Lauiloa

E faʻaalia laʻau lauʻeleʻele bob i luga o lauulu laulu ma ata ma teuteu filifiliga

O le paʻu o bob i luga o le aofaʻi o lauulu o loʻo taofia le taʻutaʻua tulaga i le lauiloa. O lenei filifiliga lauulu lauulu e fetaui lelei mo fafine e iloa ona tuʻufaʻatasi le sitaili ma le faigofie.

O le talaʻaga o lauulu ulu aso i tua atu i le sili atu 100 tausaga; na faia e se fulufulu Falani e igoa ia Antoine de Paris i le amataga 20th seneturi. I lena taimi, o fafine e leʻi tipiina o latou lauulu pupuu, o lea la lea lauulu foliga na toetoe lava a suia.

Ma i lo tatou taimi, o le bob fugalaʻau mo le laulu laulu e matua lauiloa, talu ai o le lauulu foliga foliga sili atu e pei ona masani ai ma e i ai le itiiti ifo o auiliiliga.

Lauulu aoga aoga

  • Bob i luga o le lauulu laulu foliga foliga lelei ma, i le taimi lava e tasi, sexy. O lenei laʻei lauulu e le mafai ona alu ese i fafo o foliga masani, aua e aoga ma matagofie. E tutusa lelei lona alofa i se tamaitai faipisinisi, ma le aulelei "agafesootai", ma se faletua tauagafau.

  • O le lauulu fulufulu e matua le mamafa lava, o se pi-lelei fai e fetaui gofie ma vave, e le manaʻomia tele soʻo fetuunaiga.
  • O le eseese o fulufulu ua avea ma lautele, o le a mafai pea ona mafai ona filifili se filifiliga e sili ona fetaui lelei ma se ituaiga o foliga.

  • E le o le manaʻomia le lauulu i luga o le fausaga o lauulu, e foliga sili i le manifinifi, laʻititi pe mafiafia ma maʻimau.
  • Lelei filifilia ituaiga o lauulu e nana nisi o mea sese o foliga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se fulufulu mata, e mafai ona vaʻai vaʻai pe, pe a, i le itu, faʻalautele ou foliga, tosina ese le mafaufau mai le le atoatoa paʻu poʻo ni mea e le masani ai.

Filifiliga autu lauulu tagata

Ata o mea eseʻeseʻese a bob filifiliga otiʻoti mautinoa ia o le lauulu e mafai ona foliga sili ese.

O le bob masani o se filifiliga tipi lauulu ma faʻasologa uumi i lalo ifo o tauau. O le faʻauʻuga manino, e pei ona masani ai, e le faʻatinoina; o paʻu e mafai ona paʻu saoloto i luga o tauau.

Fulufulu teu pi e fetaui lelei i lauulu manifinifi. Faʻafetai i le faʻaaogaina i pito, o le fulufulu foliga foliga matagofie. O se pi inverted foliga fatufatu ma le masani ai. A faia lenei lauulu, o le lauulu i le pito i tua o le ulu e tipi tele e puʻupuʻu nai lo pito i luma, o le voluma i le pito i luga o le ulu na faia e ala i le faʻauʻuga. Ole mea la ua tupu, ole laulu foliga e pei ole “pulou” ile vae.

Asymmetric bob foliga totoa ma foliga lelei. E le gata i lea, o le le faʻapitoa e mafai ona i ai, e mafai ona e faia ni manoa o eseʻesega pe faʻatapulaʻaina i ni faʻailoga o se foliga e le masani ai.

O fea le fulufulu filifiliga e filifili?

E talitonuina o le bob o se lauulu lauulu e fetaui ma tagata uma. Ma o lenei e moni, naʻo le a talafeagai ona filifilia le saʻo ituaiga lauulu.

O le faigofie auala e filifilia ai se lauulu e mo teineiti e foliga ova foliga. Soo se lauulu laʻasaga e fetaui ma i latou, o lea pe a filifilia, e aoga tele le taulai atu i lau tofo.

Afai e auumi le foliga, ona tatau lea ona e filifilia le filifiliga ma ni lauusiusi o itu o loʻo faʻaalu ai foliga. O le 'otiʻele o le a faʻaalu i se lulu sasa sao ma se umi i luga ole laulu. O chubby aulelei e tatau ona filifilia se lauulu 'ulu, lea o loʻo mafuli ai le tele o le pamu i le pale nofoaga. O lenei pepa e faʻaalia manino ai foliga, e vaʻaia vaʻaia.

Afai o le foliga tafatolu, ona tatau lea ona e filifilia se pi ma lamolemole laina lapotopoto, o le a faʻamaluluina ai le maʻai o foliga o le mata, avea le faʻa ata o se fafine sili atu.

O le bob ma bangs e foliga mataina, naʻo le foliga o lenei vaega e tatau ona filifilia saʻo. O lea la, pe a fai o le lautele mata, ona paʻepaʻe lea o le laulu ma se faʻataʻimilo poʻo asymmetric bang, e mafai ona saeia. Afai e tatau ona e nana le lautele o alafau, ona mafai lea ona e filifilia le filifiliga ma se pa i le foliga o se semicircle ma se faaumiumi i malumalu. Ae o tagata e ona le mata foliga e mafai ona tau sana e aunoa ma le pa.

