Valivali

Lulu lauulu lanu - faigofie: 6 vaega muamua o vali

I le aso nei o le Tusitaulima o Tomai Faʻapitoa Colorist, o le a tatou talanoa e uiga i le asy shades ma lanu nuʻu o lo oi ai tone.

O le paolo o lefulefu na mauaina lona lauiloa tele faʻafetai i le lauiloa platinum blonde. (E fia tagata na fasiotia i le taua mo le aia tatau e avea ma susulu matagofie).

  • lauulu lanu
  • valivali
  • tulaga o le leo

O le sopoia o le uluaʻi galu o tagata lauiloa, o le paʻu asala na mauaina lauiloa e le o se mea le lelei, ae o le leaga. A nai lo le faʻamoemoeina matagofie platinum lanu, ua maua e tagata fulufulu foliga le masani ai ma se lanu lanumeamata, o lenei lanu taoto mo se taimi umi i fata mamao.

Ae ui i lea, talu ai nei, ina ua maeʻa se galuega toe faʻaleleia, na amata ai ona aliali mai le paʻu pulu i pulu o laulu vali e le gata o se tutoʻatasi lanu, ae o se vaega foi o isi felanulanuaʻi lanu.

E le o se mea faʻalilolilo o le paʻu asena o loʻo faʻavae i le lanumoana ma i le tuʻufaʻatasia ma le lanu samasama (i luga o le lauulu) e maua ai le lanumeamata e mafua mai i le pisia. Ae, i le fefe i le mauaina o lenei faateia, tele matai galo ona uiga aoga.

O mea e ofo ai, o le lefulefu sefe e faʻamautu mai ia matou:

  • I lauulu lauulu, lanu lanu e iai le lefulefu foliga foliga foliga efuefu pe "palapala." Lenei e mafua mai i le faʻaletino foliga o le 'ie (Sa matou suʻesuʻeina lenei mataupu i le ulutala "MATAʻIʻE OLA O LE FUA"). Grey-green ma lanu moana lanumoana (lea e tele naua i lenei nuʻu) o muamua na e faʻatumuina le avanoa avanoa o le lauulu, puipuia lapisi, mumu ma lanu samasama mai le ulufale atu i totonu,
  • lefulefu palapala faia se faʻaaliga vaaia o le faʻaititia o le maualuga o le loloto o le leo pe a pisia. O le lanu lanumoana lava e uliuli ma pe a faʻaaogaina i soʻo se faʻavae e maua ai, faʻaopopo atu i le lanu fefiloi, le faʻaitiitia. Faʻaopopoina le lefulefu lanu i isi nuʻu o le a faʻatupuina ai le aafiaga o le faʻaititia o le malamalama,
  • I le tuʻufaʻatasiga ma le lanu samasama, o le lefulefu lanu, o le mea moni, o le a tupu ai le “lanumeamata”,
  • faia se malulu malulu lanu i luga o le lauulu, e talafeagai pe mo tagata o loʻo auai i le "Winter" ituaiga lanu, po o mo teineiti laiti. O isi tagata uma e mafai ona ave i ai le matua.

O nei mea uma e ofo ai e mafai ona suia i le faʻamoemoeina ai le iuga.Faaaogaina o saʻo lanu uiga (nuʻu):

  • lefulefu susua o loʻo iai se aofaiga tele o lanu lanumoana,
  • lefulefu nuances o lanu eseese kamupani mafai ona i ai sina lanu eseese lanu: efuefu, lefulefu-greenish, ash-beige. Ole vaega lea ole laulu vali ma e faʻalagolago ile tuʻuina atu ole lanu lanu (efuefu-lanumeamata, lanumoana, mumu ma samasama),
  • lefulefu nuances o lanu eseese kamupani maua eseese pigment densities. Ole mafiafia o le "taoto" ile lauulu ile malu malulu, polokaina le ie ile laulu, ofuvae paʻu "tuʻu i lalo" manino, e aunoa ma le polokaina ole pigmen, ae naʻo le faʻaopopo se paolo. E mafai ona e siakiina le maualuga o le vali e ala i le faia o lauulu valivali ma le lefulefu leo-leo-lanu lanu e aunoa ma le faʻaopopo mixtons,
  • lefulefu lanu e faʻaitiitia ai le lanu moli, lea e faʻaalia ia lava i le taimi o le faʻamalamalamaina.

Mafaufau i le manaʻoga mo le paolo o lefulefu:

  • lefulefu efuefu mafai ona faʻaaogaina o se faasaʻoga (i tutusa vaʻaiga). I lenei tulaga, o le lanu e ave i le 6th tulaga o le malamalama, i.e. 6.1 (pe 6 / lefulefu), pei o ashen mikston (faʻasaʻo) o loʻo i le 6th tulaga o le malamalama (laulau o fetusiaiga o lanu faʻapitoa i lona mama),
  • a malamalama moli o le 6th tulaga o le malamalama i le maualuga o le blond / light blond (9 - 10), a moli uila o le paʻu paolo e taua tele, aua Faatasi ai ma faʻamalamalamaina, faʻasesega o le lanu moli mataga le masani ai foi tupu. يعني pe a galulue ma blondes, o le lanu faʻafanua e tatau ona i ai le lanu 12.1 (poʻo le 12 / lefulefu),
  • pe a faʻamalamalamaina le lauulu o le 7th tulaga o le moli i le maualuga o le blond / light blond (9 - 10), o le lefulefu vali o loʻo faʻaoga i le tuʻufaʻatasia ma se pupula vali o se violet hue (1: 1) e faʻateʻaina ai le lanu samasama ma moli mataga e le manaʻomia,
  • lefulefu tone fesoasoani i galuega ma le manuia, pe a fai o le pipiʻiina o le lanu i luga o le lauulu maua se talaʻaga o le faʻamalamalamaina - 9.43

10.34. o le paolo mo faʻasesega e tatau ona laʻuina 1 leo i lalo ifo o le mea o iai nei (mo le faʻatulafonoina o "pupuni" o le pigment). Afai o le leo e tago e fai i luga-leo-mumu ma samasama lanu o le a "fonit". Ma, moni, le pupula le lanu e ave i le tuufaatasiga ma lanu viole.

I le isi mataupu o la tatou TULAFONO (Laʻititi lanu paʻepaʻe) o le a tatou mafaufau ia synthesized lanu lanu e aofia ai le lefulefu paolo: lefulefu auro, lefulefu tina o le penina, enaena enaena, lefulefu auro. Ma ia manatua foi le lavelave o fulufulu ua fatuina e le o iai i le palaka.

Le filifiliga o paolo: uliuli, efuefu, lanu viole, mumu, lanumoana ma isi tuufaatasiga ma lanumoana

Muamua e tatau ona e filifilia le sao leo. Lanumoana lauulu lauulu e iai ona lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana-uliuli loka e le foliga vaʻaia i ni mea moni - naʻo latou lafo i ai le lanumoana lanumoana ma ni ituaiga o moli.

Tele mata, filifili lau

O le mea taua o loʻo faia e le paolo o mea, faʻalelelei ma auiliiliga e faʻaopoopo le faʻapitoa. Lanu o le lanumoana o se mama malulu lanu, o lea o le faʻaogaina o malulu leo ​​i le ata o le a fesoasoani faʻateleina le paolo o curls.

O se susulu nila malamalama e tosina maia, ae i lenei tulaga o le lauulu laʻititi e tatau ona mataina. O lauulu lanumoana e faia ai le ata e paʻi mai ma faʻafiafiaina, ae o ia faʻaiuga e le talafeagai mo tagata e ana le paʻu paʻu.

Vali tekinolosi

Ina ia radically suia le ata, o le ae manaʻomia le mea nei:

  • selu
  • vali
  • suiina sui,
  • totigilima
  • tulaga
  • se pulou
  • lipine faapitoa
  • fulufulu lauulu.

O le valiina o lau lauulu lanumoana, faia mea nei:

  1. Muamua, e tatau ona faʻamalamalamaina i se moli lanu enaena. Ina ia maua se paolo pogisa, e mafai ona e avatua i siʻu le lanu uliuli uliuli. Oe e mama paʻepaʻe e mafai ona faʻamauina le tulaga lea, ae i le iuga o le a latou maua le paolo averesi.
  2. E faʻaaoga loa se kulimi faʻapitoa. A maeʻa ona fufulu ese le oloa, e le mafai ona togafitia le lauulu i soʻo se vailaʻau - o le a faʻafaigofie ai le ninii. Faʻamamago lelei loka, a leai, o le vali e le toe faʻalelei. Aua le tuua tuua pauu olopalaina mo se taimi umi, a leai, latou o le a mu uma.
  3. Ae le i valiina, faitau faʻatonuga. E le mafai ona faʻaogaina ni petini suamalie i luga o le paʻu - o lenei vailaʻau e faʻamaʻapeʻapeina manoa ma suia ai o latou lanu. Ae, faʻaaoga fomai tape.
  4. Aoina manoa ma faamaulu se pulou. E mafua i lenei, o le vali e le salalau. Ina ia maua le malulu lanumoana lauulu, o le oloa e tausia mo le 3 itula.
  5. Ina ia faʻasaʻo le paolo, fufulu lou laulu i le vineta - e fautuaina le filifilia o paepae. A faʻaaoga lenei meafaigaluega, e ao ona fautuaina le mataala. A iai se faʻaletonu o le paʻu, o le a tupu se lagona mu.
  6. Fufulu lauulu ile vai malulu. Faaauau le faiga seia oo ina manino le vai. Aveese le mea faapipii, fufulu.

