Lauiloa

O se auala lototele o le tagata lava ia-faaalia mo tagata pupula - 'oti o lapisi mo lauulu o eseʻesega o se faʻaopopoga i se faʻaaliga mataʻina

O se taimi masani mo uma lauulu lapisi e le masani. O le mea taua o lauulu o le 'au (sasa poʻo le tioata), o le umi uumi laina e faʻaopoopo i le ata. Ma i le pito i luga o le lauulu, o le taua tatau ona faia e avatu ai se faʻatamala lava. E leai ni laina lamolemole i le lauulu, o le laulu e sala tutusa, ina ia foliga o le laulu foliga mataga lelei.

O se mea taua! E tatau ona e lagona le laina i le va o sina le gaʻo ma le clownish foliga. E faʻatatau foʻi nei i mea tau moli i lanu. Mo se talavou, o le lanu lea e tumau lava ona talafeagai, ae o le teine ​​o le 25 tausaga le matutua o le a foliga vaʻaia lelei.

Folafolaina leo

Soʻo se lanu e faʻaogaina, lauulu e mama, vali, valivali, faamamafa o loʻo tuʻuina i pito. O le ituaiga laʻei tipi lea e talafeagai mo blondes ma brunettes, ae foliga mai e mataina tele i le mumu lauulu. Filifiliga masani masani lanu: uliuli ma paʻepaʻe, macaw parrot valivali, nameri pei o valivali.

Fatuga faʻapipiʻi

O fulufulu i le pito i luma e faia i luga saʻo, faʻataʻimau, saeia, tele-faaputuga, tafatolu, tusa lava pe leai se tulaga. O 'auʻau e i luga pe lalo ifo o mata o mata. O loimata e foliga lelei i teine ​​paʻulelei, ma luga o foliga susulu.

Valivali gamut

Polofesa fautuaina aveina o latou lava tofo i le tala, i se faaopoopoga, o se lapisi lauulu ulu e na o le faafeagai o le mafaufau mafaufau. E pei o pupuga o mata? Taulai atu i le paga o manoa poʻo le fesoasoani i itu. E te manao e te ofo? Fai se lauulu laei ma ni motusia motusia, se sili atu tuufaatasiga o tone i luma ma tua.

O le le masani-filifiliga o le tuʻufaʻatasia ata o faʻamalosi tino ma faʻamama.

Fulufulu lauulu laulu

Ina ia faia se lapisi lauulu lauulu, e filifilia e stylists le mea e taua o le "ladder" poʻo le "cascades". O lona uiga, o le aofaʻi o le umi o laulu e puipuia, ae faʻasolosolo ona faʻaititia, ma e pei ona faʻasolosolo, i ai ma i se faʻataʻamilomilo faigata.

E masani lava, e puʻupuʻu lauulu i tua, lea e tasi le taimi e maua ai le tele ma faʻafefeteina. I autafa, o manoa o loʻo teuteu teisi, ma avea ma itu tino o lauluulu i le taimi e tusia ai le pu. Le elemene umi o se lauulu o se mea masani.

Lauulu mo le uumi uumi curls

Ole togalaʻau ile laulu ole laʻititi e faia toetoe tutusa o le ata ma le laulu umi. I le auala lava lea e tasi, o voluma ma le gatete ua fatuina. O le isi auala o le faia o lauulu lauulu lamolemole: fufulu lau lauulu luga ma saeia i luga o itu. O 'ie e lamolemole, e pei lava o isi ata pei o se lapisi lapisi.

Oti mo pulu pupuʻu

I le pito i tua o le ulu, o 2-3 manoa ua tipi, ma mai luga ma i luma, o lauulu e tumau tutusa tutusa. Ole mea e masani ai ile lapisi ole laulu e fai ile sitaili - faiga e masani ona fai. Mo lenei mea, faʻaogaina o sitaili. E tatau ona tufatufa atu le pito i tua o laina i le faasologa faʻasoesa, ma i luma (mo le tele) taʻoto tasi i luga o le isi.

Fausia se lapisi lauulu lauulu

Lauulu - e le faʻapitoa pe faʻasolosolo, uumi - ia tofo. Oval o mata ma vaega o le tino e amanaia. O se lauulu lauʻeleʻele aveina le 20 minute (pe a fai o vela ua uma ona vali i le tele o lanu eseese, o le faʻaaogaina o le vali vali o se isi 15 minute), e le o le faitauina o le fufuluina o lauulu.

Le teuteuina o lou lauulu, mulimuli i laʻasaga nei:

  • fufulu lau lauulu i se ie malu e aveese ai le sili atu le susu,
  • faʻaaoga laupepa mai le laina "mo le voluma",
  • loka ia manoa i le pito i luga ma se manoa poʻo se fulufulu tagata,
  • feula mago le lauulu i se lauulu lauulu, feliuaʻi ina ia alu luga le ea, lea o le a faʻaopopo le matagofie i lauulu,
  • faia se faaputuga latalata i aʻa, faʻapipiʻi i le varnish,
  • tatala ese le fulufulu lauulu poo ofuvae ma faʻamama le lauulu luga,
  • faʻamago i latou, faʻaopopo le faʻatelega ma se fulufulu laʻau,
  • le faaputuga e mafai ona “suavai” pe tumau fuafua e tusa ma le lauulu, lona umi, le foafoaina ata,
  • Faʻagasologa pulu faʻatasi ma vali, ma i luga o le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi mo malosi malosi.

Lea loka

E le mafai ona fatuina se lalelei lauulu e aunoa ma lenei auiliiliga. Le faʻavae o le lapisi o ata o le lauiloa cascade lauulu tipi. Vaega - le aʻafiaga o faʻalautele loka, le leai o se lamolemole suiga, laina vaivai.

Stylists iloagofie loka o eseese uumi ma feteenaiga lanu, fatuina o se pupuga manaia.

O le auala lona lua o saturated lanu faʻatasi ai ma se faʻavae o loloto ata.

O le faʻavae o se lalelei uliuli, lanumoana-uliuli, uliuli, mauoa burgundy.

Fatuga faʻapipiʻi

A aunoa ma le ofoofogia o elemene, e le mafai ona mafaufauina se fouvale lauulu. O loka pito i luma e saʻo, miring, saeia, tele-faaputuga, tafatolu, foliga le masani ai.

O le umi e eseese, e masani lava ile laulu mata ma lalo. Ua saeia lauulu malulu o loimata ile vaʻai o foliga sesega, foliga manaia. O ofu laei mananaia o le a faʻaopoopo i le ata.