Mafaufau i le metotia o le tipiina o le pulu luga o le lauulu laulu e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o se laei masani masani. Ina ia faia se fugalaʻau, oe manaʻomia le faʻamalulu lemu o le lauulu.

  • Muamua e tatau ona e vaevae uma lauulu i galuega. O le vavaega faʻale-luga ma le faʻaletonu e faia, o manoa pito i luga ua faʻamautu ma ni togafiti. I le pito i tua o le ulu, o le pito i lalo o le pito i lalo e iloga e ala i le faia o se vaeluaga i le foliga o se tafatolu ma le pito i luga o le ogatotonu tutotonu vaeluaina.
  • I le pito i lalo o le occipital, o se manifinifi manifinifi (pe a ma le 0.8 cm) e faʻapupula i luga ma se laina faʻalava, o le a avea ma faʻailo, ua teuteuina i le faʻatinoina o se tipi saʻo faʻatasi i le vaeluaina. Ina ia faʻalelei le laina, e tatau ona e oomi lemu i le filifili filifilia ma lou alofilima i le paʻu. O le umi o le filifili e fuafuaina e le manaʻo o le faʻataʻitaʻiga.
  • O lenei o toega o le lauulu o le pito i lalo occipital eria tatala mai le togafiti. I le ogatotonu, faʻaaoga se vaevaega tisaini, e iloa ai se manoa, e toso i le itu taumatau ma o se fasi pose e faia i le tulimanu 45 tikeri. Lenei o le faʻailo loka, o loʻo tipi uma ai isi lauulu i le itu filifilia. O manoa e iloga i le vaevaega tūsaʻo, e taua le faʻatonutonuina o le ata ma tipiina sikuea. Ua latalata i auricles, amata amata ona faasolosolo uumi taimi.
  • Ole mea lea e te manaʻo e selu le pito i lalo o le occipital, ia mautinoa o loʻo tausia lelei le laina vavaeina. A manaʻomia, fai ni fetuunaiga.
  • Le isi, alu i le faʻagaioiga o le vaega pito i luga o le ulu. Oti fulufulu o loʻo faia e tusa ai ma le metotia faʻamatalaina i luga, ia mautinoa o le umi o le manoa e umi atu nai lo i le pito i lalo o le ua. A oʻe i foliga, o le uumi o manoa e faasolosolo faateleina. O le uumi uumi e tatau ona tumau, lea e tu i luga aʻe o le atigi o le taliga.
  • I le itu faʻaletino, o se maʻusiʻuga e faia i se laina o laina ma se faʻaopoopoga i foliga.
  • I le vaega mulimuli, o le pale sone o loʻo togafitia, o i lalo o le 'ie e teuteu ina ia oʻo atu i le ogatotonu.
  • Ole mea lea e tatau ona e selu le lauulu ma faatino se manifinifi luga o le tino.
  • E maeʻa le fusipau i faʻailoga, o lona foliga e filifilia i le maliega ma le faʻataʻitaʻiga, e fuafua i le foliga o ona foliga.

Styling filifiliga

A o le i faʻataʻitaʻuina le ulu bob, o le lauulu e tatau ona fufulu ma faʻamago.
Le faiga masani e faia i se fulufulu ulu ma se pulumu lapotopoto. A itiiti mousse e faʻaaoga i loka ma e amata ona mago le lauulu e ala i le siiina i luga o se pulumu. E tatau ona amata i le occipital eria, o pito o le laulu e tatau ona punou i totonu.

Afai e te manaʻomia le faia o isi voluma, e mafai ona e selu teisi le manoa i itu ma luga o le pito i luga, ona faʻapipiʻi lea o lauulu i le varnish.

O faiga faʻaonapo nei o loʻo faʻatinoina e faʻaoga le auli. Faʻapipiʻi le uila e faʻamamaina ai i lauulu mama ma faʻamamaina. Amata le filo pe a uma ona fili i le faasaʻoina o lauulu, mimilo i latou laʻititi i pito. Ile vaega mulimuli, ole au laiti lava ua faataoto.

Faʻaaoga curlers po curling uʻamea, e mafai ona e faia romantis curls ala i curling lou lauulu. Fuafua i le lapoa o le curler, oe mafai ona maua curls ma se tamai curl po o galu tetele.

Faaiuga

O Bob i luga o lauulu laʻititi e le gata e lauiloa, ae e faʻapena foi ile lauulu lauulu lautele. E mafai ona fautuaina i le tele o tagata. Fuafua i le ituaiga foliga, le filifiliga o lauulu e filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le teineititi e i ai le umi ma le matagofie lona ua, e mafai ona e filifilia se fugalaʻau, lea o loʻo aliali mai ai le pito i tua o ni uʻamea puʻupuʻu, uumi agai i foliga. Afai o iai se manaʻoga e ufiufi le ua, ona piki lea o le filifiliga ma manoa o loʻo pa'ū i tua.

