le uma ai lava le masani. O lona lauulu lauulu foliga e faʻaemamaina e tagata fiafia i mea masani, ma tagata fiafia o le pin-up ma retro style.

Aoao e fai se lauulu foliga, pei o Monroe:

Lauulu mai ata tifaga: Sipaniolo faʻamoemoe o Salma Hayek

E ui o le ata "Frida" e faigata ona taʻua o se lotu, e le mafai ona masalomia o se tasi o sili ona talenia ma olaola atavali o lo tatou taimi. O Salma Hayek, sa ia faʻatinoina le tama pese lauiloa Sipaniolo o Frida Calo, o ona laei e felanulanuaʻi laei i lenei ata tifaga ma malie le mata i fugalaau felanulanuaʻi ma fugalaʻau ma fusi faʻapipiʻi. E tusa lava pe e te le o fiafia i foloa Frida, ou te fautuaina oe e te matamata i lenei ata faʻamalieina e uiga i se fafine malosi-naunau sa mafatia i faigata sili ona faigata.

Fusi uila Scarlett O`Hara

Lenei o se tasi o sili faigofie filifiliga pe faʻafefea ona fai sea ituaiga o laulu.

E i ai le isi auala, e manaʻomia ai le tele o taumafaiga ma taimi. O lea e tatau ona e:

  1. Vaevae lauulu i le ogatotonu ma se selu.
  2. Faaaoga sina gel poʻo mousse i le lauulu mo le malosi.
  3. Matagi le laulu i curlers ma tuua mo ni nai itula (2-3). Mafai ona tuu i le po.
  4. Aveese le curlers ma selu lemu le laulu i se maso selu. E le tatau ona selu le lauulu i le pito, ae na o le afa le umi.
  5. Faaaoga lauulu fugalaau, aveese le pito i luma faaletino loka ma puipui latou i luga aʻe o le maualuga o malumalu. E mafai ona gagau faʻailoga i se faʻataʻamilomilo flagella i solo lapotopoto.
  6. Faalelei le lauulu lauulu laei ma le varnis.

"Matagofie": leai se mea e sili atu

O lauulu mai ata tifaga e le masani ona foliga lavelavea ma manaia. Sei o tatou toe manatuaina le laulu mumu-enaena o Julia Roberts i totonu o le tifaga Beauty. Lenei le tulaga pe a o le faigofie e teuteuina ma matagofie. Lea e le taua uma ona faʻateʻaina ai ma ata fou i aso uma, ua lava naʻo le tasi ma le taimi uma e filifili lou sitaili ma tumau pea i ai.

O le tusitala o le tusitusiga ma le aoina: Safonova Yu.S.

Ma o fea tifaga lauulu foliga e te faʻaopopo i lenei lisi?

Holly Golightly, “Mea e fai a le taeao i Tiffany's”

O lenei ata e moni saturated ma sitaili mai le muamua i le faʻavaʻa mulimuli. O le ofu lanu uliuli matagofie na faia e Givenchy, e le taumate le tuʻua mai i lisi o mea faʻasamoa i totonu o fale tifaga o le lalolagi.

Ma o le a le na o le amataga vaaiga o le ata! I le taeao po, Niu Ioka, o se Audrey Hepburn aulelei ma lalelei ma lona lauulu maualuga, i mea teuteu, i le laei lava e tasi, savali i luga i le faamalama o faleoloa ma faanofo filemu ai le croissant. Le ata tifaga e oʻo mai i lenei aso o se tasi o sili ona alofagia i totonu fashionistas mai le salafa o le lalolagi, ma o le faʻatusa o Holly Golightly o le faʻavae o sitaili ma le matagofie.

Teine, "Ita o le Tausaga Fitu"

Le ata o Marilyn Monroe i se laei paʻepaʻe laei (i le ala, e leai se igoa o lona tamaʻitaʻi taʻutaʻua i le tala) ua masani ai e na o latou e leʻi vaʻaia se ata se tasi ma lona auai. I le taimi nei, i tua atu o lenei aganuu vaaiga o se tala faigata. I le taimi o le puʻeina, sa le fiafia le tamaʻitaʻi ona o le feʻeseʻeseai ma lona toʻalua, Joe Di Maggio. E le gata i lea, o le tele o tagata fiafia na potopoto faataamilo i le nofoaga o le puʻeina, oe na alalaga leotele ma hoot. O le vaaiga na tatau ona tafana ma toe tepa, ma e leʻi manaʻo ai le toʻalua o Monroe. Masalo o lenei mea na tupu na mafua ai la latou mafutaga, aua e leʻi umi ae malepe le ulugalii.

