Meafaigaluega ma mea faigaluega

Lauulu curler styler: 8 mea lilo o faamaapeina curls i lauulu o eseese umi

O laʻasaga e tatau ona faia ile laulu mama. A o le i paʻi i le masini i manoa, togafitia i latou i le mea e puipuia ai. E puipuia le lauulu fausaga mai le faʻaumatia. Faʻaaoga se mea teuteu sima. Uʻamea uila masini e toetoe lava e le faʻatuina mai, talu ai o latou laualuga e matua afaina lava i lauulu. Ceramics o se sili sili ona lelei o le vevela. E le gata i lea, o lenei laualuga e galue i luga o le laulu i se auala sili atu lemu.

E tele stylers ei ai tulafono faʻatonutonuina vevela. O lona uiga, oe mafai ona setiina le vevela faʻamafanafana oe lava. Masini o loʻo i ai se turmaline ufiufi foliga leaga leaga pe a vevela. Latou faamautu le electrostatics o le lauulu.

E uiga i le mea o iai tekinolosi fou e puipuia le lauulu i le taimi e vevela ai, vaai le faufauga:

Faia o pupuni i luga o le pulu puʻea

Mo le tele o fafine i lauulu pupuu, avea ma se faʻafitauli i le matagi puʻupuʻu. A uma mea uma, e le mafai ona fai lenei mea ma se fulufulu ulu, ma o le uila uʻamea liliu ai loka i se "Aferika" lauulu. Ae faafetai i le uʻamea, o e ua i ai le laulu pupuʻu o le a le toe tau lafoa curls.

Ina ia mafai ona faia curls ia sasaʻo, o faatonuga nei e tatau ona maitauina:

Taua: i le auala o le milimili o ufiufi i luga o se pulu puʻupuʻu, e aoga le manatuaina o le tasi tulafono: tatou amata amata ona mimilo le lauulu mai le pito i luga, o lona uiga, mai le pito i luga o le ulu.

Ole mea taua ile laʻei ole laulu lea ole saoasaoa. O le styler vave faʻamafanafana ma ufiufi lauulu, tuʻuina atu se foliga lanu. Ae mo i latou e manaʻomia le faia o ni curls laitiiti e aoga le faʻaaogaina o se uʻamea curling.

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le faʻaolaina o lauulu lauulu

E mafai ona e faia ni curls faʻaaoga se faʻasaʻo i luga o se lauulu laʻau umi.

Ina ia mafai ona laʻuina le lauulu, e tatau ona e:

E ala i lenei sitaili, ufiufi i lalo curls. O lona uiga, mai aʻa, o le lauulu e sasaʻo, ma pito e faʻapipiʻi i totonu.

Ae e mafai foi ona faʻatautuina curls mai aʻa i aʻa ma faʻauʻuina.

Faʻafetai i tekinolosi o le "faamaapeina", ua maua aofaʻi lapopoa ma matagofie. E le faigata i le matagi curls ma se styler. E sili atu ona faigata le tausia o se laulu lauulu. O le mea lea, pe a maeʻa le faʻagasologa, luluina ma le agalelei le lauulu i le varnish. E le fautuaina e faʻaaoga se selu pe a uma ona faʻamuta.

Twist curls i luga o le lauulu uumi

Toatele o fafine faifaimea faatasi ai ma fulufulu uumi. O le mea moni, matagofie uila tosinaina o le mafaufau, avatu i le fafine ma le matagofie i se teine.

Ole faʻamanuiaga sili ole laulu umi o le mafai ona faʻaʻei lou lauulu i auala e lima. Faʻafetai i tekinolosi eseese, o se teineititi ma le umi ulu o lauulu e mafai ona vavaeina curls o ituaiga o e pei:

Laʻasaga-i-laasaga faatonuga mo curling curls mai le ogatotonu:

Ina ua mavae lena, averesi curls maua.

Taua: lauulu umi e matua mamafa, o lea e faigata tele ona galue iai. E taua le manatuaina e te manaʻomia le "faʻalelei" foliga o curls ma varnish pe a uma ona latou malulu. O le mea lea, i le taimi e maeʻa curling, uu le curl i lou lima. A leai, o le a pa'ū ese i tua.

Fua o galugalu uila:

Faia ni taʻi uʻamea:

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le faʻataʻitaʻiina ole "flagella":

Laasaga ma lea laasaga faʻatonuga o se galu o "zigzags":

Fautuaga: aua le vave aveese le pepa. E tatau ona malulu, aʻo le isi itu o le a paʻu 'eseʻese.

Aferika-faiga curls

E toatele teine ​​e tosina i fulufulu i le sisi Aferika. O lenei fulufulu foliga foliga muamua, taʻalo ma matagofie i le taimi e tasi.

Aferika faiga e malamalama i ai o le fausiaina o laititi laititi.