O fulufulu mata foliga sili i luga o lauulu o fausaga eseese - manifinifi, sasaʻo, galugalu, curly. O le mea taua o le sailia o se matai lelei o le a fautuaina le sili ona talafeagai filifiliga mo lauulu.

Le aoga o se laulu umi lauulu

Fiafia pi i luga o le lauulu lauulu ua mauaina lelei le lauiloa e le gata i totonu o fafine masani, ae faapea foi i totonu o lauiloa lauiloa. O lenei fulufulu foliga e masani ona aulelei, aoga, taofiofia. O lona foliga o le i ai o loka itu agai atu i le umi o le tauau laina, o se leo maitauina luga o le pito i luga o le ulu, i le eria o alafau poʻo le ua. Soʻo se fulufulu filifiliga e mafai ona faʻaopopo i ai ni faʻataʻamilomilo poʻo le lafoaʻi, e faʻalagolago i le ituaiga tagata, o manaʻoga o tagata maʻi o le salonona.

Lelei ma penefiti

E alofagia Bob e tagata uma fashionistas faafetai ile mea moni lauulu sili ona aoga ma aoga.

O lenei metotia e tele isi faʻapitoa:

  • fetaui lelei i foliga uma
  • e i ai le tele o lauulu filifiliga
  • e leai se tapulaa o tausaga. Ui i lea, e sili ona fiafia fafine i fafine ua 40 tausaga ma matutua atu, aua na ia faia lona matai e laitiiti,
  • lenei fulufulu mafai ona faia i luga o le lauulu o soʻo se fausaga,
  • e le tele ni taumafaiga e fai ai se sitaili,
  • e alu lelei ma pulou ma mea faigaluega,
  • lauulu ma ni mea o le a tosina atili ai mafaufau ile foliga foliga,
  • fesoasoani e fausiaina se ata o se teineititi galue / fafine.

O ai e talafeagai mo

Lauulu sao bob o le a faʻamamafaina le mamalu o foliga ma fetuunai ona sese. Mai le tele o filifiliga, e mafai e tagata taitoatasi ona filifilia le mea tonu.

O le mea taua o le mafaufau lea i fautuaga mo le filifilia o se lauulu laei.

  1. O Bob i luga o le lauulu uumi o le a fetaui ma tamaʻi tino ma mamalu.
  2. O laina manino o le a faʻaopopoina le tele i le manifinifi, sasaʻo curls.
  3. Tuʻu atu i ai mea mananaia o se ata faʻataʻamilomilo o le lauulu.
  4. Faʻasologa o le a faia sili ola ola gutu loka.
  5. Afai o lou lauulu e laʻititi ma faigata ona faʻatulagaina, e tatau ona e filifilia se fulufulu-bob-ladder ma se tamai voluma i le pito.

E pei o le filifiliga sili lauulu lauulu mo oe, o le a fesoasoani e filifili ai se stylist, i le amanaia ai o foliga o ou foliga.

E le tuʻua e Bob lona tulaga taʻitaʻi mo se taimi umi lava, avea o se masani masani. I le aluga o taimi, o faʻaaliga fou e faʻalauiloa e faʻamamafaina ai le taua o lē e ona lenei lauulu. O lea, o le tele o ona fesuisuiai na aliali mai.

    Bob-Taavale - Ole faiga faʻapenei masani ua leai ni mea fai. O nisi taimi faʻatusatusa i se sikuea - e tai tutusa lava. Ae ei ai se taua 'eseʻesega i tekinolosi. I totonu o se sikuea, o laina ia e sao, manino; i totonu o le pulu fulufulu Bob, latou i sina laititi. O lenei filifiliga e sili ona lauiloa.

Asymmetric pi - Le filifiliga o le lotoa fatu natura. O le asymmetric aofia ai se tuʻufaʻatasiga o laina uumi ma pupuʻu i le itu-faʻaletonu itu, o mea umi o loʻo faʻataʻatia i le tasi itu.O le puʻupuʻu lomiga o lenei lauulu 'aina e faʻamamafaina ai le ua, ma afai e te manaʻo e avea ma sili feminina, ona tatau lea ona e filifilia se faʻasologa umi. O le lelei o se asymmetric bean o le mafai ona tuʻufaʻatasia ma ituaiga eseese o faʻailoga.

Pepe vae mafai ona faia i luga o soʻo se umi o ni manoa. O lona foliga, o pito i luma o laina e foliga umi atu ona o le pulu laulu i tua. O lenei filifiliga e foliga matagofie i meaʻai.O le lelei o le pi i luga o le vae o le tuuina i le lauulu laupepa o se foliga vaaia.

Bob ma ma aunoa bangs. O lenei hairstyle e alu lelei lelei ma tuʻusaʻo ma masani masani. O le mea taua o mea uma e tuʻufaʻatasia sologa lelei.

Ae o le filifiliga masani o se pulu e leai ni 'au i luga o le lauulu uumi o lauulu, e foliga mai foi foliga lelei.