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e fautuaina soʻo le faʻaaogaina o le laupepa. A maeʻa le taʻimamaina, e le faaputuputu faʻamaʻi manoa. Afai e mamago laʻau faʻatasi, tasi le vaiaso e lava.

Vala o le valia i le fale

Mo le lanumoana o lauulu, e tatau ona mafaufau i mea nei:

  • filifili le mea tonu saʻo - lanumoana, lanumoana, lanumoana,
  • mafaufau muamua ile ata
  • e faʻatautaia lelei le faʻamamaina o gaioiga, ina ia aua neʻi afaina ai le lauulu,
  • afai e te valivali muamua i isi lanu, fufulu e tatau ona faia i le tele o taimi.

E tatau ona manatua i le mafaufau, afai e te le faia muamua le bleaching taualumaga, o le ae maua se matua faʻamoemoeina faʻaiuga - mo se faʻataʻitaʻiga, au loka mafai ona mauaina se lanu lanu meamata. Ae ui i lea, e le faigata ona toe faʻafoʻi - aua o le mea lea ua lava ai le faʻatau mai o se mea faigaluega faapitoa o loʻo faʻatau atu i soʻo se potu.

Vala o tonic tausiga

Talu ai o laupepa uma e tau atu i le faʻaititia o lanu lanu, mai lea taimi i lea taimi faʻaaoga se lanumoana tonic mo lauulu. O lenei meafaigaluega e fesoasoani e faʻamalamalamaina au loka.

Ole laina ose fagu faʻapitoa

Soʻo se vali e i ai le amonia e fai ai ia le magalafu ma mamago. Ina ia tausia lau laulu matagofie, a itiiti mai e tasi i le vaiaso e fautuaina e faʻapipiʻi maskis ma se faʻafouina aafiaga. A maeʻa ona fufuluina o lou lauulu, e taua le faʻaoga i taimi uma conditioner.

Afai o le a e valiina le siapo lanumoana, e tatau ona e mafaufau totoʻa i lau ata. Afai e masani oe i le vali ma mafanafana ata o mea teuteu foliga, e sili atu le lafoaia o ia oloa. O ia tone e le ogatasi ma lanumoana lanumoana. I lenei tulaga, o lanu malulu o le a foliga sili atu ona lelei.

O le faalanuina o lauulu i le lanumoana paolo o se gaioiga ogaoga e na o teine ​​lototetele e gafatia. Ina ia vaʻai sologa lelei i se faʻatusa, oe manaʻomia mafaufau muamua i nuances uma i luma ma filifili le sao lanu ata mo lavalava ma mea teuteu.

Valivali foliga

O le moni tupu lanu, i le natura siosiomaga, natura lanu o se seasea. E faʻafaigofie mea o loʻo faia. Mo le matagofie alamanuia e masani ai, musuia tagata mamanuina i moni galuega o faatufugaga.

Sa faʻaaogaina faʻavasegaga lanu lanumoana loloto talu ai nei, ona o le lauiloa o le palapala atoa. Ae o le penina-lanumoana ova na maua muamua i palaka o le enaena, chestnut, ma le lanumoana-uliuli.

Lelei:

  • faaopoopoina uiga i le sitaili
  • mauoa paʻu o ata,
  • faʻaalia foliga pupula
  • talafeagai mo ituaiga lanu eseese,
  • manuia le tuʻufaʻatasiga ma lanu pogisa ma malamalama.

Le atoatoa

  • luga o faʻamalu mataga e faigata ona vavalo le iʻuga mulimuli,
  • e manaʻomia le faʻaeteete le faʻaogaina, le faʻaaogaina o mea teuteu faʻapitoa,
  • masani lanu e faatumauina ai le malosi,
  • Pe a faʻaaogaina se fulufulu lauulu, uʻamea faʻataʻitaʻiina e tatau ona ufiufi manoa i fusi puipuia.

O ai e talafeagai mo

O le filifiliga o ‘ofu uliuli mo alii ma teineiti o lona uiga o le tete’e, fouvale lagona. O le faʻanaunauga e faʻaalia se lagona taitoatasi o le lalolagi o uiga ia a le talavou. Ae o le fatufatu ma le natura faʻaauau manaʻo mo le saʻolotoga o filifiliga, o le mea lea, tusa lava pe 70 latou te mafaia ona faʻaavanoaina lanumoana, turquoise loka. E lauiloa i tama ua sauni mo faʻataʻitaʻiga eseese ia latou lava foliga.

Fono a tagata tomai faapitoa. Mo le susunuina o brunettes, lanumoana-uliuli e talafeagai, e foliga manaia i laʻei lauulu o pompadour. Mo tagata enaena lauulu, e le tatau ona e filifilia lenei paolo, o le a faigofie faia le foliga e le faʻaalia.

O ai e alu i ai:

  • mo avant-garde asymmetric haircuts i luga o se eseesega paepae, uliuli, po o le nuanua pito i tua,
  • aulelei i luga o le uumi-ula ma se vaega o lanu o manoa poʻo pito,
  • turquoise, azure tones e talafeagai mo tagata e ona le atoatoa kiona-paʻepaʻe paʻu,
  • lanumoana uliuli faʻatulagaina le paʻu uliuli, faʻamamaina, foliga faʻaalia.

E le fautuaina le paleteri o le lanumoana-lanumoana o le mea e iai pe a o iai ni tausaga matua, paʻu, ma faʻaaliga o rosacea. O leo tetele e faʻamamafa atili ai le fula, le afaina o laʻasaga, maanuminumi, tausaga e faʻatatau i suiga. O i latou e manaʻomia le faʻatinoina o suiga i fafo e tatau ona manatua e fatuina se foliga tutusa. E tatau ona e tausia le susulu manaia, faapea foi ma laei lalelei, tuu atu i tulafono o lanu.

Fua lanumoana

E alu i teineiti ma le pupula foliga lanumoana poʻo mata enaena, sesega paʻepaʻe paʻu paʻu, o vaega tonu o foliga. O le lanu lea e masani ai brunettes ma brown-hair-women. E tuʻufaʻatasia sili ma lau fulufulu asimetris, faʻapena foi ma le kapeti masani ma pixel.

Puluuli-uliuli

O se paolo lelei e mafai ona faʻaopopo nisi tausaga, o le mea lea staining ua fautuaina na o le sili atu 30 tausaga. Ua faʻauma manuia i le fale. Filifili teineiti e uliuli, lanumoana mata, pogisa pe susu susu.

Le ie

E fetaui lelei mo tagata e ana le lanumeamata, efuefu-lanumoana mata ma paʻepaʻe paʻu, lauulu uliuli lauulu ma le susulu moli. Vaʻaia sili i luga o le lapoʻa curls, faʻapea foʻi ma le avant-garde haircuts. Faitau atili e uiga i lauulu valiina o lanu viole i la matou 'upega tafaʻilagi.

E aofia ai azure, turquoise. Foliga foliga alu i teine ​​talavou ma le atoatoa lanu paʻu, fiafia i mea susulu sili ona lelei, mauoa mumu lipstick ma mafiafia o mata mata.

Oe leo totoʻo aofia lefulefu, lanumoana ma lanu viole. Fetaui lelei mo tamaitai o Balzac tausaga e maua le susulu matagofie o fulufulu paʻepaʻe. E masani ona faʻaogaina e teineiti talavou e maise moli, uliuli mafiafia, uliuli uliuli, lanumeamata pe lanumoana mata.

Lanumoana ma paʻepaʻe

Natural blondes, faapea foi ma colourettes brunettes, ua filifilia. Lelei faʻapitoa lanu - manaʻomia oloa faʻapitoa tausiga ma vali masani. E alu i tagata e ona le tele o faʻaaliga lanu moana, lanumoana, efuefu ma mata paʻepaʻe e leai ni mea sese.

Pastel lanumoana

O se pupula manaia e mafai ona faʻaogaina mo vaitau eseese. E fetaui lelei mo lanu o le taumafanafana ma taumalulu. E le fautuaina mo tagata e paʻi ia paʻu paʻu - malulu malulu o lauulu o le a faʻamamafa uma ai mea sese.

Pulu lanumoana

Faataga oe e fatuina se futuristic ata. Vaʻaia sili i lauulu pupuu ma feololo - luga o uumi uumi faigata e faigata ona ausia lanu tutusa mai aʻa i pito sili ona lelei.

Faʻafefea ona sau i le fale

Iloa auala e maua ai se sili atu ata paʻu, e le mafai ona liliu atu i le polofesa lanu. Brunettes, redheads ma enaena lauulu lauulu e tatau ona ui atu i lalelei lauulu a o le i viliina. I le muamua valivali i le natura poʻo lanu mumu, e taua le aveeseina o le pigmen ma le fesoasoani o faapitoa vaega. O i latou e manaʻo e maua se lanu susulu, faʻamalosiʻau e tatau ona muaʻi pipiʻi ni manoa.

Vali tetee

Lauulu dye Estel Play i le lanumoana e faʻaalia e le Ultra mare paolo, e fesoasoani ia maua ai se saturated tone susulu. O le pusa e aofia ai foʻi ma le paʻu mo le faʻamalamalamaina ma se 6% o loʻo faʻatonutonuina ai soʻotaga e faʻaavanoaina ai oe ona fai se ata foliga lelei ma susulu e oʻo lava i tagata e ona laʻau pogisa. E talafeagai mo le vavaeeseina o vaega, lanu vave o loʻo tuʻuina atu i le 4 vaiaso. Estelle vali mafai ona faʻatauina mo 150 rubles.

