Foliga mata ma mata mata

Penitala Tato 7 Aso Fulufulu mata Tatoo

O foliga lalelei e masani ona tele se taimi, aua mo foliga lelei uma e taua uma auiliiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mata o fulufulu mata e manaʻomia le tele o le gauai. Ia folasia lelei lauulu, talafeagai foliga ma uumi, alualu i luma matagofie - o nei mea uma e faʻaopoopo ai le ata, a aunoa ma lenei foliga o le a le o gatasi ma leai se sao. Mo le faigofie ma le aoga o le faʻaogaina o vali, ua gaosia e gaosi oloa le tele o mea faigaluega. O se tasi o fou fou mea fou o se faʻapitoa lagona-tip peni e avatu ai laina lanu ma foliga faʻasaʻoina.

Atoatoa foliga i le tasi alu

E tofu lava le fafine ma lana mea e fiafia i ai mata alisini. Taimi e le tu filemu ma o nisi taimi e mafai ona e mafaufau lelei i fou fou i le teuteu maketi. Talu ai nei, na aliali mai ai se faʻailoga faʻapitoa mo le fulufulu mata. Tele fafine ua uma ona talisapaia ona lelei, meatotino ma faaletonu. O iloiloga e uiga i lenei oloa e matua ese lava, ae tele i latou lelei.

O le faʻailoga e foliga moni lava i se peni lagona-pito masani. O le fagu o se palasitika pusa, ma o le pito e sili ona masani ona lagona. I totonu o se fagu ma se vali, le fagu tapunia i se pulou. Faʻalagolago i le tagata gaosi oloa, o foliga o le pito o na oloa e ono eseese: ogatotonu mafiafia, beveled, manifinifi, i le tulaga o se manifinifi manifinifi, ma isi.

O mea taua sili e mafai ona matauina e pei o:

  • Moni ma mauoa paolo mo lauulu,
  • O le eyeliner ei ai se fatuga e le sosolo ma mago vave,
  • E i ai le tetee malosi i le mea faigaluega,
  • E mafai ona fesuisuiai le mafiafia, pupula o le laina,
  • Taugofie.

E taua tele le iai o se Peni lagona-pito peni masani ona i ai le aʻafiaga o le faʻataʻitaʻi i se peʻa, o lona uiga, e fatuina ai se laulu e fulufulua. O le eyeliner o lenei ituaiga e masani lava e fai si tamaoaiga, tasi le fagu e lava mo le tele o talosaga, ma le lanu e umi le umi. Le lanu o se tufatufaina tutusa ma se matagofie matagofie. O se mata mata mo le tattoo effect mo fafine fesoasoani e fausia se foliga matagofie ma lelei ile soʻo se tulaga. O sea pene-tip-pena e mafai foi ona faʻaaogaina pe a iai ni masalosaloga e uiga i le peʻa taʻiala. E mafai ona e tusia le laina mata o le mata fiafia ma i le ao lagona pe talafeagai lea aafiaga.

O le oloa ma maualuga-lelei lanu enaena lemu lauulu ma e faigofie ona aveeseina ma vali remover. O le tala fou-pito i lalo peni o loʻo faʻaalia i ni faʻamatalaga eseese ma e tofu i latou ma ni faʻamatalaga lelei e uiga i le fulufulu mata mo teine. O le saogalemu le tuʻufaʻatasiga o le lanu pigment maua ai se matagofie faʻaiuga ma se peʻa tattoo.

O le a le 7 Aso Dyebrow Tatoo Eyebrow Tattoo

7 Aso Dyebrow Tatoo o se mata mata penitala mata ma se peʻa tattoo. A maeʻa le faʻaaogaina e tasi o eyeliner, o le iʻuga e tumau mo le tasi le vaiaso.

I taimi o timuga, a e asiasi i le sauna, vaitaʻele poʻo le aau i le sami, e mafai ona e mautinoa o le oloa e le mafai ona fufulu ese. E sili atu le umi o le eyeliner mo fulufulu mata o loʻo faʻaogaina i se pulumu talafeagai e faia i le faalenatura faaputuga ma se paʻu manifinifi, lea e fesoasoani e tusia se laina, faia le atoatoa foliga. I le taimi o le talosaga, a o le pea pea peʻa, e faigofie ona e faʻafetaui le faʻaaogaina o le cotton pad, cotton swab, poʻo isi mea e aoga mo oe.

Tasi le afifi e tumau mo le 3 masina o le faʻaaogaina, a o le eyeliner e le mago, faʻamau atoa taofi lona suavai tumau.

7 Days Eyebrow Tatoo mafai ona faʻatauina i le tasi o le lua lanu - uliuli pe lanu uliuli.

O le a le mea e aofia ai

O le mea moni gaosi o le teuteu o dihydroxyacetone, o loʻo i ai se valivali meatotino ma maua ai le tumau umi.