  • Faauu Bean - o se sui faʻapenei o pupuʻu puʻupuʻu ma uumi i le tua o le ulu ma foliga. O le faauuga e mafai ai ona e faia se tele-vaega lauulu e mafai ai ona e nana le le atoatoa foliga, pei o lenei ata:O le tele-layered bean o le a faia:
    • teine ​​mimita pe faʻataʻitaʻi foliga,
    • i latou ma e maualuluga o latou muaulu
    • alafau iloga
    • tagata e maua manoa manifinifi.
  • O se lauʻeleʻele ua faʻaʻumiʻaina lauulu laʻau e faʻaopopo le tele i loka manifinifi, ma mafiafia mafiafia e sili atu ona usitaʻi. O le isi aoga o le faigofie o mea faʻapipiʻi.

      Umi bob Fetaui lelei mo i latou e le o manaʻo e suia tele a latou ata. O lona eseesega mai i isi i le uumi o laina i luma. O le lauulu e tipiina i se tasi itu, tuu ia oe e faʻatumauina le umi manaʻomia o filo. Long bob foliga lelei i teineiti ma lauulu laei.

  • Tauʻimataʻimau faia le ata o se teine ​​le fiafia ma le faʻaolaina. O se vala o lenei lauulu 'ulu o lona le faatamaia, lea e maua ona o le mea moni o le ufi e eseese uumi. Faafetai i lenei metotia, manifinifi laulu foliga foliga sili tele, ma curly curls matagofie luluina foliga. O se sili lelei faʻaopopo i lenei lauulu 'oti o le pa. E sili atu le filifilia o se filifiliga e faʻamamafa ai le faʻatalalē ma le faʻaaogaina o pi. O le tele o lauulu lauulu foliga o le a faʻaopopo ai se susulu manaia lanu.
  • Lauulu togafiti

    E leai se mea faigata i le fausiaina o le bob-haircut mo lauulu laititi. Ae o polofesa uma ei ai togafiti ma togafiti e mafai ai ona e fausiaina le laei atoatoa.

    1. Vavae ia manoa i vaega e tolu. I le vaevaega vavaeina, vaevae manoa i ni vaega se lua mai le ogatotonu o le nape i le ogatotonu o le muaulu. Tusi se laina valavala mai le tasi taliga i le isi. Fai se vaeluaga i le foliga o le arc ina ia pasia e ala i le pale mai le tasi malumalu i le isi.
    2. Oe manaʻo e amata galuega e ala i le faʻamatalaina o le manoa autu vavae ese faalava mai le pito i tua o le ulu.
    3. Toso le filo, tipi i le umi manaomia. Taofi ou tamatamailima tutusa i le fola. E taialaina oe e ia i taimi o galuega.
    4. Ave le filo e maualuga atu nai lo le pito i lalo ae tasi ma tipi ina ia o le 1-2 mm umi atu nai lo le autu. O lea e tatau ona e tipiʻese le vaega o totoe mai le pito i tua o le ulu i le faʻalavaitu vavaeese.
    5. Vaelua le vaega vavaeina i se vaneina vaeluaina vaega i ni lua ma se vaevaega vavaeina. Ave le pepa i le itu taumatau ina ia tutusa ma le pito i luga. Oti ese aʻo e faʻasino oe lava. O lea o loʻo galueina uma manoa i le itu o itu.
    6. I le nofoaga parietal, vaevae le lauulu i ni vaega se lua ma tipiina, ma vaʻai atu i le mea autu.

    Lenei vitio faʻaalia auiliili uma lauulu tipitipi metotia:

    Styling filifiliga

    O le bob-haircut mo le lauulu laititi e alofagia e fashionistas mo la latou faigofie teuteu. E filifilia e tusa ai ma mea e fiafia i ai, sitaili ma foliga vaaia. Mo sitaili sitaili, e te manaʻomia se lauulu fulufulu ma selu.

    1. Ave i le lauulu se faʻavae maualuga, ma ufiufi pito i totonu.
    2. Mo le faʻailoaina o se ala i luga o le lauulu laulu, faʻaaoga le lauulu. Faʻasalalau i luga o lou lauulu ma na ona vaimama solo ma ou lima.
    3. A faʻaaoga se pulumu lapotopoto, e mafai ona e faʻataʻuina pito o le lauulu i fafo, ia o le a foliga vaʻaia.

    Ma i lenei vitio, o se isi filifiliga teuteu mo lenei vavaeʻese lauulu lauulu:

    Vaʻai isi tala i luga o suluulu tutusa:

    E manaʻomia lou vaʻavaʻaia i le foliga o le pi, teuteuina pito i masina uma 1.5 masina. O lenei lauuluʻulu fafine o le a tumau lauiloa i tamaʻitaʻi o soʻo se matua mo se taimi umi, faʻafetai i lona lautele. E ui lava i le mea moni e matua faigofie, o lenei laʻei lauulu foliga foliga manaia ma ofoofogia.