Matagofie ColorScrea Direct Hair Dye aofia ai le Blue Blue Margarita ma le ungu Violet Fizz, faʻatagaina oe e faia ni paʻu suamalie ma olaola e aunoa ma le faʻaosofia ma le amonia. Vaʻavaʻai mo faʻataʻitaʻiga, fai ia malu ma le usitaʻi, puipuia le tino mai meaola. A fetaui lelei mo le fausiaina vali i neon tones, o le malosi e tumau i le 2 masina. Le tau o 860 rubles.

Hue sauniuniga

Valivali feololo mo lauulu LʻOreal Paris aofia ai ata: turquoise, mint blue. O loʻo tuʻufaʻatasia le vali ile faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi, e maua ai le vali tutusa seia oʻo i leisi ipu. A o le i faʻaaogaina, e tatau ona ufiufi tauau, e tatau ona luluina lelei le fagu, tufatufa atu ile mamao ole 15 cm, ona sela ai lea o ni uʻamea. E le ofi i totonu o le faʻavaʻa faʻatagata, faʻatagaina oe e puipui le natura silkiness, susulu o curls. Tau 292 rub.

Semi-tumau cream cream corrector Estel Professional faataga oe ia maua le paolo pupula e aunoa ma le popole i le tulaga o lauulu. O le palette e aofia ai lanumoana, lanumeamata, lanu viole. Faʻafetai i le mea faigaluega, e mafai ona e faʻatinoina lanu valivali pe valivali tagata taʻitasi. Ina ua uma ona valiina, e faʻaaogaina se lanu uʻamea faʻamalosi ai ona sui ai lea, o se pulu pasama e faʻasaʻo ai le leo. Ole leo malosi ole umi mai le 5 ile 7 taotoga. E mafai ona e okaina le faleoloa i luga ole laiga mo 295 rubles.

Valivali lauulu Balm Tonic o le lanu lanumoana e faʻaalia mai i ata: wild plum, amethyst ma le tina o penina. Faaaoga le oloa luga mama, susu mago, e faʻamalamalamaina ai sina malamalama, ia palu faʻatasi ma vai.Alu mo 3-5 minute, ia maua se saturated colour, ma tatalia uma le afa itula. Ina ua uma ona fufulu lalo i le vai tafe. Lelei mo le valivali lauulu lauulu, o loʻo taofia se paolo o 3 i le 7 fufuluina faʻagaioiga ma le lauulu. O loʻo i ai le iʻuga o le flax e maua ai se susulu pulupulu. Le tau o le 154 rubles.

Ae paga lea E le mafai ona ausia lanu lanumoana lauulu ma fofo ile fale. Ae valivali tagata taʻitasi poʻo faʻamatalaga e faigofie.

O le mea faigaluega e le faʻapopoleina ai uʻu, ae e iʻu lava e oʻo i le faʻamalama muamua. O faleoloa e ofoina atu le tele o filifiliga o lanu vali vali mo lauulu, e faigofie ona kuka lava latou.

E mafai foi ona fai ni lauulu penivali lauulu. Eseese lanu mafai ona faʻaaogaina e faʻalagolago i le manaʻo. Le sili tuufaatasiga o le lanumoana ma lanumeamata, ulaula ma lanumoana, siliva ma lanumoana. Mo le mauaina o se agamalu pastel valivali, matte paolo o faʻaaogaina, mo saturated susulu - pearlescent.

  • lanumoana lanumoana po o gouache
  • peni vali o tamaiti mo ata tusi,
  • suia silika.

Tuʻu ese le paolo ma penivali, ona faʻafefiloi lea e maua ai se palolo homogen. Ma faʻamama i le vai, faʻaopopo gouache pe a manaʻomia. E mafua mai i le palapala vai e manatua ai le omea omea, tuu i totonu o le ie, faʻamama. Ona e mafai ona faʻaaogaina vali vavaeina ia valivali tagata taʻitasi, pe a uma ona selu ia curls.

Vaega Valiaina Dyeing

E mafai ona e maua ni lanu mananaia o le lanu moana lava oe faʻaaoga faʻapipiʻi vali ma balms. Ae mo lavelavea pisipisia, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi lanu faʻapitoa. O tufuga tomai faʻapitoa o le a faigofie ona iloa soʻo se manatu faʻa soona fai.

Ituaiga:

  • lanumoana faʻamamaina - Vaʻaia sili i fulufulu mata faʻapea foi ma le uliuli lauulu, o se filifiliga lelei mo se vave suiga e aunoa ma le suia o le autu lanu, talafeagai mo pupuu 'oti ma kapeti i luga o le susulu lauulu lauulu,

  • ufiufi - o lanu moana lanumoana e talafeagai mo lauulu uumi uumi, mo sitaili i Hollywood curls poʻo le solofanua solofanua, faʻatasiga ma le lefulefu autu, uliuli, paʻepaʻe, lanu viole e talafeagai,

  • faailogaina tagata lautele lautele masani ona faʻaogaina i le avant-garde haircuts, valivali e mafai ona aofia ai le tele ata mai le lanumoana paleti, matagofie fesuiaiga suiga ua faia, faamamafa i le malosi o sitaili.

O le tau o le valivaliina i totonu o le fale

Mo le mauaina o eseese lanu o lanumoana, muamua taualumaga mo blonding, bleaching, ma le aveeseina o pigment muamua o le a manaʻomia. Fuafua i le tulaga o curls ina ua uma ona pisia, e mafai e le matai ona fautuaina le toe faaleleia e faaaoga Botox, keratin, lamination. O le tau o taualumaga fuafua i luga o le ituaiga o le vali faʻaaoga.

O le pupuuina o lauulu vali mafai ona faia mai le 1000 i le 3000 rubles. Mo curl ma maualuga-umi uumi, o le tau amata mai le 2500 i le 7000 rubles. Ole a le tele ole suiga e faʻalagolago ile auala filifilia. Ombre metotia, faʻailogaina o se faʻasologa o sili atu maualuga nai lo monophonic valiina - i Moscow, o le tau o loʻo amata mai 4000 rubles. e oʻo i le 12000 rub. O fea e fai ai lanu moana lanumoana? Ua i ai foʻi le faʻailoga o le au tusiata tomai e aoga le mataala i ituaiga o vali ia latou te galulue ai i le salon.

Valivali tausiga

Ina ia faʻatumauina pea le malosi o le lanu lanumoana, ua fautuaina e le au atamamai filifili lelei teuteu. E tatau ona i ai i totonu o le kulimi ni vailaʻau fagota, o suauʻu e fesoasoani i le faʻavavevaveina o fufuluina i fafo.

Tulafono mo le tausiga o lauulu lanumoana:

  • faʻatasi i le vaiaso, o se lanu lanu e tatau ona faʻaopopo i se mata poʻo se palama e faʻafou ai le leo,
  • ua fautuaina lamination - le auala sili mo puipuiga mo le puipuia o masini ma vevela aafiaga,
  • aua neʻi faʻaogaina ni togafiti a tagata mo le faʻamaluluina, faʻafailele, oe manaʻomia le filifilia o se laupepa, palama, ufimata mo malulu, siliva siliva,
  • o le susulu o ave o le la e fesoasoani i le faʻamamaina o manoa, e taua le faʻaaoga o pupuni puipui, emulsions.

O le faigofie auala e maua ai le paolo maua mai faʻaaogaina tinting sui. Vailaau tumau tumau e manaʻomia le faʻaaogaina o pigmentation-fufuluina oloa, a leai, e mafai e le curls ona maua se lanu samasama-lanumeamata.

Laulau iridescent ata ua avea ma se masani masani i valivali. E mafai ona e mauaina ni lanu loloto lanumoana, susulu lanumoana, pastel lanumoana ma le fesoasoani o solo ma tumau le vali. O le faʻaaogaina o mea teuteu faʻapolofesa o le a fesoasoani e faʻatumauina le malulu malulu, silkiness o curls.

Manatu mo se laei, tulaga ese lona laulu mo tagata lototetele:

Vitio aoga

Faʻafefea ona ati lanu lauulu mai ile fufulu piniki e lanumoana lanumoana.

Valivali lauulu lanumoana i le fale.

Le togafiti togafiti

Tele teineiti filifili e faʻataʻitaʻi ma foliga. Lanu lanu e avea ma mea teuteu moni. Ina ia vali lou lauulu, e tatau ona e sauni muamua. E te manaʻomia mea nei:

  • selu
  • vali
  • totigilima
  • se pulou
  • tulaga
  • suiina sui,
  • faapipii
  • fulufulu lauulu.

Faʻafefea ona valivali lau laulu lanumoana i le fale e fiafia i ai le tele o teine. O lenei faʻagasologa e umi, e tatau ona faʻavasega taimi mo ia. A maeʻa ona suʻesuʻe i faʻavae taua a fomaʻi faʻapitoa, o le a mafai foʻi ona faʻatino galuega tusa lava pe o latou faia.

