Lauiloa

Variants of matagofie faia-oe-oe fili fili

I le taimi muamua, o le amio aʻo tofa i le ulu na le matuia, na manatu i latou o se auala vave e faʻamamaina ai le ulu o tamaʻitaʻi aʻoga i le taimi o le vevesi i le taeao i totonu o le fale.

E tele naua filifiliga mo le lalagaina o se spikelet e mafai ona e fausia se foliga fou ma ia i aso uma

I aso nei, o lauulu mafai ona vaʻaia i laʻau lauulu o fafine matutua. O le spikelet hairstyle e matua faʻalauiloaina le tala o le lanu i luga o lauulu maualuga, ma o le tele o lalagaina o loʻo faʻatagaina ai tagata faʻaofi e faʻaalia ai ni filifiliga malosi i le fausiaina o foliga fou.

O le fesoʻotaʻiga o loʻo aofia ai le tele o ata vitio e talanoa e uiga i ituaiga o spikelets ma faʻafefea ona lalagaina.

Mo tagata amataina, ua fautuaina e filifili faigofie faʻapipiʻi Farani, talu ai ina ia maua ai muamua tomai ma malamalama i faʻavae o lalagaina, e tatau ona e fili lalagaina o se fatu faigofie mamanu tele taimi.

Faʻafefea ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina se iʻa e maua mo oe

E le faigata le pupuʻeina o le palotaga iʻa fagota e pei ona foliga mai i le taimi muamua.

E le o fafine uma lava e mafai ona lalagaina se fatu fua ia te ia lava, o le mea lea e manaʻomia e lenei galuega ona tuʻuina atu i le fesoasoani.

  • O fulufulu e potopoto i se tulimanu maualuga i le pito i tua o le ulu ma vaevaeina i ni 2 manoa. O lenei faʻaiʻuga ua taʻua foi o se fatu o ni laina e lua.
  • O se manifinifi manifinifi e vavaeʻese mai le pito o le tasi filo ma sosolo atu i le isi filo.
  • I le itu lava lea, na sau ai le manifinifi manifinifi, se vaega o le laulu e piki i luga o le itu o le ulu ma fesoʻotaʻi i le loka vavaeeseina.
  • O gaioiga lava ia e faia mai le isi itu.
  • Ole uiga masani lalaga lalagaina e maua mai le faʻaopopo o manoa fou i soʻo se tasi mai le itu o le ulu.
  • Ia saʻo le lalagaina o se spikelet o le a liliu pe a fai o loka puʻeina e tutusa lava le mafiafia. O lenei ituaiga fili e le faʻapea o le lalagaina o lalagaina, o lea o le a amata ai ona faaletonu foliga faʻaalia a le tagata amata.

I soo se pigtail, o le lalagaina lipine foliga matagofie. I le faʻaaliga a tamaiti, faʻaaoga paa lanu, o loʻo tuʻituʻi i luga o nodule uma.

E pei ona e vaʻaia, o le aʻoaʻoina o le lalagaina o se spikelet fishtail e le faigata tele.

Polokalama o le lalagaina o se puʻupuʻu masani i se tamaititi

O le faigofie lea o le spikelet lalagaina polokalame. E tele tina e faia e ia lava ma mafai ona vavaeina le mama o le pepe ile mataupu o minute.

O le laʻasaga faʻa-le-laasaga faʻasinoina mo le lalagaina o se spikelet o le a faʻatagaina tina fou e vave avea ma ola mama i le lalagaina:

  1. O se filo o laulu e vavaeʻese mai luga ma vaevaeina i 3 tutusa tutusa.
  2. O le itu tauagavale agaʻi ua manua i le ogatotonu tasi ma pasi atu i lalo o le taumatau tasi.
  3. O gaioiga foʻi ia e faia e faʻata mai i le isi itu.
  4. A maeʻa le fausiaina o le 2 knots, laʻititi laʻititi amata ona faʻaopopoina i pito sili ona loka i le itu taumatau ma le itu tauagavale o le pigtail.
  5. O le mafiafia o le faʻaopoopoina fusi tatau ona tutusa, talu ai o le saʻo o lalaga faʻalagolago lea i lenei.
  6. I le faiga lea, o lalagaina lalagaina o loʻo faʻaauau pea i le pito i lalo o lauulu ulu, ma o isi faʻaiuga o loʻo faʻamauina i totonu o le masani tolu laina laina piki.
  7. E mautu le pito i se paʻu faigofie pe teuteu paʻu.

Taua! O le tomai e lalagaina matagofie spikelets e sau ma le poto masani. O tomai talafeagai e vave mauaina, ma pe a uma le 5-10 toe fai, e oʻo lava i le le poto masani tagata mafai ona vave lalagaina se Farani spikelet.

Lenei laupepa o le lalaga o le ua faigofie ona aʻoaʻoina. Ina ua uma ona aʻeina se metotia faʻapitoa, e mafai ona e saogalemu ave i sili atu lavelave ituaiga o spikelets.

Mamanu mo le lalagaina o se Farani fili mo tagata amata

O le lalagaina o le spikelet i totonu i fafo e le sili atu faigata nai lo se puaʻa masani.

  • E pei foi o le lalagaina o isi fili, muamua e tatau ona e fufuluina ma le faaeteete le lauulu. O le ulu selu e oo lava i lima le aoga o le a usitaʻi.
  • E pei o le lalagaina masani, o se loka e pueina i le pito i luga o le ulu ma vaevaeina i 3 vaega.
  • O se vala o lenei metotia o le faʻasalalauga o utupoto tetele e le mai luga o le ogatotonu, ae mai lalo ifo.
  • O nei gaioiga uma e faʻafuaseʻi ona toe faia i itu uma e lua, faʻaopopo se loka faʻaopopo mai le itu o le ulu pe a maeʻa nodule taʻitasi.
  • E mafai ona fili se fili e tusa ai ma lenei taʻiala i pito o le lauulu, lea e fai ma fusi o lona ofuvae.

Taua! O le lalagaina o se fatu pei e le manaʻomia le fusi, talu ai o le fili ua tatau ona matua tele. Mo lenei mea, o loʻo taʻele faʻataʻamilomilo soʻona taʻitasi pe a maeʻa galuega.

Faʻafefea ona fai fusifusia lauulu ituaiga i tulaga: lua pulutasi, itu farani Farani

E le tatau ona i ai le pulou i le ogatotonu o le ulu. Faaputuputu lua spikelets ia te ia lava o le a faigofie pe a fai o loʻo i luga o le itu. O se fatu i le itu o le a avatua le ata faʻafiafia ma le faʻamamita.