    Faʻafefea ona togi le Bob: Manatu maualuga

    Ina ia mafai ai ona avea oe ma faʻataʻitaʻiga o se mea moni mo oe, oe manaʻomia le faʻaaogaina o oe lava ma mea talafeagai meafaigaluega ma auala muamua. E aofia ai:

    • masini faamago ma moli mo le faʻamago,
    • lapisi lapisi ma selu e seasea nifo,
    • mousse, foam ma varnise e faʻamautu ai le iʻuga.

    Foi, o lauulu lauulu tetele o le a le soʻona sili. O le a latou fesoasoani e teuteu lauulu i loka eseese.

    O le isi sitepu i se sili ona manaia o loʻo teuteuina le laulu e tatau ona fufuluina lou lauulu i le pulu. Lenei o le a avea ai i latou e sili faʻaaloalo ma faʻafaigofie tele selu ma mulimuli ane faʻataʻitaʻi. E tatau ona amata galue ma lauulu 8-10 minute pe a uma ona fufulu. Susu malie ou manoa i le solo, e tatau ona e aveese le tele o le susu mai ia latou. Ma e tatau ona e faʻatagaina lau lauulu "ea" ma lulu lemu.

    Faiga metotia teuteu lauulu

    E tele auala e faʻaputuputu ai le pi, faʻatagaina oe e faia ni ata eseese e fuafua i le tulaga. O sili ona lauiloa bob lauulu lauulu filifiliga o:

    Bob sao - faʻataʻitaʻi o loʻo faia e faʻaaogaina se gel faʻapipiʻi faʻapitoa. E fesoasoani e faʻamalosia ia manoa ia mama ma susulu. E faʻaoga le mea faigaluega ile lauulu ma tufatufa tutusa i luga o latou laualuga.Ona vaeluaina lea o le laulu uma i ni loka eseese, ia e mulimuli ane faʻasaʻo ma se uʻamea. O pito o manoa e tatau ona faasino i totonu,

    filifiliga talavou ma le vaeluaina - E pei o le faʻapitoa fulufulu foliga e sili ona fetaui mo se vaʻaiga masani, ae mafai ona faʻaogaina e fausia ai se foliga afiafi. I le sili auala, styling ma le itu vaega o le a tilotilo i luga o le pulu fulufulu mata e aunoa ma ni pu. I luga o lauulu susu, apalai mousse po o le busa ma tuʻu tutusa tutusa le oloa. Vavaeina le filo ma le itu vaega i ni vaega se lua ma feula mago ma se laulu. E tatau ona tuʻu i se tamai vaega le taliga i tua. E tatau ona nonoa ia manoa, faasaga i totonu,

    lauulu ma romantis curls - Mo se tafaoga faamasani alofa, o lenei faapitoa teuteuga filifiliga e atoatoa, aemaise ai ma le faʻateleina faʻamatalaga o le pi. Le faia o mea ia, e te manaʻomia ni tao lapoʻa poʻo le curlers o le sao lelei. I lenei tulaga, curls o eseʻesega diameters mafai ona faʻaaogaina. E tatau ona femalagaaʻi manoa i le suiina, e faʻaaogaina ai togafiti e malupuipuia ai laina e le auai i le galuega. Ina ia faʻasaoina le taunuʻuga e te manaʻomia le faʻaogaina o laulu fulufulu,

    Beun-faavae bun playful - Lelei mo le avatua i le ata se faʻapitoa osofaʻiga o faʻalavelave. E sili le faia o lenei sitaili i le aso pe a uma ona fufuluina, ina ia faʻalogo atili ai lou lauulu. O lauulu e tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua, vaeluaina mai le taliga i le isi taliga i le maualuga o pito i luga o le taliga. O le vaega pito i luga o le laulu e tatau ona faʻasaʻo i lauulu ulu i totonu o le moʻi i le pito i luga o le ulu. O mea totoe o loʻo manaʻomia ona faʻasusuina ile mousse mo faʻataʻitaʻiga, mimilo ma tuli, faaseʻe tele ma faʻamautu ma se lauulu fulufulu,

    taufaaleaga faʻalelei - O lenei sitaili faʻaalia ai le i ai o lurus, laina faʻapitoa ma se saʻo, manino faʻatapulaʻa au. E mafai ona tousled loka pe lamolemole loka faʻataʻatitia i galu i luga ole ulu. Gel ma togafiti o le a fesoasoani faatupuina galu,

    Bean toe tuu i tua - O lenei fulufulu lauulu e atoatoa mo se gala mea na tupu, pisinisi pisinisi poʻo fonotaga. O le a ia tuuina le faʻatusa e sili atu lona ogaoga, ia aulelei. E manaʻomia le faʻaoga ole busa ile lauulu malulu ma ia tufatufa tutusa. E manaʻomia le amata taoto mai le pito i tua o le ulu, o mea ia o pito pito i luma, faʻapea foi ma curls mai le pito i luga o le ulu, e manaʻomia ona tui faʻapipiʻi. Oe manaʻomia e faʻamago lou lauulu i se pulumu lapotopoto fufulu, selu ia soʻo le pito i tua. Ina ua uma le teuteuina, o le lauulu e tatau ona faʻalelei i le varnish. E mafai ona e faʻaaogaina le rim e toe faʻalelei ai le 'au.