Le pisia faagasologa e aofia ai tulaga nei:

  1. O le mea muamua e tatau ona e faia, o le faʻamalamalamaina o laina i le moli lanu enaena. Ina ia faʻamaugofie le leo, e mafai ona e faʻamalamalamaina ia manoa i le uliuli uliuli. Mo teineiti ma lauulu laulu, e mafai ona e sikipi le laʻasaga lea.
  2. E faʻapipiʻiina manoa, e manaʻomia se kulimi faʻapitoa. Faaaoga i curls, fufulu pe a maeʻa. Ina ua mavae lenei mea, o lauulu e le mafai ona gaosia ma se mea. E faʻatagaina nei mea uma e faʻatinoina ia mea i totonu.
  3. Faʻamago lou ulu i se fulufulu laʻau. E faia lenei mea ina ia mafai ai e le vali ona faaleleia.
  4. E le tatau ona vavaeina uila mo se taimi umi, a leai o le a susunuina uma.
  5. A o le i faagasolo le faiga staining, e aoga e te masani ai i faatonuga.
  6. E le fautuaina le faʻapipiʻi o le petiseli i le paʻu, o le a lulu le laulu, ma le lanu mai le pisia e mafai ona liliu mai le mautu. Nai lo le petroleum jelly, e faʻaaogaina se lipine faʻapitoa.
  7. Ao mai lauulu, tuu i luga o se pulou. Lenei le a faʻatagaina ai le sosolo le vali.
  8. Ina ia mafai ona atagia foliga paʻepaʻe lanu moana, o le fuainumera e tatau ona teuina mo 3 itula.
  9. E mafai ona e faʻaleleiina le lanu ma le vineta. E manaʻomia ona fufulu mama. Galulue ma le vineta e faʻaeteete ia aua neʻi afaina le paʻu.
  10. Fufulu lauulu, aveese le mea faapipii.
  11. A maeʻa le pisia, e le fautuaina le faʻaaogaina o le shampoo, pe faʻaititia lona aoga. E le vave gaosia vave lauulu, e mafai ona e fufuluina lau lauulu tasi ile vaiaso.

Tausi mo lanu lanu

O le valivaliina o lau lauulu lanumoana e le lava, e tatau ona e mautinoa le tausia lelei o lauulu. E faʻatagaina oe e tausia lelei le soifua maloloina o curls ma tausia se saturated lanu mo le umi e mafai ai. Fautuaina tagata tomai faapitoa le faaaogaina o le tausiga oloa faapitoa mo lanu lanu, o le a mafai ona latou tausia lelei le aulelei o lauulu.

  1. Tonik. I le maeʻa ai o moli mo lauvae, vali loa le vali. O le Tonics o le a fesoasoani e faʻasaoina le lanu, i le faʻailoaina atu o mama i se paolo susulu. O faleoloa ei ai le tele tele o mea filifilia meafaigaluega, mai ituaiga eseese e mafai ona e mauaina le filifiliga saʻo.
  2. Masker Soʻo se lauulu lanu e faʻamalosia mo latou. O le mea lea, e taua le faʻaeteeteina i le toe faʻafouina masks.
  3. Fale malulu A fufulu lau lauulu, e tatau ona e faʻamanino lelei balms. Latou tausia lelei le soifua maloloina o curls, fai ia sili atu malie ma siliki.

Afai na filifili e vali lau laulu lanumoana, e tatau ona e mafaufau e uiga i le ata muamua. Faʻamasani i le filifiliga o mea teuteu e talafeagai mo se lanu tuʻuina mai. O lanu mafanafana e le fealofani ma lanumoana. I lenei tulaga, pisia e tatau ona lafoaia.

O le lanumoana lanu i luga o curls foliga foliga tetee. Naʻo teine ​​toa e manaʻomia le faʻaalia o le malosi o uiga i tagata uma e siomia o ia e faʻalogo ia te ia. E le gata i lea, o le lanumoana o le a apili atu i moli, tagata atamamai oe fia faʻaalia o latou uiga.

I le sailiga o foliga, e le tatau ona galo se tasi e uiga i le soifua maloloina o curls. Leai se fulufulu mata o le a foliga matagofie i luga o ni mea e leai se ola. O le mea lea, e tatau ona mafaufau muamua pe faʻapea o nei faʻataʻitaʻiga e manaʻomia, pe o le matagofie matagofie o loʻo avea pea ma se faamuamua.

Filifili se paolo

Afai oe mafaufau e vali lou lauulu i lanu lanumoana, muamua e tatau ona e mafaufau pe o le lanu lea e fetaui ma oe? Ioe, e le mafai ona e fai atu ma le mautinoa pe o le paolo e fetaui ma oe pe leai, ae e tatau ona e mafaufau i se mea.

Le mautinoa poʻo le fea lauulu e fetaui ile mata lanumoana? Lanu uliuli-uliuli o le paolo tonu lava o le a foliga gatasi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lanumoana lanu o lauulu e tuʻufaʻatasia ma ia foliga o foliga:

  • paʻu paʻepaʻe, lanu efuefu poʻo le lanumoana mata,
  • lapopoa mata ma foliga masani.

Sei o tatou taʻuina atu poo ai e lanumoana le lanumoana lauulu.

Blondes e sili sili atu ona faʻamuamua atu i sili atu maaleale lilac-lanumoana paolo.

  • Muamua, o lenei lanu e alu i le toetoe o tagata uma, e faʻaalia atili ai foliga ma faʻaalia foliga foliga.
  • Lua, maua se lanu uliuli-uliuli lauulu e matua faigofie lava ma e te le manaʻomia le malamalama i le tomai o lanu poʻo le asiasi fale salalau i le mea - le lanu na maua ina ua uma le faia-ia-oe lava vali taualumaga o le a le sili atu leaga.
  • E mafai ona e mauaina le lanu i se auala masani o le valiina o lauulu i le fesoasoani a basma, lea o le a fausia ai e le gata i se lalelei lanu, ae faʻaleleia atili foʻie.

E le manaʻomia e vali le ulu atoa, e mafai ona e faʻapupula mata taʻitasi taʻutaʻua e foliga matagofie tele.

  • Mo le paʻu-paʻu, paʻu paʻu ma mata uliuli, e talafeagai se lanu uliuli lanu moana. O le lanumoana uliuli lauulu ma tagata sulu lanumoana foliga foliga sili ona manaia.

Mo faamatalaga! I soʻo se mea, afai o le iʻuga lanu e le fiafia i ai, e mafai lava ona valiina luga. O le mea lea, matou fautuaga o lenei: aua le fefe ma lagona le saoloto e faataitai!

Staining faagasologa

Ata: le valiina o lau lauulu i ou lima e le toe mafua ai fesili - e faigofie.

Lelei ma lelei le suia o le lanu o lauulu o se sili atu le faigata faiga. E moni lava lenei mo suiga ogaoga e pei ole vali lanu moana.

O le mea moni, e sili le faʻafesoʻotaʻi o se fulufulu laʻau o le a faia le faiga saogalemu ma avatu ni fautuaga talafeagai mo le tausiga. Oe lava-valivali e mafai ona faʻaleagaina ai le lauulu ma o le faʻaiuga o le manaʻo o le aʻafiaga atonu e le aoga, ae o matou faʻatonuga e fesoasoani ia te oe e aloese mai mea sese.

Aitema o le a fesoasoani i le faagasologa o le staining, e fautuaina e teu i luga o latou.

Ina ia mafai ona o ese mea uma e aunoa ma le faatuai ma mailei, o le ae manaʻomia le lisi nei o mea faigaluega:

  • totigilima
  • selu
  • lanumoana lauulu lanu,
  • se pesini
  • taele pulou
  • kulimi kulimi
  • fomai vailaau
  • fulufulu lauulu.

O nuʻu o pisipisia

A filifilia le vali, aua le faʻasaoina, aua o le tau mo lenei e maualuga tele - le soifua maloloina o lau lauulu.

O le valiina o sulugatiti lanumoana, e tatau ona e muamua mumu latou:

  • Afai e te manaʻo i lanu uliuli lanumoana, muamua e tatau ona e avatu ia i latou se lanu uliuli uliuli.
  • Afai o le laulu lauulu e fai sina malamalama i le lanu, e le taua le vavaeeseina, ae o le mea lea, o le lauulu lauulu o le a i ai ni lanu feololo.

Taua! Afai e leʻi teʻi valivaliina mai curls, o le lanu o manoa e ono lanumeamata. Peitai, o loʻo i ai foʻi ona lelei, o lanu lauulu lanumeamata e faigofie lava ona aveese, mo lenei e te manaʻomia le faʻaaogaina o se mea faigaluega faapitoa, e mafai ona faʻatauina i soʻo se fale lalelei.

O le iʻuga, o le lanu lanumeamata, ma e le mo oe? Aua le faʻamisa, e iai lava se auala e sao ai.

  1. Matou te teuteuina o matou manoa ma se kulimi faapitoa, mulimuli i ana faʻatonuga. Matou fufulu ese le kulimi ma leai se isi mea. Aemaise lava, e le tatau ona faʻaogaina le ea malulu, o lea e te tuua ai le lauulu lauulu tatala mo le sili atu vali. Ua matou faʻamamago atoa fa' curls, a le o le isi, o le vali e le pipii i susu susu. Aua le tuua lou lauulu mimigi mo se taimi umi.
  2. Afai e te fefe pe masalosalo e mafai ona e suia lou lauulu ia oe lava, asiasi i se fomaʻi faʻapitoa, o le a ia taʻu atu ia te oe pe o le a le tulaga e tatau ona faia ina ia tumau curl maloloina.
  3. Faitau ma le faaeteete faatonuga mo le faaaogaina o le vali ma pipii i ai i le taimi o le vali vaega.
  4. I vaega matala o le ulu, foliga ma ua, aua le faʻaaogaina le suauu peteli. E taofia ai le faʻaaogaina o le vali i totonu o le paʻu, ma faʻaumatia ai le faʻafitauli o le auala e aveese faʻailoga o le pauta lanu mai le paʻu pe a uma ona pa. Ae o le faʻafesoʻotaʻi o lauulu ma lona uila tumau o le a faʻaleagaina ai le lanu. Faʻaaoga le fusi le faʻamau nai lo le peteli jelly.

Valivali laupepa i totonu o le fale o le a puipuia oe mai se mea e leʻi fuafuaina, ae ui i lea, e leʻo mautinoa lava le paolo na e faʻasino iai.