O le tuʻufaʻatasiga o le tato mata 7 aso e aofia ai foʻi le glycine, laʻau o laʻau, e aofia ai le suauʻu, faʻasolosolo mai laulaʻau, ma isi vaega. O mea masani e nafa ma le faʻamalosia, fafagaina o lauulu ma faʻaopoopo lelei o le tausiga o le paʻu, susu i latou.

Faamanuiaga ile Taina

Tumau tumau e mafai ai ona e faia ni lauulu sili atu le faʻaalia ma matagofie. Ae ui i lea, o lenei faiga e mafai ona aumaia le le lelei o taunuʻuga, i totonu o le sili atu ona masani o tali teteʻe. I se faʻaopopoga, tattoo tatau ona le faia i le taimi o le fafine, i le taimi o maʻitaga, lactation, o le i ai o le maliitus mellitus, cardiovascular faamaʻi, po o isi i totonu pathology. I le faʻaopopoina o faʻafitauli, o loʻo faʻatinoina le tataina tumau i totonu o le lalelei e oʻo i le mea moni e mafai ona e aafia i faʻamaʻi e pei o le hepatitis poʻo le AIDS i uiga faʻatamala o tagata faigaluega i le faiga o mea faigaluega

E ese mai i le salon prosedur, o le 7 Aso fulufulumulu mata penitala o loʻo i ai mea nei e le mafaafitia lelei:

  • hypoallergenicity ma le saogalemu,
  • tattoo aʻafiaga
  • leai se mea e faʻatupuina ai le faʻatupu
  • i le umi o le faʻaiuga (e oʻo i le 7 aso),
  • faigofie ma le mafai ona faʻaaogaina i le fale,
  • manuia tupe faʻaalu (e oo atu i le 3 masina),
  • taugofie.

E le pei o le paʻu ma le paolo e tele teine ​​ma fafine faʻaaoga e fetuunai, o le iʻuga na maua i le taimi o le faʻaaogaina o le Eyebrow Tatoo foliga sili atu ona masani ai. Le i ai o se talafeagai sili-manifinifi pulumu faia o faaputuga masani mafai ai ona e tusia laina uma atoatoa ma ausia se foliga faʻaalia.

Faʻafefea ona faʻaaoga se penitala peʻa

Faasaʻo o mata ile peni 7 Aso Ibrau Tatu e le tele se taimi. E faʻatagaina na te faia le faʻatinoga i le taeao ma le po, a o e mafai ona e mautinoa o le iʻuga e sefe i le nofoaga saʻo, ae le o luga o le aluga.

Afai o loʻo e faʻaogaina se penitala mata mata i le taimi muamua, ona tatau lea ona e faʻataʻitaʻiina ni ata tusitusi ma isi auala, mo se faʻataʻitaʻiga, se moli penitala poʻo le paolo. O loʻo fautuaina foi muamua e tusi le ata ma le gagau o le pepa.

Tusiata amata i laina agai i luga i le itu o lauulu tuputupu ae. Ina ua mavae lena mea, o le vai mata eyeliner e mafai ona valivali ma se pulumu. E mafai ona faʻasaʻo laina i le taimi o le faʻaaogaina o se disk ua solo i le susu poʻo le toner e aveese le vali. Ina ua maeʻa ona faʻamamaina, le lanu mulimuli ane mautu ma e le mafai ona fufulu ese ile auala masani mo se taimi umi.

Le mea e faʻatau ai 7 aso tatino mata o mata

E mafai ona e okaina le 7 Aso Aibrau Tatu e ala ile faleoloa i luga ole laiga e galue tuusao ma se kamupani gaosi Korea. O le fesoʻotaʻiga i le itulau aloaia o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Ina ia mafai ona faia se poloaiga, e manaʻomia le faʻatumuina ose pepa puʻupuʻu ile nofoaga, e manaʻomia ai le igoa ma le numera telefoni ole tagata o tausia. E manaʻomia faʻamaumauga e toe faia ai se telefoni.

Tuʻuina atu o le oloa faʻataunuʻuina i se taimi vave e mafai ai, ma ona totogi na o le faʻatinoina pe a uma ona maua. Afai e te faʻatauina le 7 Day Aibrau Tatu meafaigaluega i Moscow poʻo St. Petersburg e ala ile uepisaite aloaʻia, ona tuʻufaʻatasia lea o oloa peʻa oʻo i le isi aso.

Le a le tele e tatau ona faamaninoina se penitala taavale i luga o le itulau o le faleoloa i luga ole laiga. Ile taimi nei, ole tau o le 7 Eyebrow Tatoo e afa lona lua mo le faʻalauiloa nei ma e oʻo ile 990 rubles. I se taimi lata mai, o le tau e ono faateleina.