    Po o le a lava le teuteuga filifiliga e te filifilia, e tatau ona manatua o le tele o sitaili ma se laulu vavaeʻese afaina ai o latou tulaga. O lea la, e tatau ona e tausia lou lauulu, fai ni mea faʻalelei maso, faʻaoga na o oloa lelei e sili atu le lelei o tausiga, faʻapea foi ma faʻapitoa formula e puipuia pe a faʻataʻoto ma faʻasaʻo. Naʻo le faʻaeteete ma le vaʻaia lelei o le a faigofie ai ona selu le sela ma faʻaputuputu i se laulu, e fausiaina ai le teine, o le aulelei ma foliga a tagata taʻitoʻatasi.

    E faʻaalia laʻau lauʻeleʻele bob luga ole laulu feololo

    • O le lauulu laʻititi e leʻi leiloa lona faʻatatauina, e ui lava ua leva ona sili atu ma le 100 tausaga le matua. Lenei o se faʻamaoniga moni mo i latou e manaʻo e foliga foliga manaia ma teuteuina lelei, faʻapea foi ma i latou e fia faʻamamafa o le oval o foliga poʻo isi faʻailoga manumalo (mo se faʻataʻitaʻiga, pipi iila poʻo le ua aulelei).
    • Bob toetoe lava o lona uiga o le tele i luga o le pale, faʻamafa nape ma ni laina o loʻo faʻaʻautu ai foliga, e masani umi.
    • O Bob e lautele - e talafeagai mo le lamolemole ma le paʻu lauulu o le umi.
    • E masani lava ona o faatasi le Bob ma le valavala, o pi masani.
    • O se pi faʻaonapo nei i luga o lauulu laulu e maua ai le saolotoga o mafaufauga - o loimata maligi, laina le tutusa, faʻamutaina o motuga ma laina faʻasolosolo - o nei mea uma e faʻaosofia lou foliga, liliu se pi masani i le masani ma fatufatu.

    Le mea e te manaʻomia e manatua: o iai taimi pe a se lauulu 'ulu-pi i luga o feololo lauulu e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete. E mafua lenei ona o foliga vaaia o foliga ma foliga. O le mea tatou te matau atu i ai o le mamafa paʻu, foliga manino puʻupuʻu, puʻupuʻu puʻupuʻu, tele lautele tauau, ma se foliga lapotopoto. I nei tulaga uma, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia se mea e faʻaaoga ae e te leʻi filifilia se bob image - atonu e te manaʻomia se faʻalaʻititi lemu o lenei lauulu.

    Classic bob mo lauulu laulu

    O lenei lauulu 'ulu e mafai ona iloa i faʻailoga nei - umi uumi laina i luga o foliga, aʻo ni manoa puʻupuʻu i le pito i tua o le ulu. Lenei metotia tipiina mafai ai ona e fatuina le tele i le pito i tua o le ulu, lea i ai avanoa mafai ai ona fesuiaʻi le leo ma tuuina atu i le lauulu se mea ese, manaia foliga.

    I le masani masani o lauulu lauulu o loʻo misi. O nisi taimi o se pi mananaia e faia ma sina eseesega i le umi o manoa i foliga ma i le pito i tua o le ulu - i lenei tulaga, o le ata e sili atu le manaia. Oe mafai ona vaʻai i vaega autu o lau bob haircuts mo lauulu laulu i totonu o le ata - o le itu ma luma vaʻaiga tuʻuina atu se ata atoa o lenei ata. Classic bean, i le ala, e umi ma puupuu.

    Umi bob

    O lenei lauulu lauulu e sili ona lelei mo i latou e le o masani ai i ni suiga faigata - o le uʻumi foliga foliga e manaia ma manaia, e aunoa ma ni suiga ma tulimanu, e aunoa ma le motusia pito. O se sili lelei auala e faʻafou ai ou foliga i se laʻulu e teuina le bob, aʻo tumau pea le umi.

    O le ituaiga laʻau tipi lea i luga o le lauulu laʻititi lea ua tutusa lava ma le bob, o lea e taʻua ai i nisi taimi o le "bob-bob". I lenei lauulu 'ulu, o loka i luga o mata e umi tele, ma i le pito i tua o le ulu, i le isi itu, o ultrashort. E aliali mai i sina ata mataga lelei e fetaui lelei i le lamolemole lauulu. I luga o laina mafolafola, o ia laʻei fugalaʻau foliga foliga muamua - laititi le faʻaletonu e maua ai e le ata le ata faʻalelei ma le popole.

    Faaputuga (Textured) Bean

    Lelei mo le laulu ma lauulu lauulu. O le mea lilo o lea i lenei lomiga o le pi, o manoa ua faauuina i le umi atoa - faʻafetai i lea matou te maua le tele e le gata i aʻa, ae o pito foi. O le mea lea ua tupu, faʻafetai i le tele o vaega o lauulu, matou te maua ni fulufulu lauulu e foliga a tamaʻitaʻi ma e le manaʻomia le umi sitaili.