Filifiliga ma le tipiina o malumalu

Se filifiliga mo le sili atu le lototele. Asymmetrical ma symmetrical zones, e tusa lava ma le laʻititi vaega ma le laulu pupuʻu faʻaopopo sili atu sili atu fatufatuga. Ua veleina le eria pe teuteu i le 4–5 mm.

O le a faia togafiti faataulaitu: fuainumera, laina, ata ata po o manatunatuga mamanu. I taro poʻo ni paʻepaʻe o le chestnut, o le mamanu e sili ona matauina.

O le tuʻufaʻatasiga o le uumi ma le puʻupuʻu o le laulu faʻatasi ai ma foliga le mafaamatalaina e masani ona faʻateia ai isi. O tagata fouvale e faalagolago i luga o se aafiaga.

O le fatufatuga, o le teuteuina o sitaili e le lauiloa i tagata uma, ae taumafai e talia se talavou poʻo se tauleʻaleʻa talavou e pei ona ia manaʻo e foliga mai i lenei vaitau. E le manaia le ola pe a leai se tagata.

O le a se isi taimi e faʻataʻitaʻi, a leai i le 15-20 tausaga! I le 45, o le ae fiafia e vaʻavaʻai i le ata o se lalelei 18-tausaga ma lilac tafatafa, o mata faʻapipiʻi, laulu mata mata ma tuʻia ma le fiafia ma sina faʻanoanoa.

Faʻafefea ona fausia se lapisi lauulu lauulu?

Le faʻavae o se fulufulu faʻapitoa poʻo le fulufulu lauulu, o le umi e filifili. Mafaufau i foliga o le mata, o le tele o foliga.

O le teuteuga i aso uma e faʻaaoga i le 15-20 minute pe a fai o loka e vali ma mea puipui. E faʻapipiʻi vali lanu vali po o vali vali puʻupuʻu, faʻailoga le isi kuata o le itula. Ma le isi, ioe, fufuluina lau lauulu.

Auala e faʻalelei ai lou lauulu:

  • fufulu lau lauulu, aveese le sili atu vai i se solo solo,
  • faaaoga laupepa mai le faʻasologa "Mo Tapulaʻa Maualuga",
  • ao mai loka pito i luga ma se fasi ie poo se fasi,
  • liligi lou ulu, feula le matutu. Faʻasino le vaalele i luga, faʻaopoopo matagofie i le lauulu,
  • selu lauulu i aʻa, faʻamau ma varnish,
  • aveese le ofu manifinifi poʻo le kilipa, faʻamalolosi pito i luga,
  • feula mago, fatuina se tusi basal,
  • Lea fulu foliga sili atu le manaia: vaivai pe malosi? Taulai atu i le lelei o le lauulu, lauulu umi, o se ata mo se tulaga faapitoa,
  • sausau meaʻai, lauulu i le palealii ma se faʻapipiʻi maualuga maualuga.

Meafaigaluega ma le faʻatusa atoa

Laʻu suamalie, faʻaosofia mata faʻapitoa o le a faʻaosofia ai aufana malamalama, fulufulu ulu, lauulu e masani ona foliga. O mea e fai i le amataga e pei o lauulu laulu.

E tutusa le faʻamatalaga e faʻaaoga i lavalava. O ie lalagaina o ie mauʻoa, puʻupuʻu puʻupuʻu, ofuvae, pito i luga, mitiafu ma mea lolomi muamua. O Fashionistas ofuina taulima, mama, bros, tautaliga. O le mea taua o le aua nei liliu atu i se clown poʻo se "Christmas tree".

Sei o tatou taʻutino atu o le teuteuga o le toʻamalie ma le le mautonu leo ​​faʻatulagaina o laina o lanu matagofie. Paʻepaʻe, uliuli aufana poʻo le bezel fetaui i soʻo se sitaili. Tetee efuefu, enaena, kofe, sinapi, oneone. O nei lanu ma lanu e le fetaui lelei ma sili ona lalelei ma le laei o laulu.

Tele talavou ma teineiti laiti faʻaopopo tui ma tatto i solo eseese lauulu. O le faʻatusa o se tagata fouvale ma se laulu lanumoana o lona lauulu, ua tipiina malumalu, o se ofu tino malosi o le a tosina mai ai.

Ole teuteuga mataʻutia o se mea muamua e manaʻomia mo le fatuina o se ata sologa lelei ile sitaili o lapisi. O le eyeliner uliuli i luga ma le laumata pito i lalo e lauiloa, suamalie laugutu e masani ona le masani ai ata, mumu, paʻu paʻu, paolo pupula.

Ole fulufulu mata e masani ile rhinestones, beads, e sili ona fiafia iai le tele o teineiti e filifilia se lototele. O nisi taimi talavou matagofie faʻalelei faʻatasi ai le ata ma faʻailoga tele-lanu. I lenei tulaga, o le laʻititi teuteuga i luga o le lauulu e ono vaʻaia.

Ata tifaga o se punavai o musumusuga. Toa ma foliga faʻaalia, tagata gaosi tino faʻaola le ola i luga o auala.

O ata mataina e le mafai ona tuʻua ai se isi. E mafai ona e otegia le talavou, e le malamalama, mafaufau i fashionistas ma fouvale lauulu sitaili i luga, ae ina ia pasi, aua le mafaufau i mea sili ona laiti, e le mafai.

E le gata o tagata fiafia o le subculture filifili lapisi lauulu ituaiga o se auala o le tagata lava ia-faaalia. Teine lelei, "saʻo" teine ​​o isi taimi e mananao foi e luluina i latou lava, aveese le faʻanoanoa, ma alu ese mai le masani masani.

O le a le mea e fai pe a manaʻomia se ata faʻatusa mo se pati pati poʻo le Tausaga Fou, ma lanu pupula i luga o le lauulu e le taliaina e le natura o galuega? O le ulu o le matagaluega faʻatau atu ma faʻamaʻi manoa e ono le taliaina atu i le ofisa o se kamupani lauiloa.

E i ai le auala i fafo! Faʻatau se pea apa o le lanu lanumeamata, se atigipusa poʻo se faʻaolagi ole efuefu susulu. Valivali varnish o le a lanu ia loka i vavaeeseese leo. A maeʻa le faʻatasiga, e faʻapipiʻi se pamu faʻapitoa, penivali, ma le paʻu e vele faʻatasi ma vai ile laupepa masani.