Faaiuga

O le faia o galu faʻasaʻo e faigofie tele.

I le faʻaaogaina o fesoasoani i lenei mataupu, o le ae mauaina ni uila matagofie

Ae e tatau ona manatua ni nai tulafono mo le manuia curl:

O a mea faigaluega e mafai ona faʻaaoga e fausia ai curls?

Ina ia maua moni atoatoa curls, oe manaʻomia le onosaʻi ma taumafai le tele o tekonolosi i luga o lou lava lauulu. Peitai, o le taimi e faʻaaluina atoa o le a totogia ma le faʻaiuga mulimuli, lea o taimi taʻitasi o le a sili atu faigofie ma vave. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaogaina se lautele lautele o masini e mautinoa o loʻo iai i le auupega a tamaʻitaʻi uma.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Faaaoga se uʻamea faʻataʻitaʻi

Faafetai i lenei masini, e mafai ona e taulimaina le fausiaina o se tulaga tulaga ese curls vave. Le tele nozzles o aso nei masini mafai ai ona faia curls o ituaiga eseese.

E tatau ona malamalama o loʻo tatou talanoa e uiga i le faʻaalia i vevela maualuga, o lona uiga o le faʻaaogaina soo o le uʻamea curling mafai ona mafua ai le mago ma malulu lauulu. O le mafuaʻaga lea e tatau ona faʻaaogaina lea filifiliga ae peʻafai e leai se taimi e fausiaina ai se laʻei lauulu.

Faaaoga lenei masini i le auala lenei:

  • Muamua, faʻaaoga se pulu faʻapitoa-vevela puipui e faʻamago ai curls, ona faʻaaoga lea o lau masani poʻo le gel e faʻataʻitaʻi ai le sitaili.
  • E saʻiliʻiliga ia lauʻulu o lauulu, o loʻo faʻaiʻuina latou pito i se kilipa faʻapitoa, a maeʻa ona e matauina le laulu i se uʻamea faʻataʻamilomilo. O le faʻaalia o le lauulu atoa o le a faalagolago i le mafiafia o le filo - o le manifinifi o ia, o le sili atu ona manino o le a liliu mai curls. E sili le amata ole faʻagaioiga mai le occipital eria o le ulu.
  • E tatau ona faʻamafanafana taʻitasi taʻitasi mo le sili atu nai lo le 10 sekone. A maeʻa le taimi manaʻomia, ua tatau ona faʻapeia, a e tatala le laupepa loka.
  • A maeʻa ona faʻataʻuina ia curls uma ina ia maua se iʻuga tumau, o le a manaʻomia latou e varnina. E le manaʻomia le selu o iko maua.

O le faʻapea o le uʻamea o se isi mea e sili ona taua mo le faia o uʻu.

Afai e te manaʻo e fausia ni curls i luga o le lauulu, o le umi e paʻu i lalo ifo o tauau, ona mafai loa lea ona faʻaaogaina se straightener. Le faʻaaogaina o se mea faigaluega e tutusa lava ma le faʻaaogaina o se uʻamea curling, ae ui i lea, faʻafetai i le uʻamea, sili atu faʻaaliga curls mafai ona maua. A o le i faʻaaogaina tuʻusaʻo le uʻamea, e ao foʻi ona togafitia le lauulu i se faʻapipiʻi faʻapitoa lea e iai le malosi ole puipuiga. Ina ia fausia se laei manaia, na o le nofo ai i luga o faʻavae o loʻo i ai se lapopoa foliga foliga.

O uʻamea e faia e ala i le faʻaʻamaina pei o lenei:

  • Ua maeʻa ona ufiufi uʻamea ma se mea e fai ai puipuiga, faʻapea foi ma le masusse, ina ia mafai ai ona umi se taimi.
  • E vaevaeina nonoa i le va o le rectifier plate, ina ua maeʻa ona manuʻa lea.
  • Le isi, e tatau ona e tosoina ma le faʻaeteete uʻamea lalo. E tatau ona e faia le gaioiga e aunoa ma faʻafuaseʻi gaioiga - o lenei faʻamamaina le ono o lipine.

Le tele o taumafaiga e faia curls ma le fesoasoani o lenei masini o le a mafai ai oe e malamalama pe faʻafefea ona mafai ona faia se taualumaga sili atu lelei ma vave. E mafai ona matamata le faʻamamaina faʻasologa i sili auiliiliga i le vitio.

Curlers - o se masani masani fofo

O le faigofie ma sili ona faamaonia i luga o le tausaga meafaigaluega mo le fatuina matagofie curls o curlers. O lo latou faʻaaogaina o loʻo avea ma sili ona faʻaeteete, talu ai latou te le faʻaalia se vevela vevela o le lauulu. Ae ui i lea, o lenei auala o le a manaʻomia se tele o le taimi mai ia te oe.