  1. Aoina curls ma tuu i luga o se palasitika pulou. O le a taofia ai le oloa mai le sosolo. O le umi lava e tumau ai le vali i luga o le ulu, o le sili foi.
  2. Na matou fufuluina ia manoa pe a uma ona pala i le vineta, o le a faʻasaʻo ai le lanu.
  3. Fufulu ma faʻamama vai malulu seia manino le vai. Aveese le faʻapipiʻi fomaʻi, fufulu ou foliga, ua ma isi vaega o le ulu.
  4. A maeʻa ona valivali laʻau, ia faʻaoga teisi i le sapani. Ole paʻu ile paʻu e faaputuputu atili ai le gaʻo ile gaʻo.

Faʻafefea ona maua ni tulaga maualuga ma vave faʻaiuga? Faʻamamaina o le ulu i le taimi o staining o le a fesoasoani e ausia lenei.

Afai e te fefefe i na suiga faʻapitoa mo se taimi umi, o le maketi i aso nei ua ofoina atu auala faʻapitoa mo lanu mo le aso tasi.

Afai e te manaʻomia vave e suia le ata, ona faʻaaoga lea moousse lanu. Ma i le aso na sosoo ai, e faigofie ona e toe foʻi i lou lanu i le na ona fufuluina vali ma vai.

O se meafaigaluega sili ona lelei mo le faʻatumauina o le ola lelei o le paolo.

Lanumoana Lauulu Tausiga

O nisi nei o aoga aoga lanumoana tausiga fesoasoani:

  • Talu ai ua mouese atu le lanu i moli taʻitasi, faʻaavanoa taimi o le lanumoana lauʻulu tonic e faʻamalamalamaina.
  • Soʻo se amonia vali e faʻamamago mama ma fai ai ia maʻimuti. Ina ia tumau lelei lau laulu, faʻaaoga pulou pulou e tasi le vaiaso. Faʻaaoga se conditioner pe a uma le kulimi.

Afai ua e mautinoa filifili e liliu lanumoana, o le a mautinoa lava e tatau ona toe iloilo lau ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻomia ni leo mafanafana i vali, e tatau ona e lafoaia le masani masani.

O ia lanu o le a le foliga lelei faʻatasi ma se lanumoana lanumoana. Ole mea lea e tatau ona e faʻaopoopo i luga ole malulu lava.

O se fulufulu laulu e tautala e uiga i le toa o le tagata filifilia.

Faaiuga

O le foliga lilo ma le lanumoana lanumoana o le lauulu e talafeagai mo tagata susulu ma fatufatuaʻi e manaʻomia isi e faʻaali latou tagata taʻitoʻatasi. Ae i le faanaunauga e avea ma tagata aulelei faʻateleina, e le tatau ona galo se tasi e uiga i le soifua maloloina o manoa, a aunoa ma lea, leai ni lauulu foliga o le a foliga matagofie.

Faʻamatalaga sili atu auiliili i la matou mataupu e mafai ona vaʻaia i le vitio i totonu o lenei tusitusiga!

Faʻafefea ona filifili le mea tonu

Lanu lanumoana mafai ona ese - mai le lanumoana lanumoana i loloto loloto indigo. Muamua, sei tatou mafaufau pe talafeagai mo oe. Ae paga lea, e leai ni faʻamaoniga tonu iinei - o se matua faʻateleina ma le masani ai paolo, ae o nisi manatu e mafai lava ona amanaia.

Pulu uliuli lanu

Pulu lanumoana faʻailoga faia le foliga lilo ma foliga sili ona matagofie. O teine ​​e paʻu lona paʻu, efuefu pe lanumoana ona mata ma o latou vaevaega sao o foliga e mafai ona saogalemu mai ia i latou.

O lanu uliuli ma lanumoana e susulu matagofie, susulu i le la. O sea fiafia taugofie e toetoe lava o tagata uma ma e leai se faʻapitoa tausaga faʻatapulaʻa. Ma le isi mea, e te le tau malamalama i mea lilo uma o le lanu pe alu i le salon. Ua lava le faʻatauina o se afifi vali ma faʻaalu le afa itula e vali ai le fale - o le lanu o le a aliali mai e leai se leaga. Ma sili ona taua, nai lo le vailaau vali, e mafai ona e saogalemu faʻaogaina basma. E le gata e fausia se paolo loloto, ae faʻamaloloina foi le laulu.

Lanu uliuli ma lanumoana lauulu e fetaui lelei mo tagata e faʻapogisa mata ma uliuli paʻu. Aemaise lava le malosi totoa o loʻo fautuaina e faʻavaivaia ia i tagata lanumoana lanumoana loka.

A sesega lanumoana paʻepaʻe ma se malamalama moli lau o le a avea ma au sitepu muamua i luga o le ala i le faʻataʻitaʻiga. Lefulefu-lanu lanumoana foliga lelei i tamaitai ma lanumoana mata ma lanu paʻepaʻe.

Turquoise, lanumoana, lanumoana malamalama

O nei ie mananaia o le a avea lau foliga faʻataʻitaʻiga ma leai se puipuiga, ma foliga o foliga - lemu. Moni, o na lanu e le fautuaina mo tamaʻitaʻi pe a uma le 30.

Indigo - mauoa ma olaola leo, foliga sili ona lanu. O le mea taua o le laulu e i se mea sili ona lelei.

E pei ona e vaʻaia i nei ata, e le foliga mai e mimilo le efuefu-lanumoana. Tina ma le pogisa mata ma mata lelei mata e tatau ona tilotilo iai.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lanu moana, e mafai ona e faʻatinoina ni lanu e le masani ai i toetoe lava o aso nei tekonolosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le valivali e fefiloi ma le lanu viole. O lenei tuʻufaʻatasiga e pupula, matagofie ma matagofie. O lauulu e pei o se nuanua, faʻafuaseʻi ona alu ifo mai le lagi.

O le mumu ma le lanumoana duet e foliga mai foi e le itiiti lanu. O le e ana se ulu ulu o lauulu e mautinoa o le a le tuua pe a aunoa ma le vaaiga a isi ma o le a mafai ona faamamafaina lana tagata lava ia sitaili.

Tele teineiti latou te mananaʻo e amata faʻamasani latou i lenei lanu ma vaeluaina valiina, faia ni lanumoana lanumoana loka i luga o le laulu uliuli. Ae o le a fetaui foʻi ma malamalama laulu. Moni, i le nei mataupu o le a o le a sili susulu malamalama.

E faapitoa le taʻutaʻua o ombre ma hut na faia i le lanumoana. Le tele o taimi, teine ​​laulu-lauulu liliu atu i nei staining metotia. O le fesuiaʻiga mai le laʻau autu i le lanumoana e mafai ona matua lamolemole ma maʻai.

Taua! Lulu lauulu lanu lanu e le fetaui lelei ma teine ​​ei ai le paʻu paʻu. E tatau ona atoatoa mea uma - ma foliga, ma vali, ma, ioe, lauulu. I le teuteuga, tuu le faamamafa i mata. O afu matutu mago, jet black mascara ma uliuli eyeliner o le a fesoasoani e faʻaalia ai. O le faʻataunuʻuina o se foliga tutusa o le a avea ma masani masani peʻa pe leai se lanu.

Lalo o se vitio lea e mafai ona e masani ai oe i le sili vali mo lanumoana lauulu:

"Valivali valea"

O le lalolagi lauiloa lauiloa e maua ai le tele o lanu vali o lanu eseʻese:

  • Lagi Blue (lagi lanumoana),
  • Bubblegum Blue (lanumoana permi),
  • Capri Blue (capri lanumoana),
  • Blue Jade (Blue Jade).

O tali muamua e lua e maua ai le ulu o le pastel blue shadow, ae o le lona tolu ma le fa foliga foliga malamalama atili. E le aofia Ammonia i se tasi o ia vali, o le mea lea e le mafua ai ni manoa o faʻafitauli faʻapitoa. Ui i lea, o le "Crazy Color" e tele musika lauiloa musika e faʻaaogaina.

"Fefe Manika"

O le kamupani Amerika na mauaina le lauiloa tele i le vaitaimi o le rock and roll (80s). O valea pupula e leai se laititi na lauiloa i matagofie o onapo nei.

“Manic Panic” vali foi e faatatau i mea e le o ni amonia. O loʻo iai ni minerale aoga ma fualaʻau fualaʻau, e mautinoa ai le tausia lelei o lauulu. O le Manic Panic palet e matua eseese lava:

  • Laguna lanumoana (lanumoana lago),
  • Atlantic lanumoana (Atlantic lanumoana),
  • Midnight blue (Midnight Blue)
  • Neon lanumoana
  • Lulu Manaia.

Le umi o le taimi e tasi.

"Anthocyanin Lua Lomiga Acid Valivali"

Ammonia-leai ni vali ma le galuega o le laminating ma toe faʻaleleia laina. E aofia ai le tele o vaega aoga:

  • Amino fruit acid - mitiia i flakes ma faʻateleina le tumau o le vali,
  • UV puipuiga
  • Antiseptic - puipuia le atinaʻeina o afaina ma afaina,
  • Keratin - o le vaega autu fausia fale o unta,
  • Fuaitau o vailaau vailaau,
  • Meaʻai o fualaʻau 'aina - e maua ai manoa o faʻamalosi, puipuia i latou mai le faʻaleagaina ma faʻamalolo.