Fiafia chip - futuage poʻo faʻavasega ata. O lenei aso o oe o le masiofo poto o le pati, taeao - o se tagata faigaluega ma le faʻaeeina lelei.

O isi mea e maua ai isi lauulu ile isi ata:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

O le a le lauulu lapisi?

O se vaʻaiga iloga o le lauulu lauulu mafaufau o le fatuina o le aafiaga o sese sese poʻo lauulu lava, lea e mauaina ona o le faʻapitoa o le faʻaaogaina o le cascade poʻo pulou metotia. E le gata i lea, o le iai o ni faʻailoga o le ituaiga pito ese e mafai ona faʻaalia i manaʻoga faʻapitoa mo ia ituaiga o ata. Eseese le lototele ma le toʻafilemu, sili atu filifiliga masani e talia (leai se mafaufau, faʻamavaeina, lauusiusi, lamolemole).

I le tele o taimi, a o lapisi, o isi vaega o lauulu i luga o le ulu ua tafi faʻaopopo. E i ai uma toniga ma le le mafaufau. E mafai foi ona fausia se fausaga patino poʻo se sitaili faʻatasi ma se avega. Tele taimi, ua sele le siosiomaga faʻafuaseʻi, ae sili atu le masani ai filifiliga e mafai ona maua - e faʻamoemoe uma lava i manaʻoga o teineiti lava latou.

A faʻataʻitaʻi lapisi, o le faʻaaliga faʻaopoopo ma faʻamamafa le lanu o lauulu poʻo ni tagata taʻitoʻatasi i le lautele o ituaiga o lanu ma ataata. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu, e leai ni tapulaa ma tulafono mo le valiina - lauulu moli, leo, maualuga, faia uila faalava, ma isi. E le gata i lea, teineiti faʻaaoga tresses lanu, lea e mafai ai ona e suia le ata i aso uma e aunoa ma le afaina ai le lauulu. Ole tele o taimi, e mafai ona e maua ni pupula ma e oona foʻi ni lanu (moli, lanumeamata, fuchsia).

Oe mafai ona manino lau vaʻaiga foliga o se lauulu e pei o lapisi mo eseʻulu lauulu, oe mafai i lenei ata.

O ai e tatau ona faʻaogaina le lauulu lapisi?

O le tele o taimi, o se fulufulu foliga e filifilia e tagata i le talavou tausaga poʻo le talavou e manaʻo e faamamafaina o latou tagata taʻitoʻatasi ma tu matilatila mai i le motu o tagata. E mafai foi ona faʻaogaina le lauulu e pei ona faʻaaoga i le feusuaʻi o le tagata lalelei, ae sa na o se laʻau faʻamaluluʻulu ma laʻau lauulu e masani ai. I lenei tulaga, o le filifiliga o nisi o laina ma lamolemole foliga foliga sili.

Ona o le tele o filifiliga, o lapisi e le gata o loʻo tuʻufaʻatasia ma soʻo se foliga o foliga, ae e fesoasoani foi e nana ai ni foliga laiti laiti pe a faia ni togafiti.

Mo teineiti e iai lona auvae teleʻese, o se filifiliga i luma ma le puʻupuʻu o laina e mafai ona faʻaopopoina e talafeagai. Ina ia foaʻi atu foliga lemu i luga o foliga, e tatau ona e faia se sasa sao, ma ia fauina se oval foliga - i le itu pe faʻapitoʻatasi.

Ole eseese o lapisi suiga e mafai ai ona e filifilia se ituaiga o lauulu e foliga sili mo soo se ituaiga o foliga, ma e talafeagai foi i vaitausaga eseese ma e talafeagai mo tulaga eseese.

Faʻatau tekonolosi

Ole ato o le ulu e atoatoa mo lauulu ole uumi o le uumi.

Le faia o le lauulu luga luga luga o lauulu puʻupuʻu o le matai puʻupuʻu le uumi i le puimanava, tuu ni uumi umi i foliga. E masani lava, o ituaiga o lapisi eseese e mafai ona vaʻaia i totonu o tagata lauiloa mai fafo e pepese, oe ua iloga mo a latou fiafiaga.

O lenei hairstyle e le faigata se sitaili. E mafai ona e faʻaopopo i le ata o le faʻatalale. Ina ia faia lenei mea, o lauulu i tua o le ulu e tatau ona tatalaina ma fusifusi ma le sitaili sooupu, ma o pito i luma o le ulu e tatau ona sulu tele. O le isi filifiliga o le selu o laina i luga o le mata i le tasi itu. I lenei tulaga, e manaʻomia foi le faʻataʻapeʻapeina o lauulu ile tua o le ulu. E mafai ona e siiina uma lauulu i le pito i luga.

Umi umimasani ona faʻaaoga auala cascading. I nisi tulaga, mo le pito i luga o lauulu, elemene o se lauulu. Ina ia fausia se suiga televave, tagata poto faʻapipiʻi faia laupepa pito i luga puʻupuʻu e 5-6 cm, lea e mafai ai ona e mauaina le aʻafiaga o faʻalautele laina, faʻapea foi ma faʻaopopo le tele i le lauulu.

O le taʻi o se umi faapena e le faigata foi. O le galuega autu o le fausiaina o le tele ma le sili lamolemole o fesoasoani. O le mea lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o se fulufulu uʻamea poʻo le uʻamea mo le faʻasaʻoina, faʻapea foʻi ma le selu ma uli laiti.

Mo umi uumi faʻaaoga le metotia i luga, ma i nisi tulaga o se apefai. Lenei auala mafai ai ona e sefe lauulu umi. I le va o le fola, o le eseesega e sili atu nai lo le 6 cm o loʻo totoe, ma o mea pito i luga e faapuupuuina e ave le tele o lauulu. Ina ia fatuina ni faʻamanuiaga tusitusi, e mafai ona e faia se lalelei mai suiga mai i faʻailoga i luga o foliga ile foliga.

O le faʻavae o le tuʻuina o uumi uumi e tutusa lava mo lauulu uumi-umi, ae ui i lea, e mafai ona e mimilo teisi i pito i ai se curling uʻamea poʻo curler e avatu ai le ata o le alofa faʻamatua. E masani lava, pe a taʻoto, e manaʻomia e faʻalelei saʻo ia mea faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i se mea faigaluega teuteu.

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻataʻitaʻia i le fausiaina o se laʻuina fulufulu i le fale. Mo lenei, masani masani seleulu faaseʻe ma faʻamaloloina ua faʻaaogaina. E mafai ona faʻaaogaina le naifi eletise.