  • A maeʻa le selu o le lauulu, ona faia lea o le vaevaega faʻataʻamilosaga.
  • Muamua e tatau ona e faia se fatu nei i le tasi itu o le ulu. Faaaoga le filo na liliu mai e sili atu le malosi.
  • E muamua lalaga ia nonoa e pei o se puaʻa, ona faʻaopopoina lea o fusipaʻu mai le itu. Mo se suiga, latou te le o vavaeeseina i le aluga o lalaga lalaga, ae sui mai luga ma mai lalo. O lenei laʻei lauulu e iloga i le faʻatamala e le "fishtail" o le a avatua i le vaega mulimuli. O le mea lea, e le manaʻomia le taumafai faʻamau o le fili.
  • A oʻo atu le pulou i le taliga, e tumau ma le tumau i se fulufulu fulufulu poʻo eleni.
  • O le utupoto mai le isi itu o le faʻataʻamilomilo lea i se taʻavale faʻataʻamilʻo i se lio, ma faʻasolo atu i le pito i tua o le ulu i le fili i autafa.

E mafai ona e faigofie ona faʻamauina se lalagaina matagofie lava oe e aunoa ma le faʻaaluina i le tautua a tagata faʻapitoa

  • E lua ni fatu sosoʻo o loʻo fesoʻotaʻi ma faʻamau i totonu i se iʻa iʻa.

Lelei

  • o se fulufulu 'ua tausia lona foliga e tusa lava ma matagi malolosi ma i lalo o se ulu ulu,
  • E faʻamau foʻi fili i luga o le laʻau feʻau, ma le sao o taumafaiga e maua mai i le sili atu le saʻo nai lo uʻamea umi,
  • Lelei lelei ma ituaiga uma o foliga ma lauulu,
  • O le lauulu lauulu lea e talafeagai mo soʻo se taimi: mo aso uma, ma mo se pisinisi fonotaga, pe mo se pati,
  • e manuia uma teine ​​i le lalagaina matagofie pigtails ma ona lima, pe a fai e te toleni pea,
  • 'ia ufiufi lelei i pulupulu susulu o lauulu,
  • lalagaina o lauulu e maua ai le avanoa mo faʻataʻitaʻiga ma faʻataga ai oe e fatuina uluai faʻaupuga o lauulu (e pei ona i ai i le ata).

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Le mea faigaluega

I le fili lalagaʻu puʻupuʻu uumi pe feololo ma ou lima, e te manaʻomia:

  • se selu, sili atu i laupapa, ia leai se eletise,
  • pulumu faalenatura
  • fulufulu lauulu, kilipa, lauulu,
  • fusi ma mea faapipii,
  • teuteuga
  • o lona uiga mo le taoto ma le faʻatumauina.

Foa masani i Rusia

  • filifili tolu tutusa sea i le ulu o le lauulu,
  • togi o le tasi i luga o le isi, amata lalagaina tootoo i le auala masani,
  • A oʻo atu i le umi e manaʻomia, faʻapipiʻi le iʻuga i se ofu mafiafia poʻo se fulufulu ulu (o le iʻuga o lo oi le ata).

"Iʻa fagota" ("spikelet")

Selu ma le faaeteete le lauulu, vavae ese le loka o lauulu i le pito i luga o le ulu. Vaevae i ni vaega tutusa se lua

Sopo ia loka. Vavaeese le manifinifi manifinifi mai le aofaʻi atoa o lauulu i le itu taumatau ma lafo i le itu tauagavale, fesoʻotaʻi i le itu tauagavale. Fai tutusa a leisi mea ma le isi itu.

Matauina lenei algorithm o gaioiga, faʻaauau pea le lalagaina o le puaʻa seia uma ona lalagaina uma lauulu i totonu.

Ole umi na totoe e tatau foi ona liua ile iʻa. Ina ia faia lea mea, tuʻu ese le loka manifinifi mai le itu tauagavale ma faʻafesoʻotaʻi i le itu taumatau. Ona vavae ese le moega mai le itu taumatau ma toe faapipii i le itu tauagavale. Ma faapena ai lava seia oo i le iuga.

O le lelei foʻi o le loka e mafai ona tatalaina, o le manino foi lea o le "ata" o le lalaga o le ofe faʻapipiʻi

Faapipii le "spikelet" ma se vaega paʻu ma toso lemu ona sootaga i itu eseese. O le fulufulu o le a avea sili matagofie.

"Iʻa faiʻa" e mafai ona fausiaina pei o luga umifaapena ma luga lauulu lauulu.

Farani lalaga

  • vaevae le vaega o le lauulu i luga atu o le muaulu i ni manoa e tolu,
  • amata le lalagaina tolu laina laina lalagaina, sui faʻaopopo itu autafa o itu i itu uma e lua i le fili, pei ona faʻaalia i le ata,
  • mo le Farani lomiga, i se isi itu, lalagaina i latou e le mai luga, ae mai lalo,
  • nonoa i le manaʻo umi ma faʻamau le pito i se fusipaʻu.

Selu le lauulu ma vaevae le lauulu uumi ile lua vaega. Mai le tasi afa, amata mai le pito i tua o le ulu, amata ona lalagaina tootoo i le Farani i le isi itu, faʻaopopo ni manoa i luga.

Malu i se lio lapotopoto, lalagaina uma lauulu i se fili ma, ina ua taunuu i tua o le ulu, alu i le lalaga masani laina tolu laina.

Faauʻu le pito o pu i le pito i luga o le pu ma tuu i luga o le muaulu. Faʻapipiʻi le “pale” i faʻapipiʻi, pei ona faʻaalia i le ata.

Lauulu laulelei Eleni

Nonoa le siʻusiʻu, ia tuu ni manoa uumi se lua i autafa o foliga.

Vaelua i 4 tutusa fasi.

Mai vaega taʻitasi, amata lalagaina tootoo faʻaaoga le fishtail metotia.

Toso faʻamamaʻi eseʻese mai fusi ina ia pei o ni ata tetele, pei ona i ai i le ata

Ufiufi se tasi o le fili i faataamilo le ulu ma puipui i fulufulu ulu.

Tuu le lona lua i tua, ae i se isi itu ma vaʻaia ma le le vaaia.

Faʻasino le lona tolu i le faʻafeagai.

Tuʻu le mea mulimuli i le ogatotonu o le fusi, faʻalelei le mea e maua ai i le fulufulu ma faʻanumia i varnish.

"Vai Paʻu i Farani"

Vavae le muaulu i tolu lobes. Amata lalagaina i Farani, agai i lou taliga.