O le ofu lauiloa na faʻatauina i le 2011 i le faʻatautuʻi mo le $ 5.5 miliona.

Scarlett O'Hara, Alu ma le Matagi

Ose teine ​​mataala, male tamaititi na te le lafoaʻi i ni faigata - faʻafefea e se tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi nei ona le faʻafiafiaina tagata lautele ile mamao atu o tausaga 30-40? O le ata na maua tele le lauiloa ma le alofa o le au maimoa i le tele o faʻafetai i ona teuga matagofie laupepa: latou fai mai e faatofuina tagata faʻatino i le siosiomaga o le Taua Taua vaitaimi i Amerika, latou na tatau foi ona ofuina ofuvae o lena taimi. I se aofaʻiga, sili atu nai lo 5 afe teuga na suʻeina mo le puʻeina!

O le ata o loʻo avea ai i luga o le laupepa tele, Vivien Leigh, o se olaga faʻamaonia o foliga ma foliga o se vaitau atoa. Le mataupu lava lea e tasi pe a faʻafiafia le tamaʻitaʻi masani agavaʻa ma faʻatautaia e faʻamaoni faʻatuatuaina lagona ma uiga o lona tamaʻitaʻi.

Cleopatra, Cleopatra

Ole matafaioi lea ile ata tifaga na avea ai Elizabeth Taylor ma tagata fai mea foliga. O lana saini “pusi mata” na kopiina e le faitau miliona o fafine: E le gata i lea, o se mea sili ona matagofie foliga faigofie ona ulu atu i aso uma o fashionistas o 60-70s. O ofu a le toa e tatau ona iai se mafaufau faapitoa. Ma afai o le mea moni i foliga mataga o pulou ma ofu o le lavelave na leai se avanoa e alu ai i totonu o le ofu o tamaʻitaʻi o na tausaga, ona mafuta lea o satin na ofuina e le tamaʻitaʻi o Taylor maua le alofa ma fashionistas mai itu uma o le lalolagi.

Na latou galulue i luga o ata tifaga mo le sili atu i le 4 tausaga, na avea ma se tasi o poloketi taugata tele o lona taimi, ae i le iuga o le ata e le i totogia ma o loʻo vaʻaia lava o se tasi o sili ona lauiloa faʻaletonu tupe i le talaʻaga o le tifaga.

Vivian Ward, Faipule Tamaitai

Matou te fai atu "nineties" - manatua le tifaga "Pretty Woman" ma le tulaga ese Julia Roberts i le faʻatusa o Vivian. O le maoaʻe o le manuia o le ata na aumaia e le gata i le aulelei o Richard Gere, ae faapea foi le toa, pupula, olaola ma lagona faʻataʻitaʻiina. O le mea moni, o le tala lava ia o se tala fatu mo tagata matutua, ae e mautinoa lava le tatau ona faʻaaoga e Vivian le uiga mataga ma le matagofie, ma o uiga ia e tatau i teine ​​uma o na tausaga ona faʻaaoga. Na sili ona manaia le matauina o le fesuiaiga o le tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi ma vaʻai pe faʻafefea ona aau moni lava se agaga aulelei ma faʻamaoni e ala i le ufimata o se teineitiiti faigata, faigata, ma faatasi ai ma foliga mai o Vivian suia.

O se teine ​​na pa'ū lona vaega o faigata faigata, ae o le na laki e i ai i le taimi tatau ma i le nofoaga saʻo ma fetaui ma lona perenise - o le a le mea e le o le tala faaonapo nei e uiga ia Cinderella?

Mia Wallace, Pulp Vaaloa

O le isi amio aulelei fafine, e le o le a le mea o le a avea ma solitulafono. Mia Wallace o le faʻailoga o le fafine vamp, o se 90s sitaili faʻasino. Whimsical, sina valea, e le aunoa ma ma leaga leaga (talofa, "heroin chic"!), Ae malaia matagofie - o le taimi muamua lea na tatou vaai Uma Thurman i luga o le lapopoa mata ma alofa i faavavau.

Le ata lauiloa o Mia aliali toetoe a tupu faafuasei. E pei ona fai mai le teuga tino, o le paketi o le ata na matua laititi lava, ma o lavalava uma i luga o le Thurman maualuga na foliga mai e laiti. Ma aunoa ma lena, pupuu ofuvae filifili ai e faapuupuuina teisi, sili atu faʻafuaseʻi fatuina o se suiga fou.