    Bob ma ni pu

    E pei ona matou tusia, i le masani ituaiga o pi e leai ni pu. E lelei lava e fiafia le au fai ata i nei aso - faʻafetai i lo latou lototetele, ua maua ai le tele o ituaiga o lenei lauiloa lauulu. O Bob i luga o le lauulu feololo ma mea e faʻafaigofie ai ona faʻasaʻo, faʻasolosolo, maʻimau, lē faʻataʻamilomilo ma uʻumiʻa. Manatua le va feagai o foliga - pe a filifilia se pa, o le itu sili lea ona taua. Vaai lelei i le ata - o loʻo faʻaalia ata nei tuʻufaʻatasiga talafeagai o bob + bang lauulu.

    Asymmetric pi

    Asymmetry ua ausia i ni auala se lua - muamua, e mafai ona e faia se asimetric lauulu, ma lona lua, asymmetric styling. I le tulaga muamua, e tele a matou filifiliga o avanoa, mai le ua tipiina malumalu i le malamalama laupepa. I le tulaga lona lua, matou te amata lava mai le uumi ma ni lauulu e i ai matou - naʻo le fesoasoani lava o sitaili mafai ona matou taʻalo ma simetry.

    O Le Po Nei

    O 'oti lauulu masani e faʻafetaui lelei ma faiga faʻaonapo nei - lanu pupula, futuristik ma lanu e le masani ai e fetaui lelei i lenei lauulu. I le faʻaaogaina o lenei metotia, ma se laʻititi masani tipi lauulu, e mafai ona e saogalemu faʻataʻitaʻi ma lanu ma i le taimi lava e tasi faʻataʻitaʻia ata pito i tua. Malilie iai, o nei laei foliga e foliga mai na faia faapitoa mo tamaʻitaʻi o le ata fou fou.

    Lauulu Bob mo lauulu laulu - teuteu mea lilo

    O le auala pito sili ona faigofie e faʻatulagaina ai se laʻau fulufulu o le bob o le faʻapipiʻi lea o sina mousse poʻo se isi lava mea mama laʻititi te faʻaleleia ai le laulu e mago ai ma teuteu le laulu e fulufulu ma se pulumu lapotopoto, fuli pito i totonu. Lenei o le a avatu le aʻafiaga o le mamafa ma le lamolemole lauulu - na o se teuteuga filifiliga na muai mafaufauina e lenei lauulu.

    O le filifiliga lona lua o le faia lea o curls curles (tatou mimilo i le filo i le filo), tuu le lauulu sao i aa. I lenei vaega, o le lauulu i aʻa e mafai ona tuʻuina atu i le tele o voluma - faʻaaogaina se selu poʻo le pulumu lapotopoto.

    O fulufulu pi eseʻese e tuʻu faʻaaogaina le faʻaaogaina o uʻamea ma faʻataʻitaʻiga sui (mo se faʻataʻitaʻiga, solo) - o lenei mea o le a faʻamamafaina ai le le mautonu pito ma tuuina atu le manaʻomia le aofaʻi e manifinifi lauulu.

    Manatua e faʻatatau i le ituaiga o lauulu tipi bob e mafai ona e faʻaaogaina metotia eseese sitaili - o pito e mafai ona teuina i totonu, pe faʻapea foʻi - i fafo, vaeluaina e mafai ona faia saʻo pe uga, aʻo saʻo ona faʻaʻai taʻi uumi luga luga o le foliga.

    E mafai ona faʻataʻamilo uʻamea taʻitoʻatasi ma toe faʻapipiʻi i se mea faʻapipiʻi, pe mafai ona e fatuina le faʻafitauli o le le faʻatamala - faʻaaoga le mousse i le lauulu ma toe gagau i tua seʻi uma ona mate.

    I le toetoe lava ituaiga, o lauulu i le pito i tua o le ulu e mafai ona siitia i luga ma se pulumu ma mousse - e manaʻomia lenei mea e maua ai le tele i le mea na ia manatu o le a - toe foi.

    Bean tala - manaia mea moni e uiga i le fiafia i ai o le faitau miliona o tagata

    I le oʻo mai o lenei tino lauʻeleʻele i le amataga o le seneturi talu ai, na vave lava ona iloa e faifatu faʻataʻitaʻiga ma tagata faitio uiga masani a alii - o le mea moni, o lenei puʻupuʻu puʻupuʻu sa pei lava o ata o tamaloloa, ma o isi taimi sa taʻua o "tama".

    O le Coco Chanel na faia lona sao taua i le faʻalauiloaina o le lauulu o le bob - o ia lea na ia vaʻaia lenei faʻatusa mai le uluaʻi tagata e ona le laʻei fugalaʻau, ma avea ai ma soʻofaʻaiga masani mo le tele o tausaga a sau.