I le taimi o le lalagaina, sui fusi pito i lalo mai le fili i fasi fasi lauulu luga.

Maua le faʻaiuga ma se vaega faʻamalieina.

"Fusi Aumuaʻitaga"

Vaelua curls i le afa. Loka le tasi vaega, ma togi le lua agai i luma ma amata lalagaina i se auala faʻasili.

A maeʻa, faʻamau i se mea faʻapipiʻi poʻo se fusi faʻaʻupuʻu. Ma le vaega lona lua, fai tutusa.

Faʻamaʻimʻa faʻamaʻamaʻa, pei ona faʻaalia i le ata, ma nonoa faʻatasi ma pine.

Nonoa pito. Lelei faaopopo ile lauulu ole bezel po ole teuteu lauulu.

Lalagaina fautuaga

  • pe a lalagaina fili, vaeluaina le lauulu i ni vaega tutusa,
  • toso manifinifi, ulavale loka i lalo ina ia iloa ai le fili ma faʻamaʻi,
  • uu lauulu i itu o le ulu ma tamai tamatamailima.

Fausiaina o laʻei matagofie o fulufulu ma ou lima e le faigata tele pei ona ono foliga mai i le taimi muamua na tilotilo. Valaʻauina le faʻamaoni ma le onosaʻi e fesoasoani ai ia te oe e vave iloa faʻavasega pe faʻafefea ona fatuina filifiliga eseese. Pigtails faʻalauiloa ai lou lalelei, femininina ma tuuina atu le faʻatusa o se solo.

Tuʻuina tasi fulufulu Farani i le fale

O le faigofie lea e faʻaoga ai braid.

Afai e te leʻi iloa muamua pe faʻafefea ona lalagaina pigtails mai lauulu, o lona uiga e sili atu le amata i se masani Farani puupuu pigtail. Ole fulufulu e mafai ona faia i luga ole laititi ma umi lauulu.

E mafai ona nofofua le fili faʻaʻoleʻole, poʻo seisi lava suiga. Ae o le faigofie faigofie filifiliga lea - laasaga i lea laasaga lalagaina o se tasi Farani fili i le ogatotonu o le ulu.

Faatonuga:

  1. Sisua lou lauulu, pe a fai e maseesee ma maliegofie, teisi susu ile vai.
  2. A iai le pa, ona tuu ese loa lea, ae tuu fua. O se uumi umi e mafai ona lalagaina i totonu o se lalaga faʻapipiʻi.
  3. Tu i tua ma fai atu teisi i lou ulu.
  4. I luma o le ulu, ao mai se tamaʻi fasi lauulu, vaevaeina i ni vaega se 3 ma amata lalagaina o se pukiki masani.
  5. Mo isi lalaga lalaga, ia faʻaopopo ia pito mai autafa o le fusi i lou lima, e sui mai le tasi ma le isi.
  6. E tatau ona faʻasolosolo faʻamalosi malie le Scythe.
  7. Faamaea le lalagaina ma se paʻu malulu paʻu ma nonoa i se fusi uaua. A e manaʻo i ai, o le siʻusiʻu e mafai ona faʻasaʻolotoina.

O le laasaga ma lea laasaga lalagaina o se fili ina ua faʻaalia i le ata:

Faʻafefea ona fili lou ulu i se lalelei matagofie - "snail" (faʻatasi ma vitio)

Faigofie i foliga, ae faigofie ona aʻoaʻo lauulu "snail" e matua talafeagai lava i le taumafanafana. O le lauulu e aoina, e le faʻalavelave, o le a faigofie ma malulu.

Afai e lalagaina sina lalagaina ile lalagaina ma varnish, ona mafai lea ona e aveina le "sulu" mo ni nai aso. O le lauulu laupulu e foliga mai e le talafeagai mo ni laulu paʻepaʻe ma manifinifi, ae o le a foliga sili atu ile mafiafia o lauulu.

Faatonuga mo le lalagaina faia-ia-oe lava lulu fili:

  1. Tuu le lauulu ma le susu i le vai, e sili atu ona faigofie ona fai lea mai se pauta.
  2. Faʻasalalau lou lauulu ina ia faʻaalia ai le ogatotonu o le pale.
  3. I le ogatotonu o le ulu, vavaeese se tamai filo mai le mea e amata ai lalagaina.
  4. Amata lalagaina se ie manifinifi, agai i autafa. O le a e gaoioi i luga o lou ulu.
  5. Taavili i se lio, uu lauulu mai le tasi, pito i fafo. Fetuunai le mafiafia o pusi i lou faitalia. O le mafiafia o le laulu, o le tele foi o avanoa e mafai ona liliu.
  6. Faʻamaeʻa le lalaga, fusi le solofanua i le fusi uʻamea ma faʻamautu le pito o le lauulu i se mea e le vaʻaia poʻo se isi lava lauulu.

Matamata i le vitio pe faʻafefea ona fili lauulu i se lalelei sulu:

O a ituaiga pulutuu e mafai ona togi i le fale

Lauulu laulu ulu ile fale o loʻo mauaina le lauiloa i totonu o le tele o fafine. Faʻapipiʻi braids e aofia ai foʻi i ia ituaiga faʻataʻitaʻiga. E mafai ona e faia fou lauulu i aso uma, faʻaaoga ituaiga eseese o lalagaina mo lenei. O sina taimi e faʻaalu i le faiga o pole, ma la latou fesoasoani e maua mai ai soʻo se ata - mai le alofa faʻapitoa i se pisinisi. Soo se teineititi poʻo se tamaʻitaʻi e tele se avanoa e fesuiaʻi ai e aunoa ma le asiasi i fale taugata taugata.

Manava masani o vaega e tolu

O le lalagaina o 'auʻaunaga i le fale o se faigofie faigofie lea e mafai e soʻo se teine ​​ona aʻoaʻo e fai. Faʻamatalaga o se faigofie masani metotia lalaga lavalava:

  1. Tuu lou lauulu.
  2. Vaevae i latou i ni vaega tutusa se tolu.
  3. E aunoa ma le faʻamauina o laina, matou te faʻasolo atu le itu tauagavale i le ogatotonu, ae o le taumatau foi.
  4. Tatou te fusiua i pito, faʻapipiʻi ma se lauulu lauulu.
  5. Mo se aʻafiaga umi, e mafai ona e faʻamamaina le lalaga ile lauulu.