E lua filifiliga mo le faʻatinoina o lapisi:

  • O le lauulu e tatau ona vaevaeina i se tafailagi vaeluaina i ni vaega se lua i le laina o taliga. Muamua, e tatau ona e ave le pito pito i luga ma tipi i le umi manaʻomia. O manoa nei e tatau ona siʻitia i le pule i luga agai i luga i le laʻititi laʻititi e fatufatu ai vaega. I le pito o le 'oti, e tatau ona faʻataʻitaʻia pito i luga.
  • O lenei metotia e talafeagai mo teineiti ua iai le poto masani i le faia o lauulu. I le amataga, o lauulu uma e vaevaeina i ni vaega se lua. Ole vaega pito i lalo e tatau ona faʻapipiʻiina faʻapitoa. O le vaega pito i luga o loʻo teuteuina i metotia faʻasolosolo. Ma o manoa pito i lalo e vavaeina e ala i le faʻaaoga o filifili i le soʻotaga.

I le pito, le pito e tatau ona faʻataʻitaʻia, ma le teuga na togafitia i se tafi, lea o le a faʻatupuina ai le manifinifi, faʻamau loka i pito ma faʻamamafaina le soona faʻaavanoa o le lauulu. I le leai o se poto masani mo le gaosia fesoasoani, e fautuaina e faʻaaoga faʻapitoa lava seleulu mo faʻafefeteina.

Le lelei ma mea e le atoatoa

Le aoga O lapisi e mafai ona aofia ai le lautele ituaiga o 'oti, teuteuga ma valiina filifiliga. O lenei hairstyle ua faʻamamafaina le tagata lava ia ma soona faʻatauva a le e ana. Ma le faʻauiga, e talafeagai mo foliga uma ma mo soʻo se umi o curls. A e faʻaaogaina ni taimi le tumau lalagaina o sui poʻo tresses, toetoe lava o aso uma, e mafai ona e suia le ata e tusa ma le mimiti poʻo le pati o loʻo loma.

Le leaga O se fulufulu faapena e tatau ona aofia ai ma le mea moni o lenei ata foliga sili ona talafeagai i se talavou tausaga. E le gata i lea, o le masani ona valiina ma le faʻaalia i luga o le maualuga o le vevela i le taimi faʻataʻitaʻi mafai ona vave faʻaleagaina le lauulu fausaga.

E masani lava, talavou talavou filifilia filifili tutulu ulu. O le tele ituaiga o filifiliga o le a fesoasoani ia te oe e filifilia le lauulu e sili ona talafeagai mo le foliga o foliga ma lou tofo, ma eseese sitaili metotia o le a fesoasoani ia te oe foliga talafeagai i soo se mea na tupu.

O mea autu ile lauulu ulu Tresh

O lenei teuteu ulu e le mafai ona fenumiai ma se mea. Ma o le itu iinei e le gata o le soona faʻatupu. O lenei ituaiga o lauulu e iai uiga iloga faʻapitoa e tuʻu ese 'ese mai isi talavou uiga masani.

Natura Lauulu Valivali

  • O teine ​​ma tama e mafai ona faʻaofu Tresh.
  • O lanu pupula ma le le masani ai ua faʻataga ona faʻataga iinei. E sili atu faʻapitoa, o le sili "acidic" le paolo i luga o le lauulu o, sili atu le lelei.
  • Mo lauulu lauulu "Tresh" e le afaina le ituaiga o tagata ma foliga. Naʻo le faʻatapulaʻaina e tatau ona mafaufau i ai le tagata fai pisinisi o le matua. Tamaitai luga o le 20 tausaga le matutua e le o fautuaina e ofuina se laei ulu i luga o latou ulu, aua o le a foliga malie.
  • O laulu ua teuteuina ile "Tresh" foliga le masani ai, e pei o na tupu aʻe. Ae ui i lea, e faʻaopopoina le umi i lenei lauulu 'ulu, o mama faʻalauiloa e masani ona faʻaaogaina.
  • O le saʻo "Tresh" e mautinoa lava o le a oso.
  • O le isi masani elemene elemene i totonu o le Iroquois.
  • Afai e te faʻaali le pepa "Tresh" i ni upu se lua, ona mafai lea ona matou faʻapea o le pito i luga o se faʻaputuga lapisi, ma i le pito i lalo o loo i ai ni laina faʻasaʻo.

Faʻailoaina asymmetry, volume ma susulu manoa o uiga faʻailoga o se lapisi lauulu

I se masani masani lauulu, e lelei ona faaputuga ma e faigofie le suiga.

O mea autu e faʻamaninoina ole lauulu ulu

1) O laulu e foliga e le masani ai, e pei o na fau. Le tele o taimi, e faʻaaoga ai manoa faʻateʻa.
2) O le faʻavae o le lauulu laʻititi ua laʻitiiti ia laʻau i le pito i luga o le ulu ma faʻatele i le pito i lalo.


3) O le vaega o lauulu o le lauulu autu lea o lenei subculture, na o sina teisi fesuiaiga, i se sili atu faʻamalosi faʻatinoga, ma le aʻafia o motusia uaea.

4) O le faʻaaogaina o le Iroquois i totonu o lauulu lapisi ma le seleina o vaega eseese o le laulu e masani ona vaʻaia i luga o lauulu puʻupuʻu.

5) Faʻaaogaina o pupula ma le le o faʻatusa lanu i lanu. O nisi taimi e sili atu le toʻamalie o latou faʻaogaina e faʻaaoga, ae i le taimi lava e tasi e faʻaopoopo i ni suluila ma seisi elemene.

6) O le lapisi lapisi e iloga e le tasi mea e tasi: i luga o le ulu ua faia se faaputuga, ma i le pito i lalo, i le isi itu, i le isi itu, o lauulu e sasaa.

7) O le mea e tatau ai ona fai mo le fulufulu lauulu, o le i ai o le pa, lea e mafai ona i ai faʻailoga eseese.

O ai e tatau ona filifilia na foliga faʻatusa

Ile mataupu faavae, o le lapisi ituaiga lauulu e le lelei uma. Soʻo se teineitiiti e mafai ona filifilia o ia, e tusa lava poʻo le a le ituaiga o foliga ma le fausaga laʻau, talu ai o se matai agavaa o le a mafai ona nana uma le atoatoa o ona foliga.
Ioe, e sili le filifilia o le sulu laulu mo se talavou sui, aua o latou na e mananaʻo e tu matilatila i fafo ma faʻaali mai o latou tupuʻaga ma le eseʻesega i le va o isi ma tutu faʻatasi ma a latou foliga pupula ma le le masani ai.