I le taimi o le valiina, o laulu uma e faʻapipiʻi i se manifinifi puipuia selulose ata. Le lautele o lanu lanumoana o loʻo faaalia e ituaiga lanu:

  • Pulu uliuli (uliuli ma lanumoana),
  • Mama lanumoana
  • Tumau lanumoana (e le suia le lanumoana),
  • Lagi lanumoana (lagi lanumoana),
  • Steel lanumoana

"Londa Valivali"

Vali kulimi tomai mo tinting, o loʻo i ai se maualuga maualuga tetee. E tasi lava le lanu lanumoana i le auupega a lenei kamupani - “Intensive Pearl Miston”. O le oloa e aofia ai UV faamama, panthenol, vitamini E ma laupepa vaega (cinnamon, pomegranate, chamomile). Latou te faamaluluina le faigata o lauulu ma faʻaalia. Le vali atoatoa mo tutoatasi faaaogaina - e vali tutusa loka taitasi ma e le tafe.

Wella "Valivali tago"

O le isi polofesa pali e aunoa ma le amonia o loʻo tuʻuina mai se paʻaga e le masani ai o le Intense Blue. E aofia ai faʻamalosi tino ma le keratin. O nei vaega e puipuia fulufulu lauulu, fai latou soifua maloloina ma momose. O le Wella "Valivali tago" o loʻo valiina foi luga le lauulu sinasina, ma lona tumau lava e tosina ai faʻateleina o tagata.

Faʻafefea ona vali lou lauulu lanumoana?

Faʻafefea ona vali lou lauulu lanumoana? Suia le leo agavaʻa, aemaise o se mea faigata, o le a le faigofie. Ioe, e sili pe a e alu i se fale lalelei, ae afai e te manaʻo e toe vali oe lava, faitau ma le totoʻa la matou au vasega sili ona malamalama.

Mo staining oe manaomia:

  • Selu
  • Lepa-ipu uamea
  • Totigilima
  • Fulufulu
  • Pulu pasama
  • Falevine
  • Fufulu
  • Lanu lanumoana
  • Paʻu kulimi
  • Cape
  • Kulimi kulimi poʻo mea faʻapipiʻi fomaʻi,
  • Fufulu pulou.

Faufautua! A filifilia le lanumoana vali, e le tatau ona sefe - filifili na o tulaga maualuga ma faʻamaonia ituaiga.

Faʻafefea ona valivali uʻamea?

Laasaga 1. Malamalama lelei o lauulu i se kulimi faʻapitoa (naʻo le pulu uliuli). Afai e te manaʻo e maua sau 'oa uliuli uliuli, faʻamalamalamaina i latou ia le itiiti ifo i le lanu uliuli uliuli. A faʻapea e mama le leo, o lenei laʻasaga e mafai ona faʻaseʻe. Moni, ona le lanu lea o le a le l ه malosi. A faʻaaoga le kulimi, mulimuli i faʻatonuga i luga o le mea faʻapipiʻi. Fufulu ese ma le vai manino e aunoa ma le faʻaaogaina o se matapulepule poʻo se conditioner. Lea la e tuu le lauulu flakes tatala mo le tui o le valivali fatuga. A maeʻa lenei mea, e tatau ona faʻamamaina atoa le lauulu - o le vali e le mafai ona avea i luga susu susu.

Taua! Afai e leʻi uma le olopalaina ole laulu, e lanumoana lanumoana. Ae o lenei foʻi e i ai ona lelei - e faigofie ona aveeseina ma ni tapenaga faʻapitoa e faʻatau atu i soʻo se fale lalelei. Afai e te le o mautinoa i ou tomai, liliu i le tagata lavalava mo se fesoasoani - o le a ia taʻu atu ia te oe le mea tonu e tatau ai ona faia ina ia aua neʻi afaina ai le soifua maloloina o le lauulu.

Laʻasaga 2. Faʻaaoga le Vaseline i mea e pupula i foliga o le ua ma le ua. O le a le faʻatagaina ai le palanuina vali ia soʻo ile paʻu. Ae e tasi le manatu - o le tago i le lauulu, petroleum jelly o le a faʻaleagaina le lanu. O le mea lea, afai ei ai sau faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻafomaʻi, e sili atu le faʻaogaina.

Laʻasaga 3. Tapena le vali laulau e tusa ai ma faʻatonuga ma tuʻu i se pulou susu i luga o ou tauau.

Laasaga 4. Vaelua lauulu i ni manifinifi manifinifi (vavaeʻese faalava). Faʻaaoga se pulumu faʻapitoa, fufulu faʻalelei vaega taʻitasi ma le vali.

Laʻasaga 5. Aoina manoa i se fusi ma tuu i luga o se pulou mafanafana - o le a le faʻatagaina le oloa e sosolo.

Laasaga 6. Faatali mo le taimi talafeagai ma fufulu lou lauulu i se moisturising shampoo ma fafagaina pulu pasama (fufulu le mama vai). I le faʻaiuga o le faʻagasologa, fufulu lau lauulu i se vaivaiga vaivai vailaina - o le a faʻalelei le paolo.

Taua! O le umi ona uu le vali, o le a sili ona pupula le paolo. E moni lava lenei mea mo pulu e faʻavae i luga o mea totino. E tele teine ​​e tuʻuina i latou i luga o latou ulu i le po atoa, ae talitonu mai aʻu, e tolu itula o le a lava.

Laasaga 7. Aveese le mea faapipii pe solo ese le kulimi ma se omomi. A iai pea ni pisia o loʻo i ou foliga, o vailaʻau masani a le falemaʻi o le a fesoasoani e aveʻese. Ae e mafai ona fufulu le taele i soʻo se sui faʻamamalu.

Faufautua! Mo i latou e le mafai ona filifili i se sitepu cardinal, e iai ni faʻapitoa aso-aso vali. E aofia ai maila, penivali vali, ma tonics. Faʻafetai i nei vailaʻau, e mafai ona e faigofie ona toe foʻi i lo latou uluaʻi leo, naʻo le fufuluina o lou lauulu.

Faʻafefea ona vali laina i le lanumoana mo na o le tasi le aso?

Mo le tasi-aso staining, e tele auala eseese:

  • Sprays (mo se faʻataʻitaʻiga, "Kryolan Color Spray" poʻo le "Valivali Xtreme Hair Art"). O le mataupu faʻavae o le faʻaalia e tutusa lelei lava mo lauulu faʻapipiʻi - o le soʻo o loʻo faʻapipiʻi uma i le lauulu, pe naʻo luga o ni fasi tagata. I ai, e mafai ona vave ma faigofie faia lanumoana lauulu lauulu. O le fufulu vave vave - a maualuga o le lona lua. O le mafuaʻaga lena e taumafai ai e aloese mai le maualuga o le susu - a leai o le mea o le a leiloa lou lanu muamua nai lo le manatu

  • Soft pastel crayons - taofi mo le tusa o le aso, faʻaaoga i luga o le malamalama ma le uliuli lauulu. O le mea mulimuli e tatau ona susu i le vai aʻo leʻi pisia - ina ia lelei le lanu. E faʻafaigofie le faʻaaogaina o le kapisi - o manoa ua mimiloina e se fusipaʻu ma mimilo mama ma le pastel. I le taimi lava e tasi, e fautuaina e togi se solo tuai i ou tauau - penivali vali mea uma. Ae afai e te mafaia ona palapala, aua e te popole - o mea nini ua fufulu ese i le fasimoli poʻo le paʻu. Ae o mea o loʻo totoe o le lanu valavala ua aveese mai le lauulu i se isi auala - faʻamamaʻulu ia manoa ma le laupepa ma aveese le pigmen ma le pulumu ma le sili ona fulufulu faʻapipiʻi.

Lulu lanu e mou atu ma fufulu vave. Ina ia puipuia lenei lanu paʻepaʻe umi, o se teineititi ma le laulu lanumoana e tatau ona tausisia le tele o tulafono taua:

  • Mai lea taimi i lea taimi faʻafou le lanu lanumoana ma se lanu moli poʻo le tonic - o le a maua ai se pupula,
  • Faʻasu au lauulu i se pulou toefuatai (faleoloa poʻo fale) ia le itiiti ifo ma le tasi i le vaiaso - o lenei mea o le a fesoasoani ia tausia le lauulu i le lelei tulaga ma aloese mai le soona faʻaalu ma mananaia,
  • Faʻaaoga se conditioner pe a uma ona fufulu,
  • Inu se vasega o vitamini mo lauulu, fao ma paʻu.

Taua! Ua filifili i le lanu lanumoana, toe iloilo lau faiga. Oe sa tatau ona lafoaia ni leo mafanafana i mea uma - lavalava, fesoasoani ma, o le mea moni, vali. Faʻatasia ma ia lauulu, o pastel shades o le a foliga valea. Nai lo, o le ae filifilia ni teuteu ma ofu o malulu lanu.

Afai i le taimi e vali ai le fale nai lo le lanumoana lanu o lauulu e te maua se mea le malamalama ai pe afai ua e lelava i lenei lanu lanu, aua le faanatinati e maʻimau lou loto. E i ai auala 4 e fesoasoani ia te oe e aveese:

  1. Toe fai o le valiina i se lanu uliuli - galue tele ma le laulu sinasina.
  2. Otiina - pe a fai sa e faia se mogamoga le faʻamanuiaina pe valiina le faʻatonuga i se leai aulelei tele lanumoana, ua oʻo i le taimi e mafaufau ai e uiga i se atoatoa ata suia. O se pupuu puupuu, laei foliga o le a avea oe ma tagata talavou ma sili atu le aulelei.
  3. Ole flushing - e mafai ile fale male fale faʻapitoa. O le mea taua o le faʻafesoʻotaʻia le aliʻi poto masani ma mulimuli manino i faʻatonuga. A leai, e mafai ona e faʻaumatia lou lauulu.
  4. Fofo tagata mo le fufuluina ese vali. O mea ia e aofia ai le fasimoli faʻamama, vailaʻau inu, suauu fualaʻau, kama chamomile, kefir. Tele a o nei meafaigaluega e faigata tele, o lea e tatau ona e faʻaogaina ma le faʻaeteete tele.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona vali lou lauulu lanumoana (vitio)

Ituaiga o Lauulu Valivali

Fuafua i le faʻaaogaina o se faapitoa valiina metotia, eseʻese lauulu e mafai ona ausia. Eseesega ile va o nei staining filifiliga:

• Faatauaina - ia tutusa lauulu i lauulu mai aʻa i pito.