Falani Farani

Ole ituaiga lalagaina o lalagaina o loʻo manaʻomia e faʻaaogaina mo lauulu manifinifi. O le Farani metotia o lalagaina manoa ua vaʻaia faʻateleina le tele o le lauulu. O le polokalame mo le fatuina o se laei faigofie ae matagofie o le a manino lava e oo lava i tagata amata:

  1. I le pito i luga o le ulu, matou te filifilia se tasi fasi o lauulu o le aofaʻi feololo, vaevaeina i ni vaega tutusa e tolu.
  2. Na matou lalagaina nei vaega e tolu i le pailate masani.
  3. Ave se manoa i le itu taumatau, tusi i le pito i lalo, o lo o i le lima agavale. Weave se filo fou ma le ogatotonu vaega o le autu fili.
  4. Matou te faia foi lenei mea ma le loka ua ave i le itu tauagavale, ae o le totoa autu e tatau ona i le lima taumatau.
  5. Faʻaaoga lou lima tauagavale, filifili se fulufulu fou lauulu i le itu tauagavale.
  6. Matou te toe faia lenei faiga seia matou oʻo atu i le vaega o le ulu. Mai lenei taimi, lauulu e fili i se auala masani. O le pito o le fusi Farani faʻamaʻimau ua faʻamautuina ma se vaega faʻamalieina, lipine, lauulu.

Galueaiina faigofie lalaga

O le isi faigofie filifiliga mo le lalagaina o 'auvae i le fale o le tourniquet. Faafetai i lenei faiga teuteu lauulu, e mafai ona e fausia le tele o mea e le masani ai i lauulu.O le fili fili mai faia o filo e lua o le a aliali e sili atu le aoga ma le sili atu nai lo fulufulu tutusa tutusa ma tolu pe fa vaega. O laʻei mai lavalava mo lauulu laʻitiiti ma uumi uumi sa faia i le lalaga o ia, e talafeagai mo ofu o soʻo se sitaili. Faamatalaga o le metotia:

  1. Matou te aoina le lauulu i se fusi ma faasaʻoina.
  2. Vaevae i ni vaega se lua. Manoa, tasi le mimilo mimilo ma se tafaoga i le tasi itu.
  3. Matou te fesoʻotaʻi le "fusi" i le tasi ma le isi, ae matou te faia le itu faʻafeagai mai le amataga mimilo.
  4. Matou te faʻatuina le lauulu ua maeʻa.

O le isi ituaiga o lauulu o se mea nei. Faʻafaigofie, ae o le iuga o le a mautinoa faʻamolemole. Spikelet e talafeagai mo teineiti talavou ma fafine matutua. I soo se tulaga, o le laulu foliga foliga lalelei ma agamalu. Lalagaina Algorithm:

  1. Matou te aoina le lauulu i totonu o se bun, vaevae i lua tutusa tutusa.
  2. I le itu taumatau o le fusi tatou te vavaeʻeseina se manoa manifinifi, tuu i lalo o le vaega autu o le lauulu i le itu tauagavale. Ina ua mavae lena, ave le lauulu i le agavale ma tuu i lalo o le itu taumatau.
  3. Matou te toe fai le lalaga o le lalagaina taʻitoʻatasi seia matou taunuʻu i le pito o le lauulu.
  4. Faapipii lauulu i se fulufulu poʻo ofu manifinifi.
  5. Fautuaga: e maua ai le laei sili ona lelei, e tatau ona e vavaeina manifinifi loka, fusi ia i latou i le tele e mafai ai.

Scythe "fishtail" foliga sili atu i le laulu mafiafia o laulu. O lenei uluaʻi lalagaina metotia na te faia se faʻaliliuina aafiaga i le malamalama. E mafai ona e faia se fulufulu laʻau mo se faʻapitoa taimi, faʻataʻitaʻiga, faʻauʻuga poʻo le faʻaipoipoga, teuteu le lalaga faʻatasi ma lopa, rhinestones poʻo le lipine. E talafeagai foi mo pisinisi feutagaiga pe savali ma uo. Le fuafuaga o le lalagaina o le "iʻa iʻa":

  1. E lelei le selu o le laulu, togafiti i soʻo se mea faʻapitoa e faʻailoaina ai mea.
  2. Ua vaevaeina i ni vaega se lua.
  3. Matou te filifilia poʻo le a le maualuga o le lalagaina o le lalagaina o le a amata (mai tua o le ulu poʻo pale, i luma o le tulaga o le malumalu, i le pito i lalo o le lauulu).
  4. Filifili se filo o le laititi laititi i le itu tauagavale, fesuiaʻi i le itu tauagavale o le faavae, tuʻu faʻatasi ma le vaega taumatau taumatau.
  5. I se auala tutusa, tuʻu le fasi taumatau ma le agavale.
  6. Ina ia faʻamalosia le fusi, e sili atu le mimiti lelei o laina pe a fai se laulu.
  7. Na matou lalagaina le "iʻa o le iʻa" e oʻo i le iʻuga, matou te faʻamautuina ma faʻalaʻititi le uʻamea manifinifi mo le tele o lauulu.

Faʻafefea ona e faia se lalagaina e lalagaina mo oe

O loʻo iai le tele o fesuisuiai mo i latou e mananaʻo e aumai le aulelei e aunoa ma latou fesoasoani. O laʻei fulufulu na fausiaina e faʻaaoga ai ituaiga eseese o fili ina ia faʻaitiiti se taimi avanoa, ae e maua ai ni mea ofoofogia. Taʻitasi fashionista maua se avanoa e tu matua ai faʻafetai i le le masani ai, laʻei ma le laei o tagata taʻitoʻatasi. Nei o ni manaia auala e lalagaina tootoo i le fale, lea o le a fesoasoani e fausia ai se ata mo so o se mea na tupu.

4-filo sikoa fili

O se puaʻa ua faia i fusi e fa e foliga mai e manaia ma manaia, ma e faigofie tele e faʻatino. O lenei laʻei lauulu e ogatasi lelei ma le tele o sitaili o laei ma e talafeagai mo tamaitai o soʻo se tausaga. Le faʻasologa o le fufuluina o le "sikuea" fili.

  1. E tatau ona fufulu lau lauulu, apalai se mea faigaluega e faʻamau le tele i luga o le lauulu, ili faʻamago ma se fulufulu.
  2. Matou selu le lauulu i tua, "lafi" le vavaeeseina.
  3. Vaevae lo matou faateʻia i ni vaega se fa tutusa lelei.
  4. Matou te ave le pito loka i le itu taumatau, matou te seʻe atu i le tuaoi.
  5. Matou te faia le tutusa gaioiga e faʻatatau i le loka lona tolu, togi i le itu tauagavale ma le pito.
  6. Sopoʻia tutotonu tutotonu.
  7. Ina ia malu lalagaina, tatou te sopoia ia manoa o loo i le pito (1 ma 2, 3 ma 4), e pei ona faamatalaina i parakalafa 5 ma le 6.
  8. E faʻaauau pea la tatou galuega, taulaʻi atu ile suia o palakalafa 5, 6, 7.
  9. E tumau na o le teuteuina o le lauulu.