    I Lusia, o lena laulu e masani lava ona taʻua na o se sikuea, ma i taimi o Soviet na faaigoaina o le "sesson" - e faamamalu ai le lauiloa Vidal Sassun, o le tusitala o le lauiloa lauiloa o le pi manaia lauiloa i le ogatotonu o le 20 senituri.

    O aso nei, o le bob fulufulu e le gata ina leiloa lona aoga, ae o loʻo faʻagaioiga malosi foi o loʻo faʻaonaponei e tusa ma suiga o aso nei. O lona uiga o le faia o se laugofie faigofie ma lautele lauulu lauulu, e mafai ona e faia se foliga fou i aso uma - uma mo le malologa, mo galuega, ma mo le auai i mea na tutupu o le tele eseʻese vaega e taulaʻi i ai.

    O se laei faigofie ae aulelei, tuʻufaʻatasia ma le laei faigofie, fai le fugalaʻau o le bob o se mea moni e maua mo tamaʻitaʻi o loʻo soifua ile fati o le olaga faaonaponei. E manino lava, o le bob 'oti mo le laulu feoloolo i le 2018 o le a le leiloa lona aoga - ma atonu e oo lava maua maua fou paʻi pito.

    O le autu autu o le pi:

    • Lautele O le fulufulu mata i se laʻei masani poʻo luga o se kapeta foliga sili atu i luga o laʻau saʻo ma le paʻu, e tele ana sitaili metotia. E talafeagai o ia mo talavou, pisinisi tamaitai, tamaitai lalelei ma fafine i tausaga. Lush sisi loka fesoasoani e nana le umi oval, ufiufi atoa alafau i se faigofie tusi ma matagofie matagofie.

    • Faiga. O manoa o le umi e faigofie ona fufulu, faʻamago, faaputu. E masani lava e 10-15 minute le umi e fausia ai se foliga matagofie, aemaise lava peʻa iai lau fulufulu laʻau, uʻamea uʻamea, faʻaʻamau, faʻailo ma le sosi lapotopoto i lou lima.
    • Faigata. E ui lava o le talaʻaga o lauulu 'ulu e sili atu ma le tasi le sefulu tausaga, e leʻi leiloa lona faʻatamuina o le laulu i nei taimi. E pei lava o le faʻatusa puʻupuʻu, e le masani ona alu le bob i le masani ai, e taugofie, faʻafiafiaina ma masani ai.

    E mafai ona e tuua le fasi fasi mafolafola, lapotopoto, faʻamaʻapeʻape, pe masae pe le mafaufau. E faʻapea foʻi ona fai i le umi tui, selu i lona itu, luma, tua. O vavae ese mai tino le mautonu, o loʻo iai foi se faʻavae e maua ai ni laʻau lelei.

    Ituaiga ma metotia o sitaili

    O Bob i luga o lauulu laʻititi ei ai auala masani e tipi ai pito, pito i luga, 'eseʻese uumi o le pito i luma ma le pito i tua. E masani ona tuʻuina ituaiga nei:

    1. O se laina sao ma se lamolemole tipi faʻataʻamilomilo atoa o le ulu.
    2. Masani i tauau, ma sina lemu faʻauʻuina ma faʻailoga uila i totonu.
    3. Toefaʻaliliaina pe a faʻauʻu le nape faʻauʻuina nai lo pito i luma.
    4. Multilayer, i le tulaga lea, faʻauʻu o loʻo faʻataunuʻuina i luga o fautuaga i mea uma.
    5. E faʻasolosolo, pe o le bob sikuea.
    6. Asimetika.

    O le averesi umi mafai ai ona faʻataʻitaʻi ma sitaili metotia, tatala faʻaavanoaga mo le fatufatu. E mafai ona e faʻaaogaina se mea e fulufulu lauulu ma se pulumu ma fufulu, faʻasaʻo, eletise maila. E faʻamoemoe uma lava i le ata o loʻo faia, le laʻititi o loʻo i foliga i foliga.

    Eseese filifiliga

    I ai o le averesi o le umi o le laʻau ma le bob 'oti, e mafai ona e suia faʻataʻitaʻiga auala i aso uma, faia ni suiga fou faʻavae i luga o le tasi foliga. E sili ona moni lea mo i latou na filifilia fulufulu le aoga poʻo le faʻauʻuina.

    E naʻo le 10-15 minute le lava e suia mai se fafine fai pisinisi tuʻusaʻo i se sikoa le lelei poʻo le isi itu.

    Lalo o le tele o ata ma faʻataʻitaʻiga o le auala e mafai ona faʻataʻoto lau lauulu i se curler, hairdryer poʻo uʻamea. Lulu loka valiina i se tasi pe lua lanu pupula, faʻapupula filifiliga o le a foliga sili ona maoaʻe. A manaʻo ai, e mafai ona selu le auu i le itu, faʻasaʻo, aveese i itu uma o le vaeluaina tuʻusaʻo. O le a le ituaiga o mananaia foliga e filifilia pe a asiasi atu i se faleʻaiga, oe manaʻomia le filifili mo oe lava, e te mafaufau ai i mea e fiafia i ai ma le ituaiga o foliga.