E taua le faʻailoa e tatau ona mafaufau i le lelei ma le leaga o le lapisi sitaili, aemaise lava pe a talosaga mo se galuega, ona e le o tagata uma e faʻasoa mai i aso nei suiga.

Oti ulu i luga ole laulu lauulu

Sili atu mea uma, o se lauulu e pei o lapisi e sologa lelei ma averesi le umi o le laulu, pei o le bob poʻo le cascade. E tatau ona uumi ma uu ia tulimanu. O le pito i luga e lemu, ma latou te taotoʻoto teisi.

O 'ie e mafai ona i ai soʻo se umi ma foliga, ae e taua e matua tutusa ma lamolemole.

E tatau i le tagata pulu faʻapipiʻi ona faʻatulagaina le lauulu 'uluʻese ina ia fausia nei laʻasaga ina ia faʻaalia le vaʻaiga o loʻo fausia i luga. Afai o le pule o se lapisi lauulu lauulu filifili e fili i le fili, ona tatau lea ona i ai se voluma, tusa lava pe o le a le lalagaina metotia.
E le gata i lea, o se tasi o auala e fausia ai se faaputuga i totonu o se fulufulu fulufulu o se fili, o lenei metotia o le sili ona saogalemu ma i le taimi lava e tasi e maua ai se faʻafitauli masani e mafai ona umi se taimi umi.

O le uumi o le lauulu o le 'oti ulu

E toatele e fiafia i le fesili pe faʻapefea ona fai se lauulu lapisi lapisi i luga o le laulu uumi. Ole faʻavae ile umi lenei ole faʻataʻamilomilo poʻo le apefai, o lona uiga, ole umi ole lauulu e tatau ona faʻatele mai luga i lalo.

O faʻataʻitaʻiga e mafai foʻi ona i ai ni suiga tele, peitaʻi i nei mea uma, e tatau ona mafolafola ma e masani na faia o se umi nai lo le vaega tutotonu. E le gata i lea, o le paʻau i se fulufulu o lenei ituaiga e mafai ona faʻasolosolo ma faasolosolo ona liua i le aofaʻi umi.

O pulou e faia i le pito i luga. O le lapisi lauulu lauulu foliga foliga tele, talu mai le cascade lava ia, faatasi ai ma le pulou, faia le voluma, o lea e i ai foi le manaʻoga e fausia se faaputuga. O lona uiga, o lauulu lauulu e matua tele lava.

A vali, aua e te alo i mea teuteu, i le uiga moni o le upu, lou lauulu, e sili atu le soʻofaʻatasi tuʻufaʻatasia susulu ma filemu leo.

O se lauulu lauulu e foliga sili ona lelei pe a le lanu le tutusa ona filo. E mafai ona e faia lea i se faʻapipiʻi faʻapitoa mo valivali. I le taimi lava lea e tasi, afai e te le fiafia i le lanu poʻo le vaivai vave, e te le tau aveeseina, ona e vave ona fufulu ma e mafai ona taumafai se isi filifiliga.

O pulu pulu puʻupuʻu

E le gata i teineiti e mafai ona filifili le lapisi lapisi mo le pulu puʻupuʻu, ae o tama foʻi e manaʻo e taumafai i luga o sea foliga.

O manoa i le pito i tua o le ulu e tipi puʻupuʻu lava, ae i luga o le pale o le ulu e tumau le umi.

O se vaʻaiga iloga o le lauulu lapisi lapisi laʻau e manaʻomia le teuteu masani, a leai o lona foliga o le a avea le talafeagai. E i ai isi suiga o lapisi lauulu.


O se mea taua o le fulufulu lauulu o se lauulu faʻataʻitaʻiina faʻataʻoto i luga o le occipital eria ma se lamolemole autu tasi.

Olo tata mea i se lauulu

O le tipiina o lauulu ma le lapisi e foliga sili le manaia, o le teine ​​ua tatala ma sexy, lea e sili ona tosina mai ai le tagata ia.
O mea e teteʻe i lapisi lauulu e mafai ona aofia i totonu o vaega eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, i le pito i tua o le ulu poʻo totonu o malumalu.

I lenei tulaga, e lua malumalu e mafai ona tipi faʻapitoa pe tasi o latou. Ma, i se vaega ua tipiina, eseese mamanu e masani ona faia pe ninii ese mai le lanu autu o manoa, o lea la e vaʻaia le laulu foliga sili atu le maoaʻe.

Lauulu foafoaina

Tuʻu i le ata o lapisi e tatau ona faifai pea, talu ai o le a le aoga e faʻatumauina i le tulaga saʻo e aunoa ma le tausiga i aso uma.

Muamua , e taua le faʻaogaina o le shampoo ma se balm e fesoasoani e tuʻuina i le voluma, aua o le vaega autu o le lapisi ata.

Lua, sili atu le faʻamago curls ma se la fulufulu ma faʻamau lou ulu i lalo, faʻapea foi ona maua ai le tele. Afai o le lauulu e seasea, ona sili ai lea ona faʻaogaina ni mea teuteu tino, mo se faʻataʻitaʻiga, hair mousse.
I le taimi lava e maeʻa ona fufuluina le ulu, o le pito i luga, o lona uiga, e sili atu le nonoa o le pulou i totonu o le talo ma taofi ai mo sina taimi, o le a avatua le lauulu lapoʻa ma sina faʻatalale.

Tolu, i luga o le laulu pito i lalo oe manaʻomia foi ona fatuina le tele, ae fai ia sili atu ma se faaputuga. E tatau ona faia ma le faʻaeteete ia aua neʻi faʻaleagaina le tino o lauulu. E sili lava le faʻaaogaina o le scallop ma tamai ulo. Mo le sili sili ona aoga, o mea uma e tatau ona faʻataʻuina i se mea faʻapitoa meafaigaluega.


Ma o le mea ia le lauulu e le tigaina tele mai i le faʻaaogaina pea o le tele o oloa, ni auala toe faʻafoi lelei e tatau ona faia, e le gata i le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, masks, ma i salons lea e mafai ai e se tagata poto ona filifili le saʻo lelei.

Taofia le pia

Faatasi ai ma lenei pisia, pito o le lauulu e matua ese lava mai le atoa o le lanu. Ole tele a o se lanu sili ona pupula.