Volumetric pigtailu o 5 manoa

O se ata le mafaamatalaina o le a fesoasoani e fausia se lugalaina tulaga ese, lea o lona fili mai 5 vaega. Afai e te mulimulitaʻi i le faʻatonuga mai faʻatonuga, e te maua se laʻei matagofie ma seisi. O le lalaga lalagaina mamanu e pei ona taua i lalo:

  1. Fulufulu lelei lauulu, susu laititi sina vai.
  2. O le a matou lalagaina le pito i tua, o lea e tatau ona selu le laulu i tua o le ulu ma vaevaeina i vaega e lima.
  3. Tatou amata le faʻavae i le itu tauagavale.
  4. O le filifili taumatau ma le mato (5th) e tatau ona toso i luga o le ogatotonu (3) ma lona fa.
  5. Taofi mau lenei vaega o lauulu. O loʻo tatou agaʻi atu i le itu tauagavale i le itu tauagavale: tusi le laina mulimuli i luga o le 3rd ma tuʻu i lalo o le 2nd.
  6. E manaʻomia ona e toe foʻi i le loka 5 e tuʻu ai i le 4th ma tamoe i lalo o le 3rd.
  7. O loʻo matou faia ia vaega o loʻo taʻua i luga seia oʻo ina maeʻa lelei le fili.

Faʻafefea ona fai tofa o se laiga tatala i lona itu

O le mitiafu o le "lalaga" ua faia i luga o le faavae o fili eseese ia fili i le itu. O le lautele o lauulu laʻasaga e mafai ona tuʻuina atu i le tosoina o tagata taʻutaʻua lauulu. Ole metotia ole lalagaina o lalagaina e faʻalagolago ile numera o manoa i le fili: faʻavae o le 3, 4, 5 vaega. Lenei o le faigofie ma sili ona matagofie filifiliga, lea o le a aofia ai 3 manoa:

  1. Matou te vaevaeina le lauulu i se vaeluaina.
  2. Tatou tuu eseeseina le filo muamua i tafatafa o le vaeluaina, le tasi e latalata i le muaulu. Vaevae i ni vaega tutusa se tolu.
  3. Matou te valavala, e tusa ma le faʻavae o faʻavae o le mea e sosoʻo ai, i le faʻamauina o loka o lauulu i lalo ole pito i lalo.
  4. Matou te aveina nisi uʻamea fou i le tasi itu (faatasi ai ma le lauulu).
  5. A sauni le vavao i luga o le pale o le ulu, matou te filifilia ni togafiti fou mai le leai o ni lauulu i tua o le ulu. Ia lalagaina ma le faʻaeteete manoa o loʻo i ai i le itu o le vaeluaina.
  6. I le taimi o le fausiaina o le fulufulu lauulu, matou te faʻaloaloaina nisi o manoa, ma taofi mau i le lalaga o le pulou (matou te le o fuaina pito).
  7. Ina ua uma ona paʻu uma loimata, matou fili lalaga faʻamamaina le faʻaaogaina o le "lalo ifo" metotia, o nisi taimi manatua e faʻalautele loka.
  8. Matou te faʻamau lelei le lauulu lauulu i se selu poʻo se lipine.

Faʻafefea ona lalagaina se fili i le ulu

O le tumutumu faataamilo i le ulu, na faia i le fesoasoani a se fili fili lalagaina, e foliga lemu lava, matagofie. E taʻua foi o le Eleni scythe. Lenei ituaiga o lalagaina e talafeagai i taimi uma ma e talafeagai mo le tele o faleoloa. Le faʻasologa o le faia o se vaimea faʻapipiʻi:

  1. Fufulu lau lauulu, mago lauulu laʻititi.
  2. Sisu lelei.
  3. Fatuina o se ituaiga ofanafi e tutusa ma le spikelet lalagaina polokalame. O fusi fou e faʻaopoopoina faʻatasi lava mai le 'auʻau, ona i se isi tulaga, o le auvae e le aoga.
  4. Filifili mai le itu i tafatafa o le malumalu ia tolu manoa.
  5. O le filo muamua i tua o le ulu e fetaui ma le lona lua. E manaʻomia le faʻaeteete faʻapitoa i latou i ou tamatamailima ma taofi, faʻasolosolo ona faʻaopopo se isi vaega o le mea i le puaʻa.
  6. Matou te toe faia na gaoioiga i le malumalu lona lua. E tatau ona saoloto le lalagaina, leai se mea e faʻamau ai lauulu.
  7. Amata mai le malumalu lona lua, lalagaina tootoo i lalo, faʻaopopo ia manoa i itu uma e lua.
  8. A e mauaina le fili i le umi manaomia, matou te faʻaleleiina i se fulufulu poʻo fulufulu manu. Mo le aoga tumau, e mafai ona e toe teuteuina le laulu ile laulu.

Polokalame lalaga o se ova-vaipuna ma se lipine

Faatasi ai ma le fesoasoani a se le masani ai braid-waterfall, teine ​​uma poʻo se fafine mafai ona fausia se moli mama, foliga faʻatosina. O lenei fulufulu foliga foliga mai o se gata fili. O le lalagaina ma se lipine ua faia e tusa ai ma se faigofie faigofie:

  1. Matou te faia se vaeluaga masani.
  2. Vavaeese le "sikuea" i tafatafa o le vavaeeseina, vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu.
  3. Matou te nonoa le lipine i le ogatotonu tutotonu, ma lona puʻupuʻu pito e tatau ona nana i le gaioiga o le fausiaina o se lauulu lauulu.
  4. O loʻo tatou agaʻi atu i le faʻavaeina o se sitaili masani lalaga faʻapipiʻi, faʻapipiʻi 'auvae i lalo ole ogatotonu. O le loka taumatau ma le lipine e tatau ona i luga.
  5. O le autu "togafiti" o lenei metotia o afifi le ogatotonu tutotonu faʻaaoga lipine. Matou te tuua le pito i lalo o le lauulu e leai se totogi, sui i se lala fou ma faʻaauau le lalagaina o loʻo faʻagasolo.
  6. O lea agai i lalo i le isi itu o le ulu.
  7. A maeʻa ona oʻo atu le taliga i le taliga i le isi itu, ua maeʻa loa le lalagaina ma se ie masani e aunoa ma le faʻaopopoina o ni laina fou.