• Faamamafa - faʻamalamalamaina sina laʻau i nisi paʻu. Ua vali taitasi fasi pepa ma afifi i le pepa pepa. O manoa e mafai ona eseese mafiafia, lea e mafai ai ona e maua se faʻapitoa aafiaga. Faʻalagolago i le ituaiga ma le fausaga o lauulu, faʻamamaina i luga o se fili, faʻamamaina e ala i se pulou, luga o fusi pe faʻatasi ma fulufulu e mafai ona fai.

• Valivali - apalai i tagata taʻitoʻatasi o lauulu lanu o lanu eseese. E taua e filifili e le matai vili ia ogatasi fetaui ma tasi ma le lanu masani.

Faamamaina filifiliga i latou lava e ono eseese. I luga o le manoa, sosolo mai pogisa aa i le malamalama pito, faʻaaogaina ata o vali o eseese tulaga. O le togafiti e taʻu o le talipupuni pe tapuni. O le faʻamamaina o pito i luga o pupuʻu pupuʻu, faia e faʻaaoga ai le auala balayazh, foliga matagofie. O ia taualumaga e faia ile fale e se tagata poto masani lanu. E iai le talitonuga e le manaʻomia le maualuga o tupe faʻaalu o mea faigaluega e sili ona lelei. Afai e le faatagaina oe e le fausaga lauulu e faia se tasi o lisiina filifiliga mo valiina, e tatau ona lapataia oe e le matai ina ia aua neʻi afaina le curls.

E taua foi laʻei o fulufulu o le Ombre pe a faʻalauiloa manoa mai le ogatotonu o latou tuputupu aʻe e oʻo i pito, o lea e faʻatagaina ai aʻa e uliuli.

O se subspesies o lenei ituaiga o faʻamaninoina o le a maaleale metotia, pe a o le eseesega i le va o le ata e tau le iloa.

Faʻafefea ona faʻaaoga le vali

1. A o le i valiina, e le tatau ona faʻapipiʻi matapulepulega i le lauulu mo ni nai aso, aua latou te ufiufi le lauulu i se faʻapitoa fatuga, lea e mafai ona aʻafia ai le tulaga o le tui o le vali.

2. I le taimi lava aʻo leʻi valiina le lauulu, e tatau ona alofia le fufuluina: o le faʻamaloloina gaʻo o le a puipuia ai le ulu mai le aafiaga o le faʻaʻautama.

3. A o le i faʻaaogaina le vali, e tatau ona mago le lauulu, a le o le isi, o le vali o le a faʻavaivaia ma o le paolo o le a le oʻo i le malosi manaʻomia.

4. A faʻaaoga le vali, o le paʻu i luga o le laulu e masani ona vali. Ina ia aloese mai lenei, e tatau ona e faʻaaogaina muamua o se kulimi gaʻoa, lea a maeʻa le faʻatulagaina ma ave ese laligi.

5. Ae leʻi valiina le laulu sinasina, fufulu lauulu ma le pasama, faʻamago ma na ona faʻaaoga loa lea ole vali.

6. Ia faigofie ona tufatufa atu lauulu, vaevae le lauulu i ni manoa, ona faʻaaoga lea ia tutusa le vave ma le vave.

7. Ina ua maeʻa ona vali le lanu, e tatau ona e selu le laulu ile selu ma nifo laʻititi.

8. A vavalo aa leaga aʻa, o le vali e faʻapipiʻi muamua i aʻa ma naʻo le 20 minute ona faʻapipiʻi lea i le lauulu i le umi atoa.

9. A faia le taualumaga, lima e tatau ona puipuia i totigilima.

10. A fufulu le vali, e faasolosolo malie le susu, o le vali o totoe o loʻo 'iʻele i fafo ma fufulu ese. Ona fufulu faʻalelei lea ole ulu ile laupepa ma faʻaputuputu se pasama.

Dye Resistance Levels mo Lauulu

• Tumau (tulaga 0) - faʻatagaina oe e fesuiaʻi le lanu o lou lauulu mo sina taimi pe valivali tagata taʻitasi. Faʻatupuina i foliga o mousses, efuefu ma mascaras mo lauulu. O le itu e aofia ai le faʻafaigofie o talosaga ma le tele o filifiliga o ata. O mea le lelei o le vave fufulu ma le le mafai ona toe gaosia le lanu pe a faʻaaogaina luga o laulu uliuli.

• Lulu le mautonu (tulaga 1) - aua le aofia ai le hydrogen peroxide ma le amonia, taofi e oʻo atu i le 8 faʻagasologa e fufulu ai lou lauulu i le uila. O faʻamanuiaga e aofia ai ma le ono mafai ona faʻaaoga i luga ole paʻu ua faʻaitiitia, faʻapea foi ma se aafiaga malu. O vaivaiga e aofia ai: lauulu lauulu e le masani ona valiina i luga, o loʻo i ai se tamai paleni o paolo, e le mafai ona radically fesuiaʻi mai le pogisa i le malamalama. Oe le mafanafana vali aofia lanu vali, shampoos ma lauulu tonics, e mafai ona e faitau atili i latou i luga o la matou '' upega tafaʻilagi.

• Semi-tetee (tulaga 2) - aofia ai le hydrogen peroxide, faʻatagaina oe e suia le lanu o le lauulu (faʻamalamalamaina pe faʻapogisaina). O aoga e aofia ai le leai atoa o le amonia (poʻo lona aofaʻi leai se tau), o le mafai e radically suia le lanu ma vali luga luga o le lauulu sinasina. O faʻaletonu e aofia ai le le mafai ona valiina le laulu lea sa faʻailoa muamua atu i le mafuli, amonia le pisia, faʻapea foi ma le i ai o le paʻepaʻe o le lauulu sinasina pe a fai o lona aofaiga e sili atu i le 50% o le aofaʻi atoa.

• Faifai pea (tulaga 3) - mautinoa lanu mausali atoa le laulu o lauulu Latou te aofia ai ma suauʻu e maua mai ai le tausiga malu. Lelei aofia ai le mafai e moli lauulu i 4 tone e aunoa ma togafitiga muamua, o le lautele o vali ma 100% laulu efuefu lauulu.O mea le lelei e aofia ai le leaga o le peroxide ma le amonia i le lauulu, le manogi le manogi i le taimi o le galuega, ma le le mafai ona faʻaaogaina le maʻitaga ma faʻasusu fafine i luga o le lauulu ona o le tui o vaega leaga e ala i le paʻu.

Faʻafefea ona filifili lauulu vali mo ou mata ma lanu o lou paʻu

E tofu i tatou ma le mea e masani ona tuʻuina mai i se laʻau faʻapitoa lanu ma lanu o ona mata. E talitonu o le "natura tandem" mafai ona taʻua o le sili infallall. Afai mo nisi mafuaʻaga e te fuafua e vali lou lauulu, ona tatau lea ona e taulaʻi atu i le lanu masani o mata ma le paolo masani o le paʻu.

Lanumoana-lanumoana mata e masani ona tuʻufaʻatasia ma moli uila ma le uliuli karamel curls, foliga lelei i lauulu mumu. Grey-lanumoana mata fefiloi matagofie i le paolo o mafanafana chestnut lauulu po o ashy curls. E mafai foi ona fautuaina faufautua uliuli uliuli o lauulu.

Teine mata-lanumeamata, lona iris faalatalata atu i se nutty paolo, e tatau ona gauai atu i se pogisa uliuli, lanu enaena enaena po o enaena enaena o lauulu.

Green mata ma se emerald hue foliga matagofie i mumu, apamemea ma 'apamemea curls. Chestnut poʻo le lanu auro e lelei.

O teineiti mata-enaena ma paʻepaʻe paʻu e mafai ona fautuaina ia sukalati, apamemea ma kapeti.

Pulu uliuli, toetoe lava lanu uliuli e atoatoa mo teineiti ma lanu enaena ma paʻu paʻu.

O lanu enaena enaena e fetaui lelei ile lauulu mumu.

O teineiti laʻititi lauulu e mafai ona faʻataʻitaʻia ma eseese lanu o lauulu, e aofia ai le uliuli, lanumoana-uliuli ma uliuli chestnut.

Pe a filifilia le paolo manaʻo, ia mautinoa e taulaʻi i le muamua (masani pe vali) lauulu lanu, i luga o le leo o le a faʻatulagaina le vali.

Auala e filifili ai lauulu lauulu i luga o se fua o ata (ile numera)

Mo le faigofie o le filifilia o le manaʻomia lanu, e i ai le tasi, faʻavaomalo taliaina fua.

12 - Platinum Blonde
11 - lanu malamalama enaena
10 - lauuluulu enaena
9 - laulu
8 - malamalama moli
7 - blond
6 - lanu uliuli
5 - moli uila
4- chestnut
3 - pogisa chestnut
2 - chestnut uliuli
1 - uliuli
0 - mea moni.

I le palette o le tele o vali mai lauiloa gaosi, o fuainumera ia na muamua ma faʻaalia le lanu autu.