7 aso lauulu tato tattoo reviews

O iloiloga na tuua e uiga ile 7 Aso Ibrau Tatu faʻamaonia lona aoga ma le sili atu nai lo isi mea teuteu foliga. Ae ui i lea, oe mafai foi ona maua ai le le lelei tala a le au faʻatau oe na faʻatauina taugofie pepelo i AliExpress ma isi nofoaga faʻapena. O e e ufiufi tala pepelo e uiga i le le mautu ole oloa ma le leai o se paolo e tatau ai.

Faatuatua:

Peni tattoo 7 aso mata tato mata o se mea. Mea moni manaia. Sa masani ona ou fai le peʻa, peitaʻi o lenei ua ou faʻaaogaina le mea faigaluega. Lagonaina peni atoatoa tusia uma laina ma tuuina atu se moni masani aafiaga. O loʻu fofo e le tumau mo le vaiaso faʻalauiloa, e tatau ona ou faʻalanu mo 3-4 aso. Ae i se tulaga lautele, ou te matua faamalieina.

Katya:

O le tau o le peʻa e faʻatinoina se penitala 7 aso eubrau e mautinoa e le maualalo, ae pe a amata ona e faʻaoga oe e te malamalama o le tau lona tupe. Ua i ai fulufulua ma ua mimiti lauulu talu ona ou fanau mai, ma i lenei mea faigaluega sa ou aʻoaʻoina ai le moni o foliga vaʻaia e na o le aulelei ma le laulu mata e mafai ona ausiaina.

Ala:

7 Days Waterproof Eyebrow Tattoo Sister na tuuina mai ia te aʻu ia Mati 8th. O se mea laitiiti tele, ou te manatu e tatau ona i ai i soʻo se teine ​​meafai teuteu. O le aafiaga e na o le ofoofogia.

O le eyeliner gel mata: Cailyn gelux eyebrow, Provoc, dry Mac, Inglot, Maybelin

Faʻailoa mata ma pupula mo mata mo le 5-7 aso e faʻaaoga ai se faʻailoga faʻapitoa mo le laulu mata. Lenei tala fou o maketi teuteu foliga foliga umi talu ai, ae ua uma ona mauaina lauiloa i tamaitai o eseese tausaga ma tusiata tusiata. O le faʻailoga e mafai ona teuteu foliga i fulufulu mata matagofie ma maua le foliga sili atu foliga faʻaali.

O le mata o mata ma le tattoo effect e talitutusa ma le masani ona lagona-pito i lalo peni.

O le a ia faia oe ia mama

O loʻo i ai se pusa palasitika, o le tasi pito o le ai ai se pito iʻu o paʻu. O lenei pito o le faʻailoga e tapunia e se pulou. I totonu o le faʻailoga o loʻo iai se atigipusa ma se gel lanu.

Ole foliga ole pito e mafai ona eseese:

  • Lelei.
  • Ia maofa
  • Feololo mafiafia.
  • I le ituaiga o pulumu.

O le eyeliner o loʻo i ai ni mea faʻalenatura, o lea e le faʻamamaina le paʻu, e le faia ai ni gaioiga teteʻe ma e talafeagai mo le paʻu maaleale.

Marker pigment o loʻo i ai se laʻei manaia, e le faʻalavelave i le tuputupu aʻe o laulu mata, foliga masani ma e le pala mai ile paʻi. O lona fuainumera o se mea e le fufuluina le vali i luga o mata i le fasimoli po o le remover vali mo aso e fitu.

Lelei o le peni faʻailoga ma se peʻa faʻapitoa i luga o ata lafoia. Tau ma le lelei iloiloga

O le mata o mata ma le tattoo effect o se mea tulaga ese mata o mata e faʻatonutonu ai foliga na fausia se laina lanu atoatoa. E taugata tele, tasi lea fagu e lava mo le tele o faʻagasologa.

Plus o le teuteu mea fou:

  1. maualuga le tumau
  2. faapalepale o soʻo se tau, vai sami, agaga,
  3. i le faʻaumiumi ona faʻaaogaina, e le soloia le faʻailoga,
  4. mauoa ma lautele lautele paolo, talafeagai mo soʻo se lauulu lanu,
  5. le aano o le eyeliner i luga o fulufulu mata e vave mago ma e le sosolo,
  6. e mafai e le faʻailoga oe ona fesuisuiai le pupula o le laina ma lona mafiafia,
  7. taugofie.

O le faʻailoga e sili ona talafeagai mo le laulu mata tattooing e fausia ai se foliga matagofie ma lelei le vaʻai o le a le leiloa lona tosina i lalo o soʻo se tuutuuga. E mafai foʻi ona faʻaaogaina le mea faigaluega pe a iai le le mautonu i le faʻatinoina o le peʻa tatalositino.

Aisea ou te manaʻomia ai se faʻailoga mo laulu mata?