Aʻoaʻo atili e uiga ile lalagaina o lauulu i se laulu o lauulu.

Laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga video mo le lalagaina o 'auʻauna i le fale

O se laʻei faigofie ae aulelei ma muamua lauulu e mafai ona faia e aunoa ma le asiasi i se fale lalelei. O le lalagaina o fili i le fale o se avanoa lelei lea e fai ai se maliega i lou ulu e faʻaaoga ai au au malosiaga. O le aʻoga faʻatasi ma le fesoasoani a faʻatino ma auiliili, maua fua vitio mai YouTube, o loʻo i lalo, o le a fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona vave laa i lea sitepu lalagaina ituaiga eseese o le uumi ma le laʻau puʻupuʻu. I le avea ma ponesi, matou te ofoina atu se auiliiliga mafutaga i luga o le lalagaina afro 'fili.

Tatou fili i le fale se 'ato' fili

O se tasi sili ona uluulu lauulu na faia e lalagaina.

O le Tartlet o le a avea foi ma filifiliga lelei mo vevela tau.

E mafai ona faia e pei o se fulufulu matagofie lauulu. O se pigtail e talafeagai ma soʻo le mafiafia o lauulu ma umi mai le tauau.

Sa ma fili lona fili 'ato' i le fale:

  1. Palu lelei lou lauulu.
  2. I le pito i luga, aoina le siʻusiʻu mai le ogatotonu o le lauulu. Afai e te manaʻo i le “ato” ina ia lapopoa, e mafai ona e tuuina se mafiafia mafiafia paʻu i luga o le siusiu.
  3. Amata lalagaina masani masani Farani fili i le liʻo o le ulu. Sili atu e amata mai le itu poʻo lalo. I le isi itu lalagaina se filo i totonu o le fili i le pito i fafo atu o le lauulu ma mai le siusiu.
  4. Faʻamuta le lio, togi le totoa faʻamau i le iʻuga. Faʻapipiʻi o ia i le "ato" ma le le mafai ona vaʻaia, pe aoina i totonu o se paluga falaoa, teuteu ma le fulufulu ulu.

O ata nei o loʻo faʻaalia ai le faia o le "tartlets" i le faia ia oe lava.

Faʻafefea ona e fili lou fatu i lou fatu

Mo teineiti, o se laulu fulufulu lalelei, faia i foliga o fatu, e talafeagai mo tamaitai o laʻasaga o soo se matua.

O lauulu mo ia lalagaina e tatau ona umi mai le tauʻau tauau ma umi. E faigofie lava le lalagaina, ae manaʻomia ni tomai. E faigofie ona faʻatino e i latou ua uma ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina lelei "tarako".

Faatonuga pe faʻafefea ona lalagaina se "fatu" fili.

  1. Fulufulu le lauulu o le tamaititi.
  2. Muamua faia se vavaeina sao saʻo.
  3. I itu uma mai le ogatotonu, fai ni vaeluaga i luga o le tiaʻi, laititi teisi atu i luga. Nonoa mea taʻitasi i le fa iʻuga o loʻo iai ni paʻu ina ia le faalavelaveina le lalagaina ma le lalagaina.
  4. Amata to mai mai le pito i luga, mai le tulimanu i totonu e oʻo i fafo o le lauulu.
  5. Faʻalatalata i le pito, aua le faʻamaea le fili, ae, faia o se lamolemole lamolemole, alu i le pito i lalo o le lauulu.
  6. Fufusi le fili i luga o le ogatotonu o le valavala ma faapipii i se fusi uaea.
  7. Fai tutusa i le isi itu o le ulu.
  8. Faʻafesoʻotaʻia toʻa faʻamalosi. E tatau ona maua le fatu.
  9. E le manaʻomia le lalagaina o lauulu uma i le fusifusia o loʻo i lalo ifo, ua mafai ona e tuʻua. Ma e mafai ona e aoina le atoa itu pito i lalo o le lauulu ma i se tasi fili.

Vaʻai i ata ma ata, pe faʻafefea ona lalagaina matagofie lalaga:

Sulu le puaʻa

E manaia le pu, ua lalagaina i nai minute faʻavave, e fetaui lelei mo pulu. Ole fulufulu e mafai ona faia i luga ole umi o lauulu.

Faatonuga:

  1. Sulu lou lauulu ma faia se itu i le pale. Mai se vaega laititi o le lauulu, aoina le solofanua.
  2. Amata mai le ogatotonu o le muaulu, lalagaina se tamaʻi puʻeoʻu, mimilo faʻaʻoleʻole.
  3. Faʻatumu le tui i le maualuga o le i ai o le solofanua.
  4. Aoina le solofanua lona lua mai le vaega totoe o le lauulu.
  5. O le mea ua tupu, ua e maua lua manaia ponytails ma se puaʻa lalagaina o loʻo lalagaina i luma.

Pe a lalagaina, aua nei galo e le tatau ona faʻaletonu lagona o le tamaititi i le tamaititi.

Aua le soona uufitia. Uma le lauulu luga o loʻo i luga e mafai ona faigofie ona pulea i le fale na o latou i ni nai togafiti. Faatasi ai ma nisi o nei fili, o le a foliga mai lau pepe unesible.

O iinei e mafai ona vaʻai i laʻasaga ma lea laasaga ata o lalagaina o se lalaga faigofie.

Tuʻuina atu se laʻau faʻaliliuga Farani mo tagata amata (ma le vitio)

Lalagaina Farani, e ui lava faigofie tele i lana metotia, ae faʻatagaina oe e faia se sili atu matagofie matagofie lalaga 'ie. Afai ua leva ona e atamai i le lalagaina o se 'ie faʻataʻitaʻi, ia ua oʻo i le taimi e te alu ai i isi filifiliga faigata.

Matou te faia se laʻasaga le masani ai o isi o le a lotoleaga ai isi.