E sili le faʻaaogaina o curlers i le po - i le taeao curls o le a matua saunia lelei. Ma le isi, aso nei e mafai ona faʻatauina oloa, faʻafetai i ai o ituaiga uila e matua eseʻesega ua mauaina, faʻapea foi ma popolega spirals. Ma ina ia le faʻalavelaveina ai le moe, e sili atu le nofo i luga o latou fagu-paʻu fesuiaiga po o oloa faia o polyurethane vaivai.

O loo faʻaaogaina le curlers:

  • Lauulu e tatau ona fufuluina, a maeʻa, e tatau ona faʻamago e aunoa ma le faʻaaogaina o se masini fulufulu.
  • O le taimi lava e susu ai manoa, e mafai ona lavea manu faʻasolosolo, aʻo afifi le lauulu mai pito e oʻo atu i aʻa. Ina ia tausia mea uma e sili ona faʻatuatuaina, curlers e manaʻomia ona faʻasaʻo ma se fulufulu paʻu poʻo isi lauulu mea e faʻaaoga.
  • Mai le taimi o le a i ai le curlers i luga o le lauulu, o le fetuʻutuʻunaʻi o curl faalagolago.

E mafai ona mimiloina le curlers i luga o le matutu lauulu, ae ona e tatau ona e vavaeina le lauulu lauulu i se fixing sui. O loʻo faʻaalia e le ata pe faʻapefea ona faʻataunuʻu lenei faiga.

Uluai manatu mo le fausiaina o ni mea lelei

Ina ia fausiaina le sili ona eseese ituaiga curls i le malosi, e mafai ona faʻaaoga le tele o metotia. A aunoa ma le tele o taumafaiga, faʻaopopo masini ma mea faigaluega, e mafai ona latou faia i le fale. I le taimi lava e tasi, o le laulu foliga o le a foliga vaʻaia faʻalelei ma tumau pea - mo nei faʻamoemoe e naʻo sina taimi ma taumafaiga e manaʻomia.

Natura curls - atoatoa mo aso uma!

Ina ia faia se laʻei tutusa lauulu, e tatau ona fai pea tusa ai ma le polokalame lenei:

  • I luga o le ie susu, o loʻo faʻaaoga se sitaili teuteu, lea e faʻaosoina malie ai lauulu.
  • O galu e mafua mai i ia gaioiga e faʻamautu ma faʻamago e ala i se fulufulu faʻaalu faʻaopoopo faʻatasi ma se diffuser.
  • Mo le mausali sili, o le fulufulu lauulu e manaʻomia e mamanuina mama ma varnish.

Ole faʻaiuga o se mea masani, o le mea sili lea mo se aso i aso uma poʻo se tafaoga alofa.

Fausia vertikal curls

O le i ai o le paʻu mamafa, faʻataʻamilomilo curls foliga sili atu agamalu ma alofa.

O le faia o sea lauulu e faigofie lava:

  • Ile amataga, vaeluaina sina laulu susu ile vae valea.
  • Ia fuli malie se tasi o le curl i se tourniquet, uma a maeʻa ona faʻataʻamilo ma faʻamago i se fulufulu ulu.
  • Ina ia mafai ona umi le faʻaiuga, e tatau ona e savali i luga o le taʻamilosaga ma se uʻamea i le itu mai le pito i luga i lalo.

Afai e te le manaʻo e toe faʻataʻitaʻi ou lauulu ile vevela o togafitiga, ona mafai ai lea ona fai e aunoa ma se uʻamea.

I tu ma aga sili ona lelei a Hollywood - faʻafefea ona fai "fetu" curls?

Ina ia foliga e pei o se tagata lauiloa tifaga fetu, e le manaʻomia e faafaigaluegaina se tagata ou te faʻatumu se sikaili. Uma faigofie gaioiga o le a mafai ai oe e maua moni Hollywood curls:

  • O fulufulu mago ua vaeluaina ma le faaeteete i ni tamaʻi loka, a maeʻa ona manaʻomia ona ufiufi i le gel poʻo le mousse mo sitaili.
  • I faʻamamaina o faʻasologa, oe manaʻomia le faʻaaogaina o se uʻamea curling ma le faʻaʻi o le sulu, lea e leai se faʻamaʻi. Mo nei mafuaʻaga, o lauulu e tatau ona mimilo mai le mafiafia o lona itu i se manifinifi manifinifi, lea e iloa gofie i le vitio.
  • O le nonoa e tatau ona teuina i lenei tulaga mo le sili atu nai lo le 7 sekone, a maeʻa ona aveʻesea ma le faaeteete mai i le vaega.
  • Ina ia mauaina se sili atu lauulu lauulu, o lauulu i aʻa e mafai ona selu sina selu.