Talu ai nei, o mata mata lautele masani na sau i se sitaili, ma ina ia mafai ai ona aliali i luga fulufulu mata ma avatu ia i latou le foliga manaʻomia, tele fafine amata ona amata loa ona latou faaaogaina le tele o ituaiga o mata mata - penitala, gel, lanu, vali ma efuefu. I le auupega o matagofie faaonaponei oe mafai foi ona maua ai le lipstick mo lauulu! Ma o se tasi o filifiliga sili ona manumalo o se faʻailoga mo laulu mata (i le ala lea, e masani lava ona taʻua o se laina mo le fulufulu mata) - ma lenei "togafiti faataulaitu" e mafai ona vave liliu mata o mata i se mea e fiafia i ai mo isi! Aʻo le mea tonu lava lea, o le fulufulu mata lava lea e tasi, ae sili pupula ma sili atu le tumau lelei!

Ae mo mea le atoatoa o le fulufulu mata lagona-pito peni, ona latou, atonu, e tasi ma na o le tasi - o lenei e le mativa lanu lanu.

Faʻafefea ona fai o se laumata mata ma le tattoo effect?

Ae e te leʻi faia se tato mata ile mata, e tatau ile fulufulu mata ona ave iai le fomaʻi talafeagai, ave esea le laulu, ile fesoasoani ole seleulu tipi pito. Ona faʻaaogaina lea o se eyeliner tulaga ese. O lenei faʻatinoga e faia 2 itula aʻo le i moe i luga o le paʻu mama ma faʻamamaina uma pe a uma ona fufuluina.E le tatau ona i ai ni mea teuteu tino ile foliga. E faʻaaoga e le faʻailoga taʻitoʻatasi taamilosaga i le itu o le tutupu o laulu, e faʻaosofia ai le faʻalauiloaina o fulufulu mata masani.

Afai e te faʻapupula lemu mata ma se peni lagona-pito, ona foliga mata lea o mata mata, pe afai e faʻateleina le maualuga o le faʻamalolosi, o mata o mata o le a foliga pupula. Matua tele pe sese ua tusia paʻu e mafai ona faʻasaʻo i se vavae swab ma tonic seʻi mago le vali.

Ole a faʻaalia mai le tāina peʻa peʻa ile 6 itula. O le aso e sosoʻo ai, aua le toe faʻaaogaina le kulimi i mata o mata. A maeʻa 3-5 aso, ona amata loa lea ona pupula mata o mata, ona mafai loa lea ona faʻasaʻo. A manaʻo iai, e mafai ona apalai le eyeliner mo peʻa peʻa ma ufanafana i luga o laupepa mata.

O ai e tatau ona faʻaaogaina peni mata?

Lagona pulupulu mata peni o le a avea ma mea moni maua mo tagata fiafia o le tumau tattooing lauulu metotia - i lenei tulaga, ua teuteu lelei ma faaeteete lauulu e fulufulu tutusa ma mea masani, lea e mafai ai mo se sili sili ona lelei natura ma vaaia leo.

Ma peni fulufulu mata e lelei mo tamaitai uma e manaʻomia se vaega o mata fulufulu mata, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai latou te manaʻomia e faʻatumu ni avanoa laiti i le faʻatusa o maʻila, ma isi. O le peni-pito peni o le a vave vali uma nofoaga gaogao, fesoasoani i mata mata e ave le atoatoa foliga.

Moni, e tatau i tagata amataina ona faʻaaogaina le mata o le mata mata-peni ma le faʻaeteete tele - soʻo se gaioiga le saʻo e mafai ona faʻaleagaina ai le vali, ae e mamao mai le faigofie i taimi uma ona fufulu ese faʻailoga o le pulou lagona-pito. E toetoe lava a le mafai ona faʻasaʻo sese laina tusia i lenei mataupu - o le faʻafitauli tele i lenei o le maitauina umi o le mata o mata mata!

Faamanuiaga o le fulufulu mata Felt Pens

O le lelei o mata alumini peni e tele. O latou na:

  • Aua le manaʻomia le valiga ma se pulumu.
  • O le vaʻaiga o maka e mafai ai ona e tusia soʻo se laina manifinifi.
  • Aua le manaʻomia faʻaalu.
  • Latou te mitamita i le teteʻe ma e mafai foʻi ona latou faʻataʻitaʻia le aʻafia o le peʻa.
  • Aua le nutimomoia ma sasaa.
  • Vave faʻamago ma aua le mago le paʻu.
  • Lelei tele mo femalagaaiga.

  • Latou te fesoasoani e vave faʻafetaui foliga o le fulufulu mata ma avatu i le fulufulu mata se soifua maloloina ma teuteuina lelei.
  • Aoga faʻalelei sili ona lelei pulumu mo lauulu mata fesoasoani e fetuunai e le gata i le mafiafia, ae faapea foi ma le malosi o laina, faapea foi vave ona vavaeina lauulu taʻitoʻatasi.