I lenei tulaga, o se laititi lava vaega pe toetoe o le tasi vaetolu o le lauulu e mafai ona vali.


Fai mai Masters, e manaia tele pe a pa le pito i tua o loʻo vali foi i se isi lanu.

I lenei tulaga, o nisi tamai manoa o lauulu e aveina ma vali i se ese ma pupula paolo. E le o se mea e tatau ai ona tutusa le tutusa o laina, o latou lanu e mafai foi ona ese. E sili le faʻaogaina o lanu pupula ma le le masani ai, lea i luga o le lauulu atoa o le a foliga mai muamua ma le malosi, ma le lauulu e sili atu lona manaia. Eseese ituʻu o lanu e mafai foi ona suʻesuʻeina i aliʻi.

E mafai foi ona e faia se pulou ma se faʻavae umi i lanu eseese. Ma le isi, o le suiga e mafai ona lamolemole ma maamaai.


I se tulaga lautele, o loʻo i ai le tele o filifiliga mo le valiina o lauulu ma isi togafiti eseʻese o le sitaili o lapisi, e faʻalagolago uma lava i le mafaufauina ma manaʻoga o lē e ona le lauulu.

Ata faʻafoliga

I lenei lauulu 'ulu, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se ituaiga valiina. E mafai e moli moli, valiina, vali ma faʻaali ile pito. O se laʻei fulufulu o le a fetaui mo uma brunettes ma blondes, ae e sili foliga i lauulu mumu. O mea masani e masani ai ona valivali mo le lauulu lauulu o paʻu lanu, uliuli ma paʻepaʻe, po o le nameri pei o valivali.

Masae ua motusia

O le vavaeina 'eseʻesea o se vaega tuʻufaʻatasi o lenei lauulu' oti, aua o loʻo vaʻaia motusia 'eseʻese o' eseʻese ma lanu eseese o le a faʻatulagaina i se faʻatupu vevesi. O le isi filifiliga manaia o le faʻatulagaina lea o sulugatiti i luga o le lanu moana. Faʻapea foi, o le talaʻaga e mafai ona uliuli ma se lanu uliuli, o se paʻauli paʻepaʻe ma se lanu paepae susulu.

Lauulu mo lauulu laititi

O le “thrash” lauulu e faia i luga o le laulu uumi e masani ona faia i le auala tutusa e pei o luga o le laulu uʻumiʻumi, ua faʻapea foi ona tuʻuina atu le matala ma le tele. Ma e mafai ona e faia se faʻaleleia le faiga o le laulu i faʻataʻamilomilo lauulu i le pito i luga ma faʻaoso i luga o itu. O iinei o le a lamolemole lava, e pei ona iai i isi faʻaaliga o le atigi lapisi.

Lauulu mo pulu puupuu

Ina ia fatuina se "lapisi" lauulu mo lauulu pupuʻu, o le a mafai ona e faʻatumauina le tutusa le umi o lauulu i luma ma luga o luga, ma o le a manaʻomia ona tipi lua pe tolu manoa i tua o lou ulu. Ole mea ole ata ole paʻu e teuteu mo lauulu puʻupuʻu ole mea e manaʻomia pea ile teuteuina. I le pito i tua, o le lauulu e manaʻomia ona tufatufaina i soʻo se faasologa, ma i luma e faia le aofaʻi latou te manaʻomia ona faʻataʻatia le tasi i luga o le isi.

Sasuina le lauulu laʻuina ma le teuteuina o malumalu

O se masani masani lea i lenei lauulu. I lenei tulaga, o le ua tipiina vaega e mafai ona maua uma tutusa i le tasi ma le isi ma asymmetrically. O lenei ituaiga lauulu ulu e masani lava ona faʻaalu i le tele o uiga. Ae ui i lea, e tatau ona manatua o le ata o le "lapisi" o loʻo iloa i le minimalism, aua o le soona ufiufi lauulu o le a foliga valea.

Faʻafefea ona fausia se lapisi lauulu lauulu?

O le lauulu e tatau ona faʻapipiʻi pe le talafeagai, ma soʻo se umi. Ae ui i lea, e tatau ona e mafaufau i foliga o lau tino tino ma oval foliga. O se lauulu e mafai ona faia i le luasefulu minute, pe a fai o le curls ua uma ona vali i lanu eseese. A leai, e toe sefulu lima minute e faʻaoga ai le vali lanu.

Ina ia mafai ona laʻei lou lauulu, e tatau ona e faia le mea lenei:

• Fufulu lauulu ma aveese ese le susu.

• Faʻaaoga moli mo le fufuluina o lauulu mo le voluma.

• Faʻamamago pito i luga ma le fulufulu uʻamea poʻo se fusipaʻu laʻau.

• Faʻamago lau laulu i se fulufulu faʻapipiʻi ina ia alu luga le ea, o lea e te faʻaopopo le matagofie i lau lauulu.

• Tamoʻe se faaputuga latalata i aʻa, faʻapipiʻi i le varnish.

• Aveʻese le ofuvae poo le lauulu lauulu ma solo ese le laulu mai luga.

• Faʻamago latou i se laulu fulufulu, faʻaopopo le tele.

• I lenei tulaga, o le faaputuga e mafai uma ona mausali ma malosi, o mea uma o le a faʻalagolago i le umi o le lauulu ma le manaʻomia.

• Poli ou auvae, ma faʻaoga malosi se pamu e toe teuteu uma ai lau laulu.

Sulu ile laulu eseese

O fulufulu "Tresh" e mafai ona faigofie ona faʻatinoina i soʻo se umi o curls. I le mataupu lea, i mataupu taʻitasi, o le a foliga ese mai.

E tele i taimi o sitaili, o lauulu i tua o le ulu e selu e fai ai, e fausiaina le tele o le aofaʻi

Fulufulu lauulu

O lea, i luga o le lauulu uumi, e faia e faʻaaogaina le apefai poʻo le tele-tulaga cascade tekonolosi. Le tele o taimi, o le pale e matua pipiʻi ma tele, pei o se pulou, ma le ulu o le laulu e faʻapipiʻi i itu eseese. O manoa pito i lalo e tumau le umi ma tafe lemu i luga o le ua ma tua. O pito e tatau ona fai ma vavae ese, ae o mea faʻatatau e le faʻapitoa, faʻasolosolo pe sasaʻo. Malia teuteu "Tresh" i luga o le lauulu uumi e le aoga. E sili le liliu atu i se tuʻufaʻatasiga o lanu susulu ma toʻafilemu. Ma o le ata o le a foliga sili atu le fealofani.