Faatonuga:

  • Faʻamama lauulu laʻititi i vai, ina ia aua le pulu, selu.
  • I le ogatotonu o le parietal sone tatou te faia ai se vavaeʻese faʻalava, sisina vaega o lauulu agai i luma, o le isi o le mea e mafai ona tui i se kiliva ina ia aua le faʻalavelave.
  • O le lalagaina o loo amata mai i le itu, matou te faia se nofoa lelei e faʻatatau i le malumalu, matou te vavaeeseina le pau mai le pito ma agai atu i le lalagaina.
  • Lalagaina i totonu o le fili i alualu i luma uma lauulu vavae ese mai luma, agai mai le tasi malumalu i le isi.
  • A e sau i le isi itu, faʻamau le tootoʻo i se kilipa ina ia le fuga, ma vavaeʻese vaega o le lauulu i le ogatotonu o le ulu, aʻo le isi o loʻo mafai ona potopoto i totonu o se vaega uʻamea.
  • Toe ave le maʻulu, sifi ma faʻaauau pea lalagaina, fai se U-liliu ma faʻasolo i le ogatotonu vaega. Ina ia faia lea, e tatau ona e suia lau tulaga, fealuaʻi.
  • Fai le liliuga o le lalaga faʻamau, agai atu i le pito i lalo, vaega lona tolu.
  • I le faʻamaeʻaina o le fili i le itu, faʻaauau pea le lalagaina i pito o le lauulu.
  • Sii i lalo le fili, faʻataʻoto i lona itu ma tutuʻi i le mea e le o vaaia.
  • Teuteu le laulu lauulu i mea teuteu lauulu lauulu - ma o le lalagaina o lalaga ua saunia! O le filifiliga, e mafai ona e tuua fua le fili.

Scythe "faʻafeagai"

Uma le faigofie faigofie lalagaina metotia mafai ona suia pe a fai e te faia se lalaga "le faʻafeagai".

Matamata i se vitio mo tagata amata i le lalagaina o se pupuni fulufulu Farani, lea e faʻaalia uma nuʻu o galuega:

Filifiliga fili lalaga lalaga

E mafai ona e faʻaaogaina le laʻasaga lea i lea laasaga ma lea laasaga filifiliga mo le lalagaina o se lalagaina.

Faatonuga:

  1. E tatau ona mama le laulu. Faʻasusu i latou i le vai, selu.
  2. Fai se laina vaevaega i luga o le laina atoa o le ulu i luga o le ulu. Tuu le tasi vaega agai i luma, fusi le pito i lalo pe fusifusi ma se uʻamea fusi ina ia le faalavelave ia te oe.
  3. O le lalagaina e tatau ona amata i le itu faaletino. Vavaeese se tamai filo mai le itu ma amata fai se lalaga, ae na o le isi itu i itu, o lona uiga, i totonu i fafo. Afai o loʻo e faia lenei mea mo le taimi muamua, ona muamua lea atonu e te le manuia, e ui lava i le lautele, e leai se mea faigata e uiga i ai. Aua e te lotovaivai pe a fai o le fili, taʻapeina ma toe amata.
  4. Faaauau i le isi itu o le malumalu, lalagaina loka i autafa o le vaeluaina o le lauulu. E faapena se alavaʻa o se fili, e sili atu le alualu i luma pe a fai o se lalaga masani.
  5. Ua oʻo atu i le mataʻu, lalagaina lalaga faʻaiʻu i pito ma faʻamau i se laʻau fulufulu.
  6. Mai le pito i lalo o le lauulu, aoina le ponytail i le pito i tua o le ulu ma nonoa se pigtail i totonu. Teuteu le siusiu i se manaia fulufulu lauulu poʻo se teuteuga paʻu e teuteu ai. Ua sauni le fulufulu.

Taulaga lauulu laulu ma lalagaina

O ia lalagaina e talafeagai o se filifiliga afiafi. Lauulu foliga foliga ofoofogia.

E le faigata ona fai oe lava; o le faasologa atoa o na lalagaina e manino le ata.

Faatonuga pe faʻapefea ona fili lalaga lalelei matagofie oe lava:

  1. Fulufulu mama lauulu i le vaevaeina ma vaeluaina foi i luga o le vaega parietal.
  2. Mai le vaeluaina, filifili se manoa manifinifi ma lalagaina le fili i le tui o le laina o laulu e ulu atu i le malumalu. I le taimi lava lea e tasi, ia lalagaina lalaga faʻataʻavaleina i ni vaega mai na o le tasi i fafo atu.
  3. Ua taunuu nei i le malumalu, faaauau pea lalagaina fua seia oo i le umi o le fili i le ogatotonu o le ulu.
  4. Uu i le lima ma le toso i le ogatotonu, vavae ese se manoa manifinifi mai le isi itu ma lalagaina i totonu o le fili. I le ogatotonu, o lauulu e tumau lulu.
  5. Faaauau le lalagaina, afifi i le fili i luga o se manifinifi manifinifi i le isi itu.
  6. Ua oʻo atu i le vaega faʻapipiʻi, tatala mai le lalaga ma amata ona tuʻu ese loka lava nei mai le isi itu, afifi i latou i lalaga lalagaina.
  7. Fai faʻaalu soo i le tele o le umi o le lauulu e faʻataga.
  8. Faapipii le pito i se manifinifi paʻu. Lelei lauulu lauulu ua sauni. Le itiiti ifo o taumafaiga, ma o le taunuuga e sili ona lelei!

O le tele o taimi e te lalagaina ai lalaga '' ofi, faigofie o le a tupu mo oe. A itiiti onosaʻi, ma e te le manaʻomia le tautua a lalaga ia e faʻamanatuina isi i taimi uma i foliga manaia.

O se laʻei manaia lelei ma lalagaina e masani ona talafeagai ma matagofie. E le faʻalavelave le lauulu lalagaina i ie fili, lea e taua lava mo le tamaititi aʻoga.Faatasi ai ma lauulu na aoina e le vevela i le taumafanafana, e mafai ona ofuina mo ni nai aso e aunoa ma le tatalaina, lea e sili ona aoga.

O lenei vitio e faʻaalia ai se faia ia-oe-oe lava lea o se afiafi laulu ma pulou:

Pigitie - ua le o se mea tuai?

O loʻo i ai tamaʻitaʻi e masani ai ona teuteu ma fili o loʻo masani ai pe tuai foi tamaititi. Ae e matua sese na manatu, muamua, latou te le alu i fafo mai faiga, ma lona lua, latou tele filifiliga mo lalagaina. E oʻo lava i le teineitiiti aoga le feagai ai ma ituaiga faigofie lalagaina o ie, ae o loʻo i ai foʻi faʻataʻitaʻiga e faigata ona fili i luga o latou lava, ae mafai. Ma afai e te le mafai ona faʻamauina ia oe lava, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le teine ​​faʻataʻotoʻulu, o le a ia faʻaalia lou lauulu i se mataupu o minute.

Le filifiliga o lalagaina e ala ile ituaiga mata.