Mea lilo ia Faaaogaina Ova mata Fusi Peni

  • Ae e te leʻi amataina le valivali mata o mata, e fautuaina e selu lelei ma se pulumu faʻapitoa.
  • Afai, pe a faʻapipiʻi se peni paʻu i fulufulu mata ma le tasi vaega, e pupula le paʻu laititi, e mafai ona e faʻaopopo le faʻaputuga lona lua - o le a mafai ai ona e maua le sili atu malosi paolo.
  • Pe a tusia lauulu, e taua le mulimuli i le natura faʻatonuga o latou tuputupu ae ma taumafai e toe fai i le tele e mafai ai.
  • Afai e te manaʻo e faʻapupula mata sili ona susulu ma manaia, ona muamua faʻatonu lea e faʻapipiʻi luga mata matala o loʻo vaʻai i ata matala o latou mata, ona amata loa lea ona tusia lauulu ma se peni paʻu.
  • Ina ia faia le mata lanu i mata foliga sili atu o le natura, o le taimi lava e fulu uma lauulu, e tatau ona e toe vaʻaia lelei fulufulu mata i se pulumu.

  • O le pupula ma le pito pito i luga o soʻo se fulufulu mata o latou pulu lea - o ia lea ua amata ai ona vali mata o mata.
  • Fulufulu mata le mata mata-peni peni i le taimi lava e maeʻa ona faʻaaoga, a leai o le faʻaiuga mai lona faʻaaogaina mafai ona matua le mautonu.
  • O le lanu o le peni mata mo lauulu e tatau ona filifilia e tusa ma le lanu o le lauulu o loʻo iai le ata. Afai ua vali le lauulu, ma i le taimi nei o laʻau o le laʻau e sili atu le pogisa nai lo o latou pito, ona tatau lea o le lanu o le laulu mata e tatau ona fetaui tonu ma le lanu o le lauulu. Taugofie mafai ona filifili se lagona-pito peni se leo e sili atu le pogisa nai lo le lanu o le lauulu, ma susunuina brunettes - o se leo malamalama.A o mo i latou e fulufulua lauulu, o lea o le chestnut shades o fulufulu mata e lelei mo latou.
  • Ae e te leʻi amataina le faʻaaogaina o mata mo mata, e fautuaina e lulu le afifi lelei, ma a uma ona faʻaaogaina, e taua le aua nei galo e faʻamau tapunia le pulou. Afai e te le amanaiaina lenei fautuaga, o le autu o le lagona-pito peni mafai ona amata mago, ma le lalelei fesoasoani vave ona avea ma leai se aoga.

Ma le mea moni, e taua le manatua i taimi uma, soʻo se mea e tatau ona foliga mai foliga e sili ona masani ai, e aofia ai fulufulu mata, o lea o le fua e lelei i mea uma!

Talitonuga Nu 4 - tumau fulufulu mata o se auala faigofie e mafai ona faia e le matai i le fale.

I luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina faʻaaliga o loʻo vaʻaia tumau le matai vali e fai le faʻasologa i le fale. Ae o le a le saogalemu o le uia o se faʻalavelave i fafo atu o le fale faʻafiafia?

Ua faapea mai Anna Savina: “O le tataina o mata ile mata, ose auala matuia tele e manaʻomia ai le poto ma ia lava le avanoa. - O lea, e te manaʻomia se nofoa lelei i luga o le mea o le a tuu ai le tagata maʻi, o se laulau mo mea faigaluega ma malamalama lelei mai lamepa faʻapitoa. I se tulaga faʻataʻitaʻi, e mafai ona e faia ni tuʻutuʻuga i le fale, ae e matua le talitonuina lava o le a talia e se tagata aʻoga maualuga vasega lou fale poʻo lou fale mautotogi.

O le isi itu taua, o le faʻatumauina lea i tulaga mama. E pei ona taʻua e Julia Chebotareva, o le tattoo service e aofia ai i le ituaiga aiga, ae e le faapea o le matai e tatau ona faigaluega i le fale. “E le tusa ai ma le tulafono ma e le usitaia soʻo faʻamamalu. O le faʻalapotopotoga o loʻo latou faia ni teuga tumau e le mafai ona i ai i totonu o le potu malolo pe maua foi se faitotoʻa masani, ”o le tala lea a le tagata poto.