O le uumi o le lauulu o le 'oti ulu

A manaʻomia, uumi laina uumi e mafai ona faia i luga

Feololo lauulu

Le mea sili o mea uma, o le "Tresh" lauulu foliga foliga tutusa i luga o le averesi o le umi o le lauulu. I le taimi lava e tasi, o le eseesega e puipuia foi iinei, e pei ona i le lomiga muamua, ma e leai se natura.

Bob-car and se taofiga faʻataʻitaʻiga o le lauulu lapisi

Le faavae mo lenei hairstyle mafai ona avea ma faauu cascade po o asymmetric elongated kapeta. Faʻapea foi le i ai o ni voluma ma le fuafuaina faʻatamala ile faʻapipiʻiina. Ina ia fausiaina le tele, e faʻatagaina ona faʻaputu ma taʻalo ma paolo pe a pisia. A o le mea e faʻatatau i ai, e tasi le mea e mafai ona fai mai ii - o le sili ona faʻatusa foliga, o le sili atu. E mafaia mea uma: se puʻupuʻu masaesae galugalu, faʻataʻamilo i le tasi itu, lamolemole faʻapena, mafiafia, tele-faʻaputuga, ma 'auʻau ma tafatolu.

Oti ulu i luga ole laulu lauulu

Lauulu Hairsteses i Talafaasolopito

Se tala o le talafaasolopito. O le faavae o lenei autalavou talavou o Audrey Kitting, o le, i luga o le matua matua tetee, liu ungu i le aoga. E ui ina faʻateʻa mai le tele o aʻoga, faʻauʻu mai le aʻoga Rizzieri Aveda Mo Beauty ma Wellness, na avea Audrey ma tupua o le faitau miliona o talavou. O le taimi lena na faʻaalia ai le autalavou a Tresh.

O le au fatuina o le sitaili finau e leai se mea e fai ma le emo. E leai se aoga o finauga, ona e iai lava mea e tutusa ai. Ae, mea e uiga i hairstyles, ona mafai lea ona e finau. O le Thrash-style hairstyles o se faamanatu o tausaga 80-90. O nei laʻei lauulu o se auala e faʻaali ai oe lava, ma se auala e faʻaalia ai lou fouvalega. Afai ua uma ona e filifili i lenei mea, e sili atu le mafaufau muamua pe faʻafefea ona vaʻaia le ata, ona faatoa amata loa lea ile gaioiga.

O a lanu e faʻaaoga e fausia ai lauulu laʻei

I totonu o le ulu lauulu o le lapisi sitaili o le fausiaina o se vaʻai faʻapitoa ilusi ma le aʻafiaga o lauulu pepelo. E mafai ona e filifilia se isi lanu lanu mo lau ata. E mafai ona e amata mai i foliga sili ona faigofie ma faʻamuta i lanu pupula. O taimi uma i faiga masani o le a uliuli, piniki, lanumoana, mumu. O nisi taimi o pito lanu o le lauulu e na ona uu lanu susulu.

O elemene taua o loʻo faʻailoaina ai le ituaiga lapisi e aofia ai: paʻu, o loʻo masaʻa ma faʻailoga matagofie. Mafaufau ia auiliili mea uma.

Bangs o le sili uiga o le thrash style. Stylists faʻatagaina pulu e eseʻese ituaiga: faʻasaʻo, faʻataʻimau, saeia, tafatolu, manifinifi, tele-faʻataʻamilomilo, ma isi.

O le saʻo o laina ua saeia le faʻavae mai le lauiloa lauulu e pei o le 80-90s. Ole fatuina lea ole aafiaga o lauulu uluulu. I le faʻataʻitaʻia, e mafai ai ona e puupuu le pito i luga ae tuʻu le pito i lalo uumi.

E pei ona taʻua i luga, e mafai ona e filifilia soʻo se lanu lanu. E faʻalagolago lava i le manaʻoga o le tagata. Valivali e faia i luga o seisi vavaeese poʻo i le uumi atoa o le laulu. Le masani ai ma masani aulelei foliga lauulu e vali i lanu e lua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fulufulu ma se lanu uliuli ma lanu pupula fesoasoani. Pe i ai se filifiliga - lauulu vali ma lanu eseese. Ole taimi lea pe a vavae eseʻesea i lanu eseese, ma o lona iuga, latou susulu matagofie tele ia i latou lava i lanu eseese.

Lulu lauulu pipi

Ina ia fausia lauulu i le sitaili o lapisi, e te manaʻomia le faia o se vavaeʻeseʻe poʻo le asymmetric 'oti.Ina ua uma ona fuafua uma i luga o mafaufauga. A e manaʻo i ai, valivali mea e mafai ona fai i totonu o le potu, faʻafesoʻotaʻiina se fomaʻi faʻapitoa, pe i le fale naʻo oe.

O le fausiaina o se laulu lauulu i le sitaili o lapisi mo le laulu uumi o le a le faigata, e tatau lava ona e usitaʻia ni nai tulafono.

Talosaga Tulafono

  1. A fufulu lauulu, faʻaaoga na o suluulu e faʻaopopo le aofaʻi i lauulu.
  2. Punou o le lauulu i lalo - punou matutu.
  3. Aoina le lauulu maualuga i luga o le solofanua.
  4. Selu le lauulu pito i lalo ma faʻalelei i se varnish.
  5. Ona mafai lea ona soloia sulugatiti pito, selu ma faʻamautu ma varnish.

E lapoʻa laʻei-lapisi. I le isi itu, latou te vaevaeina foi i ituaiga:

  1. Fulufulu lauulu.
  2. Lulu lauulu.
  3. Feololo le umi o lauulu.
  4. Laʻaulau vaega.

O ulu mo lauulu umi e aofia ai le faʻaaogaina o valivali mea. Lenei tatou talanoa e uiga i le le tumau lanu: tino, tonic. Faafetai i lea mea, o le lauulu e le faʻaleagaina ma le lanu e mafai ona suia pe a manaʻo le agaga. Mo lauulu uumi, lanu piniki lanu e sili ona filifilia.

Oti tipi lauulu e ese lava le umi. Ina ia fausia le maualuga tapulaa, eseese styling oloa faʻaaogaina, talu ai: gel, mousse, foams, fixation gels.