E pei lava o isi lava lauulu, latou te manaʻomia le filifiliga saʻo o le fausaga o le laulu, umi ma lanu. O le sasaina, e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu, ma e faʻalagolago i le foliga o le talaaga, e tatau ona e filifilia nei filifiliga.

- Mo se mata mata o le saʻo foliga, matua uma pigtails faia.

- Teine ma se lapotopoto foliga e tatau ona faʻalogo i na filifiliga e afua mai luga o le maualuga o le pale o le ulu. I lenei tulaga, e tatau ona lalagaina le puaa i totonu uma lauulu e oo i le pito. O pito o le laulu e mafai ona faʻaoso le laʻititi pe faʻapipiʻi i le pale o le ulu i le fesoasoani a le le vaaia.

- Mo le feusuaʻiga lelei ma se sikuea foliga, ua fautuaina tagata fai tamai fale e ave le faʻamuamua i se ufiufi fili. E amata ole maualuga e mafai, lalagaina i le umi atoa ole lauulu. Faʻafetai i laina malu, ua mafai ona faʻaʻalu malie le momosi ma le talatala o le talaaga.

- Teine ma se foliga tafatolu foliga tatau ona gauai atu i matagofie matagofie. E mafai ona faʻaʻeseʻeseina se laʻei talafeagai o lauulu i le fesoasoani a isi 'eseʻese: faʻapea, lē tutusa, faʻafefeteina. E fautuaina e teineiti teine ​​teine ​​i foliga uila faʻataʻamilomilo poʻo le tafatolu, e aua le teteʻe i ni faʻapipiʻi, ae o le a vaʻaia lelei foliga o le faʻaaliga.

Lauiloa ituaiga eseese o fili e mafai ona e faia i ou lava lima.

E oʻo lava i le teineʻuluʻulu masani masani e le iloa le tele o ituaiga lalagaina o loʻo i ai, ae o le tele o latou o se teine ​​mafai ona filiʻeleʻe i ona lava lima. O le faʻasologa o gaioiga e masani lava faigofie, e tatau lava ona e malamalama i le faʻavae masani o lalagaina. A o le i alu i pisinisi, e aoga le selu lou laulu, e tatau na mama ma mago. Mea uma e te manaʻomia - selu o lapopoa eseese, lauulu, fusiʻauʻau ma mea e le o mafai ona vaaia.

- Ole sitepu muamua ole vaevaeina lea o lauulu i ni manoa se tolu.

- Tuʻu le fasi taumatau i le ogatotonu, fai tutusa ma le lima tauagavale.

- Manatua lenei metotia faigofie, e talafeagai mo le tele o ituaiga o lalagaina. Faʻaauau le faia o tuʻuga faʻasolo o le soʻotaga pito i luga atu o le ogatotonu, o taimi uma faʻaopopo sina laʻititi o lauulu i vaega taʻitasi o vaega muamua e tolu i le taumatau ma le itu tauagavale. O le mafiafia o vaega faaopoopo e tatau ona tutusa, ina ia foliga laulu foliga sili aulelei ma manaia. O le aofaʻiga o faʻaopopo manoa ma lo latou faʻatupu faʻamoemoe e faʻalagolago tele i ou manaʻo e uiga i le iʻuga. Afai e te manaʻo i le fusifusi ose fufusi ma le manifinifi - e tatau ona malosi lo latou feteʻenaʻi, afai e te manaʻo e maua se 'aufaʻi o le ea, ona e faʻamalieina ai lea.

- A e faia ni gaioiga i lauulu uma, nonoa le pito o le fusi i se ofu manifinifi poʻo se fulufulu lauulu ina ia aua nei valavala le puaa.

- I le aotelega, o le metotia e tutusa lelei i le muamua lomiga. Ae e toetoe lava a le fusiina mama faʻamalosi, ae naʻo le faʻaleleia e tuaoi. O le eseesega autu o le loka e faʻaopopoina e le mai luga, ae mai lalo, o le mea lea e fatuina ai le aafiaga o le "milo fulufulu".

- E pei o se fili o le a avea ma faʻaolataga moni mo teineiti ma laulu manifinifi. Ae o loo i ai se tasi taua taua - o le puaa foliga o le a fai si teisi, ae afai e te naunau e ositaulagaina le sili sao o le fiafia i le tele o lauulu, ona lelei lea o lenei filifiliga matagofie mo oe.

- O lenei o se muamua lauulu mo se romantis afiafi po o se faʻamanatuga mea. E aulelei foliga ma i le taimi e tasi matua. Ina ia faia le manaʻomia manaʻomia aʻo leʻi lalagaina, apalai se laititi o mousse i le lauulu ia 'aua le fluffy loka le fuga i luma o le taimi.

- A maeʻa lena, e mafai ona e amata lalagaina o se piki puʻe masani, ae tatau ona i luga o le itu tauagavale o le ulu, ma isi loka i le itu taumatau. Ae faʻapea foʻi, pe a fai o le tofa ia i le itu taumatau, e ave loka i le itu tauagavale.

- Ona tatau ai lea ona faʻalautele sina laulu pito i luga o loʻo taʻitasi ma lalaga faʻapipiʻi i le umi atoa o le lauulu. I le faamautinoaga faagasologa o le puaʻa ma varnish. E mafai ona e tuua ai se tatala matala tatala i lenei pepa, pe o oe mafai ona atamai ma tuu i luga o le ulu.

- O se teineititi ma lona laulu uumi uʻamea sa ia te ia i ona lava lima ia tasi le taimi i lona olaga ma se lauulu faapena. O le lalagaina metotia e tutusa lelei i se lalagaina masani, naʻo le faʻafoega o le mimilo o fusi faʻaleleia - e le fafo, ae i totonu.

- E faigofie ona faʻataʻitaʻi le ituaiga fili ma e le manaʻomia tele se taimi, e oʻo lava ile umi lauulu 10 minute ua lava.

- Fiafia tele pulutasi foliga moni lava i luga o le ulu o le teine ​​faʻaipoipo, i le tuʻufaʻatasia ma se veli latou fatuina se foliga matagofie. Na valaʻaulia i latou ona o le lauiloa i faʻaipoipo, ae e mafai e soʻo se teine ​​ona fili lava latou ia latou lima. O le mea moni, o ni mea masani ini totoa, ae naʻo sili atu matagofie ma faʻataʻatia i luga o le ulu ma se foliga matagofie o se pale poʻo se lio.

- Ole tausaga lea e oʻo lava i se tamaʻi fulufulu matagofie ile foliga o se tarako ua avea ma foliga lelei mo teine ​​faʻaipoipo; e foliga maoaʻe tusa lava ile lauulu manifinifi.