"O se fafine na te faia le gaioiga i le fale e tatau ona saunia mo le mea moni afai e faʻafuaseʻi ona faʻaleagaina ona foliga (ma e faigofie tele ona faia, talu ai e 70% o le galuega na faia leaga), e le puipuia o ia e se mea," o lapataiga a Anna Savina. Afai e fai le peʻa i le faleoloa, aʻo leʻi faia le faʻasologa, saini e le tagata o tausia se faʻatagaga iloa. Afai foʻi o le galuega e le faia lelei, e mafai ona e faitio i le pulega faʻatonu. A leai se maliega, e leai se tasi e mafai ona fesoasoani i se gasegase. ”

Talitonuga numera 5 - pe a uma le teuteuga tumau, aua le faia vaʻaiga o mata

E tusa ai ma tagata tomai faapitoa, gasegase fesili tele lenei fesili ese masani. E faigata ona faʻamatalaina poʻo le a le mea o loʻo fesoʻotaʻi ai lenei mea sese, aua o le tattooing e leʻo le aveeseina o lauulu, ma i le maeʻa ai o lea faʻasologa, o loʻo faʻasolosolo pea lou laulu e pei o muamua.

"Ina ua uma le peʻa, e tatau ona faʻasaʻo mata o latou mata, ona e vave ona faʻatigaina le laupepa tumau, ma o lauulu e sosolo atu i tua atu o le auivi o loʻo 'aveʻesea," o le tala lea a Irina Maksimova, o se tutoʻatasi tutoʻatasi foliga tusiata. - Mo se faʻataʻitaʻiga, o le matai na faia sina siitii i luga, ma matau lauulu masani na toso i lalo. Afai e te le tauina lauulu, e te mauaina lua solofanua.

A faʻapea e iai se fafine e lanumoana fulufulu lona lauulu pe sinasina lona lauulu, pe a maeʻa ona fai le peʻa, e manaʻomia foʻi ona vali ma tuʻuina mai. Peitaʻi o le tumau e faʻafaigofie ai le galuega, e pei ona vaʻai e le fafine le faʻataʻitaʻiga ma aveese naʻo mea na totoe. ”

Talitonuga numera 6 - le tumau teuteuga e le mafai ona avea ma isi mea i aso uma

Mafai e tāina faʻaauau ona sui foliga masani? E mafai e le au Perm ona talepe tao i lenei mataupu ma le au teteʻe o le faʻasologa mo se taimi umi. Ae o manatu o tagata atamamai malilie o avanoa o le faʻaseʻe faʻateleina e sili atu le lautele nai lo masani masani.

"E faʻafefea ona eseese le teuteuga tumau mai le masani ai i mataupu faʻavae? E mafai ona maeʻa le mea e le o le natura, ma e tumau mo se taimi, ”o le tala lea a Anna Savina. "Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le fafine e leai ni o latou mata, o mata o mata e le tutusa pe manifinifi.

"O fulufulu mata e pei o se tino mo se ata: latou te setiina le leo mo le ata atoa," o le faʻaauau mai a Irina Maksimova. - Faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu mata, e mafai ona matua suia foliga foliga. O le mea lea, afai e te luluina laulu mata, ona matua atoatoa ai lea o le ese foliga o le fafine. Faatasi ai ma le fesoasoani a tumau tisaini, mafai ona e faia sili atu ogaoga pe sexier, sili pisinisi-pei po o le agalelei, soft.

Ae ui i lea, e tusa ai ma Irina Maximova, tatuina i se tulaga e mafai ona avea ma se isi mea i le teuteuga o aso uma, aemaise mo fafine o loʻo latou faʻaaogaina le teuteuga i aso uma. O fulufulu mata lelei e mafai ai ona e faaitiitia le taimi i le teuteuga i le taeao ma tupe i le faʻatauina o ata o mata eseese mo fulufulu mata, penitala ma isi oloa matagofie.

O le faʻasalalauga i luga ole laiga 7days.ru ua lesitala e le Federal Service mo Supervision of Communications, Information Technology ma Mass Communications (Roskomnadzor).
Tusi Faamaonia El No. FS77-62276 aso Iulai 03, 2015, na faʻavaeina le CJSC Publishing House SEVENE DAYS.

Faʻatonutonu-sili: Pustynnikova Tatyana Borisovna

Faʻamatalaga puʻupuʻu

Faailoga mo tatai mata o le laumata i le fale, o se faʻailoga ma se pusa palasitika, i totonu o le pigment gel sasaa. O le tumutumu o le feel-tip peni e faia i lagona, lea e mafai ai ona e faigofie ma leai se mea tiga le paʻu i le paʻu. Mo le faʻafaigofie o tagata faʻaaogaina, o tagata gaosi oloa e tuʻuina atu faʻailoga ma se faʻailoga laititi, manifinifi ma mafiafia. Faʻaogaina o nei ituaiga uma e faʻatagaina oe ia maua le mafiafia o le laina o eseʻese lautele.

Teine na faʻaaogaina se peni lagona-faʻataʻitaʻi i le faʻataʻitaʻiga, matau lelei faʻapitoa nei:

  • Manogi, matagofie paolo.
  • Maualuga tumau.

  • Malosiaga e fai mata mo mata o eseʻesega.
  • Tau talafeagai.