Ole numera lona lua ma lona tolu o loʻo faʻailoaina mai le ata o lenei ie i le vali nai lo mea taua. Aofai ata 9:

9 - lefulefu malulu
8 - lefulefu lefulefu
7 - togafiti (poo khaki)
6 - mumu
5 - lanu mumu lanu
4 - apamemea mumu
3 - auro
2 - lilac lefulefu
1 - lefulefu efuefu
0 - mea moni

I nisi palette, faʻaaoga faʻaaoga tusi e faʻailoa ai paolo.

N - natura
W - mafanafana samasama
G - auro
B - lanu enaena, Beige
A - lefulefu
R - mumu
C - apamemea
V - lanu viole
M - Mocha
O le moli.

O le sitepu muamua o le faʻamatalaina lea o le paʻu masani o lauulu, latou te faʻaogaina ai fua faʻavaomalo. Afai o lou lanu o le mama chestnut (7) poʻo lanu enaena (5), ma e te le fuafua e suia faʻapitoa le lanu, e lava lava e filifili se fofo, o le numera muamua o lea e fetaui lelei i lou leo, ma numera mulimuli ane po o mataitusi fuafua se paolo faapitoa.

Ma o se tasi sili taua manatu: e le o tagata gaosi uma filifili se fua faʻavaomalo e faʻavasega ai latou lava vali. Faalogo totoa i lenei pe a filifilia se leo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Estel Professional Russian paint ua i ai le pale nei: 0 - natural, 1 - ashy, 3 - golden, 4 - copper, 5 - red, 6 - purple, 7 - brown, 8 - pearl. Ma i lenei tulaga, o le paolo 6/38 o le a le faʻamatalaina e pei o le uliuli lanu uliuli ma se moli lanu uliuli, ae o se moliuli uliuli ma se lanu enaena auro.

O se tulaga faʻapena ma Schwartzkopf IGORA vali, lea e talia ai le igoa lea: 0 - natura, 1 - sandre, 2 - penina, 3 - lefulefu, 4 - beige, 5 - auro, 6 - brown, 7 - copper, 8 - red, 9 - lanu viole. I le tulaga o lenei vali, o le paolo 7/77 o le a faʻamatalaina e le pei o le lanumoana enaena, ae pei o le lanu enaena enaena ma se malosi apamemea lanu.

Afai e te fuafua e vali lou lauulu ia lava, e le lava le filifilia o se paolo o vali, taulai naʻo i faʻamatalaga i luga o le afifi. E i ai paleni faapolofesa o loʻo taofia faʻataʻitaʻiga o mea gaosi valiina i se lanu faapitoa. Lenei auala o le a mafai ai oe e filifili le sili ona talafeagai leo.

A filifilia se vali, e taua foi le mafaufau lelei i le tuʻuina atu o le vali, lea e faʻamoemoe i le faaiʻuga faaiʻuga mulimuli.

1.5-2.5% - valiina po o le malu le pisia,
3% - valivali tonu ile leo pe uliuli ile 1 tone,
6% - o se paolo suiga e māmā i ni nai leo, talafeagai mo le valiina lauulu lauulu,
9% - faʻamalamalamaina lauulu ile maualuga 2-3,
12% - moli i le 3-4 maualuga.

Lanu le pala

Muamua fuafuaina lau lanu lanu faʻalenatura. Le faʻasologa o isi gaioiga e faʻalagolago i le lanu e te manaʻo e toe vali ai.

• Valivali lou leo ​​ma sina lanu. Lenei e matua mafai lava ona faʻaaogaina amonia-saoloto vali po o vali pasama, lea e fufulu vave.

• Valivali i le pogisa paolo. Faavae i luga oa matou fautuaga mo le filifilia o lanu faapitoa, e mafai ona e filifilia le vali ma valivali oe lava. Ae a, le paolo e ono ese teisi ese mai le na faʻaalia i luga o le afifi. Afai e te le o mautinoa pe o le lanu e talafeagai, filifili se amonia-leai se tuʻufaʻatasiga e le maua ai le tui loloto o le vali.

• Ata vali i se laʻau pupula. Muamua, faʻamaninoina o loʻo faia ma se tuʻufaʻatasi faʻapitoa ma le faʻaopoopoina o se faʻaʻautu o faʻamalosi ole manaʻo manaʻo poʻo vali. Fuafua i le muamua lanu o le lauulu, o le samasama po o le 'apamemea paolo atonu e tupu.

Ina ia aloese mai le samasama, e taua le iloiloina pe o le a le moni o avanoa o le pasi atu i le lanu enaena pe a uma le lanu muamua. Afai e te leʻo se moli lauulu uliuli, ona mafai lea ona sosolo atu le suiga ile tele vaega. I soo se tulaga, e le aoga le faʻamamaina vave nai lo le 4-5 tones - o le lauulu o le a matua faʻaleagaina. Faʻatau se vali ua faʻaigoaina “Faalamalamaina” ma valivali lou lauulu e tusa ai ma le gaosiga fautuaga. Ile vaega muamua, ole mauaina ole samasama poʻo se moli moli moli e maualuga tele ma e tatau ona e onosaʻi, faʻatali ile 7-10 aso ae leʻi sosoʻo le isi le pisia.

Ina ua maeʻa ona valiina, a itiiti samasama e mafai ona faʻaletonu e ala i le faʻaaogaina o le laulu i le lauulu mo le 1 minute faʻafefiloi ma se lilac tinted balm i se fua faatatau o le 1: 2.

Valiina lauulu

I lenei tulaga, e le lava le faʻamatalaina o le paolo i luga o le uumi, e taua le mafaufau i le lanu o aʻa tupu. E tatau foi ona mafaufau lelei pe a vali le lauulu (uumi pe lata mai). A filifilia se vali, tatau ona mafaufau le paolo manaomia.

Pogisa pouliuli

• Afai o le laulu e uliuli lona umi ma o augatupulaga toe o lo o mama, ona vali lea o le vali ma se 1.5-3% faʻatonutonuina sui, apalai muamua i aʻa ona tufatufa lea i le umi. Lelei lelei le taunuuga e mafai ona ausia i le faʻaaogaina o le amonia-leai vali.

• Afai o le laulu e uumi lona umi, ma ua tupu laʻititi le aʻa, o le vali ua fefiloi ma le 3% oona e faʻaaogaina, faʻaaoga muamua i le umi atoa ma mulimuli ane faʻaleagaina aa. I lenei tulaga, o tagata popoto e fautua e aloese mai le lefulefu mata, talu ai o e lamatia le maua o se efuefu poʻo se lanu efuefu.

• Afai o le lauulu talu ai nei na vali uliuli, o lona uiga o le laʻititi o le laʻasaga e faʻaalu i le vali-leai se amonia, lea e taofia ai le aofaʻi o le taimi.

• Afai o le lauulu e leʻi leva na valiina le moli, e mafai ona e faʻafefiloi le uʻona manaʻo ma le 1.5% -3% faʻaʻautau o loʻo faʻaaogaina ma faʻaoga ile lauulu mo se taimi laititi lava. Lenei e tatau ona e filifilia ni ie mafanafana ma malu ina ia aua neʻi toe mauaina e le laulu se lanu enaena-lanu viole.

Atavali i se moli malamalama

• Afai o le laulu e uliuli lona umi ma e mama i aʻa, ona faʻaalu lea o le vali ma le 6, 9 poʻo le 12% o loʻo aʻafia ai le sui. Amata lava, le apalai o loʻo faʻaaoga i luga o le umi atoa ma a maeʻa sina taimi ona tuʻuina atu i aʻa.

• Afai o le laulu e uumi loʻo uumi ma pouliuli i aʻa, o lona uiga o le vali fefiloi ma le 3, 6 poʻo le 9% oona e faʻatonuina (i ni tulaga e le masani ai, o le 12% o le faʻaopopo e faaopoopo). Muamua, o le fuainumera e faʻaaogaina i aʻa, ona vali lea o laulu i luga ole uumi.

• Afai ua vali uliuli le lauulu ma e te manaʻo e faʻamalamalamaina curls, e mafai ona e togafitia i latou i se faʻapitoa, blonding poʻo acidic tuufaatasi. Afai o le tulaga e le taua, ua fautuaina e tagata atamamai ia tumau, talu ai tele vave ma lanu cardinal mafai ona afaina le soifua maloloina o le lauulu.

• 'thefai e faʻalamalamaina le laulu talu ai nei moli, ona mafai lea ona e suia laʻititi le faʻaoga e faʻaoga ai le vali paʻu, laupepa. I tulaga ogaoga, e mafai ona e toe valivaliina e ala i le palu faatasi o le faʻavae ma se 6% faʻavasega sui. O se fatuga malosi e ono afaina i lauulu.

Valivali lauulu lauulu

• Ma le 50% lauulu lauulu, iloga lelei e sili ona lelei. Afai o le lauulu e masani ona uliuli, amonia vali i luga atu o le maualuga 7 faʻafefiloi ma se 6% faʻataʻavaleina e tatau ona faʻaaogaina.
• Afai o le aofaʻi o lauulu laulu e mai le 50% i le 80%, faʻamamaina e mafai foi ona faia. Afai e te manaʻo e vali lou lauulu i le tasi paolo, faʻaaoga vali luga 7-9 tulaga, lea o le a 'aloese mai le aʻafiaga o le soona tupua. O le vali fefiloi ma se 6-9% oxidizing sooupu.
• A toetoe o lauulu uma lauulu, aloese mai le susulu tele ma lanu uliuli. Latou fautuaina le gauai atu i moli mama, i luga i le tulaga 8.