Fausia lapisi tetele

Ina ia faia ni curls tetele, e mafai ona e faʻaogaina le auala lea:

  • Fufulu lauulu ma feula mago sina mea itiiti.
  • O le vevela o lauulu e iai le lapoa o le 4 cm e tatau ona faʻamafanafana lelei. Ma le isi, o lauulu e vaevaeina i ni vavae ese, lea e fesuisuiai manua i curlers.
  • A maeʻa le faʻamamaina, faʻapipiʻi le lauulu i se laititi o varnish ma tuu latou i lenei tulaga mo le 10 minute.
  • A maeʻa le taimi manaʻomia, o tagata curlers e ave ese ma le faaeteete, ma le lauulu e siʻi aʻe e lima ona o le tele lapoa.

Lauulu pulu ma curls

Mo e ona faʻaʻauʻitele ia teuina laʻau paʻu e faʻaaoga e faʻaaoga ai se uʻamea curling poʻo curlers e lelei. E sili le faʻaaogaina faʻaoga Velcro curlers lautele.

Mo pupuu lauulu, o isi metotia mo le fausiaina o curls e talafeagai:

  • O le fulufulu ulu, atoa ai ma le selu lapotopoto (fufuluina). Ina ia maua le manaʻomia finagalo, o le lauulu e ufiufi i se sitaili teuteu. Le isi, le lauulu e tatau ona vaevaeina i ni vavae ese, viliina mimilo i latou i se selu ma faʻamago ma se fulufulu.
  • Faigofie auala e taoto. A maeʻa ona faʻaʻupegaina foʻimu i lauulu, e tatau ona e faʻaalu lemu i latou i ou lima seʻia faʻamamago atoa.

Faʻafefea ona fai curls mo tagata e feololo lauulu?

Mo lauulu sapasitele lauulu, e le gata o curlers ma curling uons e talafeagai, ae o le "fusifusi" auala o le fausiaina curls.

E tatau ona e faia e pei ona taua i lalo:

  • O laʻau mama e faʻamalulu laititi, ina ua maeʻa ona manaʻomia ona vaevaeina i ni vaega 5-7.
  • Taitasi taʻitasi milo ua faʻataʻapeina i se fusipaʻu, lea e tatau ona taʻeʻe i luga i le foliga o se snail i luga o le ulu.
  • O iʻuga curls e faʻaliliina ma tuʻua i lenei tulaga mo le po atoa.
  • I le taeao, curls alu ese ma le faaeteete. Mo se aafiaga sili atu, e mafai ona e savali i luga ole selu ile tele o taimi.

Faigofie manatu mo curls mo lauulu umi

Afai tatou te talanoa e uiga i le uumi lauulu, ona mafai lea e latou pule ona faia ni curls ma se lalagaina faigofie lalaga o fili.

Faatasi ai ma le faʻatinoina tatau, o lenei filifiliga o le a avea ma mea e sili ona sefe mo lauulu:

  • Mafiafia ma susu lauulu e tatau ona vaeluaina i le 4-5 vavaeese vaega, lea o le a lalaga lalaga fili.
  • Piggails ua sili iʻu i le po.
  • I le taeao, o loʻo toesea lalaga faʻamama, o le faʻauuga lea e mafai ai ona maua ni mamafa ma se toniga mafiafia i le umi atoa.

Po o le a le filifiliga mo le fausiaina o curls e te filifilia, e le tatau ona i ai se afaina ai le tulaga o le lauulu. O le mea lea, e le manaʻomia e fai ni lauulu e iai se fulufulu laʻitiiti, curling iron poʻo le straightener.

Maeʻa faʻalelei ile laulu ile laulu uumi

Ia teu gofie, uumi, mafiafia lauulu - o le miti a teine ​​uma. I luga o se lauulu e mafai ona e faia le tele o sitaili. faitau atili

5 sili auala e fausiaina ai curls i le fale

E le mafai ona faitaulia pe fia auala e faia ai ituaiga lauulu na faia e tamaitai. Tasi o le taatele ma. faitau atili

Matagofie lauulu i luga o le lauulu laulu

Soʻo se teineititi ma lona laulu lamolemole, e mautinoa lava e sili atu ma le faʻatasi ona faʻaʻofuina latou i ofu mafiafia. Afai o oe. faitau atili

Faʻafefea ona faʻataʻavaleina uʻamea ma se uila faʻataʻamilomilo

O le uʻamea faʻataʻitaʻi o se tasi ma e tumau pea o se tasi o mea e sili ona taʻutaʻua mea mo ia curling curls. Ma e iai. faitau atili

Lauulu ile laulu ile laulu feololo

O le averesi umi o lauulu e mafai ona taʻua lautele, talu ai ona mafai ai e faʻataʻitaʻi ma sitaili,. faitau atili