E uiga i le lelei

Iloiloga a fafine matutua fautuaina le valiina o mata i le henna. Ae ui i lea, o teine ​​o aso nei ua fai mai o le gel faʻailoga mo fulufulu mata ma le tattoo effect i le ata e tele taimi e sili atu ma sili atu le aoga nai lo soʻo se lanu. Le sili teuteu lagona-pito peni e faigofie tele le faʻaaogaina e mafai e soʻo se tagata amataina ona faigofie ona faʻafaigofie pigment i le paʻu e aunoa ma le afaina ai o mata ma laumata. O se faʻailoga po nei mo tattoo mafai ai ona e faia se matagofie eyeliner ma se taimi umi le aoga. Le faʻaaogaina o se mea fou faʻaleleia oloa mafai ai i fafine taʻitoʻatasi ona suia ona foliga vave, ma ona lava lima, e aunoa ma le faʻaalo i ni polofesa.

I le faaiuga

O aso nei, o fashionistas o loʻo i ai se avanoa lelei, e aunoa ma le asia se fale faʻalelei, e fai ai o latou laulu mata fiafia ma susulu. Iloiloga a teineiti fai mai o le foliga foliga teuteu atoatoa suia le tumau tattoo taualumaga e cosmetologists ma le faʻaaogaina o le henna ofo. Faʻatusa i le salona, ​​tiga faʻafitauli, faʻaaoga se valivali gel faʻataga teine ​​i le fale e vave maua le iʻuga manaʻomia. Marker mo tattooing e matua le afaina ai i mata ma laumata mata, ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina e le afaina.

O le a lenei fofo?

Mata o mata e pei o se laupepa masani laupepa faʻailo-pito peni. O le tino o se mea faigaluega na faia i le palasitika. I totonu o le faʻailoga o se mea lanu, e masani lava o le henna gel.

Mo le faʻaaogaina o le vali, o loʻo tuʻuina se apalai apalai (toʻotoʻo). Eseese gaosi oloa eseese eseese applicator. E mafai ona 'aʻafia' eseʻese. Nai lo le tootoo atonu e i ai se pulumu.

Le lelei ma mea e le lelei i le oloa

O le mata o mata e lua uma itu lelei ma le lelei. O mea faigaluega faapena e mafai ai ona e maua se foliga atoatoa ma se auivi manino. O le faʻailoga e maua ai le aafiaga o le peʻa peʻa, peitaʻi e le pei o lea e le manaʻomia le faʻamalologa ma e le mafua ai se maʻi e le manaʻomia i le paʻu i foliga mai o pigment teena poʻo se suiga i lona lanu.

Isi penefiti e aofia ai:

  • filifiliga paolo
  • umi le faʻaaogaina (o le faʻailoga e umi se taimi)
  • i le tomai e tusia laina o 'eseʻese mafiafia,
  • taugofie (pe a faʻatusatusa i le tau o faʻapipiʻi),
  • i le tomai e filifili ai lanu lanu,
  • faamagoina le saoasaoa
  • manino
  • maualuga vai tetee
  • e le manaʻomia le meafaigaluega le faʻamaʻamiga, le pei o mata peni mata,
  • le mafai faʻasaʻo le taunuʻuga i luga o nofoaga.

O mea le lelei a mata o mata e masani ona mafua mai i le le lava o se filifiliga o paolo. I le masani, lenei nuʻu e faalagolago ile gaosi oloa.

O le isi vaivaiga o le vave mago o le oloa. O le itu le lelei o lenei foliga o faʻailoga o le mea lena (e le pei o mea teuteu teuteu), o le teuteuga vali vave le vave, lea e faigata ai ona faʻasaʻo. Faʻasaʻoga e tatau ona fai vave.

Tagata e mafaufau foi mafaufau le le mafai ona vavalo le taimi o le a muta ai ona o le leai o tupe. Oe tatau ona muai-faʻatauina se sui faʻailoga pe i ai foi isi mata mata mata e mafai ai ona e faia le mea teuteu talafeagai ae e te leʻi faatauina se oloa fou.

Tony Moly 7 Aso Tatoo Eyebrow

O lenei faʻailoga o loʻo i ai lona natura faʻapitoa. O le tagata faʻapipiʻi o loʻo tuʻuina atu ma se manifinifi malulu vaivai e maua ai le faigofie o le talosaga.

O loʻo faʻailoa le faʻailoga i ni lanu se lua - lanu enaena ma enaena enaena. O le lanu malosi e mafai ona fesuisuiai e ala i le fetaomi malosi.

Efolar fasioti mata

O le tuʻufaʻatasiga o se faʻailoga e faʻatusalia e le henna, suauu ma o resin. O lona faʻaaogaina e faʻaalia ai se aafiaga tumau tattoo mo le itiiti ifo i le tasi le vaiaso. Faʻafetai i le anotusi o le henna ma le suauʻu, e mafai ona e maua e le gata matagofie le vali, ae e faʻaleleia atili ai le tulaga o le masani a mata.