O le lauiloa lauiloa i aso nei o lauulu laʻitiiti o le umi laulu. Mo lauulu ulu-umi, e sili atu faigofie le filifilia o le lauulu sao. O tagata e avatu e ni 'auʻaunaga e ofoina atu le tele o filifiliga mo lauulu mo laulu e leaga le umi. E oo lava i le laulu o le a foliga lalelei lava - uliuli lapisi sikuea. O le aso, o le tasi laupepa sili ona pupula o lanu moana.

Ae o lauulu i le vaeluaina o vaega ole laulu i luga o le ulu e tatau ona iai se faʻamatalaga faʻapitoa. I le talosaga a le tagata o tausia, o ituaiga sone e mafai ona tafiina ma eseese mamanu, mamanu, laina pe oo foi i tusitusiga.

I le faʻaopopoga i isi filifiliga o lauulu 'ulu, o mea eseese e avea ma uiga matagofie o laʻei sili ona manaia. E mafai ona faia ni ie, uamea poʻo se palasitika. Nei fulufulu eseese, aufana, mama ma fugalaʻau, ma isi.

O le tulafono sili ona taua o le aua le soona fai, a leai, o le a faʻatusaina oe ma nisi ituaiga o clown pe, sili atu ona leaga, ma se fugalaʻau.

Oti 'oti pupuu

"Lulu" mo lauulu pupuu o se lauulu lauulu e sili ona fiafia iai mo teine ​​manifinifi ma le lemu. E foliga mai e faʻaalia lona matagofie ma e mafai ona faʻaalia ni foliga le masani ai.

Lulu lauulu sasaina

O lenei ituaiga lauulu sulu e maua ai se ua tatala. I nisi o tulaga, afai e foliga mai e le masani ai i foliga le masani ai, ona faʻatagaina lea o le teuteuina o le malumalu. Ae, afai tatou te talanoa e uiga i le masani masani ituaiga o sitaili, ona i ai lava puupuu puupuu i tua o le ulu, ma umi i le pito i luga o le ulu ma foliga. O le isi itu o le Tresh i luga o le pulu puʻupuʻu o le i ai o le maʻai suiga i le pito i luga, faapea foi ma le nofoaga o loka i se faʻalavelave.

Afai e te taumafai malosi, o lapisi lapisi e mafai ona susulu, ae le o kitsch. Ina ia faia lea mea, faʻafesoʻotaʻi le matai

O le puʻupuʻu "Sulu" e matua le mafai lava ona faʻaleagaina. O se mea sese i le valivaliina poʻo ni mea laiti aʻo i le lauulu e na ona faʻaoso atili ai. Ae peitai, e tatau ona manatua pe afai, mo se faʻataʻitaʻiga, Bob o le faʻavae o Tresh, ona tatau lea ona taʻotoina i taimi uma le laulu. Ole a faigofie tele e feagai ma pe afai e te tulei ese mai se pixie lauulu.

O lapisi lapisi ma le malumalu na tafi

I se faiga masani o se malulu malulu i lanu lanu

Auala galue

Masalo mo se tasi o lenei foliga foliga ese, ae o le "Tresh" lauulu e mafai ona faia tutoʻatasi, i le fale. E faigofie ona fai i se lauulu laulu. Ina ia faia lenei mea, o le ae manaʻomia le faigofie le teuteuina o lauulu: togafiti, selu, selea seleulu ma se tafi. Afai e te le iloa faʻaaogaina se manavaʻo, ia mautinoa ia maua se seleulu manifinifi. Ae maise lava, oi latou ia e avatua lau lauulu laʻei lenei laʻasaga matagofie maʻaleʻe.

O le isi, matou te gaioi i le tekonolosi nei.

  • Matou te vaevaeina le lauulu i luga o le ulu i ni itu se lua. Matou te faʻasaʻo le pito i lalo ma se kilipa, ma mai le pito i luga matou te fausiaina se pulou.
  • Ia filifili se tasi loka i luga ma tipiina i le umi filifilia.
  • O loʻo totoe pea manoa ua faia e tusa o le faʻatonutonu muamua fasi.
  • O lea e tatau ona i ai se lata. Ma leai se mea, pe a fai o se mea e te faia ai se le malie.
  • Matou te faia le pu e pei ona taua i lalo: muamua matou te fausiaina se laina vaevaega tonu i luga aʻe o le muaulu, tuʻuina i lalo le laulu i mata ma tuu ia i latou le foliga e manaʻomia. Mo tagata amata, atonu o lenei mea o se mimiti magalua, toso i le isi itu, talepe malosi, pe faapuupuuina.
  • Le isi, matou milimili le laulu i ni fusi laiti ma tipi i le faʻatupu vevesi.

Faʻamatalaga ata o se lauulu tipi

Ma ina ia mautinoa le iʻuga, ia mautinoa e vaʻavaʻai i le laʻasaga-i-lea laʻasaga faʻatonuga ata poʻo ata vitiuli mai le matai.

Tresh Tausiga Motugaafa

  • Fufulu lau lauulu na o le laupepa e faʻaolaina le tele o le voluma.
  • Manatua ia faʻaaoga mea teuteu fale.
  • Faʻamamago lou laulu e ala i le ea i luga o aʻa.
  • Afai e te le sauni e alu i taimi uma ma le "acidic" lauulu lauulu, faʻaaoga tali faʻaaoga - varnish lanu, efuefu po o penivali.
  • Mo valivali faʻaaoga na o ni tulaga maualuga lona lelei.
  • Ina ia tausia lauulu pe a uma le tele o le selu ma le teuteuina o foliga, ia masani ona faia faʻamamiga ufimata ia i latou.
  • Aua le fefe e tuʻu le "Tresh" ma mea e faʻaaoga ai lauulu. E mafai ona iai o soʻo se mea: lauulu ulu, aufana, fusi ulu, le malamalama, lipine, ma isi.

Faatasi ai ma le fesoasoani a varnish ma le le vaaia, o lapisi e mafai ona fai ma avea ma laei masani masani.

O se lauulu 'ulu' Tresh 'ua taʻua o se tasi o sili sili ona lavelaveina lauulu fafine i aso nei. Vaʻavaʻai i ata na matou aoina i la matou iloiloga, iinei e te le maua ai se tali tutusa. Ma o mea uma aua i luga o le ulu o fashionista uma o lenei teuteuga o le a foliga mai i se faʻapitoa auala. O lea la, afai e te fiafia e faʻataʻitaʻi ma ou foliga ma e leʻi atoa le luasefulu tausaga, ona agaʻi atu lea i ni mea fou ma manaia fofo.