O se mea manifinifi mea faʻapipiʻi saunia mo le faʻaaogaina o le oloa, faʻatagaina oe e faia ni sili ona le lelei faʻataʻitaʻiina e maua ai se foliga masani.

Relouis Ava Tumau

E avanoa le meafaigaluega ile tolu lanu - blond, brown and brown brown. O le tagata faʻapipiʻi e matua manifinifi, e faigofie mo le tusia o le laititi le aveina.

O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e fai ma sui o le vai ma le teuteu faʻavae. O le tagata gaosi oloa na folafola e faʻatumauina le malosi mo le 3 aso.

Faʻafefea ona faʻaaoga le oloa?

Ae e te leʻi faʻaogaina se faʻailoga ma se peʻa o se peʻa, e tatau ona e tapena lelei. O sauniuniga e aofia ai le mamanuina o laulu mata. Ina ia faia lenei mea, aveese le sili atu lauulu ma teuteu pito o le toe. Faitau atili e uiga i le teuteu lelei o le fulu mata ma sui i latou - faitau iinei.

E manaʻomia foʻi le tapenaina o le paʻu. Maea e tatau ona aveese ma le faaeteete. O le paʻu e tatau ona mama ma mago. Ae le i faʻaaogaina se faʻailoga ma le aoga o le peʻa peʻa, ua fautuaina e faʻaaoga se ieafu, o le a maua ai se sili atu ie. Ae le i faʻamauina le oloa, ua fautuaina foʻi e faʻapipiʻi le paʻu, aua e mafai ona e faʻaaogaina le ava malosi poo se kulimi o loʻo iai.

Faailoga ma le aafiaga o le peʻa e faʻatagaina e le gata e filifili ai le paolo saʻo, ae ia faʻasaʻo foi le lanu malosi ma le mafiafia o stroke. A faʻaaogaina le faʻailoga i le malamalama, o gaioiga e maua i le sili atu ona masani le aʻafiaga. Afai e te faʻailogaina le tele o faʻamalosi i le maka i le taimi o le talosaga, o le lanu o le a sili atu ona malosi.

O le vitio nei o le a fesoasoani ia te oe e tusia saʻo lauulu e leiloa i luga o fulu mata ma le eyeliner:

O le mea faigaluega e maua ai le aʻafiaga tumau, o lea e taua ai le faʻaoga tatau ma le matagofie i le taimi muamua. Afai e i ai ni faʻaletonu, e tatau ona vave aveeseina. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se tonic ma cotton swab. E tatau ona faia faʻasaʻoga uma aʻo leʻi le sui.

O mata e tatau ona vali i aso uma - e leai se lanu poʻo se foliga e fetaui ma ia. Ou te le mafai ona filifili i le tāina o le peʻa, e paʻu le paʻu, ou te fefe o le puaa e le mauaʻa. Talu ai nei maua se faʻailoga ma se peʻa tattoo. Ou faʻaaogaina lea ma le stencil - ou te matua fiafia i ai le aʻafiaga. O isi mea teuteu teuteu mo tumau le mafai ona faʻatusa ma lenei mea faigaluega.

Valentina, 30 tausaga:

Sa ou mauaina ni faʻailoga i le aoga o le peʻa mo aʻu pe a ma le 2 tausaga talu ai. I le taimi muamua, sa i ai pea faʻafitauli ma le teuteuga, talu ai o le laulu e lanu enaena, ma le filifilia o se talafeagai lanu e faʻafitauli. Ole aafiaga ole faailo e tau ile 5 aso, ona e tatau lea ona e toe apalai. Na ou alu i le sami - o le lanu e mou ese atoa ina ua uma le 2 aso.

Ekaterina, 32 tausaga le matua:

Na ou fetuunai mo se taimi umi lava i se faʻailoga - ina ia mafai ai ona ausia le manaʻo manaʻo, e tatau ona e faʻatumuina lou lima muamua. Na ou tuʻuina i le Aso Sa afiafi, o le Aso Faraile e tatau ona vali ou mata e ala i se penitala. Ou faʻaaogaina se faʻailoga e fai ai le voluma ma le mafiafia, e fetaui ma aʻu.

Faʻaogaina faʻailoga faʻapitoa mo fulufulu mata mata, e mafai ona e maua se peʻa mata. E taua le faʻaaogaina lelei o ia oloa, e faʻatatau i se sauniuniga mo a latou apalai. I le fesuiaʻiina o le malosi o le mamafa, e mafai ona e mauaina le sili ona faʻalenatura foliga o le fulufulu mata. Faatasi ai ma le faʻaaogaina tatau, o le aafiaga o le a tumau mo ni nai aso.